- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.761
öyle cnm ama yok kaptırmicam kendimi sonra üzülüyo insan hayal kırıklığı hüsran, ama dua etmeye devam, Allah isteyen herkeze nasip etsin bir an evvel
bencede canım yeterlidir diye düşünüyorum bende ama tabi yine karar senin ..
hem belki bişeyler olur böylelikle sende riske atmamış olursun ..
kızlar kaptırmayalım kendimizi geçen ay bende o kadar çok belirti vardıki kesin var dedim annem bile sen kesin hamilesin dedi ama benim utanmaz kırmızı kart vaktinden bile önce geldi şaka gibiydi çok ağladım eşime belli etmedim ama çok korkuyorum ya olmazsa
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız çok şükür ben hala kırmızı falan görmedim tuvalete giderken tedirgin gidiom artık :) piskopata bağladım
Bu hamileyken göbüşüm..Hastanedeyken ara ara çekerdim göbüşü..Sonra da süslerdim böyle :))
Bu da doğumdan 1 sene kadar sonra olan halim.Alıntılamayın da fotoğafları silebileyim arkadaşlar çok rica ediyorum..:)
Alırım tatlımmm da döndüm bile:))))TATLIM IYIZ WALLA konusp duruyoruz kızlarala bıraktıgın gıbı gulden sabah ısyanlardaydı ama herhalde bıraz toparlandı gıbı e malum bıraz konsarak acıldık e hazır carsaıya gıdyormussunuz soyle gzuel bol cıkolatalı yas pasta alda gel herkezın canı tatlı ıstıyo benımde caktı walla kolay gelsın tatlımmm
İyiyim hayatım valla çalışmaları yaptık bitti, 2 martı bekliyorum ama niyeyse hiç umudum yok benim artık mart sonuna bakacağım galiba.. Dün gece rüyamda da gördüm hamile değildim, çok üzüldüm hatta.. Neyse kısmet artık:) Sen nasılsın asıl, nasıl gidiyor hamişlik?banucum naber canımm nasıl gidiyo çalışmalarr ne zamandır giremedimm kızlarrrrr siz nasılsınız ??
Niye karnın kötü hayatım ya geçmiş olsun..ayyy şekerim sende özlendinnnn ama karnım felaket durumda ve ben eve gidip dinlenmek istiyorum..
Aşkolsun tatlımmm, unutur muyum hiç, bugün pek düzgün giremedim buraya okuyamadım da tüm yazılanları, yoksa sana cevap vermez miyim hiç:) Ben de sana kocaman kocaman öpücükler ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..Kızlar yaa temizlik yapıyım dedim midem bulandı, başım döndü bıraktım oturdum alla alla niye oldu acaba hayret:44: Banucum aşk olsun beni hiç görmüyorsun sevgiler iletmiştim oysaki sana :44:
adet oldum bugün((
Sende üzme tatlım kendini, yukarda yazdıklarım senin için de geçerli, moral yüksek olacak ki bebiş gelsin ama di mikızlar bu sabah itibari ile bende hayallerimi mart'a erteledimbeni de listenize ekler misiniz mart 25 kızlar neden olmuyo yaaaa moralim çok bozuk doktora da gittim defalarca herşey normal diyor ama ben hiç normal diilim psikolojim çöktü resmen ağlamak istiyorummmmm
Hadi bakalım, inşallah görmezsin de 9 ay boyunca..selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız çok şükür ben hala kırmızı falan görmedim tuvalete giderken tedirgin gidiom artık :) piskopata bağladım
Ekliyorum tatlım, Hoşgeldin aramıza ve uğurlu gelsin mart inşallah..20 martta benim kızlar
Bugun beta hCg testi yaptirdm 9.28 cikti adetim 2 gun gecikti normalmi sizce pozitifmi
canım bende 6 ayda gıtmıstım bende bırsey cıkmayınca dr esınde bır sperm tahlılı yaptırsın demsıtı spermıyogram sınırda cıktı sperm sayısı ordan ürologa falan derken uzun bır dönem basladı sonrası ara ara kendımız spermıyogram yaptırmıstık bence uzatmadan yaptırsın esın spermıyogram evınıze yakın bır tıp merkezı falan avrsa evdede spermı hazırlayıp götürebılırsınız bır plastık temzı kullanılmamıs bardak yada kuru temız bır kavanozda ama 40 dkyı gecememlı dra ulasması spemrlerın hareketı kacırılmasın dıye
sende hormon tahlıllerı yaptırırsın senın ıcınde önemlı bır muayne var ayrıca ılere yaptırısın rahım fılmı(hsg)
Teşekkürederim canım cevabın için.Yaşadığımız ile 90 km uzaklıkta bir ilçede görev yapıyoruz.Gitmek istemiyorum şimdi diyor daha erken birkaç ay sonra gidelim diyor.Ne kadar erken gitsek o kadar kar ama anlamıyor işte.Canımı sıkıyor.
Tüliiiin, 9 ay nasılsınız??
Tülin ya ben adet olcam galiba..
Hay allah ya, ama sen yine de içme tatlım bak eve gidince şöyle güzelce ılık bir duş al bi bitki çayı iç papatya falan o rahatlatır azıcık seni..banucum benim karın ağrılarım bariz adet ağrısı canım hamilelikle falan alakası yokk.:
ondan yazdım öyle biyanım diyo iç ağrı kesiciyi rahaty et ama işte diğer yanım yinede içmediyo ama daha en azından 5inede çok var diye düşünüyorum yani bide üstelik bu aytında 29 çektiğini düşünürsem of of..
ya banuuu bende olacam galiba kasığımdaki batmalar çekilmeler bitmedi ne yalan diyim kasıyor nasıl bacağımı ama ara arada adet sancısıgibi sancı giriyor..korkmaya başladım
Bugun beta hCg testi yaptirdm 9.28 cikti adetim 2 gun gecikti normalmi sizce pozitifmi
Aşkolsun tatlımmm, unutur muyum hiç, bugün pek düzgün giremedim buraya okuyamadım da tüm yazılanları, yoksa sana cevap vermez miyim hiç:) Ben de sana kocaman kocaman öpücükler ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum..Nasılsın tatlım? Ne baş dönmesi bu yoksa güzel haber mi alacağız senden? Ay inşallah yaa..:)
Hay allah ya, ama sen yine de içme tatlım bak eve gidince şöyle güzelce ılık bir duş al bi bitki çayı iç papatya falan o rahatlatır azıcık seni..
Valla ben neredeyse eminim hamiş olmadığımdan, test falan da yapmadım ama öyle hissediyorum.. Ama senden umutluyum ben tatlım... Ben de sancı vs kalmadı , bir belirtim de yok:)
Canım benim sağolTatlım bugun bi ara temizlige giriştim birden başım döndü midem bulandı toz alırken bide gayet yavaş yavaş öyle hızlı hareket falan da etmeden yapıyordum temizliği, şaşırdım doğrusu yok yaa birşey yoktur bende birşey yoktur yoktur diye diye bi bakıyormuşum bi bebiş varmış nerdeeee beynim oyun yapıyor kesin bana diyorum hep ki kafayı yememek için ama inş. vardır bebiş hepimiz için bu arada sen niye adet olucakmışın cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?