Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

öyle cnm ama yok kaptırmicam kendimi sonra üzülüyo insan hayal kırıklığı hüsran, ama dua etmeye devam, Allah isteyen herkeze nasip etsin bir an evvel

kızlar kaptırmayalım kendimizi geçen ay bende o kadar çok belirti vardıki kesin var dedim annem bile sen kesin hamilesin dedi ama benim utanmaz kırmızı kart vaktinden bile önce geldi şaka gibiydi çok ağladım eşime belli etmedim ama çok korkuyorum ya olmazsa

bencede canım yeterlidir diye düşünüyorum bende ama tabi yine karar senin ..
hem belki bişeyler olur böylelikle sende riske atmamış olursun ..

bebek olsada dusuk rıksı olmazmıs dedıler ama yanbı saracogluda oyle soyluyo ama akıntım devam etse dedıgın gıbı hala bırseyler dısarı atıyorum dıyecegım ama oda yok benım kararım bıraktım ıste yetrlı dıye dusunuyorum

Canım çok üzüldüm haklısın, ne büyük bi stres bu ben dün gece o rüyayı görüp nasıl uyandım anlatamam çok şaşırdım, bakalım bu ay yüzümüz güler inş

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız çok şükür ben hala kırmızı falan görmedim tuvalete giderken tedirgin gidiom artık :) piskopata bağladım

ya ama biz goremedik cok cabuk silmisin

Alırım tatlımmm da döndüm bile:))))

banucum naber canımm nasıl gidiyo çalışmalarr ne zamandır giremedimm kızlarrrrr siz nasılsınız ??
İyiyim hayatım valla çalışmaları yaptık bitti, 2 martı bekliyorum ama niyeyse hiç umudum yok benim artık mart sonuna bakacağım galiba.. Dün gece rüyamda da gördüm hamile değildim, çok üzüldüm hatta.. Neyse kısmet artık:) Sen nasılsın asıl, nasıl gidiyor hamişlik?

ayyy şekerim sende özlendinnnn ama karnım felaket durumda ve ben eve gidip dinlenmek istiyorum..
Niye karnın kötü hayatım ya geçmiş olsun..

Kızlar yaa temizlik yapıyım dedim midem bulandı, başım döndü bıraktım oturdum alla alla niye oldu acaba hayret:44: Banucum aşk olsun beni hiç görmüyorsun sevgiler iletmiştim oysaki sana :44:
Aşkolsun tatlımmm, unutur muyum hiç, bugün pek düzgün giremedim buraya okuyamadım da tüm yazılanları, yoksa sana cevap vermez miyim hiç:) Ben de sana kocaman kocaman öpücükler ve kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.. Nasılsın tatlım? Ne baş dönmesi bu yoksa güzel haber mi alacağız senden? Ay inşallah yaa..:)

adet oldum bugün((

Üzme kendini arkadaşım, ilk gün kötü oluyor insan biliyorum ama yarına kadar topla kendini, önümüzdeki maçlara odaklan.. Benim de mart başı 2 si ama benim umudum hiç kalmadı bugün, öyle hissediyorum, adetim başlayacak sanırım, geçen ay da böyle olmuştu haklı çıkmıştım, artık mart sonunu beraber bekliycez tatlım üzme kendini:)

Sende üzme tatlım kendini, yukarda yazdıklarım senin için de geçerli, moral yüksek olacak ki bebiş gelsin ama di mi
Ekliyorum da listeye..

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız çok şükür ben hala kırmızı falan görmedim tuvalete giderken tedirgin gidiom artık :) piskopata bağladım
Hadi bakalım, inşallah görmezsin de 9 ay boyunca.. ne zaman cesaret edeceksin test yapmaya?:)

20 martta benim kızlar
Ekliyorum tatlım, Hoşgeldin aramıza ve uğurlu gelsin mart inşallah..

Bugun beta hCg testi yaptirdm 9.28 cikti adetim 2 gun gecikti normalmi sizce pozitifmi

Bu değerleri hiç bilmiyorum ya hayatım, deneyimli kızlar varsa aramızda onlar cevaplar belki ama dilerim hamişsindir..

Teşekkürederim canım cevabın için.Yaşadığımız ile 90 km uzaklıkta bir ilçede görev yapıyoruz.Gitmek istemiyorum şimdi diyor daha erken birkaç ay sonra gidelim diyor.Ne kadar erken gitsek o kadar kar ama anlamıyor işte.Canımı sıkıyor.

banucum benim karın ağrılarım bariz adet ağrısı canım hamilelikle falan alakası yokk.:
ondan yazdım öyle biyanım diyo iç ağrı kesiciyi rahaty et ama işte diğer yanım yinede içmediyo ama daha en azından 5inede çok var diye düşünüyorum yani bide üstelik bu aytında 29 çektiğini düşünürsem of of..

merhaba simsiyah benim eşimde malesef acele ediyosun bekleyelim biraz daha dio onada zor gelio neymiş çok zor bişimiş kızdım bende biz napalım her gittiğimizde o sandalye çokmu kolay diyorum en azından o konuda içimiz rahatlar bi sorunda varsa erkenden çaresine bakarız ama anlamıyooooooooo

Hay allah ya, ama sen yine de içme tatlım bak eve gidince şöyle güzelce ılık bir duş al bi bitki çayı iç papatya falan o rahatlatır azıcık seni..

ya banuuu bende olacam galiba kasığımdaki batmalar çekilmeler bitmedi ne yalan diyim kasıyor nasıl bacağımı ama ara arada adet sancısı gibi sancı giriyor..korkmaya başladım

Valla ben neredeyse eminim hamiş olmadığımdan, test falan da yapmadım ama öyle hissediyorum.. Ama senden umutluyum ben tatlım... Ben de sancı vs kalmadı , bir belirtim de yok:)

Bugun beta hCg testi yaptirdm 9.28 cikti adetim 2 gun gecikti normalmi sizce pozitifmi

hmmmm olabilir aslinda 25in ustunde pozitif oluyor ama daha erken oldugu icin dusuk cikmis olabilir. insallah hamilesindir. cok hizli artar. bir kac gun daha bekle terar yap o zaman belli olur

Canım benim sağol Tatlım bugun bi ara temizlige giriştim birden başım döndü midem bulandı toz alırken bide gayet yavaş yavaş öyle hızlı hareket falan da etmeden yapıyordum temizliği, şaşırdım doğrusu yok yaa birşey yoktur bende birşey yoktur yoktur diye diye bi bakıyormuşum bi bebiş varmış nerdeeee beynim oyun yapıyor kesin bana diyorum hep ki kafayı yememek için ama inş. vardır bebiş hepimiz için bu arada sen niye adet olucakmışın cnm??

üff ya benim sancılar hep varoldu hiç bitmedi belkide gün yaklaştıkça korkmaya başladık ondan böle oldu,,,,valla kendime alternatif bir program yapmam lazım bunalıma girmemek için..bişiler bulmam lazım hastalanırsam ne yapsam kiii?

İnşallah beynin oyunu değildir bebişin oyunudur bu sana tatlım :)
Valla bilmiyorum ama öyle hissediyorum, geçen ay da aynısını hissetmiştim gelmişti de kırmızı, şimdi de aynı hissediyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…