Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam teyzoşlar..
kabaca bi baktım geçmiş sayfalara ama hepsini irdeleyemedim :))

özlem gitti sanırım film çektirmeye.. inşallah temiz sağlıkla haberlerini alırız arkadaşımın.

banu, çekilmeler varsa, umut yüksek yavrucum :))) batma falan boşver.... onlar normal regl döneminde de oluyor zaten hep... çekmeler varsa... bebiş çekiyordur inşallah... :))

derda gelmiş gitmiş.. bi cee demiş kaçmış.. kaç haftalık olduki acaba onun meleği? kalp atışlarını duydular mı? biliyor musunuz?

narmik.... kız bu ne fıstıklık böyle.. kırkbin kere maşallah yavrum :)) kolayca atıvermişsin doğum kilolarını 1 senede.. maşallah valla.. ben 1 sene sonra ancak başlamıştım vermeye de, aylarca uğraştım. bünye meselesi tabi bu işler :)) ben kolay alıp zor verenlerdenim.... sen ne güzel, hemen taptaze genç kız gibi oluvermişsin..

güldencim, umutsuzluk yok şekerim... boşver o belirtileri melirtileri.. takma kafana... sen çok bulandırdın kafanı bence bu konuyla tatlım :)) senin belirtin, adetin gecikmesi olsun bence.. onu bekleyelim hepberaber. sonra bakarız test mest yaparız elbirliği ile sana da..

başka kimler ne demiş valla kaçırdım.. kusura bakmayın arkadaşlarrrrr...

kızlar.. ben de bişey sorucam..

benim dün bi yumurtlamam olmuştu ya hani sürpriz biçimde..

bugün de bizim ev boşaldı yine sürpriz biçimde..

boş yani bu akşam. :)))

acep ben bu dün sabahki yumurtayı yakalayabilir miyim bu gece? ne dersiniz?
gerçi erkek ihtimali kalmaz gibi bişey bugün artık.. di mi?
offf napsam ben yaaaa

bi akıl verin hadi nolur

Yani hayatım senin tecihin ama bence değerlendir derim, nasıl annelerin gelmesini işaret diye aldıysan belki aniden evin boşalması da işarettir.. Bence dene gitsin, zaten anca ucu ucuna ya yetişir spremler ya yetişmez, yetişirse de yetişecekleri varmış, bir hikmet varmış demek deriz:)

Bu ay sana bu kadar şans veriyorsa vardır bir nedeni diyorum yalelcim, dene gitsin..:)

hmm.. evet doğru.
şaka gibi oldu.. birden bire bi boşaldık :))
begüm depresyonda şu anda :)))))) ''herkes gitti anne yaaaa.. dedemler bari gitmeseydi. ben neden gitmedim anne'' gibi 2 saattir beynimi kemiriyor.

ay ben napsam yaaa....
erkek ihtimali olur mu acaba bunun bu şekilde? tam yumurtlama günü olması lazımmış ya hani..

ama dediğin gibi ,bu da bi işarettir belki.. allah böyle kararlamıştır falan...
gerçi zaten dediğin gibi.... ya yetişirler ya yetişemezler... zaten 23:00 gibi begümden sıyrılırım anca ben... 2 saat var.. o saate kadar da yumurta falan kalmamış olur muhtemelen ama.. bi deneyelim bakalım :)) belki tutar da, olacağı varsa da erkek olur... zaten tutsa da düşüp düşmeyeceği de muamma benim için...
ay hadi bi deniyim ben ya :)))

Bence de hayatım çünkü olurda yetişirlerse spremcikler gerçekten çok zor birşeyi başarmış olacaklar.. Bu kadar fırsata bu şansı hakediyorlar bence:))

Ben kaçar bu arada iyi geceler kızlar:)

bak, seni dinliyorum... bu dün sabahki yumurtayı bi döllendirme çalışması yapıyorum ben bu akşam o zaman.

ama 24 saatten fazla yaşamazki bi yumurta.. çoktan bitti gitti o..

neyse, ben deniyim.. olursa olur, olmazsa olmaz... :)))

Canım sağolasın güzel sözlerin,güzel bakışın için.. Tek başına 2 yaramazla kalınca mümkün mü kilo vermemek...

Bence de hayatım çünkü olurda yetişirlerse spremcikler gerçekten çok zor birşeyi başarmış olacaklar.. Bu kadar fırsata bu şansı hakediyorlar bence:))

Ben kaçar bu arada iyi geceler kızlar:)

öpüyorum canım benim.
senin güzel haberlerini bekliyorum ben sabırlaaaaa... :)))

ben de kaçtım.. kaç gün aradan sonra, bi süsleneyim, hazırlanayım kocama.. afrodizyak bi yemekler yapayım :))) hahahaha

başbaaaşşşşş

İnşallah beynin oyunu değildir bebişin oyunudur bu sana tatlım :)
Valla bilmiyorum ama öyle hissediyorum, geçen ay da aynısını hissetmiştim gelmişti de kırmızı, şimdi de aynı hissediyorum..

Rüyanda hamile oldugunu görmüşsün cnm tersi çıkmasın

Evt cnm bende ummuyorum aslında hamiş değilim zaten biliyorum

Aynen denemede fayda var cnm olmaz olmaz hiç ummadıgın bır vakıtte tutar, olur

Aynen denemede fayda var cnm olmaz olmaz hiç ummadıgın bır vakıtte tutar, olur

ben size acelem var diyorum... siz hala beni konuşturuyorsunuzz :))))))))))))))))) (reklamlarda bi vcelet böyle diyor ya.. bayılıyorum ben o sıpaya)

öptüm sizi hanımlar...
benim acelem var.. hahahahahahaha

başbaaaşşş.. yarın görüşürüz nasipse arkadaşlar..

Hayır 25 değil 5 in üzeri hamilelik var demek..Ama 72 saatte 1 katlanması gerek..3 gün sonra tekrar ettir beta hcg yi....Geç döllenme olduysa bu yüzden değer küçük olabilir...

tabi narmik daha iyi bilir sonucta o bir anne :) benimki teorik bilgi. 5 alti negatif, 25 ustu pozitifir. arasina equivocal denir. yani hamile olabilir de olmayabilir de, bir kac gun sonra tekrarlanmasi gerekir. soruyu soran arkadas gitti ama sanirim coktan :)

oyy kıyamam ben sana
nasıl gidiyor batın kaç ben beklemedeyim
yarında okul yok evdeyim kesin test yaparım
güya iki gün önce yapcaktımm

görüşürüz tatlım

oyy kıyamam ben sana
nasıl gidiyor batın kaç ben beklemedeyim
yarında okul yok evdeyim kesin test yaparım
güya iki gün önce yapcaktımm

selammm

2 mart benim. 2 gun var. evde olunca yapmadan durmak zor. kar tatili oldugu icin ben de bugun evdeydim. test yaptim bir tane daha nur topu gibi negatifim oldu. simdi de muhtesem yuzyili izliyorum. cok guzel :)

Benimki de annelik içgüdüsünden gelen bir bilgi değil zaten...:))

Normal giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…