Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Herkese iyi geceler umudum mart ve daha sonrası. 6 aylık evliyim, hiç korunmadık hiç gebelik yaşamadım. Bat 3 Mart, belirtim yok, sadece kasıklarım arada sırada sancılanıyor.
Dilerim mart ayında herşey gönlümüzce olur

Hoş geldin cnm inş. hadi bakalım hayırlısıyla

merhabalar herkese bende geldim aranıza inşallah bu ay hepimizin göbekleri dolsun.narmik çok sevindim inanki zaten biliyosun

amin cnm inş
resimde ikizler var geliba maşallah Allah bağışlasın ikiz hamileliğin nasıl geti benim eşim ikiz teki ve hamileliğimde ikiz olma ihtimali yüksek buda beni biraz geriyoda :44:
Çok zor geçti.erken doğum tehlikem vardı ki erken doğum oldu..Hep hastanede yattım..iğneler,ilaçlar vs vs ile....İkizlik anne tarafında varsa geçen genetik bir özellik..Eşinde yani erkekte ikiz eşi olması bir şey ifade etmiyor-muş...
Waoww çok iyimişş cnm tebriklerr bu testte iyimiş yahuu
Evettt..Biraz pahallı ama ilk defa yumurtladığıma emin oldum...Allah hayırlısını göstersin..
merhabalar herkese bende geldim aranıza inşallah bu ay hepimizin göbekleri dolsun.narmik çok sevindim inanki zaten biliyosun

Canımmmm...Hayırlısıyla inşallahhhh :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ay 2 sansimiz var gibi. basinda olmak iyiymis :)

Evet iki fırsat var elimizde, tuttururuz inşallah birinden birini :))

Rüya deyip geçme cnm bak çıkarsa tersi o zaman sorarım bak
Benim rüyalarım genelde beynimi o duruma hazırlama amaçlı oluyor tecrübeyle sabittir, tersinin pek çıkacağını sanmam ama yine de inşallah tabii arkadaşım:)

Hoşgeldiniz kızlar aramıza, mart uğurlu gelsin, dolu göbüşlerle çıkın mart ayından inşallah..

Narmik, tebrikler, yumurtlama olmuş, darısı diğer testin başına, çift çizgiyi görürsün inşallah tatlım:)

Günayyyyydıııııııııııııııııııın Mart Topiğinin şahane, umutlu, güzel kızları:)) En nihayetinde beklediğimiz ay geldi, geri sayımlar başladı, artık sıra güzel haberleri paylaşmaya geldi.. İnşallah yağmur gibi hamiş haberleri dolar sayfamıza, herbirimiz dolu göbüşlerle çıkarız bu aydan.. Hepinizi çok seviyorum ve Bol şans diliyorum..

Mart Listemiz..

ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart

dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat

Bu arada, pembemasaldan haber alan var mı? Çok merak ettim ben onu ne oldu acaba..

günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur

Son düzenleme:
günaydın herkese kızlar umarım güzel 1 ay olur ama benim damlalarım başladı ve karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyo artı bende bu ağrı 3 4 gün devam eder of ya bu ağrılardan ve 3 4 gün önce damla damla olup sonra normale dönmesinden çok sıkıldım..
sanıyorum buay başka bi doktora gidecem..
beysalcım bence hamilesin canım tebrik ediyorum ama emin olmak için kantesti yaptırmalısın diyorum..
özlemcim sendende haber bekliyorum..

canım inşallah o silik çizgi kopkoyu olur. bugün öğle arasında falan test yaptıramaz misin?

ben öğle tatilndeyken kan merkezi de tatilde oluyo die biliyorum bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…