- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.841
darısı gebelik testinde çift çizgi görmene cnm
Nezaman baktirmam gerekiyo bidaha beta hcg ye
Kısmet hep birlikte inşallah :)
Herkese iyi geceler umudum mart ve daha sonrası. 6 aylık evliyim, hiç korunmadık hiç gebelik yaşamadım. Bat 3 Mart, belirtim yok, sadece kasıklarım arada sırada sancılanıyor.
Dilerim mart ayında herşey gönlümüzce olur
Hoş geldin cnm inş. hadi bakalım hayırlısıyla
Hoş geldin cnm sende inş. dediğin gibi bebişler mart listesine dolar yani göbüşleremerhabalar herkese bende geldim aranıza inşallah bu ay hepimizin göbekleri dolsun.narmik çok sevindim inanki zaten biliyosun
Çok zor geçti.erken doğum tehlikem vardı ki erken doğum oldu..Hep hastanede yattım..iğneler,ilaçlar vs vs ile....İkizlik anne tarafında varsa geçen genetik bir özellik..Eşinde yani erkekte ikiz eşi olması bir şey ifade etmiyor-muş...amin cnm inş
resimde ikizler var geliba maşallah Allah bağışlasınikiz hamileliğin nasıl geti benim eşim ikiz teki ve hamileliğimde ikiz olma ihtimali yüksek buda beni biraz geriyoda :44:
Evettt..Biraz pahallı ama ilk defa yumurtladığıma emin oldum...Allah hayırlısını göstersin..Waoww çok iyimişş cnm tebriklerr bu testte iyimiş yahuu
merhabalar herkese bende geldim aranıza inşallah bu ay hepimizin göbekleri dolsun.narmik çok sevindim inanki zaten biliyosun
bu ay 2 sansimiz var gibi. basinda olmak iyiymis :)
Benim rüyalarım genelde beynimi o duruma hazırlama amaçlı oluyor tecrübeyle sabittir, tersinin pek çıkacağını sanmam ama yine de inşallah tabii arkadaşım:)Rüya deyip geçme cnm bak çıkarsa tersi o zaman sorarım bak
Herkese iyi geceler umudum mart ve daha sonrası. 6 aylık evliyim, hiç korunmadık hiç gebelik yaşamadım. Bat 3 Mart, belirtim yok, sadece kasıklarım arada sırada sancılanıyor.
Dilerim mart ayında herşey gönlümüzce olur
merhabalar herkese bende geldim aranıza inşallah bu ay hepimizin göbekleri dolsun.narmik çok sevindim inanki zaten biliyosun
Bu arada, pembemasaldan haber alan var mı? Çok merak ettim ben onu ne oldu acaba..
günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
Tamam çok TSK ederim ins pozitiftir :)2-3 gun sonra tatlim. bence bu asamadan sonra bir doktora danisarak ilerlemekte fayda var
ben öğle tatilndeyken kan merkezi de tatilde oluyo die biliyorum bakmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?