- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.821
selammm
2 mart benim. 2 gun var. evde olunca yapmadan durmak zor. kar tatili oldugu icin ben de bugun evdeydim. test yaptim bir tane daha nur topu gibi negatifim oldu. simdi de muhtesem yuzyili izliyorum. cok guzel :)
tabi narmik daha iyi bilir sonucta o bir anne :) benimki teorik bilgi. 5 alti negatif, 25 ustu pozitifir. arasina equivocal denir. yani hamile olabilir de olmayabilir de, bir kac gun sonra tekrarlanmasi gerekir. soruyu soran arkadas gitti ama sanirim coktan :)
ben size acelem var diyorum... siz hala beni konuşturuyorsunuzz :))))))))))))))))) (reklamlarda bi vcelet böyle diyor ya.. bayılıyorum ben o sıpaya)
öptüm sizi hanımlar...
benim acelem var.. hahahahahahaha
başbaaaşşş.. yarın görüşürüz nasipse arkadaşlar..
aman banum yaa bebiş olsunda bizde dinlene dinlene gezeriz kuzum yaa ne olurki yani
Rüyanda hamile oldugunu görmüşsün cnm tersi çıkmasın
Evt cnm bende ummuyorum aslında hamiş değilim zaten biliyorum
Aynen denemede fayda var cnm olmaz olmaz hiç ummadıgın bır vakıtte tutar, olur
iyi akşamlar kızlar banucum listeye benide eklermisin bat 28 mart bu ay fos çıktı
banucum 30 martta benim
Ekliyorum kızlar sizi de.. Hiç sıkmayın canınızı olur mu.. Hep beraber marta odaklanacağız..Ben başını kaçırdım gibi, sonuna belki tuttururum:))
Simdi girebildim :) bide 3 gundur kasiklarimda hafif hafif agrilar ve gaz var birde hafif bir mide bulantisi basladi 3 gun oldu
Ay rüyalara kaldıysa işim evyahlar olsun:))
selam kızlar en son adet gunune kac gun kalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce
adet tarihinden 14 gün önce .daha doğrusu adetinin ilk gününde hesaplarsan 9.gününden 19.güne kadar deneyin.gün aşırı
tesekkur ederim son 2 gun kaldı yani adet gunumden saydım 15. ve 16.gunlerde denemistik hayırlısı artık bu ay bakalım denemeye devam bu ay 29 cekıyorya adet gununu etkıler mi acep
farketmez canım.http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp.burdan ovulasyon dönemini hesaplayabilirsin
tekrar tesekkur ederim 23 subat ile 28subat arası yazıyor 28subat ovulasyon gunummus yani dun ama dun uyudum bn gun asırı olsun diye bugun icin gec mi kalmıs olurum
tekrar tesekkur ederim 23 subat ile 28subat arası yazıyor 28subat ovulasyon gunummus yani dun ama dun uyudum bn gun asırı olsun diye bugun icin gec mi kalmıs olurum
hosgeldin canim. insallah yukselir degerin. daha yasin da cok kucukmus gencecik bir anne olursun
canım gerçekten bu test doğrumu bununla hamie kalma şansın nedir?.birde ne kadar fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?