Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selammm

2 mart benim. 2 gun var. evde olunca yapmadan durmak zor. kar tatili oldugu icin ben de bugun evdeydim. test yaptim bir tane daha nur topu gibi negatifim oldu. simdi de muhtesem yuzyili izliyorum. cok guzel :)

benimde mart bende yaptım ve negatifffff
ama emindim zatenn çünkü daha var

Simdi girebildim :) bide 3 gundur kasiklarimda hafif hafif agrilar ve gaz var birde hafif bir mide bulantisi basladi 3 gun oldu

Burda değilsin ama yalelcim bol şans diliyorum sana:)

aman banum yaa bebiş olsunda bizde dinlene dinlene gezeriz kuzum yaa ne olurki yani

Hiç demi bebişim, yaparız biz herbişeyi:))

Ay rüyalara kaldıysa işim evyahlar olsun:))

iyi akşamlar kızlar banucum listeye benide eklermisin bat 28 mart bu ay fos çıktı

banucum 30 martta benim

Ekliyorum kızlar sizi de.. Hiç sıkmayın canınızı olur mu.. Hep beraber marta odaklanacağız.. Ben başını kaçırdım gibi, sonuna belki tuttururum:))

Ekliyorum kızlar sizi de.. Hiç sıkmayın canınızı olur mu.. Hep beraber marta odaklanacağız.. Ben başını kaçırdım gibi, sonuna belki tuttururum:))

bu ay 2 sansimiz var gibi. basinda olmak iyiymis :)

Son düzenleme:
selam kızlar en son adet gunune kac gun kalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce

adet tarihinden 14 gün önce .daha doğrusu adetinin ilk gününde hesaplarsan 9.gününden 19.güne kadar deneyin.gün aşırı

tesekkur ederim son 2 gun kaldı yani adet gunumden saydım 15. ve 16.gunlerde denemistik hayırlısı artık bu ay bakalım denemeye devam bu ay 29 cekıyorya adet gununu etkıler mi acep

bence adet görünceye dek çalışmalara devam edin..21.günde yumurtlayan bile var...İnternetteki hesaplayıcılar faso fiso..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkar..Mesela 30 günde bir adet görüyorsan 30-14 = 16. gün yumurtluyorsun..

34 günde bir adet görüyorsan 34-14 = 20. gün yumurtluyorsun...

Tabi bu sadece teorik bilgi..Kesin değil..Bu günlerden önce veya sonra da yumurtluyor olabilirsin..O yüzden en iyisi adet bitiminden bir sonraki adete kadar gün aşırı ilişki.....
tekrar tesekkur ederim 23 subat ile 28subat arası yazıyor 28subat ovulasyon gunummus yani dun ama dun uyudum bn gun asırı olsun diye bugun icin gec mi kalmıs olurum

slm kızlar nasılsınız bakalım
bugün çok yoğundm ya haşatım çıktı iki gezme gezdim misafir ağarladım yeni oturabildim sayfa tamamemn umuş mşl

yumurtlama tarihini nasıl hesaplanıyo acba benim gecen ay kuzenim hesapladı ama onun anlattığından pek anlamadım ben :44::44:

canım gerçekten bu test doğrumu bununla hamie kalma şansın nedir?.birde ne kadar fiyatı

Markası Clear blue dijital ovulasyon testi . 160 milyon tl..içinde 20 tane test kiti var..Adetin 8. gününden beri test yapıyorum hep negatifti..Sabah ta negatifti ama şeytan dürttü muhteşem yüzyıl reklam arasında da yaptım pozitif yani gülen yüz çıktı...:) İnternetten ısmarlamıştım...Hamile kalma şansımın olup olmadığını Allah bilir elbette..Ama en azından yumurtlamamın olduğu günler konusunda daha emin oldum...Bu ay hiç yumurtlamıcam galiba diye düşünüyordum...

Bu arada bu gün adetimin 17. günü akşamı...Sabah yaptığım testte gülen yüz yoktu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…