Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Allah hakımızda hayırlısını versin tabii de ,mart başına umudum kalmadı gibi o yüzden Ben başladım bile plan yapmaya:))) eğer hamiş değilsem evrak işlerim bitirince izmire gidicem,böyle avutuyorum kendimi..

Tüliiiin, 9 ay nasılsınız??

Tülin ya ben adet olcam galiba..

Iyiyiz Banucum. Sen nasilsin? hareketli bir gun gecirdin galiba. ben de bugun kar tatili sayesinde evdeydim ilk defa yakalayabildim yazilanlari. genelde 50-60 sayfa oluyordu yetisemiyordum :)

bahceye bir husky geldi. onunla karlarin icinde kosusturdum cok eglendim stres falan hic kalmadi. sonra sahibi bulundu gitti kopekcigim ama gun hizli gecmis oldu. seninle batlar ayni. 2 gunumuz kaldi. belirtiler yasiyormusun da bence cok takma onlara. hayirlisi olur insallah

Arkadaslar beta hcg 9.28 cikti bu demek oluyor ?

hmmmm olabilir aslinda 25in ustunde pozitif oluyor ama daha erken oldugu icin dusuk cikmis olabilir. insallah hamilesindir. cok hizli artar. bir kac gun daha bekle terar yap o zaman belli olur

Hayır 25 değil 5 in üzeri hamilelik var demek..Ama 72 saatte 1 katlanması gerek..3 gün sonra tekrar ettir beta hcg yi....Geç döllenme olduysa bu yüzden değer küçük olabilir...

Ay ne güzel bir gün geçirmişsin sevindim adına arkadaşım..:) Valla aslına bakarsan pek belirti yaşadığım yok geçen hafta vardı daha çok o kasılmalar vs ama şimdi bir şey yok.. O yüzden zaten adet olacağıma ikna oldum, umudumu bir dahaki maça ertedim bile..:)))

benimde bir kıbrıs tatili planım vardı nisan ayı için erkenemi alsam acaba yada bir aktiviteye katılsam kafamı dağıtacak aslında sınavlarım var oturup onlara yoğunlaşayım bari derslerimi vereyim...

Merhaba kızlar,

Bugün pek uğrayamadım buralara umarım güzel haberler vardır.

Bende durumlar sanırım yalan olacak kırmızı su geliyor anormal ama gelecek kırmızılar sanırım

Canım mide bulantıları hamileliğin başlarında olmuyor pek..En azından 1,5-2 ay sonra başlıyor..Yani kese oluştuktan ,embriyo ve yolk sac oluştuktan sonra..Ki kesenin oluşması için beta hcg nin en az 1000-1500 olması gerekiyor..Tabi her hamilelik farklı...Hayırlısı ile inşallah hamilesindir :)

benimde bir kıbrıs tatili planım vardı nisan ayı için erkenemi alsam acaba yada bir aktiviteye katılsam kafamı dağıtacak aslında sınavlarım var oturup onlara yoğunlaşayım bari derslerimi vereyim...

yaaa banuuu belkide hamişizdir haa hiçmi ihtimal yoktur ki yanii :)

Ya hayatım belki de hatta inşallah tabii de ben kendi adıma umutlu değilim, senin adına umutluyum ama:)

Ama illa plan yapacaksan kıbrıs için erken, ben gelirsem benle buluş fink atalım kordonda bence daha güzel plan:)))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Bugün pek uğrayamadım buralara umarım güzel haberler vardır.

Bende durumlar sanırım yalan olacak kırmızı su geliyor anormal ama gelecek kırmızılar sanırım

Henüz martı beklediğimizden haberler gelmeye başlamadı daha:)) İnşallah yakında tatlım.. Gelmez o kırmızılar sende de inşallah

belli olmaz ama galiba umut etmicen ben de bundan sonra umut etmekistemiyorum sürpriz olsun artık.ama bi yandanda sizlerle böyle konuşunca hevesleniyorum ya

belli olmaz ama galiba umut etmicen ben de bundan sonra umut etmekistemiyorum sürpriz olsun artık.ama bi yandanda sizlerle böyle konuşunca hevesleniyorum ya

Umudumuz hiç bitmiyor da sadece ay atlıyor diyelim:)) Hani bu ay olmadı önümüzdeki ay inşallah diye diye gidiyoruz:) İnşallah da fazla bekletmez hiçbirimizi bu bebişler artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…