- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.781
Arkadaslar beta hcg 9.28 cikti bu demek oluyor ?
üff ya benim sancılar hep varoldu hiç bitmedi belkide gün yaklaştıkça korkmaya başladık ondan böle oldu,,,,valla kendime alternatif bir program yapmam lazım bunalıma girmemek için..bişiler bulmam lazım hastalanırsam ne yapsam kiii?
Tüliiiin, 9 ay nasılsınız??
Tülin ya ben adet olcam galiba..
arkadaşlar sperm testi sonucu ne kadar zamanda çıkıyor bileniniz varmıdır
Arkadaslar beta hcg 9.28 cikti bu demek oluyor ?
hmmmm olabiliraslinda 25in ustunde pozitif oluyor ama daha erken oldugu icin dusuk cikmis olabilir. insallah hamilesindir. cok hizli artar. bir kac gun daha bekle terar yap o zaman belli olur
Iyiyiz Banucum. Sen nasilsin? hareketli bir gun gecirdin galiba. ben de bugun kar tatili sayesinde evdeydim ilk defa yakalayabildim yazilanlari. genelde 50-60 sayfa oluyordu yetisemiyordum :)
bahceye bir husky geldi. onunla karlarin icinde kosusturdum cok eglendim stres falan hic kalmadi. sonra sahibi bulundu gitti kopekcigim ama gun hizli gecmis oldu. seninle batlar ayni. 2 gunumuz kaldi. belirtiler yasiyormusun da bence cok takma onlara. hayirlisi olur insallah
Allah hakımızda hayırlısını versin tabii de ,mart başına umudum kalmadı gibi o yüzden Ben başladım bile plan yapmaya:))) eğer hamiş değilsem evrak işlerim bitirince izmire gidicem,böyle avutuyorum kendimi..
aslinda yarim saatlik is ama testi sana ne zaman verecekleri yaptirdigin yere ve yogunluklaria bagli.
ama sanıyorum sen yeni denemeye başlamışsın canım değilmi..
Canım benim sağolTatlım bugun bi ara temizlige giriştim birden başım döndü midem bulandı toz alırken bide gayet yavaş yavaş öyle hızlı hareket falan da etmeden yapıyordum temizliği, şaşırdım doğrusu yok yaa birşey yoktur bende birşey yoktur yoktur diye diye bi bakıyormuşum bi bebiş varmış nerdeeee beynim oyun yapıyor kesin bana diyorum hep ki kafayı yememek için ama inş. vardır bebiş hepimiz için bu arada sen niye adet olucakmışın cnm??
benimde bir kıbrıs tatili planım vardı nisan ayı için erkenemi alsam acaba yada bir aktiviteye katılsam kafamı dağıtacak aslında sınavlarım var oturup onlara yoğunlaşayım bari derslerimi vereyim...
yaaa banuuu belkide hamişizdir haa hiçmi ihtimal yoktur ki yanii :)
Merhaba kızlar,
Bugün pek uğrayamadım buralara umarım güzel haberler vardır.
Bende durumlar sanırım yalan olacak kırmızı su geliyor anormal ama gelecek kırmızılar sanırım
Allah hakımızda hayırlısını versin tabii de ,mart başına umudum kalmadı gibi o yüzden Ben başladım bile plan yapmaya:))) eğer hamiş değilsem evrak işlerim bitirince izmire gidicem,böyle avutuyorum kendimi..
belli olmaz ama galiba umut etmicen ben de bundan sonra umut etmekistemiyorum sürpriz olsun artık.ama bi yandanda sizlerle böyle konuşunca hevesleniyorum ya
Ya hayatım belki de hatta inşallah tabii de ben kendi adıma umutlu değilim, senin adına umutluyum ama:)
Ama illa plan yapacaksan kıbrıs için erken, ben gelirsem benle buluş fink atalım kordonda bence daha güzel plan:)))
Umudumuz hiç bitmiyor da sadece ay atlıyor diyelim:)) Hani bu ay olmadı önümüzdeki ay inşallah diye diye gidiyoruz:) İnşallah da fazla bekletmez hiçbirimizi bu bebişler artık:)
aa bak oda çok güzel bir fikir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?