- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.861
bakacaz artık gülden heyecandan midem bulanıo :)
kızlar hepinize günaydın özlem canım nasılsın senden haber bekliyoruz ,
inşallah güzel haberlerle gelmişsindir :))
canım inşallah hamilesindir.çok sevindim senin adına :))
günaydın canom nasılsın bakalım?
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?
doktorumu değiştircem yazmışsın hayırdır?kime gitmeye düşünüyosun?
öyle diyorum ama tatlımya karar veremiyorum aslında senin ve burdaki herkesin yardımına ihtiyacım var kafam çok karışık ve ne yapıcağımı bilmiyorum..
biliyosun son bana doktorum kılomen vermişti ama hiç 1 test yapmadan verdi bunu ama benim daha citti bi sorunum var oda sinirlerimi çok bozuyo
benim eylülden beri adetlerimde şöyle bi durumum vvvar canım..
önce 3 4 gün önce damla damla başlıyove bu süre içinde sürekli ağrılarım oluyo aynı hasta olacakmışım gibi ve bu ağrılar 4 5 gün sürüyo ve sonranormaledönüyo ve bu olay benim çok canımı sııyo yani bunun sebebi ne..
şimdi bi yanım
bu ay kılomeni iç diyo doktoruna git ölçümü yaptır diyo..
ama bi yanımda tahliller yapılmadığı için istanbulda bi başka doktora git diyo
ofya ben çocuktan önce bu düzensizlik ve damlalar benim çok canımı sıkıyo kafayı yiyecem..
anlıyorum seni canım ama hiçbir bilgim yok bu damlalarla ilgili benim ki direk gelir,
doktor konusunda tahlil yaptırmadığı için canın sıkılmış senin evet yaptırması lağzımdı ama belki bu defa ister ,
bir ay bi deneyelim diye düşünmüş olabilir belki canım bilemiyorum yinede yanıltmak istemem seni
bende c.tesi gidicem bende bakalım ne olacak,sanırım tedavimi değiştiricez bu sefer(
Gunaydın canlarımmm, sizleri cok osledimmmm. nasılsınız
ahirimmmmmmmm bende senin kadar heyecanlıyım inan senin için. umarım guzel haberler verirsin.
ahirimmmmmmmm bende senin kadar heyecanlıyım inan senin için. umarım guzel haberler verirsin.
günaydın kızlar ben bu ay dr gittim iltihap var dedi ilaç verdi bu ay korun dedi ama eşim illaki bu ay kullanma sıkı çalışalım olmazsa artık öteki ay ikimizde gidelim diyo 5 ay oldu korunmayı bırakalı bu 6. ay olacak sizce ne yapayım ben çok kararsızım
özlemcim haberler sende neler oldu dün canım hadi meraklen bekliyozzzz...
umudum o yönde ama bilmiyorumki belirtilerden hiç bişey yok regl belirtiside kalmadı hayırlısı artık bu saatten sonra yapacak bişeyim kalmadı :))
umudum o yönde ama bilmiyorumki belirtilerden hiç bişey yok regl belirtiside kalmadı hayırlısı artık bu saatten sonra yapacak bişeyim kalmadı :))
günaydın kızlar ben bu ay dr gittim iltihap var dedi ilaç verdi bu ay korun dedi ama eşim illaki bu ay kullanma sıkı çalışalım olmazsa artık öteki ay ikimizde gidelim diyo 5 ay oldu korunmayı bırakalı bu 6. ay olacak sizce ne yapayım ben çok kararsızım
canım direk sonucu solim. gerisi benim için bir anı oldu ve gulmekten catlıcam:):) tüpler kanallar açık:):) yumurtalar ii herşey temiz. cts eşimle gidicez işte spermiogram için.
canım dur hele stress yapma bu kadar bekledin accık daha bekle. inşşş Allah gonlune gore versin canım benimm
merhaba öncelikle ben ilaçlarını kullan önce intahaptan kurtlul sonra dene derim çünkü intahap zaten çocuk içinde tehlikleli ayrıca hamile kalıncada ilaç kullanamıyacaksın çok ağrın ola bilir ..
ama karar yinede senin tabi..
canım direk sonucu solim. gerisi benim için bir anı oldu ve gulmekten catlıcam:):) tüpler kanallar açık:):) yumurtalar ii herşey temiz. cts eşimle gidicez işte spermiogram için.
canım dur hele stress yapma bu kadar bekledin accık daha bekle. inşşş Allah gonlune gore versin canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?