Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

arkadaşlar ben iiki bu siteyi bulmuşum ve sizlerle konuşma şansını yakalamışım tek başıma düşün düşün çıldıracak gibi oluyordum bazen ne güzel herkes birbirine destek burda maaşallahhhh çok teşekkürler

geçmiş olsun geçti gitti işte artık kafan daha rahat olur canımXacayip stresliyim valla ne yapacağımı bilemiyorum

günaydın canım peki nezaman tahlil yapacaksın..

bugünü atlatırsam yarın sabah yapmayı planlıyorum erken olur mu bilemiyorum ama

özlem geçmiş olsun atlattın ve gözün aydın kanllarda bir problem yokmuş,
yalnız sakıncası yoksa biraz anlatabilirmisin yapılan işlemi merak ediyorum eğer olmazsa bende yaptırmak istiyorum da o yüzden canım:))

sanada günaydın özlem, :))
hadi ama bir an önce anlat bakalım nasıl geçti dün meraktan çatlıyoruz burda vallah hahahah

canomm nbr iyimisin.
şimdi anlatayım biraz uzun olabilir ama anlatacam walla:):) şimdi ben gittim dr zaten 5 te gel demişti ama ben 4:10 da ordaydım. 5 te aldılar beni. iki tane mahkeme suratlı karı. biri beni hazırlıo digeri aletleri yerleştirio. anaaaammmm ne gorim orda makasss. dedim murat bey çekmicek mi filmi, evet biz hazırlıos o çekcek dedi. eger murat çekmicek olsaydı ben ordan kaçtıydım. masakı gorurdum durumuyum. neyse ben yattım falan bekliom ole kurbanlık gibin bu arada beyniminiçinde o makasla kaç kere ameliyat ettim kendimi bilemezsiniz. hem ameliyat ediorum hem yalel e sayıyorum:))))))))) o sırada tepemde bir güneş. Allah ım dunyama güneş doğdu. dr um gülüceklerle bana bakıo, naber özlem nasılsın cesaretli hastam benim dio. dedim korkudan bayılcam. aa nie kay bakim accık kenara dedi yanıma oturdu. e dedim makas var orda. yok dedi bizim makasla işimiz yok dur ben sana ne kullanacağımı gostereyim eldivenlerimi takp dedi. yok dedim gosterme korkarım ii ce. hayır gostereyim ki bil rahatla dedi. gosterdi anlattı falan. dedim herkesin suratı 5 karış iice bunaldım sen gelene kadar kaç ameliyat yaptım burda. ee ama özlem saat olmuş enrdeyse 6 mesai bitmiş sen filme gelion die güldürdü beni falan fıstık. evet işte o an. hemşirecik hiç korkma canım bişi yok sık elimi sıkıom bende acaba acıdımı??? neysem zaten cıkarken helallik istemiştim kızdan:)) dr yapacağı her şeyi saniyesi onceden bana soyleyerek ve ne hissediğimide belirterek yaptı. ilaç sırasında patlayacağımı hissettim o kadar. onun sonucunda cok az bir agrım oldu. hastane evime yakın yürüyerek evime döndüm yürüme iyi geldi sancımı geçirdi. dr antibiyotiğine devam et bitene kadar kullan ama eşinle de beraber olma bu arada dedi. yani yumurtlama günümü sanırsam 2 gun kaçırıorum. böle işte dostlar. Allah bir daha o yataga yatırmasın. yatırırsa da kesinlikle murat bey olacak. doktor çok önemli vesselam tekrardan anladım

banummmmm günaydınnnn ,,, ewet geri sayım başladı listemizde bugün 2 kişi var hayırlı haberlerini bekliyoruz , sende glen giden yok nasıl hissediyorsun kendini
Bu arada, pembemasaldan haber alan var mı? Çok merak ettim ben onu ne oldu acaba..
bende çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle gelir..

güldencim günaydın tatlım,,, varmı gelen giden sende merak ettim senide çok...
ben öğle tatilndeyken kan merkezi de tatilde oluyo die biliyorum bakmam lazım
canımmm çift çizgiyse vardır o zaman birseyler heyecanlandım bak çok,,, izin alsan bir saatliğine vermezlermi ki gizliden çıtlatsan bebek olabilir kan testi yaptırmam gerek diye ne bileyim verirler belki ya...

canım günaydın hayırlı haberlerin olur inşallah güzel bir ay olur hepimiz için...
Gunaydın canlarımmm, sizleri cok osledimmmm. nasılsınız

ahirimmmmmmmm bende senin kadar heyecanlıyım inan senin için. umarım guzel haberler verirsin.
özlemimmmmm günaydın bebeğim sonuçlarını almışsın temişmiş çok sevindimmm,, korktuğun kadar varmıymış kız.

günaydın canımm benim...iltihap temizlendiği zaman daha kolay olur sizin içinn ,

tabiki canım sonuçta herkes yaşadıklarını paylaşıyo ve ona göre bi yol buluyoruz yani çok daha güzel ve rahat oluyo herşey
soğan suyunu biliyorum canım ama başka neler yapıla bilir onu bilmiyorum ben inan..

özlemcim senin bu doktorun hangi semteydi canım ve adıneydi yazarmısın bana..

bebeim haznedar da. DR murat öztürk. hastane adını yazabiliommu burdan. sitesinde de resmi falan da var. detaylarını da anlattım işlemin canuımcım

oooo çok sevindim tatlım herşeyin açık olmasına peki korktuğun gibi geçtimi yani çok canın yandımı?

yok yanmadı bebem cok fazla

evet canım sormak istediğin herşeyi sorabilşirsin burda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır, boşu boşuna tek başına çıldırma evde:))
geçmiş olsun geçti gitti işte artık kafan daha rahat olur canımXacayip stresliyim valla ne yapacağımı bilemiyorum

bugünü atlatırsam yarın sabah yapmayı planlıyorum erken olur mu bilemiyorum ama

bizde senle beklios canım unutma:):)

yazdım canım detaylı:):)

gunaydın balımmmm nasılsın, evet temiz çıktı, kanallar açık:)) canım ne bilim yokmuş işte:):):)

çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim tülins aslında önceleri olsa kesin derdim ama bebek kararı aldığımızdan beri o kadar değişik oluyorki regl dönemleri ondan dolayı kestiremiyorum ondan dolayıda çokkk heyecanlıyım

canım zaten söyleyemem bebek meselesi olduğunu başka bi sebeb uydurmam lazım

gülincim günaydın benim damlalarım başaldı canım herzamanki gibi 43 4 gün öncesi artık 3 4 günde böyle devam eder..
kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum of of ..
çocuktan çok bu damlalar ve ağrılarım benim daha çok canımı sıkıyo offf..

canım vallahi çok sevindim bunuda atlattık hapberaber ,,, boşver kaçarsa kaçsın inan kafan şimdi daha rahat olur , sipermiyogram testinide alın temiz olarak daha da rahat olacan emin ol...
kuzum yaa heyecan olmazmı ben bile heyecanlanıyorum ,,, bak kaç gün kaldı benimde panik içindeyim... aklım gidiyor bişi çıkagelecek diye ,,,,,test yapmayı düşünüyormusun adetin hiç gecikirmiydi...

evet canım inş o da sorunsuz çıkar. benim eşim çok sigara içio o yuzden tedirginim biraz doktor sigarayı bırakması lazım dedi zaten. ama bunu atlattım cok şükür:)

canım zaten söyleyemem bebek meselesi olduğunu başka bi sebeb uydurmam lazım
kız bi bayılma numarası yap at kendini yerlere hahaha haklısın söylememekle ilgili vardır mantıklı bir durum..uydur bişi yaa idare edecek bir kişi ne bileyim yokmudur ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama , düşün git bugün yaotır şu kan testini

güldenim ben senin gülinin olayım olurmu sen bana hep gülin de bundan sonra... diğer mevzuya gelince sıkma canını git doktora bu ay ilaçlarını al kullan ondan sonra bekle yada kullanmanı gerek varmı yokmu öğren belirsizlik içinde beklenti daha kötü...

ben çalışıyorum yanımdada sadece 1 tane erkek var herkes diğer binada konuşacak kimsede yok evde olsam iki komşuya gidicem kafa dağıtçam tıkıldım kaldım burda ama artık siz varsınız çok rahatladım :):):):):):):)

evet canım inş o da sorunsuz çıkar. benim eşim çok sigara içio o yuzden tedirginim biraz doktor sigarayı bırakması lazım dedi zaten. ama bunu atlattım cok şükür:)

ayy özlemim ya senin eşin içiyor , bizdede ben içiyorum eşim içmiyor pazartesi günü kendime zehir oranı çok düşük sigaradan aldım bugün perşembe hala onu içiyom kaç gün oldu aynı paket pek beğenmedim o yüzden az içiyorum inşallah bırakabilirim...

hahahahaahah ya şekerim okadarda dikkat etmiştim önca gülin yazdım sonra sildim tülin yazdım ama gene gülin olmuş hahaha
sen en iyisi bana cezaer mesela ben sayfalarca tülin yazayım hahahaha:
ya ama kullanıcağım bi kılomenimvar onuda dün anlatmıştımya sana tahlil falan yapılmadı öncesinde ölçümde yok oyüzden kafam karışık kararsızı..

bebek planı yaptığımızdan beri hep erken gelirdi ocak ayında 4 gün kadar gecikti ama bişey çıkmadı geçen ay 7 gün önce oldu bu ayda tam günündeyiz hala bişey yok bel ağrısı dışında bide kalbim çıkacak yerinden sanki hayırlısıyla haberleri almaya başlasaydık

yaz canım yaz buraya, benim var konustugum arkadaşlarım işyerinedn ama inan burası cok baska. dun filmden cıkar cıkmaz buraya yazmak istedim ama ne halim vardı ne de o yavaş bilgisayarıma dayanacak sabrım:):) ayrılma bizden:)

canım bende akşamları 2-3 tane yakıorum ama benimki sabah kalkıo hooop bir tane yakıo. sabahları ona içirmicem die 1 saat onceden kalkıom walla. şimdi dr um la anlaştım. pazartesi sonuçları gostermeye gittiğimizde ona okkalı bir konusma yapacak. canım benim keşke sende bırakabilsen tülinim ya. benim arkadaşımda baya baya içiodu hamilelikte gunde 1 tane içebilirsin demiş. içiodu o da. ama yok biz vicdanlı insanlarız içemeyiz, sende göbüşünü doldurunca bak nasıl bırakıcan hemen

amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.

yok yok hoşuma gidiyor gülin de ne istersen onu de .... öncelikle kendine bir doktor bul sonrasında git ona herseyi anlat ilacın verildiğini ama hiçbir tetkikin yapılmadığını söyle vs. konuş doktorlara anlatacan herseyi tedirgin oldum de hiçbirseye bakmadan neden ilaç veriliyor falan pişman söyle... sonraki süreçtete bakalım o neler yapacak gerek kalacak mı ilaca kalmayacak mı

heyecan yaptın belliki kıyamam sana bugünde bekle o zaman yarın falan yaparsın testi yada cumartesi sabahtan ,,,yalel duymasın beni gidin hemen bir test alın yapın diyecek yada git bi test al dene yaa yarında denersin öbürgünde denersin sonuçta öle yada böle öğrenilecek bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…