- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.881
canım direk sonucu solim. gerisi benim için bir anı oldu ve gulmekten catlıcam:):) tüpler kanallar açık:):) yumurtalar ii herşey temiz. cts eşimle gidicez işte spermiogram için.
canım dur hele stress yapma bu kadar bekledin accık daha bekle. inşşş Allah gonlune gore versin canım benimm
günaydın canım peki nezaman tahlil yapacaksın..
canım direk sonucu solim. gerisi benim için bir anı oldu ve gulmekten catlıcam:):) tüpler kanallar açık:):) yumurtalar ii herşey temiz. cts eşimle gidicez işte spermiogram için.
canım dur hele stress yapma bu kadar bekledin accık daha bekle. inşşş Allah gonlune gore versin canım benimm
sanada günaydın özlem, :))
hadi ama bir an önce anlat bakalım nasıl geçti dün meraktan çatlıyoruz burda vallah hahahah
banummmmm günaydınnnn ,,, ewet geri sayım başladı listemizde bugün 2 kişi var hayırlı haberlerini bekliyoruz , sende glen giden yok nasıl hissediyorsun kendiniGünayyyyydıııııııııııııııııııın Mart Topiğinin şahane, umutlu, güzel kızları:)) En nihayetinde beklediğimiz ay geldi, geri sayımlar başladı, artık sıra güzel haberleri paylaşmaya geldi.. İnşallah yağmur gibi hamiş haberleri dolar sayfamıza, herbirimiz dolu göbüşlerle çıkarız bu aydan.. Hepinizi çok seviyorum ve Bol şans diliyorum..
Mart Listemiz..
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart
beysal = 26 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
nersan 19-20 şubat
carisma
seyda83 29 şubat
bende çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle gelir..Bu arada, pembemasaldan haber alan var mı? Çok merak ettim ben onu ne oldu acaba..
günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
güldencim günaydın tatlım,,, varmı gelen giden sende merak ettim senide çok...günaydın herkese kızlar umarım güzel 1 ay olur ama benim damlalarım başladı ve karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyo artı bende bu ağrı 3 4 gün devam eder of ya bu ağrılardan ve 3 4 gün önce damla damla olup sonra normale dönmesinden çok sıkıldım..
sanıyorum buay başka bi doktora gidecem..
beysalcım bence hamilesin canım tebrik ediyorum ama emin olmak için kantesti yaptırmalısın diyorum..
özlemcim sendende haber bekliyorum..
canımmm çift çizgiyse vardır o zaman birseyler heyecanlandım bak çok,,, izin alsan bir saatliğine vermezlermi ki gizliden çıtlatsan bebek olabilir kan testi yaptırmam gerek diye ne bileyim verirler belki ya...ben öğle tatilndeyken kan merkezi de tatilde oluyo die biliyorum bakmam lazım
canım günaydın hayırlı haberlerin olur inşallah güzel bir ay olur hepimiz için...günaydın kızlar büyük gün geldi artık bir kaçgün arayla haberleri almaya başlarız bende hafif bir bel ağrısı var rüyamdada kırmızıları gördüm sabah telaşla uyandım ama daha bişey yok çok şükür bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum test yapmaya korkuyorum hayak kırıklığı yaşamak istemiyorum
özlemimmmmm günaydın bebeğim sonuçlarını almışsın temişmiş çok sevindimmm,, korktuğun kadar varmıymış kız.Gunaydın canlarımmm, sizleri cok osledimmmm. nasılsınız
ahirimmmmmmmm bende senin kadar heyecanlıyım inan senin için. umarım guzel haberler verirsin.
günaydın kızlar ben bu ay dr gittim iltihap var dedi ilaç verdi bu ay korun dedi ama eşim illaki bu ay kullanma sıkı çalışalım olmazsa artık öteki ay ikimizde gidelim diyo 5 ay oldu korunmayı bırakalı bu 6. ay olacak sizce ne yapayım ben çok kararsızım
arkadaşlar ben iiki bu siteyi bulmuşum ve sizlerle konuşma şansını yakalamışım tek başıma düşün düşün çıldıracak gibi oluyordum bazen ne güzel herkes birbirine destek burda maaşallahhhh çok teşekkürler
kızlar hepinize günaydın özlem canım nasılsın senden haber bekliyoruz ,
inşallah güzel haberlerle gelmişsindir :))
canım inşallah hamilesindir.çok sevindim senin adına :))
özlemcim senin bu doktorun hangi semteydi canım ve adıneydi yazarmısın bana..
oooo çok sevindim tatlım herşeyin açık olmasına peki korktuğun gibi geçtimi yani çok canın yandımı?
arkadaşlar ben iiki bu siteyi bulmuşum ve sizlerle konuşma şansını yakalamışım tek başıma düşün düşün çıldıracak gibi oluyordum bazen ne güzel herkes birbirine destek burda maaşallahhhh çok teşekkürler
geçmiş olsun geçti gitti işte artık kafan daha rahat olur canımXacayip stresliyim valla ne yapacağımı bilemiyorum
bugünü atlatırsam yarın sabah yapmayı planlıyorum erken olur mu bilemiyorum ama
özlem geçmiş olsun atlattın ve gözün aydın kanllarda bir problem yokmuş,
yalnız sakıncası yoksa biraz anlatabilirmisin yapılan işlemi merak ediyorum eğer olmazsa bende yaptırmak istiyorum da o yüzden canım:))
banummmmm günaydınnnn ,,, ewet geri sayım başladı listemizde bugün 2 kişi var hayırlı haberlerini bekliyoruz , sende glen giden yok nasıl hissediyorsun kendini
bende çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle gelir..
güldencim günaydın tatlım,,, varmı gelen giden sende merak ettim senide çok...
canımmm çift çizgiyse vardır o zaman birseyler heyecanlandım bak çok,,, izin alsan bir saatliğine vermezlermi ki gizliden çıtlatsan bebek olabilir kan testi yaptırmam gerek diye ne bileyim verirler belki ya...
canım günaydın hayırlı haberlerin olur inşallah güzel bir ay olur hepimiz için...
özlemimmmmm günaydın bebeğim sonuçlarını almışsın temişmiş çok sevindimmm,, korktuğun kadar varmıymış kız.
günaydın canımm benim...iltihap temizlendiği zaman daha kolay olur sizin içinn ,
gülincim günaydın benim damlalarım başaldı canım herzamanki gibi 43 4 gün öncesi artık 3 4 günde böyle devam eder..banummmmm günaydınnnn ,,, ewet geri sayım başladı listemizde bugün 2 kişi var hayırlı haberlerini bekliyoruz , sende glen giden yok nasıl hissediyorsun kendini
bende çok merak ediyorum umarım güzel haberlerle gelir..
güldencim günaydın tatlım,,, varmı gelen giden sende merak ettim senide çok...
canımmm çift çizgiyse vardır o zaman birseyler heyecanlandım bak çok,,, izin alsan bir saatliğine vermezlermi ki gizliden çıtlatsan bebek olabilir kan testi yaptırmam gerek diye ne bileyim verirler belki ya...
canım günaydın hayırlı haberlerin olur inşallah güzel bir ay olur hepimiz için...
özlemimmmmm günaydın bebeğim sonuçlarını almışsın temişmiş çok sevindimmm,, korktuğun kadar varmıymış kız.
günaydın canımm benim...iltihap temizlendiği zaman daha kolay olur sizin içinn ,
canım vallahi çok sevindim bunuda atlattık hapberaber ,,, boşver kaçarsa kaçsın inan kafan şimdi daha rahat olur , sipermiyogram testinide alın temiz olarak daha da rahat olacan emin ol...canomm nbr iyimisin.
şimdi anlatayım biraz uzun olabilir ama anlatacam walla:):) şimdi ben gittim dr zaten 5 te gel demişti ama ben 4:10 da ordaydım. 5 te aldılar beni. iki tane mahkeme suratlı karı. biri beni hazırlıo digeri aletleri yerleştirio. anaaaammmm ne gorim orda makasss. dedim murat bey çekmicek mi filmi, evet biz hazırlıos o çekcek dedi. eger murat çekmicek olsaydı ben ordan kaçtıydım. masakı gorurdum durumuyum. neyse ben yattım falan bekliom ole kurbanlık gibin bu arada beyniminiçinde o makasla kaç kere ameliyat ettim kendimi bilemezsiniz. hem ameliyat ediorum hem yalel e sayıyorum:))))))))) o sırada tepemde bir güneş. Allah ım dunyama güneş doğdu. dr um gülüceklerle bana bakıo, naber özlem nasılsın cesaretli hastam benim dio. dedim korkudan bayılcam. aa nie kay bakim accık kenara dedi yanıma oturdu. e dedim makas var orda. yok dedi bizim makasla işimiz yok dur ben sana ne kullanacağımı gostereyim eldivenlerimi takp dedi. yok dedim gosterme korkarım ii ce. hayır gostereyim ki bil rahatla dedi. gosterdi anlattı falan. dedim herkesin suratı 5 karış iice bunaldım sen gelene kadar kaç ameliyat yaptım burda. ee ama özlem saat olmuş enrdeyse 6 mesai bitmiş sen filme gelion die güldürdü beni falan fıstık. evet işte o an. hemşirecik hiç korkma canım bişi yok sık elimi sıkıom bende acaba acıdımı??? neysem zaten cıkarken helallik istemiştim kızdan:)) dr yapacağı her şeyi saniyesi onceden bana soyleyerek ve ne hissediğimide belirterek yaptı. ilaç sırasında patlayacağımı hissettim o kadar. onun sonucunda cok az bir agrım oldu. hastane evime yakın yürüyerek evime döndüm yürüme iyi geldi sancımı geçirdi. dr antibiyotiğine devam et bitene kadar kullan ama eşinle de beraber olma bu arada dedi. yani yumurtlama günümü sanırsam 2 gun kaçırıorum. böle işte dostlar. Allah bir daha o yataga yatırmasın. yatırırsa da kesinlikle murat bey olacak. doktor çok önemli vesselam tekrardan anladım
kuzum yaa heyecan olmazmı ben bile heyecanlanıyorum ,,, bak kaç gün kaldı benimde panik içindeyim... aklım gidiyor bişi çıkagelecek diye ,,,,,test yapmayı düşünüyormusun adetin hiç gecikirmiydi...çok heyecanlı bir bekleyiş içindeyim tülins aslında önceleri olsa kesin derdim ama bebek kararı aldığımızdan beri o kadar değişik oluyorki regl dönemleri ondan dolayı kestiremiyorum ondan dolayıda çokkk heyecanlıyım
canım vallahi çok sevindim bunuda atlattık hapberaber ,,, boşver kaçarsa kaçsın inan kafan şimdi daha rahat olur , sipermiyogram testinide alın temiz olarak daha da rahat olacan emin ol...
kuzum yaa heyecan olmazmı ben bile heyecanlanıyorum ,,, bak kaç gün kaldı benimde panik içindeyim... aklım gidiyor bişi çıkagelecek diye ,,,,,test yapmayı düşünüyormusun adetin hiç gecikirmiydi...
kız bi bayılma numarası yap at kendini yerlere hahaha haklısın söylememekle ilgili vardır mantıklı bir durum..uydur bişi yaa idare edecek bir kişi ne bileyim yokmudur ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama , düşün git bugün yaotır şu kan testinicanım zaten söyleyemem bebek meselesi olduğunu başka bi sebeb uydurmam lazım
gülincim günaydın benim damlalarım başaldı canım herzamanki gibi 43 4 gün öncesi artık 3 4 günde böyle devam eder..
kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum of of ..
çocuktan çok bu damlalar ve ağrılarım benim daha çok canımı sıkıyo offf..
bebeim haznedar da. DR murat öztürk. hastane adını yazabiliommu burdan. sitesinde de resmi falan da var. detaylarını da anlattım işlemin canuımcım
yok yanmadı bebem cok fazla
evet canım sormak istediğin herşeyi sorabilşirsin burda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaklardır, boşu boşuna tek başına çıldırma evde:))
bizde senle beklios canım unutma:):)
yazdım canım detaylı:):)
gunaydın balımmmm nasılsın, evet temiz çıktı, kanallar açık:)) canım ne bilim yokmuş işte:):):)
evet canım inş o da sorunsuz çıkar. benim eşim çok sigara içio o yuzden tedirginim biraz doktor sigarayı bırakması lazım dedi zaten. ama bunu atlattım cok şükür:)
kız bi bayılma numarası yap at kendini yerlere hahaha haklısın söylememekle ilgili vardır mantıklı bir durum..uydur bişi yaa idare edecek bir kişi ne bileyim yokmudur ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama , düşün git bugün yaotır şu kan testini
güldenim ben senin gülinin olayım olurmu sen bana hep gülin de bundan sonra... diğer mevzuya gelince sıkma canını git doktora bu ay ilaçlarını al kullan ondan sonra bekle yada kullanmanı gerek varmı yokmu öğren belirsizlik içinde beklenti daha kötü...
canım vallahi çok sevindim bunuda atlattık hapberaber ,,, boşver kaçarsa kaçsın inan kafan şimdi daha rahat olur , sipermiyogram testinide alın temiz olarak daha da rahat olacan emin ol...
kuzum yaa heyecan olmazmı ben bile heyecanlanıyorum ,,, bak kaç gün kaldı benimde panik içindeyim... aklım gidiyor bişi çıkagelecek diye ,,,,,test yapmayı düşünüyormusun adetin hiç gecikirmiydi...
ben çalışıyorum yanımdada sadece 1 tane erkek var herkes diğer binada konuşacak kimsede yok evde olsam iki komşuya gidicem kafa dağıtçam tıkıldım kaldım burda ama artık siz varsınız çok rahatladım :):):):):):):)
ayy özlemim ya senin eşin içiyor , bizdede ben içiyorum eşim içmiyor pazartesi günü kendime zehir oranı çok düşük sigaradan aldım bugün perşembe hala onu içiyom kaç gün oldu aynı paket pek beğenmedim o yüzden az içiyorum inşallah bırakabilirim...
bebek planı yaptığımızdan beri hep erken gelirdi ocak ayında 4 gün kadar gecikti ama bişey çıkmadı geçen ay 7 gün önce oldu bu ayda tam günündeyiz hala bişey yok bel ağrısı dışında bide kalbim çıkacak yerinden sankihayırlısıyla haberleri almaya başlasaydık
yok yok hoşuma gidiyor gülin de ne istersen onu de .... öncelikle kendine bir doktor bul sonrasında git ona herseyi anlat ilacın verildiğini ama hiçbir tetkikin yapılmadığını söyle vs. konuş doktorlara anlatacan herseyi tedirgin oldum de hiçbirseye bakmadan neden ilaç veriliyor falan pişman söyle... sonraki süreçtete bakalım o neler yapacak gerek kalacak mı ilaca kalmayacak mıhahahahaahah ya şekerim okadarda dikkat etmiştim önca gülin yazdım sonra sildim tülin yazdım ama gene gülin olmuş hahaha
sen en iyisi bana cezaer mesela ben sayfalarca tülin yazayım hahahaha:
ya ama kullanıcağım bi kılomenimvar onuda dün anlatmıştımya sana tahlil falan yapılmadı öncesinde ölçümde yok oyüzden kafam karışık kararsızı..
bebek planı yaptığımızdan beri hep erken gelirdi ocak ayında 4 gün kadar gecikti ama bişey çıkmadı geçen ay 7 gün önce oldu bu ayda tam günündeyiz hala bişey yok bel ağrısı dışında bide kalbim çıkacak yerinden sankihayırlısıyla haberleri almaya başlasaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?