Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım çok sağol çatlamıştım vallah çok merak ettim ben,
dün saat 5 oldu bakıyorum ay diyorum kız şimdi masada neler oluyor acaba çok şükür atlattın ama darısı yaptıracakların başına :))

canom sanada günaydınnnn

sanada günaydın tülin , nasılsın?

tatlımya bebek düşününce adet düzensizliği doğru galiba bak benimkine kafayı yiyecem artık şaşırdı kendini iyice of of..
ama sen biran önce şutesti yaptır bennde çok merak ediyorum..

bencede işyerine belli etme bebek meselesini olasaya kadar bilmesinler malesef çoğu yer bunu sorun yapıo oluncada nasıl olsa hiçbişi yapamazlar bende gizliden yürütüom

bende vicdan yapıyorum işte ondan bırakmak istiyorum çok aşırı tüketmiyorum iki günde üç günde bir paket ama seviyorum kahrolası şeyi ama son bir haftadır aramıyorum hiç nedense
iyiyim çok şükür kasıklarımın gerginliği tedirgin ediyor beni çekiliyor acayip hiç geçmedi....

Arkadaşlar merhaba günaydınlar..Yumurtlama günlerinde hafif mide bulantısı olur mu sizce ? Yumurtlama günlerinde olduğum kesin test gülen yüzü gösterdi...Bir tuhaf midem bu günlerde..Üşüttüm mü acaba diyorum ama evden çıktığım yok ki...(

amin cnm, korkulacak bir şey yokmuş sadece sıvı esnasında sanki gazın varmış da çıkaramıomuşsun gibi oluo o kadar:) onun haricinde bişi yok. yanındakiler de cok onemli valla en azından benim için öle. anam suratları 5 karıştı vallahi kaçardım eger onlar yapacak olsaydı:):) neyse sonradan hemşirecik şefkatini esirgemedi benden

öyle yapıcam sanıyorum canımve doktorumu istnbuldan seçmem lzım galiba of of..

bebem sen nerde oturuodun?? bende haftada 1 paket. alıom pketi orda duruo ole. can sıkıntısı benimkisi. ii bvari belki böle böle derken bırakıcaksın canım benim. aklına geldikçe bişiler tıkın bari belkim oyalar:) ya da bebeni düşün

sanada günaydın tatlımm,, bende hiç bulantı falan olmuyor akıntı ve vucüt sıcaklığım artıyor sadece ama belkide sende böle bir reaksiyon gösteriyordur daha önceki ayları düşün olurmuydu hiç böle bulantılar...

amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.[/QUOTE]
sorma bu güne kadar gelmesi bile yetti bana kaç gündür bastığım yeri bilmiyorum :))

heyecan yaptın belliki kıyamam sana bugünde bekle o zaman yarın falan yaparsın testi yada cumartesi sabahtan ,,,yalel duymasın beni gidin hemen bir test alın yapın diyecek yada git bi test al dene yaa yarında denersin öbürgünde denersin sonuçta öle yada böle öğrenilecek bu...[/QUOTE]

bugün alırım yarın sabah denerim erkenden çift çıkarsada doktora giderim direk yada bir gün daha beklemek mi doğru olur kararsısız canlarım

tatlımya bebek düşününce adet düzensizliği doğru galiba bak benimkine kafayı yiyecem artık şaşırdı kendini iyice of of..
ama sen biran önce şutesti yaptır bennde çok merak ediyorum..

düzensizliği düşündüğümden beklemeyi tercih ettimde duramıyorumki :))

izmirdeyim kuzum ben ,,,vallaha ne yalan söyleyim canım o zıkkımı istedimi hep bahanem hazır oluyor kafamda ....ama umarım en azından azaltırımm... günde bir tane falan kafi gelir..

işte hiç hatırlamıyorum ki..Kendimi dinlememişim belki daha önce...Normalde 27-28 günde bir adet görürüm ve 14. gün yumurtlamam olduğunu zannettiğim için hiç ihtimal vermedim...17.günü yumurtladım bu ay...

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜNAYDIIINNNNN
MART AYININ GÜZEL KIZLARINA GÜNAYDDIIIINMNNNNNN

mart da geldi kızlar... bizim topik dolar taşar artık :)))

bu ay 2 sansimiz var gibi. basinda olmak iyiymis :)
he valla, ay başında regl günün olunca, ay sonunda yine regl olacan demek oluyor... ama şans 1 tane bebeğim ya :)) ay ortasında 1 posta yumurtlanıyo yine.

selam kızlar en son adet gunune kac gun kalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce
bir adet bitiminden diğerinin başlangıcına kadar, gün aşırı arkadaşım.. iki günde bir ilişki lazım.
senin 13 gün varsa, durmak yok.. yola devam :))

bence adet görünceye dek çalışmalara devam edin..21.günde yumurtlayan bile var...İnternetteki hesaplayıcılar faso fiso..
yes yes yes... aynen bence de...

aaaa süper haber.. gülen yüzün hayırlı olsun narmik.. çalıştın mı yavrucum :)))) hahaha

BEYSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
KISIM HAMİŞSİN SEEEENNNNN..
MELEĞİN GÖBÜŞÜNDE İNŞALLAH.. ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERSİN TATLIMMMM

mart ayının ilk bombası geldi :)) hayırlı olsun teyzoşlar...
darısı diğerlerine inşallah...

kız özlem hoşgeldin sefalar getirdin yavrum benim.
geçmiş olsun :)
adım geçmiş muayene masasında :))) ne deseydim yavrucum sana... ''aman özlem, çok kork.. aman yani, acayip acıtacak!'' mı dicektim yani :)) hahahahaha
geçmişler olsun. sonuçlar da iyiymiş maşallah..

haydi bakalım, artık o masaya bi sonraki çıkışın, bebek muayenesi için olur inşallah tatlım.

benim bi fikrim yok nermikçim bukonuda ama bakalım hayırlısı diyelim..
ozaman sen tahlili cumartesi falan yap beysalcım..

e yumurtladın, değerlendirdin de inşallah...

demekki testin suçu yokmuş... acaba ben de mi kullansam yine yaa... bak şimdi, beni düşündürdü bu mesele narmik :)

dur bakalım, ben de akşam (teee 38 saat evvelki) yumurtayı değerlendirdim.. tutmazsa, önümüzdeki ay, ovulasyon testi alıcam ben de. hatta evde var bir tane, onu kullanabilir miyim acaba? 3 sene evvel almıştım. ???

eveeetttt gelelim listemizeeeeeee... kaçıncı sayfadaydı bu liste bakem?

1 mart'ı bekleyen hatunlaaarrr... ne var ne çok ? :)))

amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.
sorma bu güne kadar gelmesi bile yetti bana kaç gündür bastığım yeri bilmiyorum :))

heyecan yaptın belliki kıyamam sana bugünde bekle o zaman yarın falan yaparsın testi yada cumartesi sabahtan ,,,yalel duymasın beni gidin hemen bir test alın yapın diyecek yada git bi test al dene yaa yarında denersin öbürgünde denersin sonuçta öle yada böle öğrenilecek bu...[/QUOTE]

bugün alırım yarın sabah denerim erkenden çift çıkarsada doktora giderim direk yada bir gün daha beklemek mi doğru olur kararsısız canlarım

düzensizliği düşündüğümden beklemeyi tercih ettimde duramıyorumki :))[/QUOTE]
tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...

şu testleri hiç bilmezdim eğer bendede gebelik oluşmazsa banada öğretin ben yapayım şu testlerden gerçi benim ilaçla yumurtlama olduğu için doktor söylüyor bana yumurtluyon koş eve yakala kocanı diye...

tyalelcim yardımın lazım benim şu damlalara nediyosun canım önceki sayfalarda yazmıştım gerçi okuya bildinmi bilmiyorum sence ben ne yapmalıyım şekerim?
yani 3 4 gün öncesi damlalarım ve ağrılarım ve yine bu ay aynı oldu ve doğal olarak ben yumurtlama tarihimi bulamıyorum çünkü hankgi tarihi baza alıcam bilemiyorum of ya sinirden ağlıyacam
ama şuanda çocuk olmadığı için değşil bu damlalar yüzünden kafayı yiyecem..

amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.

düzensizliği düşündüğümden beklemeyi tercih ettimde duramıyorumki :))[/QUOTE]

tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...

Haytım uydur bişeyler işyerine izin al gidip kan testi yaptır.. İkinci çizgiyi silik de olsa görenler hep hamiş çıkıyor, sen de hamişsin sanırım tatlım:)

Kuzummm, dur bi bakalım önce gelsin bi tamamen sonra kendimizi listenin başından sonuna alırız, sakin ol önce bi, benim de başladı başlayacak, hissediyorum yani gelişini, karnımda kasınklarım da..

Hadi hayatım sen 1.sin, inşallah gelmez de kırmızılar, yarın sabah bi test yapar bize müjde verirsin:))

Özlemmmmm.. sevindim hayatım yolunda gitmesine herşeyin.. Bak gördün geçti bitti bile hiçbirşeyin de çıkmadı.. yumurtlamayı kaçırsan da bu ay üzülme, hem belki yakalarsın da.. netice de kafan rahat artık kuzum..

Narmik, belki yumurtlama dönemindendir o bulantı.. İnşallah da bu yumurta bebişe dönüşür

Tülinim, nasılsın? Ben de pek umut kalmadı gibi, adetim başlamadan önceki o hissiyat geldi karnıma kasıklarıma, bugün olmasa da yarın başlar gibi.. Senden yana artık umutlarım ona göre:)

Yalelcim , şu yumurtayı yakalamışsındır inşallah sen de diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…