- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.901
canomm nbr iyimisin.
şimdi anlatayım biraz uzun olabilir ama anlatacam walla:):) şimdi ben gittim dr zaten 5 te gel demişti ama ben 4:10 da ordaydım. 5 te aldılar beni. iki tane mahkeme suratlı karı. biri beni hazırlıo digeri aletleri yerleştirio. anaaaammmm ne gorim orda makasss. dedim murat bey çekmicek mi filmi, evet biz hazırlıos o çekcek dedi. eger murat çekmicek olsaydı ben ordan kaçtıydım. masakı gorurdum durumuyum. neyse ben yattım falan bekliom ole kurbanlık gibin bu arada beyniminiçinde o makasla kaç kere ameliyat ettim kendimi bilemezsiniz. hem ameliyat ediorum hem yalel e sayıyorum:))))))))) o sırada tepemde bir güneş. Allah ım dunyama güneş doğdu. dr um gülüceklerle bana bakıo, naber özlem nasılsın cesaretli hastam benim dio. dedim korkudan bayılcam. aa nie kay bakim accık kenara dedi yanıma oturdu. e dedim makas var orda. yok dedi bizim makasla işimiz yok dur ben sana ne kullanacağımı gostereyim eldivenlerimi takp dedi. yok dedim gosterme korkarım ii ce. hayır gostereyim ki bil rahatla dedi. gosterdi anlattı falan. dedim herkesin suratı 5 karış iice bunaldım sen gelene kadar kaç ameliyat yaptım burda. ee ama özlem saat olmuş enrdeyse 6 mesai bitmiş sen filme gelion die güldürdü beni falan fıstık. evet işte o an. hemşirecik hiç korkma canım bişi yok sık elimi sıkıom bende acaba acıdımı??? neysem zaten cıkarken helallik istemiştim kızdan:)) dr yapacağı her şeyi saniyesi onceden bana soyleyerek ve ne hissediğimide belirterek yaptı. ilaç sırasında patlayacağımı hissettim o kadar. onun sonucunda cok az bir agrım oldu. hastane evime yakın yürüyerek evime döndüm yürüme iyi geldi sancımı geçirdi. dr antibiyotiğine devam et bitene kadar kullan ama eşinle de beraber olma bu arada dedi. yani yumurtlama günümü sanırsam 2 gun kaçırıorum. böle işte dostlar. Allah bir daha o yataga yatırmasın. yatırırsa da kesinlikle murat bey olacak. doktor çok önemli vesselam tekrardan anladım
canom sanada günaydınnnn
bebek planı yaptığımızdan beri hep erken gelirdi ocak ayında 4 gün kadar gecikti ama bişey çıkmadı geçen ay 7 gün önce oldu bu ayda tam günündeyiz hala bişey yok bel ağrısı dışında bide kalbim çıkacak yerinden sankihayırlısıyla haberleri almaya başlasaydık
bende vicdan yapıyorum işte ondan bırakmak istiyorum çok aşırı tüketmiyorum iki günde üç günde bir paket ama seviyorum kahrolası şeyi ama son bir haftadır aramıyorum hiç nedenseyaz canım yaz buraya, benim var konustugum arkadaşlarım işyerinedn ama inan burası cok baska. dun filmden cıkar cıkmaz buraya yazmak istedim ama ne halim vardı ne de o yavaş bilgisayarıma dayanacak sabrım:):) ayrılma bizden:)
canım bende akşamları 2-3 tane yakıorum ama benimki sabah kalkıo hooop bir tane yakıo. sabahları ona içirmicem die 1 saat onceden kalkıom walla. şimdi dr um la anlaştım. pazartesi sonuçları gostermeye gittiğimizde ona okkalı bir konusma yapacak. canım benim keşke sende bırakabilsen tülinim ya. benim arkadaşımda baya baya içiodu hamilelikte gunde 1 tane içebilirsin demiş. içiodu o da. ama yok biz vicdanlı insanlarız içemeyiz, sende göbüşünü doldurunca bak nasıl bırakıcan hemen
amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.
iyiyim çok şükür kasıklarımın gerginliği tedirgin ediyor beni çekiliyor acayip hiç geçmedi....canım çok sağol çatlamıştım vallah çok merak ettim ben,
dün saat 5 oldu bakıyorum ay diyorum kız şimdi masada neler oluyor acaba çok şükür atlattın ama darısı yaptıracakların başına :))
sanada günaydın tülin , nasılsın?
canım çok sağol çatlamıştım vallah çok merak ettim ben,
dün saat 5 oldu bakıyorum ay diyorum kız şimdi masada neler oluyor acaba çok şükür atlattın ama darısı yaptıracakların başına :))
sanada günaydın tülin , nasılsın?
yok yok hoşuma gidiyor gülin de ne istersen onu de .... öncelikle kendine bir doktor bul sonrasında git ona herseyi anlat ilacın verildiğini ama hiçbir tetkikin yapılmadığını söyle vs. konuş doktorlara anlatacan herseyi tedirgin oldum de hiçbirseye bakmadan neden ilaç veriliyor falan pişman söyle... sonraki süreçtete bakalım o neler yapacak gerek kalacak mı ilaca kalmayacak mı
heyecan yaptın belliki kıyamam sana bugünde bekle o zaman yarın falan yaparsın testi yada cumartesi sabahtan ,,,yalel duymasın beni gidin hemen bir test alın yapın diyecek yada git bi test al dene yaa yarında denersin öbürgünde denersin sonuçta öle yada böle öğrenilecek bu...
bende vicdan yapıyorum işte ondan bırakmak istiyorum çok aşırı tüketmiyorum iki günde üç günde bir paket ama seviyorum kahrolası şeyi ama son bir haftadır aramıyorum hiç nedense
iyiyim çok şükür kasıklarımın gerginliği tedirgin ediyor beni çekiliyor acayip hiç geçmedi....
Arkadaşlar merhaba günaydınlar..Yumurtlama günlerinde hafif mide bulantısı olur mu sizce ? Yumurtlama günlerinde olduğum kesin test gülen yüzü gösterdi...Bir tuhaf midem bu günlerde..Üşüttüm mü acaba diyorum ama evden çıktığım yok ki...(
tatlımya bebek düşününce adet düzensizliği doğru galiba bak benimkine kafayı yiyecem artık şaşırdı kendini iyice of of..
ama sen biran önce şutesti yaptır bennde çok merak ediyorum..
bebem sen nerde oturuodun?? bende haftada 1 paket. alıom pketi orda duruo ole. can sıkıntısı benimkisi. ii bvari belki böle böle derken bırakıcaksın canım benim. aklına geldikçe bişiler tıkın bari belkim oyalar:) ya da bebeni düşün
sanada günaydın tatlımm,, bende hiç bulantı falan olmuyor akıntı ve vucüt sıcaklığım artıyor sadece ama belkide sende böle bir reaksiyon gösteriyordur daha önceki ayları düşün olurmuydu hiç böle bulantılar...
he valla, ay başında regl günün olunca, ay sonunda yine regl olacan demek oluyor... ama şans 1 tane bebeğim ya :)) ay ortasında 1 posta yumurtlanıyo yine.bu ay 2 sansimiz var gibi. basinda olmak iyiymis :)
bir adet bitiminden diğerinin başlangıcına kadar, gün aşırı arkadaşım.. iki günde bir ilişki lazım.selam kızlar en son adet gunune kac gun kalaya kadar ilişki olursa bebek ihtimali oluyor benim adetime daha 13 gun var ne yapayım sizce
yes yes yes... aynen bence de...bence adet görünceye dek çalışmalara devam edin..21.günde yumurtlayan bile var...İnternetteki hesaplayıcılar faso fiso..
Markası Clear blue dijital ovulasyon testi . 160 milyon tl..içinde 20 tane test kiti var..Adetin 8. gününden beri test yapıyorum hep negatifti..Sabah ta negatifti ama şeytan dürttü muhteşem yüzyıl reklam arasında da yaptım pozitif yani gülen yüz çıktı...:) İnternetten ısmarlamıştım...Hamile kalma şansımın olup olmadığını Allah bilir elbette..Ama en azından yumurtlamamın olduğu günler konusunda daha emin oldum...Bu ay hiç yumurtlamıcam galiba diye düşünüyordum...
Bu arada bu gün adetimin 17. günü akşamı...Sabah yaptığım testte gülen yüz yoktu...:)
günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
canomm nbr iyimisin.
şimdi anlatayım biraz uzun olabilir ama anlatacam walla:):) şimdi ben gittim dr zaten 5 te gel demişti ama ben 4:10 da ordaydım. 5 te aldılar beni. iki tane mahkeme suratlı karı. biri beni hazırlıo digeri aletleri yerleştirio. anaaaammmm ne gorim orda makasss. dedim murat bey çekmicek mi filmi, evet biz hazırlıos o çekcek dedi. eger murat çekmicek olsaydı ben ordan kaçtıydım. masakı gorurdum durumuyum. neyse ben yattım falan bekliom ole kurbanlık gibin bu arada beyniminiçinde o makasla kaç kere ameliyat ettim kendimi bilemezsiniz. hem ameliyat ediorum hem yalel e sayıyorum:))))))))) o sırada tepemde bir güneş. Allah ım dunyama güneş doğdu. dr um gülüceklerle bana bakıo, naber özlem nasılsın cesaretli hastam benim dio. dedim korkudan bayılcam. aa nie kay bakim accık kenara dedi yanıma oturdu. e dedim makas var orda. yok dedi bizim makasla işimiz yok dur ben sana ne kullanacağımı gostereyim eldivenlerimi takp dedi. yok dedim gosterme korkarım ii ce. hayır gostereyim ki bil rahatla dedi. gosterdi anlattı falan. dedim herkesin suratı 5 karış iice bunaldım sen gelene kadar kaç ameliyat yaptım burda. ee ama özlem saat olmuş enrdeyse 6 mesai bitmiş sen filme gelion die güldürdü beni falan fıstık. evet işte o an. hemşirecik hiç korkma canım bişi yok sık elimi sıkıom bende acaba acıdımı??? neysem zaten cıkarken helallik istemiştim kızdan:)) dr yapacağı her şeyi saniyesi onceden bana soyleyerek ve ne hissediğimide belirterek yaptı. ilaç sırasında patlayacağımı hissettim o kadar. onun sonucunda cok az bir agrım oldu. hastane evime yakın yürüyerek evime döndüm yürüme iyi geldi sancımı geçirdi. dr antibiyotiğine devam et bitene kadar kullan ama eşinle de beraber olma bu arada dedi. yani yumurtlama günümü sanırsam 2 gun kaçırıorum. böle işte dostlar. Allah bir daha o yataga yatırmasın. yatırırsa da kesinlikle murat bey olacak. doktor çok önemli vesselam tekrardan anladım
işte hiç hatırlamıyorum ki..Kendimi dinlememişim belki daha önce...Normalde 27-28 günde bir adet görürüm ve 14. gün yumurtlamam olduğunu zannettiğim için hiç ihtimal vermedim...17.günü yumurtladım bu ay...
sorma bu güne kadar gelmesi bile yetti bana kaç gündür bastığım yeri bilmiyorum :))amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.
işte hiç hatırlamıyorum ki..Kendimi dinlememişim belki daha önce...Normalde 27-28 günde bir adet görürüm ve 14. gün yumurtlamam olduğunu zannettiğim için hiç ihtimal vermedim...17.günü yumurtladım bu ay...
sorma bu güne kadar gelmesi bile yetti bana kaç gündür bastığım yeri bilmiyorum :))amin inşallah, ne heyecanlısındır. canım bekle bekle sakincene. hayırlısı olsun.
Haytım uydur bişeyler işyerine izin al gidip kan testi yaptır.. İkinci çizgiyi silik de olsa görenler hep hamiş çıkıyor, sen de hamişsin sanırım tatlım:)günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
günaydın herkese kızlar umarım güzel 1 ay olur ama benim damlalarım başladı ve karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyo artı bende bu ağrı 3 4 gün devam eder of ya bu ağrılardan ve 3 4 gün önce damla damla olup sonra normale dönmesinden çok sıkıldım..
sanıyorum buay başka bi doktora gidecem..
beysalcım bence hamilesin canım tebrik ediyorum ama emin olmak için kantesti yaptırmalısın diyorum..
özlemcim sendende haber bekliyorum..
günaydın kızlar büyük gün geldi artık bir kaçgün arayla haberleri almaya başlarız bende hafif bir bel ağrısı var rüyamdada kırmızıları gördüm sabah telaşla uyandım ama daha bişey yok çok şükür bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum test yapmaya korkuyorum hayak kırıklığı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?