Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım hatta iki defa çıkardım bile çok heveslendim ama yalan oldu 3 gün damla damla geldi test yaptım dayanamadım üstüne görmemi diye dedim ama değilmiş annemdede olmuş üstüne görme 3 günden sonra geldi benimki inşallah hayırlısıyla vardır bebiş sende Allahım tüm isteyenlere versin yeni doğan yiğenim var eşimle içine düşcez çocuğun nerdeyse nasıl güzel kokuyo bicirik bizimde olsunnnn bizde kendi yazvrumuzu koklayalım inşallah

izmirdeyim kuzum ben ,,,vallaha ne yalan söyleyim canım o zıkkımı istedimi hep bahanem hazır oluyor kafamda ....ama umarım en azından azaltırımm... günde bir tane falan kafi gelir..

ne varı aynı şehirde olaydık:) evet canım azaltarak bırakmaya calış zaten bir anda olmaz o iş. inşşş yapabilirsin canımcım.

hoşbulduk cancagzım. :):):) ayy beni gormenizi ck isterdim, o makas var ya o makas 10 dk da 10 yıl aldı omrumden:) iki dakkada prf. oldum cıktım ne ameliyatlar yaptım yaw:)) zaten akşam arayan arkadaşlarımın hepsi itiraf edio ozlem aslında korkunçmuş ama ben sana soleyemedim die. o kadar korkulacak bişi de yokmuş yani:))))

bugün alırım yarın sabah denerim erkenden çift çıkarsada doktora giderim direk yada bir gün daha beklemek mi doğru olur kararsısız canlarım

düzensizliği düşündüğümden beklemeyi tercih ettimde duramıyorumki :))[/QUOTE]
tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...

şu testleri hiç bilmezdim eğer bendede gebelik oluşmazsa banada öğretin ben yapayım şu testlerden gerçi benim ilaçla yumurtlama olduğu için doktor söylüyor bana yumurtluyon koş eve yakala kocanı diye...[/QUOTE]

gidin alın bi test... gününüz geçmediyse, erken dönem gebelik testi alın.... 1 hafta kala sabah ilk idrarla uygulanabiliyor..... :)))))))))))))))))

Son düzenleme:

Amiiin tatlım inşallah...

banucumya kendimizi kandırmıyalım resmen sabah her ay olduğu gibi ilk damla kırmızı geldi hep nböyle olur zaten..
ben diyorum sana şimdi 3 4 gün bu devam edecek sonrada normaled dönecek eminim ...
sanada soruyorum sence bu durum normalmi ben neyapayım bu damlalar çok canımı sıkıyo canım..

kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm

banum benimde ağrılarım var yok değil ama şu kasıklarımdaki çekilmeler bitirdi beni...belli olmaz belkide ya hele bir yarın olsun hayır olsun...
ne güzel kokuyorlar dimi arkadaşım mis gibi bende bayılıyorum o kokuya ,,, inşallah hersey gönlüne göre olsun...

gunaydın herkeze martt ayının ılk gunundeyız bakalım kımlerden hayırlı haberler alacagız....

Kızlar bu arada bende hıc agrı acı yok dedım. dun aksam uzerı sag kasıgıma ıkı kez bı batma oldu nefesım kesıldı sonra ara ara agrılar basladı ve bel agısı bır basladı gece agrıdan uyuyamadım felaket kotu agrıyo hala oyle kasıklarımda da sımıdı cok belırgın olmasada hafııf agrılar oluyo ara ara hıssedıyorum ve memıslerde agrıyo arada bır sancı gıryor goguslerıme ve bende yıne akıntı yok... kızzzlarrrr yoksa ben hamılemıyımmmmm ....ama gecen ay da boyledım bır fark var gecen ay bel agrısı ve gogus agrım yoktu bel agrısı yerıne basenlerım agırırdıı. dunden ıtıbaren yasadıgım seyler boyle kızlar. ama bakalım bana gore yumurtlama gnunu kacırdım erken degılmı bu belırtılerı yasamak cunku benım bat 9 bana gore yıne psıkolojık dıyorum :18:

Son düzenleme:

Kuzum valla şimdi bu damlalar normal de olabilir bir soruna delalette.. Bence sen başka bir doktora daha git, ilki içine sinmemiş çünkü , zaten de adam gibi bişey söylememiş sana dayamış ilacı şahsen bende sevmedim o doktoru, başka bir doktora git ve ısrar et ben tüm testlerimin yapılmasını istiyorum diye.. Ondan sonra da öğreniriz neyin var neyin yok.. Yoksa bir sorun kafan rahatlar , varsa da verirler ilacını kullanırsın çözülür.. Ne diyorsun hazır adetin başlayacak gibiyken hatta hemen bulabilir misin yeni doktor? Adetin 3. günü hormon testi yapıyorlar ya genelde , onun için diyorum..

tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...[/QUOTE]
akşam giderken alırım artık yarına var yada yok diye söylerim heycandan galiba kasıklarımda ağrı başladı belkide kırmızılar yola çıktı

eveeetttt gelelim listemizeeeeeee... kaçıncı sayfadaydı bu liste bakem?

1 mart'ı bekleyen hatunlaaarrr... ne var ne çok ? :)))

bende gelen giden yok canım heycanla bekliyorum

eeee ozaman canım hemen öylende gidip bir test daha al ama yalelin dediklerninden bide onlayap beysalcım..
bu arada yalelllllllll duy sesimiiiiiii

kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
Hadi bakalım, gözün aydın tatlım:)) Eee olmadı bi idrar testi daha al yarın sabah tekrarla..

benim kasıklarda çekilme vs kalmadı kuzum, bildiğin adet öncesi durumlar başladı.. Ama diyorum ki, senin az kaldı ya, yalelin dediği gibi şu hassas testten alsan bugün de yarın sabah yapsan mı acaba???

Günaydın tatlım, inşallah psikolojik değildir, hamişsindir kuzum..

gozunaydın ozlem okadar da sıkıntı yaptım canım arkadasım cok gzuel seyler yazmıssın ınan bende senın kadar heyecanla beklıyordum ama cok sukur ne gzuel seylerle gerı donmussun al sana bır masallahhh

bu günü atlatsaydık hayırlısıyla dün hiç ağrım yoktu ama bugün kasıklarımda ağrı var

Canım sağolasın ama zaten şu an hamile olmadığımı biliyorum..Henüz yumurtlama dönemindeyim..Yumurtlama döneminde de mide bulantısı hisseden var mı diye merak etmiştim..Hamile olursam aşağı yukarı belirtilerimden tahmin edebilirim ...

canım evet bitti cok sukur. yapcak bişi yok kuzum beklicez artıkın. doktorumda dedi zaten ooo daha yumurtlama takibini yapcaz asma suratını falan filan. artık ne denilirse onu uygulucaz:) İsteyen herkes ve bende hayırlı zamanda müjdeli haber alırız inşallah bebeğim

banucum işte burdaki doktorlar pek test yapmayı sevmiyolar beni sinir ediyolar ya offf:
ama bakıcam artık bakalım aslında istanbul istiyorum fakat onlarda çok çağrıyolar ofof of
ya bu arada ben yine karıştırıyorum galiba ayyy kızlar ben iyi değilim en iyisi çıkayım ben dahafazla karıştırmadan ...

banucum işte burdaki doktorlar pek test yapmayı sevmiyolar beni sinir ediyolar ya offf:
ama bakıcam artık bakalım aslında istanbul istiyorum fakat onlarda çok çağrıyolar ofof of
ya bu arada ben yine karıştırıyorum galiba ayyy kızlar ben iyi değilim en iyisi çıkayım ben dahafazla karıştırmadan ...

tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...

şu testleri hiç bilmezdim eğer bendede gebelik oluşmazsa banada öğretin ben yapayım şu testlerden gerçi benim ilaçla yumurtlama olduğu için doktor söylüyor bana yumurtluyon koş eve yakala kocanı diye...[/QUOTE]

gidin alın bi test... gününüz geçmediyse, erken dönem gebelik testi alın.... 1 hafta kala sabah ilk idrarla uygulanabiliyor..... :)))))))))))))))))[/QUOTE]

düşünmüyor değilim banum , alayım bari stresten kurtulayım dimi ama çıkmazsada bekleriz günümüzü gelirse gelir gelmezse kan tahliline giderim direk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…