- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.921
Arkadaşlar merhaba günaydınlar..Yumurtlama günlerinde hafif mide bulantısı olur mu sizce ? Yumurtlama günlerinde olduğum kesin test gülen yüzü gösterdi...Bir tuhaf midem bu günlerde..Üşüttüm mü acaba diyorum ama evden çıktığım yok ki...(
izmirdeyim kuzum ben ,,,vallaha ne yalan söyleyim canım o zıkkımı istedimi hep bahanem hazır oluyor kafamda ....ama umarım en azından azaltırımm... günde bir tane falan kafi gelir..
GÜNAYDIIINNNNN
MART AYININ GÜZEL KIZLARINA GÜNAYDDIIIINMNNNNNN
mart da geldi kızlar... bizim topik dolar taşar artık :)))
he valla, ay başında regl günün olunca, ay sonunda yine regl olacan demek oluyor... ama şans 1 tane bebeğim ya :)) ay ortasında 1 posta yumurtlanıyo yine.
bir adet bitiminden diğerinin başlangıcına kadar, gün aşırı arkadaşım.. iki günde bir ilişki lazım.
senin 13 gün varsa, durmak yok.. yola devam :))
yes yes yes... aynen bence de...
aaaa süper haber.. gülen yüzün hayırlı olsun narmik.. çalıştın mı yavrucum :)))) hahaha
BEYSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
KISIM HAMİŞSİN SEEEENNNNN..
MELEĞİN GÖBÜŞÜNDE İNŞALLAH.. ALLAH KUCAĞINDA GÖSTERSİN TATLIMMMM
mart ayının ilk bombası geldi :)) hayırlı olsun teyzoşlar...
darısı diğerlerine inşallah...
kız özlem hoşgeldin sefalar getirdin yavrum benim.
geçmiş olsun :)
adım geçmiş muayene masasında :))) ne deseydim yavrucum sana... ''aman özlem, çok kork.. aman yani, acayip acıtacak!'' mı dicektim yani :)) hahahahaha
geçmişler olsun. sonuçlar da iyiymiş maşallah..
haydi bakalım, artık o masaya bi sonraki çıkışın, bebek muayenesi için olur inşallah tatlım.
heyecan yaptın belliki kıyamam sana bugünde bekle o zaman yarın falan yaparsın testi yada cumartesi sabahtan ,,,yalel duymasın beni gidin hemen bir test alın yapın diyecek yada git bi test al dene yaa yarında denersin öbürgünde denersin sonuçta öle yada böle öğrenilecek bu...
ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım hatta iki defa çıkardım bile çok heveslendim ama yalan oldu 3 gün damla damla geldi test yaptım dayanamadım üstüne görmemi diye dedim ama değilmiş annemdede olmuş üstüne görme 3 günden sonra geldi benimki inşallah hayırlısıyla vardır bebiş sende Allahım tüm isteyenlere versin yeni doğan yiğenim var eşimle içine düşcez çocuğun nerdeyse nasıl güzel kokuyo bicirik bizimde olsunnnn bizde kendi yazvrumuzu koklayalım inşallah
Haytım uydur bişeyler işyerine izin al gidip kan testi yaptır.. İkinci çizgiyi silik de olsa görenler hep hamiş çıkıyor, sen de hamişsin sanırım tatlım:)
Kuzummm, dur bi bakalım önce gelsin bi tamamen sonra kendimizi listenin başından sonuna alırız, sakin ol önce bi, benim de başladı başlayacak, hissediyorum yani gelişini, karnımda kasınklarım da..
Hadi hayatım sen 1.sin, inşallah gelmez de kırmızılar, yarın sabah bi test yapar bize müjde verirsin:))
Özlemmmmm.. sevindim hayatım yolunda gitmesine herşeyin.. Bak gördün geçti bitti bile hiçbirşeyin de çıkmadı.. yumurtlamayı kaçırsan da bu ay üzülme, hem belki yakalarsın da.. netice de kafan rahat artık kuzum..
Narmik, belki yumurtlama dönemindendir o bulantı.. İnşallah da bu yumurta bebişe dönüşür
Tülinim, nasılsın? Ben de pek umut kalmadı gibi, adetim başlamadan önceki o hissiyat geldi karnıma kasıklarıma, bugün olmasa da yarın başlar gibi.. Senden yana artık umutlarım ona göre:)
Yalelcim , şu yumurtayı yakalamışsındır inşallah sen de diyorum:)))
banum benimde ağrılarım var yok değil ama şu kasıklarımdaki çekilmeler bitirdi beni...belli olmaz belkide ya hele bir yarın olsun hayır olsun...Haytım uydur bişeyler işyerine izin al gidip kan testi yaptır.. İkinci çizgiyi silik de olsa görenler hep hamiş çıkıyor, sen de hamişsin sanırım tatlım:)
Kuzummm, dur bi bakalım önce gelsin bi tamamen sonra kendimizi listenin başından sonuna alırız, sakin ol önce bi, benim de başladı başlayacak, hissediyorum yani gelişini, karnımda kasınklarım da..
Hadi hayatım sen 1.sin, inşallah gelmez de kırmızılar, yarın sabah bi test yapar bize müjde verirsin:))
Özlemmmmm.. sevindim hayatım yolunda gitmesine herşeyin.. Bak gördün geçti bitti bile hiçbirşeyin de çıkmadı.. yumurtlamayı kaçırsan da bu ay üzülme, hem belki yakalarsın da.. netice de kafan rahat artık kuzum..
Narmik, belki yumurtlama dönemindendir o bulantı.. İnşallah da bu yumurta bebişe dönüşür
Tülinim, nasılsın? Ben de pek umut kalmadı gibi, adetim başlamadan önceki o hissiyat geldi karnıma kasıklarıma, bugün olmasa da yarın başlar gibi.. Senden yana artık umutlarım ona göre:)
ne güzel kokuyorlar dimi arkadaşım mis gibi bende bayılıyorum o kokuya ,,, inşallah hersey gönlüne göre olsun...ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım hatta iki defa çıkardım bile çok heveslendim ama yalan oldu 3 gün damla damla geldi test yaptım dayanamadım üstüne görmemi diye dedim ama değilmiş annemdede olmuş üstüne görme 3 günden sonra geldi benimki inşallah hayırlısıyla vardır bebiş sende Allahım tüm isteyenlere versin yeni doğan yiğenim var eşimle içine düşcez çocuğun nerdeyse nasıl güzel kokuyo bicirik bizimde olsunnnn bizde kendi yazvrumuzu koklayalım inşallah
günaydın herkese kızlar umarım güzel 1 ay olur ama benim damlalarım başladı ve karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyo artı bende bu ağrı 3 4 gün devam eder of ya bu ağrılardan ve 3 4 gün önce damla damla olup sonra normale dönmesinden çok sıkıldım..
sanıyorum buay başka bi doktora gidecem..
beysalcım bence hamilesin canım tebrik ediyorum ama emin olmak için kantesti yaptırmalısın diyorum..
özlemcim sendende haber bekliyorum..
banucumya kendimizi kandırmıyalım resmen sabah her ay olduğu gibi ilk damla kırmızı geldi hep nböyle olur zaten..
ben diyorum sana şimdi 3 4 gün bu devam edecek sonrada normaled dönecek eminim ...
sanada soruyorum sence bu durum normalmi ben neyapayım bu damlalar çok canımı sıkıyo canım..
eveeetttt gelelim listemizeeeeeee... kaçıncı sayfadaydı bu liste bakem?
1 mart'ı bekleyen hatunlaaarrr... ne var ne çok ? :)))
Hadi bakalım, gözün aydın tatlım:)) Eee olmadı bi idrar testi daha al yarın sabah tekrarla..kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
banum benimde ağrılarım var yok değil ama şu kasıklarımdaki çekilmeler bitirdi beni...belli olmaz belkide ya hele bir yarın olsun hayır olsun...
ne güzel kokuyorlar dimi arkadaşım mis gibi bende bayılıyorum o kokuya ,,, inşallah hersey gönlüne göre olsun...
gunaydın herkeze martt ayının ılk gunundeyız bakalım kımlerden hayırlı haberler alacagız....
Kızlar bu arada bende hıc agrı acı yok. dun aksam uzerı sag kasıgıma ıkı kez bı batma oldu nefesım kesıldı sonra ara ara agrılar basladı ve bel agısı bır basladı gece agrıdan uyuyamadım felaket kotu agrıyo hala oyle kasıklarımda da sımıdı cok belırgın olmasada hafııf agrılar oluyo ara ara hıssedıyorum ve memıslerde agrıyo arada bır sancı gıryor goguslerıme ve bende yıne akıntı yok... kızzzlarrrr yoksa ben hamılemıyımmmmmama gecen ay da boyledım bır fark var gecen ay bel agrısı ve gogus agrım yoktu bel agrısı yerıne basenlerım agırırdıı. dunden ıtıbaren yasadıgım seyler boyle kızlar. ama bakalım bana gore yumurtlama gnunu kacırdım erken degılmı bu belırtılerı yasamak cunku benım bat 9 bana gore yıne psıkolojık dıyorum :18:
canım direk sonucu solim. gerisi benim için bir anı oldu ve gulmekten catlıcam:):) tüpler kanallar açık:):) yumurtalar ii herşey temiz. cts eşimle gidicez işte spermiogram için.
canım dur hele stress yapma bu kadar bekledin accık daha bekle. inşşş Allah gonlune gore versin canım benimm
Haytım uydur bişeyler işyerine izin al gidip kan testi yaptır.. İkinci çizgiyi silik de olsa görenler hep hamiş çıkıyor, sen de hamişsin sanırım tatlım:)
ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım hatta iki defa çıkardım bile çok heveslendim ama yalan oldu 3 gün damla damla geldi test yaptım dayanamadım üstüne görmemi diye dedim ama değilmiş annemdede olmuş üstüne görme 3 günden sonra geldi benimki inşallah hayırlısıyla vardır bebiş sende Allahım tüm isteyenlere versin yeni doğan yiğenim var eşimle içine düşcez çocuğun nerdeyse nasıl güzel kokuyo bicirik bizimde olsunnnn bizde kendi yazvrumuzu koklayalım inşallah
ne varı aynı şehirde olaydık:) evet canım azaltarak bırakmaya calış zaten bir anda olmaz o iş. inşşş yapabilirsin canımcım.
hoşbulduk cancagzım. :):):) ayy beni gormenizi ck isterdim, o makas var ya o makas 10 dk da 10 yıl aldı omrumden:) iki dakkada prf. oldum cıktım ne ameliyatlar yaptım yaw:)) zaten akşam arayan arkadaşlarımın hepsi itiraf edio ozlem aslında korkunçmuş ama ben sana soleyemedim die. o kadar korkulacak bişi de yokmuş yani:))))
tatlım yaptır en yakın zamnada geç bu stresi yaşamaya değmez ben bile dinleyecem yaleli gidecem alacam şu erke gebelik testlerinden kafam rahatlar yahu geldimi gelecek mi bilmem ne en azından geldiği zaman kendini hazırlamış olurum çökmem yıkılmam...bugün alırım yarın sabah denerim erkenden çift çıkarsada doktora giderim direk yada bir gün daha beklemek mi doğru olur kararsısız canlarım
düzensizliği düşündüğümden beklemeyi tercih ettimde duramıyorumki :))
kızlar az önce testin resmini yanımdaki ablaya gösterdim zaten bu şekilde çıkar dedi tam aynı renk olmaz gayet net çıkmış dedi heyecandan ölecem sanıırm
gunaydın herkeze martt ayının ılk gunundeyız bakalım kımlerden hayırlı haberler alacagız....
Kızlar bu arada bende hıc agrı acı yok. dun aksam uzerı sag kasıgıma ıkı kez bı batma oldu nefesım kesıldı sonra ara ara agrılar basladı ve bel agısı bır basladı gece agrıdan uyuyamadım felaket kotu agrıyo hala oyle kasıklarımda da sımıdı cok belırgın olmasada hafııf agrılar oluyo ara ara hıssedıyorum ve memıslerde agrıyo arada bır sancı gıryor goguslerıme ve bende yıne akıntı yok... kızzzlarrrr yoksa ben hamılemıyımmmmmama gecen ay da boyledım bır fark var gecen ay bel agrısı ve gogus agrım yoktu bel agrısı yerıne basenlerım agırırdıı. dunden ıtıbaren yasadıgım seyler boyle kızlar. ama bakalım bana gore yumurtlama gnunu kacırdım erken degılmı bu belırtılerı yasamak cunku benım bat 9 bana gore yıne psıkolojık dıyorum :18:
Hadi bakalım, gözün aydın tatlım:)) Eee olmadı bi idrar testi daha al yarın sabah tekrarla..
benim kasıklarda çekilme vs kalmadı kuzum, bildiğin adet öncesi durumlar başladı.. Ama diyorum ki, senin az kaldı ya, yalelin dediği gibi şu hassas testten alsan bugün de yarın sabah yapsan mı acaba???
Günaydın tatlım, inşallah psikolojik değildir, hamişsindir kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?