- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.101
Merhaba tatlım, hoşgeldin.. Nasılsın?
Beysal tatlı şoklarda şimdi ondan:) emin olur 2. testten sonra
herşeyi biz çekiyoruz olcak mı olmuyacak mı stresi
sonrada babaya nasıl srpriz yapcaz diye düşünüyoru
var ya sinir oluyorum bu erkeklere
benim koca birkere hamilelikten şüphelenmiştim ozaman düşünmüyorduk
hamile olabilirim dedim
benimki ne dese beğenirsiniz
kış vakti ne hamileliği
neyse işte ilk deneyimim bu şekildi odunumlaaa
bende seni umutlandırıyo gibi olmıyım ama bende bu topiklerde dünya kadar okudum hamile olan herkes en belirgin belirti olarak göğüs uçlarım çok acıyodu falan yazmış inşallah seninkinin sonucuda onlarınkiler gibi olur canım
Merhaba tatlım, hoşgeldin.. Nasılsın?
Beysal tatlı şoklarda şimdi ondan:) emin olur 2. testten sonra
İyim tatlım aslında bugün çok uyudum yaa kalkamadım resmen bide gögüslerim acıyor yaa phoff Sen nasılsın? evt 2. testıde yapsın bakalım hamilede kesin bence
herkesten fikir istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim lata cım yani evde sölemekmi yoksa dışarıda mı sölesem
Bir şey diyeceğim..İnşallah hepiniz sağlıklısıyla hamile kalıp kucağınıza alırsınız arkadaşlar ama 7-8 aylık olana dek pek bir şey almayın derim.Nedeni de şu..Hamile kalmak zamanında sağlıkla doğum olacağının garantisi değil..Mesela ben 18 haftalık kaybetmiştim hamileliğimde..İnsan bir sürü şey alıp ta Allah korusun hamilelikte ters giden bir şeyler olursa sonradan çok fazla üzülür...Tabi siz bilirsiniz yine de..Sadece tavsiye benimkisi...
Bir şey diyeceğim..İnşallah hepiniz sağlıklısıyla hamile kalıp kucağınıza alırsınız arkadaşlar ama 7-8 aylık olana dek pek bir şey almayın derim.Nedeni de şu..Hamile kalmak zamanında sağlıkla doğum olacağının garantisi değil..Mesela ben 18 haftalık kaybetmiştim hamileliğimde..İnsan bir sürü şey alıp ta Allah korusun hamilelikte ters giden bir şeyler olursa sonradan çok fazla üzülür...Tabi siz bilirsiniz yine de..Sadece tavsiye benimkisi...
günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
aaaaaaaay canım ne güzel hamilesin. çok sevindim. tebirkler
beşyüzlü sayfalardayız varmı böyle bir topik daha ....tarih henüz mart 1
bencedeeeeeeeeeeee..:))))
herkesten fikir istiyorum arkadaşlar teşekkür ederim lata cım yani evde sölemekmi yoksa dışarıda mı sölesem
bılmem orası sana baglı ama ılla da degısk bırsyler olsun ıstıyorsan banu yazdgı gıbı ben gecen ay yemekle senın dusundugun gıbı bır hazırlık yapmıstım bebek var dıye ama yanılmıstım neyse hatırlamk ıstemıyorum kocıs de herrseyı ogrendı ozman bende yemek yada paket gıbı bırsey gondermem ımkansız da soyle bırsey dusundum cok ta onemlı bır soyleyıs degıl ama bana gore degısk bırsey esım ıs yerınden unıforma ıle gelır eve malum yemeege oturmadan uzerını degıstırır ben de yatakodamızın kapısını arkasına kocacıse bebegınden gelen bır not yazarım (o not olarak yazacagım metnı hala bırsey bulamdım ama)sonra hamıleyım deyp altına bır yazı daha sonra o testtlerden brı cıft cıkarsa onuda yapıstırcam.... oda uzerını degısmeye gdınce kapının arkasına daha bır montunu asamadan herseyı okuyacakkkkkkızlarrr nasıl bu dusuncem sakın ıgrencccccc demeyın benım esım cok fena ya benı cok takıp edıyor benden once cakar herseyı zaten buyuzden eger kı bır cıft cızgılı bır test gorurusem kendımde saklıcam ve boyle bırsey dusundummm
herşeyi biz çekiyoruz olcak mı olmuyacak mı stresi
sonrada babaya nasıl srpriz yapcaz diye düşünüyoru
var ya sinir oluyorum bu erkeklere
benim koca birkere hamilelikten şüphelenmiştim ozaman düşünmüyorduk
hamile olabilirim dedim
benimki ne dese beğenirsiniz
kış vakti ne hamileliği
neyse işte ilk deneyimim bu şekildi odunumlaaa
bılmem orası sana baglı ama ılla da degısk bırsyler olsun ıstıyorsan banu yazdgı gıbı ben gecen ay yemekle senın dusundugun gıbı bır hazırlık yapmıstım bebek var dıye ama yanılmıstım neyse hatırlamk ıstemıyorum kocıs de herrseyı ogrendı ozman bende yemek yada paket gıbı bırsey gondermem ımkansız da soyle bırsey dusundum cok ta onemlı bır soyleyıs degıl ama bana gore degısk bırsey esım ıs yerınden unıforma ıle gelır eve malum yemeege oturmadan uzerını degıstırır ben de yatakodamızın kapısını arkasına kocacıse bebegınden gelen bır not yazarım (o not olarak yazacagım metnı hala bırsey bulamdım ama)sonra hamıleyım deyp altına bır yazı daha sonra o testtlerden brı cıft cıkarsa onuda yapıstırcam.... oda uzerını degısmeye gdınce kapının arkasına daha bır montunu asamadan herseyı okuyacakkkkkkızlarrr nasıl bu dusuncem sakın ıgrencccccc demeyın benım esım cok fena ya benı cok takıp edıyor benden once cakar herseyı zaten buyuzden eger kı bır cıft cızgılı bır test gorurusem kendımde saklıcam ve boyle bırsey dusundummm
aaaaaaaay canım ne güzel hamilesin. çok sevindim. tebirkler
Güzel düşünmüşsün tatlım, hadi bakalım inşallah bu aya yapmak kısmet olur da biz de okuruz sonra kocişin nasıl tepki verdi diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?