- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.121
yalelin karnıbaharı paket yapıp eşine göndermesi(karnım bahar , yani bebiş var demek olacakmış kocişi anlayacakmış ama bizim modellerde tutmaz o dedik) ,bi de özlemin kocişinin yatağa çift taraflı bantlarla tutturulmuş gül yapraklarıyla çocukların ismini yazması yönünde dahiyane ve ince düşünülmüş önerisi en ilginç olanlarıydı:)) onun dışında genelde şimdi senin düşündüğün tarzda şeyler konuşuldu:)
Haa bi de dikkat bebek var yazısı alıp gizlice arabaya yapıştırmak vs de güzel fikirdi:)
Ben evde söylemeyi tercih ederdim sanırım, hani ağlaşırız falan birlikte ele güne rezil olmayalım, sonra da sarmaş dolaş olma şansımız olsun diye:)
herşeyi biz çekiyoruz olcak mı olmuyacak mı stresi
sonrada babaya nasıl srpriz yapcaz diye düşünüyoru
var ya sinir oluyorum bu erkeklere
benim koca birkere hamilelikten şüphelenmiştim ozaman düşünmüyorduk
hamile olabilirim dedim
benimki ne dese beğenirsiniz
kış vakti ne hamileliği
neyse işte ilk deneyimim bu şekildi odunumlaaa
canım ben de o fikri evdeki model arabaya yaparım die düşünerek yazmıştım.evet dikkat bebek var yazısıda süpermiş ama anahtar onda
Teşekkür ederim :)
geçmiş olsun cnm
haklısın cnm ama bu pek mümkün değil gibi insan hevesleniyo almak istiyo aileler daha fena doğmamış çoçuğa örgü örüyolar
ben kayserideyim keyserililer beşiğe çok önem veriri bu yüzden yaşlanınca yapamazsam diye önceden örüp biriktiriyolar örnek kayınvalidem
çok güzel bir fikir bence hatta babacım ben geliyorum die kocaman yaz bence
evet o gun gıdıp kece kalem aldım hemde cırtlak renklı kalemlerr:)))ıns nasıp olur bunu yapmak da:18:
evet o gun gıdıp kece kalem aldım hemde cırtlak renklı kalemlerr:)))ıns nasıp olur bunu yapmak da:18:
gülincim günaydın benim damlalarım başaldı canım herzamanki gibi 43 4 gün öncesi artık 3 4 günde böyle devam eder..
kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum of of ..
çocuktan çok bu damlalar ve ağrılarım benim daha çok canımı sıkıyo offf..
aynur benim eşimde kayserili ben 1 sene oturdum kayseride haklısın otaraftaki insanlar çok önem veriyolar buna 1 sene boyunca çocuk nerde die hep sormuşlardı arayanlar hala soruo hazırlık desen ohooo 10 çocuk doğursan yeter hepsinede :)
beşyüzlü sayfalardayız varmı böyle bir topik daha ....tarih henüz mart 1
hemşeri sayılırız o zamn
aynen neden bilmem evlenince hemen oçuk nerde diye soruyolar hazırlıklar evlenmeden başlıyo ve seninde dediğin gibi 10 çoçuk büyütür
haa birde erkek çoçuk düşkünlüğü
Tülinim, nasılsın? Ben de pek umut kalmadı gibi, adetim başlamadan önceki o hissiyat geldi karnıma kasıklarıma, bugün olmasa da yarın başlar gibi.. Senden yana artık umutlarım ona göre:)
34 yaşında evlendim :)))valla senin işin zor ben artık izmirdeyim bizim izmirliler o kadar meraklısı değil 27 yaşıma geldim annem hala acelen ne hayatını yaşasana sen dio bana ama o taraf her defasında soruo varmı bişi diye
inşallahhh annecik adaylarım benim rabbim o günleri göstersin hepimizeeeeee aminnnnnnnnnnnnnnnn
bana da geliyorlar yavaştan yavaştan
valla senin işin zor ben artık izmirdeyim bizim izmirliler o kadar meraklısı değil 27 yaşıma geldim annem hala acelen ne hayatını yaşasana sen dio bana ama o taraf her defasında soruo varmı bişi diye
tatlım senın bebıs var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?