Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kuzum, benim kocişimin o düşüncesi bir düşünce olarak kalacak sadece:):)

Ben evde söylemeyi tercih ederdim sanırım, hani ağlaşırız falan birlikte ele güne rezil olmayalım, sonra da sarmaş dolaş olma şansımız olsun diye:)

bence de evde soylemek daha ii olur, illa süprizi dışarda yapmak şart degil yaw

Ayyy cok guldumm, süper ya. kış vakti ne hamileliği:)

evet dikkat bebek var yazısıda süpermiş ama anahtar onda

Teşekkür ederim :)
canım ben de o fikri evdeki model arabaya yaparım die düşünerek yazmıştım.

aynur benim eşimde kayserili ben 1 sene oturdum kayseride haklısın otaraftaki insanlar çok önem veriyolar buna 1 sene boyunca çocuk nerde die hep sormuşlardı arayanlar hala soruo hazırlık desen ohooo 10 çocuk doğursan yeter hepsinede :)

Son düzenleme:

3-4 gun damlıyor sonr kac gün sürüyor? normal siklusun kaç gün?

hemşeri sayılırız o zamn
aynen neden bilmem evlenince hemen oçuk nerde diye soruyolar hazırlıklar evlenmeden başlıyo ve seninde dediğin gibi 10 çoçuk büyütür
haa birde erkek çoçuk düşkünlüğü

valla senin işin zor ben artık izmirdeyim bizim izmirliler o kadar meraklısı değil 27 yaşıma geldim annem hala acelen ne hayatını yaşasana sen dio bana ama o taraf her defasında soruo varmı bişi diye

Tülinim, nasılsın? Ben de pek umut kalmadı gibi, adetim başlamadan önceki o hissiyat geldi karnıma kasıklarıma, bugün olmasa da yarın başlar gibi.. Senden yana artık umutlarım ona göre:)

bana da geliyorlar yavaştan yavaştan

valla senin işin zor ben artık izmirdeyim bizim izmirliler o kadar meraklısı değil 27 yaşıma geldim annem hala acelen ne hayatını yaşasana sen dio bana ama o taraf her defasında soruo varmı bişi diye
34 yaşında evlendim :)))

evet işim zor üzerimde piskolojik baskı var annemler o kadar çok değil ama eşimin ailesi çok istiyo neyseki artık bende istiyorum
ben 25 yaşındayım söylenen söz şimdi doğum yapsan ikinciye 30 yaşında olcan ge kalma hemen doğur varmı böyle bişey yaa ben ne zamn istersem o zamn olur

valla bizdende kimse birsey demiyor kayınvalidem aksine gezin tozun yaşayın diyor ama ben istiyorum...

banada kayınvalidem geçen internette kamera ile görüştüğümüzde bebek yeleği örmüş onu gösterio bunun içi dolu olsun istiyoruz artık dedi çok utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…