Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

valla bizdende kimse birsey demiyor kayınvalidem aksine gezin tozun yaşayın diyor ama ben istiyorum...

pehhh, benimki de dakka başı soruo. zırt pırt sormayın olsa soleriz dedim en sonunda. yok halan soruo dio (eşimin halası) halaya sole biz daha yeni evlendik 3 ay oldu hayatımıı yaşıcaz diorum. (eşimle bir aylık bir ayrılışımız olmuştuda o yuzden 3 ay dedim:))

banada kayınvalidem geçen internette kamera ile görüştüğümüzde bebek yeleği örmüş onu gösterio bunun içi dolu olsun istiyoruz artık dedi çok utandım

niye utandın canım ya ne güzel bişi bu utanma bence keyfini çıkar elbetteki içi dolcak

banada kayınvalidem geçen internette kamera ile görüştüğümüzde bebek yeleği örmüş onu gösterio bunun içi dolu olsun istiyoruz artık dedi çok utandım

ne utanıon be, kısmetse de, hayırlı zamanda inşallah de geçiştir utanma yavrummm

banu özlem tülin lata yalelel..
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...

hoşgeldin cnm

valla bizdende kimse birsey demiyor kayınvalidem aksine gezin tozun yaşayın diyor ama ben istiyorum...

oh nası imiş

senin kayınvaliden söylemiş benim kayınababam yüme karşı bişi yokmu bu baydamı olmadı diyo yaa saolsunlar utanma falan hi yok:26:

9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
hoşgeldin tatlımmm

iyi demişsinn kuucum sen bilirsin işini..

boşver sen onları tatlım, gez toz da zaten, tadını da çıkar hayatın, bu bebişlerin geleceği varsa geliyor zaten..:)

kimene ya önemli olan sen ve eşin çok istiyoruz hepimiz ama aslında dünyanın en zor işi bir canlının sorumluluğunu alıyosun üstüne siz ne zaman hazır hissederseniz o zaman istersiniz zaten ben 2 yıl boyunca hazır değilim dedim eşime işte 5 aydır tamamım diyorum

benımkıde oyle soylenıyo erkek evı cok ıstıyoda benım aılemde esımde yıyıp ıcıp gezın dıyorlar ama bende ıstıyorum hazır calısmıyor ıken olsun ya :)

nie durgunsun canım, vücudundaki kıpırtılarıkırmızıyamı yoruon yoksam sen???

pek kıpırtı değil be bacım:) bildiğin yoldalar:) ama yok ondanda değil sadece, yani etkisi var tabii de ne bileyim böyle keyifsizim bugün, dün de bir gariptim, aslında çok güzel bir gündü dışardaydık kocişle, gezdik tozduk alışveriş vs yaptık ama yine tuhaftım ben, bi sinirli bi mutlu sonra ağlamaklı falan, annemleri özledim belki o da etkilidir , aan ne bileyim yaaa öyle işte özlemcim.. arada geliyor böyle ama geçer yakında:))

Neyse kızlar benim kociş geldi, ben kaçar.. arada uğramaya çalışırım yine.. Öpüyorum hepiniziiiiii..

hoşgeldin tatlımmm

iyi demişsinn kuucum sen bilirsin işini..

bilirim dimi, söyletmesinler onlarda canım:) bazen akşam 9-10 arıo. açmıos yine arıo arıoda arıo. bazen şeytan dioki senin tellerin susmuoki çocuk yapalım:)

boşver sen onları tatlım, gez toz da zaten, tadını da çıkar hayatın, bu bebişlerin geleceği varsa geliyor zaten..:)

evet şekerim, napalım bir yandan yaşıos bir yandan da beklios gelsin şenlik olsun die:)

:)))))) tövbe yarabbim. ne dion öle diyince:)

sesizliğimi koruyorum ben cvp versem konuşma nereye g,der bilmiyorum

bencede öyle ama gelde bunu netrafa anlat düşünceleri sabitlemişler değiştirmek imkansız
çoçuk bizim iin sorumluluk ama onlar için öyle değil sevecekleri bir bebek ee sonrası o yok işte

9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...

gel tatlım gel ben hıc ayrılmadım bugun burda zaten belımın agrısı cıktı buda bu ay cıktı hareket etmek ıstemıyorum bırde kasıklarım agrıyo guldencım batıyo arad bır walla kendımle konuruz oldum durtukleyıp durma dınlemıcem kenıdmı ne oldu ne bıttı az kaldı gosterırısınız kendınızı dedım hepde gulmeten oldum ozlem resmen kafayı yıyorsun dıyeee

oyy canım benim, depresif olmuş bu gunlerde, kocacının kolunun altına gir kedi gibi sırnaş accık için ferahlasın ayol:) tamam beebm gorusuruz öpüldün

benımkıde oyle soylenıyo erkek evı cok ıstıyoda benım aılemde esımde yıyıp ıcıp gezın dıyorlar ama bende ıstıyorum hazır calısmıyor ıken olsun ya :)

canım sen ve eşin istesin gerisi tırı vırı. benceeee

Ben burdayım ama banuda olmasa kendi kendime konuşucam şurdaaaaa

özürrrr:) walla ben arada bakıom yakaladıgıma yazıom ya yazacak bişeyim varsa tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…