- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.141
valla bizdende kimse birsey demiyor kayınvalidem aksine gezin tozun yaşayın diyor ama ben istiyorum...
banada kayınvalidem geçen internette kamera ile görüştüğümüzde bebek yeleği örmüş onu gösterio bunun içi dolu olsun istiyoruz artık dedi çok utandım
banu özlem tülin lata yalelel..
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
banada kayınvalidem geçen internette kamera ile görüştüğümüzde bebek yeleği örmüş onu gösterio bunun içi dolu olsun istiyoruz artık dedi çok utandım
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
valla bizdende kimse birsey demiyor kayınvalidem aksine gezin tozun yaşayın diyor ama ben istiyorum...
merhaba kuzuuuumm.. ben bugün biraz dutgun moddayım öyle okuyorum yazılanları:) yarına falan daha iyi olucam ama inşallah:)
hoşgeldin tatlımmmbanu özlem tülin lata yalelel..
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
pehhh, benimki de dakka başı soruo. zırt pırt sormayın olsa soleriz dedim en sonunda. yok halan soruo dio (eşimin halası) halaya sole biz daha yeni evlendik 3 ay oldu hayatımıı yaşıcaz diorum. (eşimle bir aylık bir ayrılışımız olmuştuda o yuzden 3 ay dedim:))
pehhh, benimki de dakka başı soruo. zırt pırt sormayın olsa soleriz dedim en sonunda. yok halan soruo dio (eşimin halası) halaya sole biz daha yeni evlendik 3 ay oldu hayatımıı yaşıcaz diorum. (eşimle bir aylık bir ayrılışımız olmuştuda o yuzden 3 ay dedim:))
merhaba kuzuuuumm.. ben bugün biraz dutgun moddayım öyle okuyorum yazılanları:) yarına falan daha iyi olucam ama inşallah:)
oh nası imiş
senin kayınvaliden söylemiş benim kayınababam yüme karşı bişi yokmu bu baydamı olmadı diyo yaasaolsunlar utanma falan hi yok:26:
evet işim zor üzerimde piskolojik baskı var annemler o kadar çok değil ama eşimin ailesi çok istiyo neyseki artık bende istiyorum
ben 25 yaşındayım söylenen söz şimdi doğum yapsan ikinciye 30 yaşında olcan ge kalma hemen doğurvarmı böyle bişey yaa ben ne zamn istersem o zamn olur
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben de burdayım...
nie durgunsun canım, vücudundaki kıpırtılarıkırmızıyamı yoruon yoksam sen???
hoşgeldin tatlımmm
iyi demişsinn kuucum sen bilirsin işini..
boşver sen onları tatlım, gez toz da zaten, tadını da çıkar hayatın, bu bebişlerin geleceği varsa geliyor zaten..:)
Ben burdayım ama banuda olmasa kendi kendime konuşucam şurdaaaaa
yokkkçalışıoz 5 aydır ama bu ay dr koruncan dedi 1ay sabredemiyorum ben 2 ay nasıl sabretçem yaaaa ühüüüüüü
:)))))) tövbe yarabbim. ne dion öle diyince:)
kimene ya önemli olan sen ve eşin çok istiyoruz hepimiz ama aslında dünyanın en zor işi bir canlının sorumluluğunu alıyosun üstüne siz ne zaman hazır hissederseniz o zaman istersiniz zaten ben 2 yıl boyunca hazır değilim dedim eşime işte 5 aydır tamamım diyorum
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
pek kıpırtı değil be bacım:) bildiğin yoldalar:) ama yok ondanda değil sadece, yani etkisi var tabii de ne bileyim böyle keyifsizim bugün, dün de bir gariptim, aslında çok güzel bir gündü dışardaydık kocişle, gezdik tozduk alışveriş vs yaptık ama yine tuhaftım ben, bi sinirli bi mutlu sonra ağlamaklı falan, annemleri özledim belki o da etkilidir , aan ne bileyim yaaa öyle işte özlemcim.. arada geliyor böyle ama geçer yakında:))
Neyse kızlar benim kociş geldi, ben kaçar.. arada uğramaya çalışırım yine.. Öpüyorum hepiniziiiiii..
benımkıde oyle soylenıyo erkek evı cok ıstıyoda benım aılemde esımde yıyıp ıcıp gezın dıyorlar ama bende ıstıyorum hazır calısmıyor ıken olsun ya :)
Ben burdayım ama banuda olmasa kendi kendime konuşucam şurdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?