- 14 Kasım 2011
- 1.144
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.161
kuzum hoşgeldinnn sende hiç laf atmıyon anacım bize...
sesizliğimi koruyorum ben cvp versem konuşma nereye g,der bilmiyorum
bencede öyle ama gelde bunu netrafa anlat düşünceleri sabitlemişler değiştirmek imkansız
çoçuk bizim iin sorumluluk ama onlar için öyle değil sevecekleri bir bebek ee sonrası o yok işte
oyy canım benim, depresif olmuş bu gunlerde, kocacının kolunun altına gir kedi gibi sırnaş accık için ferahlasın ayol:) tamam beebm gorusuruz öpüldün
canım sen ve eşin istesin gerisi tırı vırı. benceeee
özürrrr:) walla ben arada bakıom yakaladıgıma yazıom ya yazacak bişeyim varsa tabi:)
özürrrr:) walla ben arada bakıom yakaladıgıma yazıom ya yazacak bişeyim varsa tabi:)
Evet çok haklısın canım işallah biraz önce hamile kalırsında unuttursun herşeyi :)bir de şey kötü adet tarhim 2 gün önceydi böyle 2 gün gecikiyor hevesleniyorsun sonra bi bakıyorsun kırmızılar.bari adet tarihinde olsam o kadar üzülmücem.
Hadi hayırlısı işallah çift çizgiyi görürsün bizide sevindirirsininşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz
iki gün daha sabredelim test yapcam bakalım
hayırlısı bence
Benim ilk çocukta da silikti ertesi gün sağlık ocağında yaptırdım testi hamilesin dediler. İşallah hamişsindir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum :)günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
Bu mesajına cevap yazılmış canım ama olsun bende cevap yazmadan geçemedim bence önce ilaçlarını kullan hem için temizlendiğinde hamile kalman daha da kolaylaşır. Geçmiş olsun .günaydın kızlar ben bu ay dr gittim iltihap var dedi ilaç verdi bu ay korun dedi ama eşim illaki bu ay kullanma sıkı çalışalım olmazsa artık öteki ay ikimizde gidelim diyo 5 ay oldu korunmayı bırakalı bu 6. ay olacak sizce ne yapayım ben çok kararsızım
Hayırlısı canım işallah içini ferah tut .....umudum o yönde ama bilmiyorumki belirtilerden hiç bişey yok regl belirtiside kalmadı hayırlısı artık bu saatten sonra yapacak bişeyim kalmadı :))
pehhh, benimki de dakka başı soruo. zırt pırt sormayın olsa soleriz dedim en sonunda. yok halan soruo dio (eşimin halası) halaya sole biz daha yeni evlendik 3 ay oldu hayatımıı yaşıcaz diorum. (eşimle bir aylık bir ayrılışımız olmuştuda o yuzden 3 ay dedim:))
beta hcg 9,28 çıktı 28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı
walla oyle dedgın gıbı takmıyorum esımde ıstıyo oncelerı yok falan dıyordu ama korunmayı bıarkınca gozu benım uzerımde :)hayırlısı tatlım bakalım ne zman nasıp olacak bzılere....
Cnm benim estafurllh ne özür diliyon ben takılıyorum size sonçta çok kalabalıgız sonuçta olur böyle vakalar
Merhaba kızlar yine bir kaç gün giremedim siteye biraz yoğunduk. Grip falan oldum hastalıkla uğraştım. Neyse okuyabildiğim kadar okudum konuları yine bol bol kaynatmişsiniz. Çok güzel sohbetinizi oku oku bırakamıyor insan. :) Ben tam yumurtlama dönemindeyim hadi hayırlısı çalışmalar hizlandı
Evet çok haklısın canım işallah biraz önce hamile kalırsında unuttursun herşeyi :)
Hadi hayırlısı işallah çift çizgiyi görürsün bizide sevindirirsin
Benim ilk çocukta da silikti ertesi gün sağlık ocağında yaptırdım testi hamilesin dediler. İşallah hamişsindir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum :)
Bu mesajına cevap yazılmış canım ama olsun bende cevap yazmadan geçemedim bence önce ilaçlarını kullan hem için temizlendiğinde hamile kalman daha da kolaylaşır. Geçmiş olsun .
Hayırlısı canım işallah içini ferah tut .....
Sorarlar canım ya insana sorulardan bıkkınlık geliyor dimi. Ama sen boşverrr hiç takma kafanaherşey gönlünce olsun işallah. Cevabını yapıştır geç. İşallah biran önce çift çizgini görürsün .
Eveeettttttt Marttt 1 deyiiizzzz artık dolsun tüm göbüşler işallah kızlar...
Bence erken bakmışsın az daha bekle tekrar yap testi canım işallah hamişsindir.
Benım regl aslında 3 mart ama ben kendime 2 gün gecikme verdim ne olur ne olmaz diye o yüzden 5 mart diyorum çokmu alakasız oldu
beta hcg 9,28 çıktı 28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı
arkadaşlar ben iiki bu siteyi bulmuşum ve sizlerle konuşma şansını yakalamışım tek başıma düşün düşün çıldıracak gibi oluyordum bazen ne güzel herkes birbirine destek burda maaşallahhhh çok teşekkürler
nezaman bakmalıyım sizce tekrar ?
kızlar selam... nasılsınız yeni geldim dışardan bayağı bi yazılmış hepsini okuyamadım...
bu arada bugün benim bat günüm ve daha kırmızı kart görmedim !!!!! hadi inş...
hadi yaayanılıyorsundur ama belki ?
banu özlem tülin lata yalelel..
9 ayy..
ve unuttuğum herkes..
ben burdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?