Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

aynen ole, bir de arayıp torunum olcak mujdesi ıyyyyyyysssssss.
canım ne diyebilirsin ki. ben utanıyorum boyle şeyleri senle konusmaya rica ederim susunuz, bu bahsi kapatınız de:)

walla oyle dedgın gıbı takmıyorum esımde ıstıyo oncelerı yok falan dıyordu ama korunmayı bıarkınca gozu benım uzerımde :)hayırlısı tatlım bakalım ne zman nasıp olacak bzılere....

beta hcg 9,28 çıktı 28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı

Merhaba kızlar yine bir kaç gün giremedim siteye biraz yoğunduk. Grip falan oldum hastalıkla uğraştım. Neyse okuyabildiğim kadar okudum konuları yine bol bol kaynatmişsiniz. Çok güzel sohbetinizi oku oku bırakamıyor insan. :) Ben tam yumurtlama dönemindeyim hadi hayırlısı çalışmalar hizlandı

bir de şey kötü adet tarhim 2 gün önceydi böyle 2 gün gecikiyor hevesleniyorsun sonra bi bakıyorsun kırmızılar.bari adet tarihinde olsam o kadar üzülmücem.
Evet çok haklısın canım işallah biraz önce hamile kalırsında unuttursun herşeyi :)

inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz
iki gün daha sabredelim test yapcam bakalım
hayırlısı bence
Hadi hayırlısı işallah çift çizgiyi görürsün bizide sevindirirsin

Benim ilk çocukta da silikti ertesi gün sağlık ocağında yaptırdım testi hamilesin dediler. İşallah hamişsindir ki ben öyle olduğunu düşünüyorum :)

Bu mesajına cevap yazılmış canım ama olsun bende cevap yazmadan geçemedim bence önce ilaçlarını kullan hem için temizlendiğinde hamile kalman daha da kolaylaşır. Geçmiş olsun .

umudum o yönde ama bilmiyorumki belirtilerden hiç bişey yok regl belirtiside kalmadı hayırlısı artık bu saatten sonra yapacak bişeyim kalmadı :))
Hayırlısı canım işallah içini ferah tut .....

Sorarlar canım ya insana sorulardan bıkkınlık geliyor dimi. Ama sen boşverrr hiç takma kafana herşey gönlünce olsun işallah. Cevabını yapıştır geç. İşallah biran önce çift çizgini görürsün .

Eveeettttttt Marttt 1 deyiiizzzz artık dolsun tüm göbüşler işallah kızlar...

Benım regl aslında 3 mart ama ben kendime 2 gün gecikme verdim ne olur ne olmaz diye o yüzden 5 mart diyorum çokmu alakasız oldu

walla oyle dedgın gıbı takmıyorum esımde ıstıyo oncelerı yok falan dıyordu ama korunmayı bıarkınca gozu benım uzerımde :)hayırlısı tatlım bakalım ne zman nasıp olacak bzılere....

evet hayırlı zamanda inşallah canım

Cnm benim estafurllh ne özür diliyon ben takılıyorum size sonçta çok kalabalıgız sonuçta olur böyle vakalar

:)) evet kalabalıklıgımız bu topikte kalsın inşallah, yeni topiğimiz bebeğimizin ilk günleri başlığında olsun. aminn:))

inşallah goruruz hep beraber canım

walla cnm bende daha iki gündür giriyorum ve herkes okadar güzel destek oluyorki, insan keyif oluyor... haklısın kesinlkile...

kızlar selam... nasılsınız yeni geldim dışardan bayağı bi yazılmış hepsini okuyamadım...

bu arada bugün benim bat günüm ve daha kırmızı kart görmedim !!!!! hadi inş...

hadi yaa yanılıyorsundur ama belki ?

yok eminim malesef. bu hissi çok iyi tanıyorum. gebelikle karıştırılacak belirtiler değil. yumurtalık rahim bölgesini sanki bir el hafif hafif karıştırıyormuş gibi, midem bir hoş oluyor. dikkatim dağınık, telaşlıyım, sesler hafif uzaktan geliyor. canım eve gidip uyumak istiyor falan. az kaldı. geldi gelecek

beta hcg 9,28 çıktı 28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı

üzülme hayatım,idrarda hemen çıkmaz zaten,önce kana karışır gebelik hormonu,daha sonra idrara geçer:)) senin anlayacağın hamilesin sen ama en kısa zamanda doktoruna ki değerlerin kontrol altında olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…