Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

beta hcg 9,28 çıktı 28 şubatta adet olmam gerekiyodu 3 gün geçti hala adet olmadım az önce idrarla test yaptım negatif çıktı

şekerim erken gebelik testi değilse 25in altını ölçmüyor. testin üstünde hassasiyeti yazar bir onu kontrol et istersen. hem üzülme dur bakalım daha. bir kaç gün daha bekleyecektin ya.

Allah allah en çok bir el hafif hafif karıştırıyora takıldım
ama bende kndimi çemberin dışında hissederim
sesler uzaktan gelmesi olayını buna benzettim
tasvirler güzeldi sağol ama inşallah hamilelik belirtisidir bence

ne olcak başka bir iş bulursun
biz evdeki işleri yapmıyoruz koca atacak evden kuzuuu

kız işdeğiştirmek bişi değilde yeni işe girer girmez adamnlara hamile kalırsam nasıl derim hamileyim die burdakilerin bile tepkisinden korkuom amann iş değiştirmeyimm allah korusun valla

Aman kızlar görünen işleri yapın o zaman erkekler anlamaz dip köşe temizliğinden

benimki anlamaz mı hiçç
pazartesi süpürdüm aevi bugün tekrar yapılması lazım diyo
geç yap dedim
bugün kar tatili ya bana temizlik yaptırıp kendi gezecek beyimiz
yemezler dedim

Hee girdim, iyi geldi azıcık:) şimdi o kendi maillerine bakıyor ben buraya koştum yine:) gidiş dönüş bilet fiyatlarını kontrol ettim tr ye, plan yaptım azıcık rahatladım:)

Cnm topluca merhaba diyom banu dısında kimse bakmıyor bende ahh cnm ahhh nediyim
kimse unutmuyor seni kuzum, üzülme sen, mart telaşesi var herkste sadece ondan yani:) herkes kendi kasık ağrılarının batmalarının ay kırmızı mı geldi yoksa durumları yani:)

kızlar selam... nasılsınız yeni geldim dışardan bayağı bi yazılmış hepsini okuyamadım...

bu arada bugün benim bat günüm ve daha kırmızı kart görmedim !!!!! hadi inş...

İnşallah da görmezsin tatlım, hamişsindir var mı bir belirti haraket vs?

Al benden de o kadar arkadaşım, bütün gün uyukladım da zaten.. neyse sıkmayalım canımızı, gelen kırmızı hoş gelir , bi dahaki denemeye bebiş gelir inşallah:)

9 aycım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor..Özellikle de uykuya eğilim önemli işaretlerden biri :) Hayırlısı inşallah

kız işdeğiştirmek bişi değilde yeni işe girer girmez adamnlara hamile kalırsam nasıl derim hamileyim die burdakilerin bile tepkisinden korkuom amann iş değiştirmeyimm allah korusun valla

yok yok geri aldım şakamı
şaka bile olsa işsizlik zor canım
bencede özelsektör zor ve acımasız yaa

alalala nasıl accık:):):) planların neler bacım, yakınmı gelişin

seninki açık göz o zaman desene :)

valla biz ilk zamanlar temizlik yüzünden çok kavga ediyorduk
eşim 32 de evlendi bende geç evlendim iimizde
bekar evlerimiz vardı
temizlik anlayışlarımız tutmazdı artık etkilemiyo valla
ben ev hanımı değilim ki her an temizlik yapıyım

benım regl aslında 3 mart ama ben kendime 2 gün gecikme verdim ne olur ne olmaz diye o yüzden 5 mart diyorum çokmu alakasız oldu
iyi yapmışsın benimde 5inde ama ben 6 dedim...
kızlar selam... Nasılsınız yeni geldim dışardan bayağı bi yazılmış hepsini okuyamadım...

Bu arada bugün benim bat günüm ve daha kırmızı kart görmedim !!!!! Hadi inş...
hadi bakalım güzel haberlerle gel arkadaşım varmı değişik hisler bişiler

hiç belli olmaz 9 aycım bir bakmışsın olmuşşş ,,,,inşallah...

NE EVİN İŞİ BİTER NE BİZİM DERDİMİZ AL BENDENDE O KADAR EV HANIMI DEĞİLİM Kİ ÇOK KILIM ASLINDA HASTA OLUYORUM EV PİS OLDUMU MORALİM BOZULUYOR ,,,,YARDIMCI BAYAN ARIYORUM KOCA İZMİRDE GÜVENEBİLECEĞİM KADIN YOK HEPSİ O KADAR DOLUKİ GELEMİYORLAR FULL ÇALIŞIYORLAR BENDE SİNİR OLDUM KENDİ İŞİMİ KENDİM YAPIYORUM AMA BAKALIM NEREYE KADAR...

alalala nasıl accık:):):) planların neler bacım, yakınmı gelişin

azıcık işte şimdi o bilgisayar başında ben burda:))) Valla kuzum bilmiyorum, burda oturumu aldım biliyorsun ama bitirmem gereken evrak işleri var onları yapıyoruz bir yandan, 1-2 hafta içinde biterse martın son haftası değilse nisana kalır gelişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…