- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.201
azıcık işte şimdi o bilgisayar başında ben burda:))) Valla kuzum bilmiyorum, burda oturumu aldım biliyorsun ama bitirmem gereken evrak işleri var onları yapıyoruz bir yandan, 1-2 hafta içinde biterse martın son haftası değilse nisana kalır gelişim:)
NE EVİN İŞİ BİTER NE BİZİM DERDİMİZ AL BENDENDE O KADAR EV HANIMI DEĞİLİM Kİ ÇOK KILIM ASLINDA HASTA OLUYORUM EV PİS OLDUMU MORALİM BOZULUYOR ,,,,YARDIMCI BAYAN ARIYORUM KOCA İZMİRDE GÜVENEBİLECEĞİM KADIN YOK HEPSİ O KADAR DOLUKİ GELEMİYORLAR FULL ÇALIŞIYORLAR BENDE SİNİR OLDUM KENDİ İŞİMİ KENDİM YAPIYORUM AMA BAKALIM NEREYE KADAR...
izmirdemiydi ailen?? yanlışmı hatırlıom yoksam. ayy ne vardı aynı ilde olsaydık hepimiz ya. bunu kaçıncıya soluom bugun
Evet tatlım izmirdeler:) endişelenme ben de karıştırıyorum çoğu zaman kim nerede oturuyordu neydi diye:))) Ay ne güzel olardı hepimiz aynı yerde olsaydık, haftada bir buluşma günü yapardık, bak düşüncesi bile mutlu etti beni:)))
Evet tatlım izmirdeler:) endişelenme ben de karıştırıyorum çoğu zaman kim nerede oturuyordu neydi diye:))) Ay ne güzel olardı hepimiz aynı yerde olsaydık, haftada bir buluşma günü yapardık, bak düşüncesi bile mutlu etti beni:)))
evet dimi bazen ben de düşünüorum mutlu olup heeycanlanıorum bir de:):) kuzumm buluşamasakta bagnaltıyı koparmayalım, resim gonderirik birbbirmize koca göbüşlerle ve sonra ordan cıkan bızdıklarla:):)
bende sızlere katılıyorum hadının bakalım hafta sonu ılk basta bana gelın cogu calıyor kızların bat tarıhlerı yakın olanlarda agrı acı ıcınde ben bıraz daha ıyıyım:)ılk basta bana gelınnn
ahahahahahaha:)) tamam tatlım sendeyiz o zaman, kısır falan isterim ben ama ona göre:)))))
bende sızlere katılıyorum hadının bakalım hafta sonu ılk basta bana gelın cogu calıyor kızların bat tarıhlerı yakın olanlarda agrı acı ıcınde ben bıraz daha ıyıyım:)ılk basta bana gelınnn
Kopartmam be o bağlantıyı bebeeem, tuttum bi kere ucundan hayatta bırakmam:) Eee belli de olmaz ama yani belki bir gün bir yerlerde denk de geliriz tatlım:) Fotoğraf kısmı kolay, onu da yaparız:)
ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))
ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))
tamam ilk başta sana geliriz:) banu yaz defterine unutma:))
eferim cancagzım:) belki bir gun dimi tatlım. dunya kucuk. İtalya da bir arkadaşım var, adı Federica. Onla da cok hayal kuruyoruz boyle. o buraya gelmek istio gezmek istio, bende ona gidicem goya:) onun buraya gelme imkanı daha yuksek. fotolar fotolar ayy o gunler gelsinde her anını çeker postalarım size wallahi:):)
elazığ lımısın sen? bende böle ekşili mekşili şeylere bayılırım. salata olsun yemek olsun. mayhoş olsunda ne olursa olsun:))))))))
ay özlem yaa bak canım nasıl çekti şimdi sen öyle anlatıncaaaaa.. hain kadın seni..:))))
Kızlar benim kociş acıkmış sanırsam:) gidip yemek yapayım .. hepinizi öpüyorum kocaman.. yarına ve güzel haberlerle görüşmek üzere..
Olacak bir gün , buluşucaz tatlım bebişler kucağımızda.. inanıyorum ben buna..:)
Öptüm ve kaçtım ben.. İyi akşamlar şimdiden herkese:)
yok degılım tatlım ama ordan geldı kayınvaldemler yerlı olarak oralı gelın canım ya beklıyorum hepnızı:))
ayy kısır ne zamandır canım istiyor yedi baharat nedir ben de bu hafta sonu ya kısır yada mercimek köftesi yapacam
evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı
evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?