Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

izmirdemiydi ailen?? yanlışmı hatırlıom yoksam. ayy ne vardı aynı ilde olsaydık hepimiz ya. bunu kaçıncıya soluom bugun

bende kadın tutuyum dedim aradım falan o ara ne gerek var karıcım ben yardım ederim dedi
tamam o zaman dedim o gün bugündür yardım etcek
burda da güvenilir ve işini tam yapanı bulmak zor

ama hamişlğimde haftada bir alırım ben
hiiiiçç yoramam kendimi
hem okul hm iş valla çift vardiya gibi oluyor bazen

izmirdemiydi ailen?? yanlışmı hatırlıom yoksam. ayy ne vardı aynı ilde olsaydık hepimiz ya. bunu kaçıncıya soluom bugun

Evet tatlım izmirdeler:) endişelenme ben de karıştırıyorum çoğu zaman kim nerede oturuyordu neydi diye:))) Ay ne güzel olardı hepimiz aynı yerde olsaydık, haftada bir buluşma günü yapardık, bak düşüncesi bile mutlu etti beni:)))

evet dimi bazen ben de düşünüorum mutlu olup heeycanlanıorum bir de:):) kuzumm buluşamasakta bagnaltıyı koparmayalım, resim gonderirik birbbirmize koca göbüşlerle ve sonra ordan cıkan bızdıklarla:):)

bende sızlere katılıyorum hadının bakalım hafta sonu ılk basta bana gelın cogu calıyor kızların bat tarıhlerı yakın olanlarda agrı acı ıcınde ben bıraz daha ıyıyım:)ılk basta bana gelınnn

evet dimi bazen ben de düşünüorum mutlu olup heeycanlanıorum bir de:):) kuzumm buluşamasakta bagnaltıyı koparmayalım, resim gonderirik birbbirmize koca göbüşlerle ve sonra ordan cıkan bızdıklarla:):)

Kopartmam be o bağlantıyı bebeeem, tuttum bi kere ucundan hayatta bırakmam:) Eee belli de olmaz ama yani belki bir gün bir yerlerde denk de geliriz tatlım:) Fotoğraf kısmı kolay, onu da yaparız:)

ahahahahahaha:)) tamam tatlım sendeyiz o zaman, kısır falan isterim ben ama ona göre:)))))

ahahahahahaha:)) tamam tatlım sendeyiz o zaman, kısır falan isterim ben ama ona göre:)))))

ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))

tamam ilk başta sana geliriz:) banu yaz defterine unutma:))

Kopartmam be o bağlantıyı bebeeem, tuttum bi kere ucundan hayatta bırakmam:) Eee belli de olmaz ama yani belki bir gün bir yerlerde denk de geliriz tatlım:) Fotoğraf kısmı kolay, onu da yaparız:)

eferim cancagzım:) belki bir gun dimi tatlım. dunya kucuk. İtalya da bir arkadaşım var, adı Federica. Onla da cok hayal kuruyoruz boyle. o buraya gelmek istio gezmek istio, bende ona gidicem goya:) onun buraya gelme imkanı daha yuksek. fotolar fotolar ayy o gunler gelsinde her anını çeker postalarım size wallahi:):)

ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))

elazığ lımısın sen? bende böle ekşili mekşili şeylere bayılırım. salata olsun yemek olsun. mayhoş olsunda ne olursa olsun:))))))))

ay özlem yaa bak canım nasıl çekti şimdi sen öyle anlatıncaaaaa.. hain kadın seni..:))))

Kızlar benim kociş acıkmış sanırsam:) gidip yemek yapayım .. hepinizi öpüyorum kocaman.. yarına ve güzel haberlerle görüşmek üzere..

Olacak bir gün , buluşucaz tatlım bebişler kucağımızda.. inanıyorum ben buna..:)

Öptüm ve kaçtım ben.. İyi akşamlar şimdiden herkese:)

elazığ lımısın sen? bende böle ekşili mekşili şeylere bayılırım. salata olsun yemek olsun. mayhoş olsunda ne olursa olsun:))))))))

yok degılım tatlım ama ordan geldı kayınvaldemler yerlı olarak oralı gelın canım ya beklıyorum hepnızı:))

sen acıkmışındır canım:))

Olacak bir gün , buluşucaz tatlım bebişler kucağımızda.. inanıyorum ben buna..:)

Öptüm ve kaçtım ben.. İyi akşamlar şimdiden herkese:)

tamam tatlım öpüldün sende cok. iyi akşamlar.

ayy kısır ne zamandır canım istiyor yedi baharat nedir ben de bu hafta sonu ya kısır yada mercimek köftesi yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…