- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.221
yok yok geri aldım şakamı
şaka bile olsa işsizlik zor canım
bencede özelsektör zor ve acımasız yaa
evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı
bunu banada söyledin bugün yoğunluktan atladım keşke hepiniz izmirde olsanız...ben yaşayamam başka yere büyük konuşmayım yine ama siz taşının hepiniz buraya..izmirdemiydi ailen?? Yanlışmı hatırlıom yoksam. Ayy ne vardı aynı ilde olsaydık hepimiz ya. Bunu kaçıncıya soluom bugun
benide mutlu etti ne güzel olurdu dostluklar kurardıkevet tatlım izmirdeler:) endişelenme ben de karıştırıyorum çoğu zaman kim nerede oturuyordu neydi diye:))) ay ne güzel olardı hepimiz aynı yerde olsaydık, haftada bir buluşma günü yapardık, bak düşüncesi bile mutlu etti beni:)))
ben gönderrim kızlar mailleşiriz yazışırız...her halimin fotosunu atarım ay ay...evet dimi bazen ben de düşünüorum mutlu olup heeycanlanıorum bir de:):) kuzumm buluşamasakta bagnaltıyı koparmayalım, resim gonderirik birbbirmize koca göbüşlerle ve sonra ordan cıkan bızdıklarla:):)
bencede koparmayalım banuş ya sen gel hele buluşalım birgün ayarlayayım inşallah müsait oluruz ikimizde nisana sarkarsa senin söz veremem izmirde olmayabilirim ama 1 saatte olsa görüşelim..kopartmam be o bağlantıyı bebeeem, tuttum bi kere ucundan hayatta bırakmam:) eee belli de olmaz ama yani belki bir gün bir yerlerde denk de geliriz tatlım:) fotoğraf kısmı kolay, onu da yaparız:)
ayy kısır olur vallaha şöyle bol ekşili ağzım sulandı yemin ederim..ahahahahahaha:)) tamam tatlım sendeyiz o zaman, kısır falan isterim ben ama ona göre:)))))
sendeyiz ben geliyorum....ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))
ii akşamlar banum afiyet olsun....ay özlem yaa bak canım nasıl çekti şimdi sen öyle anlatıncaaaaa.. Hain kadın seni..:))))
kızlar benim kociş acıkmış sanırsam:) gidip yemek yapayım .. Hepinizi öpüyorum kocaman.. Yarına ve güzel haberlerle görüşmek üzere..
şekerim erken gebelik testi değilse 25in altını ölçmüyor. testin üstünde hassasiyeti yazar bir onu kontrol et istersen. hem üzülme dur bakalım daha. bir kaç gün daha bekleyecektin ya.
bunu banada söyledin bugün yoğunluktan atladım keşke hepiniz izmirde olsanız...ben yaşayamam başka yere büyük konuşmayım yine ama siz taşının hepiniz buraya..
benide mutlu etti ne güzel olurdu dostluklar kurardık
ben gönderrim kızlar mailleşiriz yazışırız...her halimin fotosunu atarım ay ay...
bencede koparmayalım banuş ya sen gel hele buluşalım birgün ayarlayayım inşallah müsait oluruz ikimizde nisana sarkarsa senin söz veremem izmirde olmayabilirim ama 1 saatte olsa görüşelim..
ayy kısır olur vallaha şöyle bol ekşili ağzım sulandı yemin ederim..
sendeyiz ben geliyorum....
ii akşamlar banum afiyet olsun....
tülinim bende isttan başka yerde yapamam ama izmire tatile gelirim senin için:):) artık her hafta birimizde toplanırdıkk:) neysem artıkın istanbula yolun düşerse beklerim bebem bir sms olur, mail olur yeter yane:):) bende gondericem resim tabiki o gunleri gorelim yeterkii.
Tülinim bende isttan başka yerde yapamam ama izmire tatile gelirim senin için:):) artık her hafta birimizde toplanırdıkk:) neysem artıkın istanbula yolun düşerse beklerim bebem bir sms olur, mail olur yeter yane:):) bende gondericem resim tabiki o gunleri gorelim yeterkii.
ben eylül ayında istanbuldaydım bi arkadaşımın düğününe geldik hemde bir gezi yapalım dedik ben şaşaladım kendimi ilk defa gelmiştim şoka girdim..kalabalık insanlar üstüme üstüme yürüyor kocişimin elini sımsıkı tuttum kaybolmayayım diyee...eşimde istanbulu iyi bilir çok gitti askerliğide orada yapmış...ama asla bana göre değil...kusura bakmayın gelirim ama bana sahip çıkın oralarda :):)
Bende eve giderken dışarda birseyler yemeyi düşünüyorum hiç uğraşacak halim yok vallahi , evde hazırda yemek var ama olsun adamcağızıma diyeyim hadi bana yemek ısmarla..
günaydın kızlar sabah testi yaptım ikinci çizgi çıktı ama silik çıktı sizce ne yapmalıyım kan testi yaptırmaya vaktim yok çalışıyorum of ne yapacam ya eşimden de gizli öğrenmek istiyorum ona süpriz yapmak için fikir verin bana ne olur
Selam kizllar
Biz daha bi hafta on gun once filan denemelere basladik.bu sabah kasiklarimda batma vardi,bide kokular filan rahatsiz etti..psikolojik mi acaba ya?? Boyle hemen belirti olmaz heralde dimi??cok meraklandim,bu konularda pek bi bilgim yokda:)[/QUOTE
Piskolojik olabilir bence sakin ol hemen çok ümitlenme sonra kırmızzılar gelince morelin bozulur. Tabiki işallah en kısa zamanda hamiş kalırsın da hep beraber seviniriz. Aramıza hoşgeldin
evet işim zor üzerimde piskolojik baskı var annemler o kadar çok değil ama eşimin ailesi çok istiyo neyseki artık bende istiyorum
ben 25 yaşındayım söylenen söz şimdi doğum yapsan ikinciye 30 yaşında olcan ge kalma hemen doğurvarmı böyle bişey yaa ben ne zamn istersem o zamn olur
beysal hadi haıyrlı haberler ver bize.sürpriz de belki saçma olacak ama bi çift patik al tencerenin içine koy akşam geldiğinde eğer yemeğe bakarsa patikler çıksın ortaya.not da yazabilirisn yanına ben böyle yapmayı düşünüyorum
Selam kizllar
Biz daha bi hafta on gun once filan denemelere basladik.bu sabah kasiklarimda batma vardi,bide kokular filan rahatsiz etti..psikolojik mi acaba ya?? Boyle hemen belirti olmaz heralde dimi??cok meraklandim,bu konularda pek bi bilgim yokda:)[/QUOTE
Piskolojik olabilir bence sakin ol hemen çok ümitlenme sonra kırmızzılar gelince morelin bozulur. Tabiki işallah en kısa zamanda hamiş kalırsın da hep beraber seviniriz. Aramıza hoşgeldin
İsallah guzel haberler verebilirim..acaba ne kadar zaman sonra hafiften belirtiler basliyo??off ben cok bilgisizmisim ya simdi simdi farkediyorumvajinismustum Zaten yeni yendim o yuzden bu konulardan geri kaldim..
evet işim zor üzerimde piskolojik baskı var annemler o kadar çok değil ama eşimin ailesi çok istiyo neyseki artık bende istiyorum
ben 25 yaşındayım söylenen söz şimdi doğum yapsan ikinciye 30 yaşında olcan ge kalma hemen doğurvarmı böyle bişey yaa ben ne zamn istersem o zamn olur
Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu
İsallah guzel haberler verebilirim..acaba ne kadar zaman sonra hafiften belirtiler basliyo??off ben cok bilgisizmisim ya simdi simdi farkediyorumvajinismustum Zaten yeni yendim o yuzden bu konulardan geri kaldim..
Geçmiş olsun canım bak ne güzel atlatmışsın sevindim senin adın. Allah en kısa zamanda bebiş konusunda da yüzünü güldürsün. Ben Aralıkta spiralimi çıkarttırdım ama hala beklemekte çalışmalardayım. Demek istediğim şu her ay hamilelik belirtileri yaşadım ama hep kırmızarı gördüm. O nedenden dolayı piskolojik olabiliyor belirtiler. İlk çocuğumda hiç belirti falan yoktu. Belli olmuyor kii. Ama kızlar paylaşmıştı belirtileri tekrar yazarlar sana benim pek tecrübem yok bu konuda. İlk çocukta 9 ay hiç belirti hissetmedim. Allah gönlüne göre versin. Canım benim hadi bakalım çalışmalara devam .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?