Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

izmirdemiydi ailen?? Yanlışmı hatırlıom yoksam. Ayy ne vardı aynı ilde olsaydık hepimiz ya. Bunu kaçıncıya soluom bugun
bunu banada söyledin bugün yoğunluktan atladım keşke hepiniz izmirde olsanız...ben yaşayamam başka yere büyük konuşmayım yine ama siz taşının hepiniz buraya..
benide mutlu etti ne güzel olurdu dostluklar kurardık
evet dimi bazen ben de düşünüorum mutlu olup heeycanlanıorum bir de:):) kuzumm buluşamasakta bagnaltıyı koparmayalım, resim gonderirik birbbirmize koca göbüşlerle ve sonra ordan cıkan bızdıklarla:):)
ben gönderrim kızlar mailleşiriz yazışırız...her halimin fotosunu atarım ay ay...
kopartmam be o bağlantıyı bebeeem, tuttum bi kere ucundan hayatta bırakmam:) eee belli de olmaz ama yani belki bir gün bir yerlerde denk de geliriz tatlım:) fotoğraf kısmı kolay, onu da yaparız:)
bencede koparmayalım banuş ya sen gel hele buluşalım birgün ayarlayayım inşallah müsait oluruz ikimizde nisana sarkarsa senin söz veremem izmirde olmayabilirim ama 1 saatte olsa görüşelim..
ahahahahahaha:)) tamam tatlım sendeyiz o zaman, kısır falan isterim ben ama ona göre:)))))
ayy kısır olur vallaha şöyle bol ekşili ağzım sulandı yemin ederim..
ovunmek gıbı olmasın ama cok da gzuel yaparım kısırı 7 cesıt baharatta var elazıgdan ozel yapım hayde kızlaaarrr haftaa sonu bendesınızzzzzzz:)))))
sendeyiz ben geliyorum....
ii akşamlar banum afiyet olsun....

şekerim erken gebelik testi değilse 25in altını ölçmüyor. testin üstünde hassasiyeti yazar bir onu kontrol et istersen. hem üzülme dur bakalım daha. bir kaç gün daha bekleyecektin ya.

kan testi sonucundamı hassasiyet yazıyo ? birde neresinde yazıyo ?

Bende eve giderken dışarda birseyler yemeyi düşünüyorum hiç uğraşacak halim yok vallahi , evde hazırda yemek var ama olsun adamcağızıma diyeyim hadi bana yemek ısmarla..

Tülinim bende isttan başka yerde yapamam ama izmire tatile gelirim senin için:):) artık her hafta birimizde toplanırdıkk:) neysem artıkın istanbula yolun düşerse beklerim bebem bir sms olur, mail olur yeter yane:):) bende gondericem resim tabiki o gunleri gorelim yeterkii.

ben eylül ayında istanbuldaydım bi arkadaşımın düğününe geldik hemde bir gezi yapalım dedik ben şaşaladım kendimi ilk defa gelmiştim şoka girdim..kalabalık insanlar üstüme üstüme yürüyor kocişimin elini sımsıkı tuttum kaybolmayayım diyee...eşimde istanbulu iyi bilir çok gitti askerliğide orada yapmış...ama asla bana göre değil...kusura bakmayın gelirim ama bana sahip çıkın oralarda :):)

tulıns ben izmirdeyim beklerim herzaman görüşelim

kuzumm sen gel ben de tutarım elini sıkı sıkı hiç bırakmam kaybetmem seni:) gel yeterki

Selam kizllar
Biz daha bi hafta on gun once filan denemelere basladik.bu sabah kasiklarimda batma vardi,bide kokular filan rahatsiz etti..psikolojik mi acaba ya?? Boyle hemen belirti olmaz heralde dimi??cok meraklandim,bu konularda pek bi bilgim yokda:)

beysal hadi haıyrlı haberler ver bize.sürpriz de belki saçma olacak ama bi çift patik al tencerenin içine koy akşam geldiğinde eğer yemeğe bakarsa patikler çıksın ortaya.not da yazabilirisn yanına ben böyle yapmayı düşünüyorum

hepizmizde var o baskılarcanım

Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu

Allah allah yaaaaa gelmişsin 25 yaşına kurmuşsun aileni. Kocan ve sen ne zaman isterseniz o zaman yaparsınız bebişinizi. Sen zaten kendi kararlarını mantıklı bir şekilde alabilecek yaştasın gerisini takma keyfine göre takıl he he de geç. Zaten sende yazmışsın ben ne zaman istersem diye valla işte bu diyorum

Kızlar benim bugün adetimin ilk günününden hesaplayınca 15. gündeyim fena şekilde akıntım var yumurtlama günümdemiyim tam bugün ????? acele cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…