Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayy kızlar yıne ben geldım sız yoksunuz ( ya bende adet belırtılerının hemen hemen hepsı var zaten bırkac gune kadarda olmam gerekıo:26:
soğandanda bı numara cıkmadı sanırsam.. banunun bat yarın ya cok merak edıorum onuda..inşallah hamıle haberlerı alırız topiğimizden gurur kaynaklarımız çıksın bari :))

Ahh canlarım benimm hepiminizi yirimm yirimm şu günler geçsede ne olucak ne çıkacak bi görsek inş.

Cnm dur bakalım bi daha olmadın deme regl, soğan temizlemiştir içini, rahmi temizliyormuş yaa sonçta elbet bu ay olmadı birdahakine olur cnm inş.

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.

iyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))

Mrh. cnm aman yumurtlama gunu yumurtlıcakmı dıye yapma halvetı bak olmaz hee kafayı takmadan yap bak olmuyormuş sonraa demedi deme cnm

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.

9ay hamişlerin vucut ısıları kaça cıkması lazım en az kac olması lazım yanı cnm?

Al benden de o kadar arkadaşım, bütün gün uyukladım da zaten.. neyse sıkmayalım canımızı, gelen kırmızı hoş gelir , bi dahaki denemeye bebiş gelir inşallah:)

Ahah cok sevdim bu lafi :)

9 aycım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor..Özellikle de uykuya eğilim önemli işaretlerden biri :) Hayırlısı inşallah

hamile olunca da bu sikintilardan kurtulamayacagiz desene. Ne zor sey di mi kadin olmak? :)

hiç belli olmaz 9 aycım bir bakmışsın olmuşşş ,,,,inşallah...

biraz belli gibi malesef. demin wcde hafif pembisleri gordum. daha tam olmadi ama eli kulaginda

evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı

iiiig ispanak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…