- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.241
İsallah guzel haberler verebilirim..acaba ne kadar zaman sonra hafiften belirtiler basliyo??off ben cok bilgisizmisim ya simdi simdi farkediyorumvajinismustum Zaten yeni yendim o yuzden bu konulardan geri kaldim..
adet tarihin ne zamn canım.bende vajiydim 4 ay oldu yeneli.
adet tarihin ne zamn canım.bende vajiydim 4 ay oldu yeneli.
Onceliklevajiden kurtulduk cok sukur,seni de tebrik ederim:))Gecen hafta yumurtlama donemimdi iste birkac deneme yaptik,bendeki belirtiler psikolojiksanirim yacokk istiyorum ama offf...
Onceliklevajiden kurtulduk cok sukur,seni de tebrik ederim:))Gecen hafta yumurtlama donemimdi iste birkac deneme yaptik,bendeki belirtiler psikolojiksanirim yacokk istiyorum ama offf...
saol canım.allah hepimize nasip etsin inş.çok kapturma kendini.dünde ben adet oldum çok üzüldüm.şimdi daha iyiyim.heyecanla ayın sonunu beklicem :)
doktora gittinmi canım
Ahh canlarım benimm hepiminizi yirimm yirimmşu günler geçsede ne olucak ne çıkacak bi görsek inş.
günler geçmio sanki ama
ayy kızlar yıne ben geldım sız yoksunuz( ya bende adet belırtılerının hemen hemen hepsı var zaten bırkac gune kadarda olmam gerekıo:26:
soğandanda bı numara cıkmadı sanırsam.. banunun bat yarın ya cok merak edıorum onuda..inşallah hamıle haberlerı alırız topiğimizden gurur kaynaklarımız çıksın bari :))
Geçmiyor diye diye geldik ama cnm şurda ne kaldı senin bat ne zaman ki?
30 mart daha dün adet oldum nasıl beklicem ben ya
Allah allah en çok bir el hafif hafif karıştırıyora takıldım
ama bende kndimi çemberin dışında hissederim
sesler uzaktan gelmesi olayını buna benzettim
tasvirler güzeldi sağol ama inşallah hamilelik belirtisidir bence
iyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))
Mrh. cnm aman yumurtlama gunu yumurtlıcakmı dıye yapma halvetı bak olmaz hee kafayı takmadan yap bak olmuyormuş sonraa demedi deme cnm
cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.
Oww cnm sen daha yeni başlıyorsun o zaman, bende sandım kı 2-3 falan var senin geçer günler geçer bak bizimkiler nasıl geçti nerdeyse geldik bat a sende gelicen inş. bat a
aman ne bileyim birer gün arayla deniyoruz işte,hayırlısı artık:))
inşallah canım ya dün adet olunca üzüldüm baya bugün alıştım artık .senin nezamandı bat
Al benden de o kadar arkadaşım, bütün gün uyukladım da zaten.. neyse sıkmayalım canımızı, gelen kırmızı hoş gelir , bi dahaki denemeye bebiş gelir inşallah:)
9 aycım hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor..Özellikle de uykuya eğilim önemli işaretlerden biri :) Hayırlısı inşallah
hiç belli olmaz 9 aycım bir bakmışsın olmuşşş ,,,,inşallah...
evet kızlar bu akşam neler pişiyor :) madem acıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?