- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.261
Benim bat 3 mart cnm ama ben 2 gün gecikme koydum ne olur ne olmaz diye 5 mart yazdırdım listeye bakalım ne çıkacak
9ay hamişlerin vucut ısıları kaça cıkması lazım en az kac olması lazım yanı cnm?
iyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))
iyi etmişsin kendini öyle hazırlamakla canım ben öyle 2 gün gecikince heveslenmiştim...
canim herkeste degisiyor ama ortalama 36.8-37 arasinda oluyorlar. aslinda ates olcme yontemi ozellikle yumurtlamanin ne zaman oldugunu gosteriyor. gebelik tahmini yapmak kolay degil. yumurtlamadan sonra ates yukseliyor ve tam regl oncesi dusuyor. dusunce hamile olmadigini anliyorsun. hamile isen yuksek kaliyor. ama tersi dogru degil. yani yuksek ise hamilesin demek degil.
senin su an iyi gidiyor. ben begendim degerlerini. eger batta hala yuksekse hamile olma olasiligin yuksek :)
Evt cnm cunku bazı kızlar 2 gun gecıp heveslenıyorlar sonra pat regl olup uzuluyorlar bende uzulmuyım dıye öle yaptım kendıme sende üzülme cnm sanırım ılktı senın bende ılk korunmayı bıraktıgımızda olmamıstı bebıs ağlamıştım sonra ıkıncı aydada olmadıgında uzuldum ama ağlamamıstım bu ayda olmazsa ne aglıcam ne uzulucem taktıkca ınadına olmuyor herkezınn dedıgı gıbı sende uzulme cnm kendını fazla şartlandırma oluruna bırak dıcem ama cok zor dımı
benimde bu ay 3. ayım olacak.ocaktan berii istiyoruz canım
benimde bu ay 3. ayım olacak.ocaktan berii istiyoruz canım
Aynıyız cnm hadi inşallah bu ay olur bebişlerimiz
inşallah canım.sen ne kadardır evlisin
7 aylık evliyim cnm hatta bitti 8. gün aldımsen ne kadarlık evlısın cnm?
:)bende burdayım tatildeyim:)furtado ikimizmi varız sadece herkes çalışıo galiba :)
furtado ikimizmi varız sadece herkes çalışıo galiba :)
Yok cnm melzanur da var evt çalışıyolar sanırım yada iş, güç cnm
burdayım arada facebooka dönüom benimkide ünlü dizisini izlio
gündüz doluşuyo kızlar bende kaçırıyorumgündüz konuşmalara yetişemiodum akşam olsada rahat rahat baksam dedim ama kimse yok :)
Sanırım bizi adamdan saymıyorsun cnm biz varız ya aşk olsungündüz konuşmalara yetişemiodum akşam olsada rahat rahat baksam dedim ama kimse yok :)
benim kociş daha gelmedi sıkıntıdan patladım yaw.ne var evde şöyle bıcır bişi gezse hiç canım sıkılmaz valla...
kesin kurtlar vadisidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?