- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.281
Sanırım bizi adamdan saymıyorsun cnm biz varız ya aşk olsun
Aynen cnm benim eşimde vardiyalı geç gelicek bende tek basıma oturuyorum ama dediğin gibi bi bebişimiz olsaydı onla vakit geçirseydik, oynasaydık
Aynen cnm benim eşimde vardiyalı geç gelicek bende tek basıma oturuyorum ama dediğin gibi bi bebişimiz olsaydı onla vakit geçirseydik, oynasaydık
aynen öyle fenalık geldi kaç senedir nişanlıyken telefona bakmazdı evlendik bu dizi başlayınca yine yokmuşum gibi kendinden geçio
valla ya artık internetin i sini bile göremezdik.olsun da göremeyelim dimi bebişler uyudukça gireriz bizde.doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek:)
valla tatlım benim arkadaşlarım var 2 tane küçük çocuğu olan hatta 3 tane olan bile var ama benden fazla takılıyolar nette demekki fırsat oluyo
Tmm cnm bende ağırmı konuştum ne sakın kızma sende bana cnm:26: bende şu bebiş olaylarını umursamıyorum ayakları yapıyorum ama fazlamı strese girdim nee sen hamişdin dimi?aşk olsun canım öyle şeymi olur hiç az önce kimsecik yoktu konuşcak ondan dedim
valla ya artık internetin i sini bile göremezdik.olsun da göremeyelim dimi bebişler uyudukça gireriz bizde.doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek:)
ne biliiim ben hiç bulamam gibi gelior benimde bir arkadaşım var bebeği hiç fırsat vermiyor .yok yedirmesi yok uyutması derken sonra evin işine dalıyor ...
Tmm cnm bende ağırmı konuştum ne sakın kızma sende bana cnm:26: bende şu bebiş olaylarını umursamıyorum ayakları yapıyorum ama fazlamı strese girdim nee sen hamişdin dimi?
Aynen cnm olsada aman girmesekte olur ama gireriz gene face falan deme fotolarını çeker koyarız inş. Aynen yaa doğmamış cocuga don biçiyoz ama hayallerimiz işte heves ediyoz inş. rabbim verir hepimiz için cnm
Tmm cnm bende ağırmı konuştum ne sakın kızma sende bana cnm:26: bende şu bebiş olaylarını umursamıyorum ayakları yapıyorum ama fazlamı strese girdim nee sen hamişdin dimi?
Aynen cnm olsada aman girmesekte olur ama gireriz gene face falan deme fotolarını çeker koyarız inş. Aynen yaa doğmamış cocuga don biçiyoz ama hayallerimiz işte heves ediyoz inş. rabbim verir hepimiz için cnm
ben çalıştığım için gündüz rahat rahat girerim ama akşam oldumu iptal olurum kesin bide pinpirikliyim biraz napçaz bakalım ama tabi rabbim o günleri göstersin inşallah
o pimpiriklik ilk çocukta herkeste oluyor onu gördüm.ben yeğenlerimi büyüttüğüm için fazla pimpirikli olmam gibi geliyor ama kocam her ikimize de yeter gibi:)
benim 3 tane yiğenim var birisi daha 2 aylık olmadı bile hep yanımdalar biz 3 kardeşiz hepimiz aynı apartmandayız ama onlara bile böyle içim gidiosa kendiminki nasıl olur tahmin bile edemiyorum valla
aynennnn kendi çocuğun daha bi başka olur diyorlar.hadi darısı da sana inşallah.
amin inşallah ya diğer yengemde ikinciyi düşünüo artık ben daha 1 dene yapamadım
yengene de dursun bakim:). benimde 4.yeğenim gelio.2 ablamda bir abimde .diğer abiminde bebeği yolda.şimdi bana baskı var:).abim evlendi daha birinci ay olmadan bebek haberini aldık.dakka bir gol bir anlıyacağın
yengemde yara çıktı şimdilik tatildeler ama benimde bu ay tedavim var büyük ihtimal beraber doğururuz heralde :)
hadi inşallah.sen ne kadardır istiyorsun tedaviye ne zaman başlıorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?