Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben ocaktan beri istiyorum.ocakta doktora gittim çalışmalara devam dedi bu iş kek yapmaya benzemio dedi.bi problem yok dedi korunmasız 1 sene tedavi yapmıyoruz dedi.

ben ocaktan beri istiyorum.ocakta doktora gittim çalışmalara devam dedi bu iş kek yapmaya benzemio dedi.bi problem yok dedi korunmasız 1 sene tedavi yapmıyoruz dedi.

yeniymiş senin hayırlısı olsun inşallah Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun

hemde çok acımasız tatlım yeni ev yaptırdık bizde borcun altındayız valla bişi olur die ödüm kopuyo
hayırlısı inşallah canım yok gerçekten şakası bile kötü
Allah kolaylıklar versin evinde de ağız tadıyla otur canım doğacak bebişlerin ve kocacığınla

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.
bende çok moralsizim yaa
gerçekten çember dışıydım biz bugün sinemaya gitcektik eşimle
çok 'sevdiğimiz arkadaşlarımız' bizim peşimize takıldı tüm romantiklik bitti
moral hala sıfır yani kocayıda haşladım valla

Selam hatunlar, şu mart ayı bize iyi gelir inşallah Bat 3 mart gelmesin kırmızılar bıktım 5 aydaaaaaa
hoşgeldşn kuzu yılmak yok bu arada batlarımız beraber
inşallah hamişizdir

kızlar ii geceler ben yatar yarın güzel haberler alırız inşallah öpüyorumm

iyi geceler rüyand bebişini gör inşallah

Selam hatunlar, şu mart ayı bize iyi gelir inşallah Bat 3 mart gelmesin kırmızılar bıktım 5 aydaaaaaa

slm cnm inş. mart ayı uğurlu gelir inş. gelmez kırmızılar bebişler gelir Kimse kalmamız bu topicte ben ve tulinstn başka

tulıns ben izmirdeyim beklerim herzaman görüşelim
görüşelim tatlım...
kuzumm sen gel ben de tutarım elini sıkı sıkı hiç bırakmam kaybetmem seni:) gel yeterki
hahaha bırakmaaaa beni özlemimm
En güzeli ve mantıklısı o zaman sana şimdiden afiyet bal şeker olsun :)
sğol canımm
Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu
çok değişikk bir fikir güzelmiş...
Kızlar benim bugün adetimin ilk günününden hesaplayınca 15. gündeyim fena şekilde akıntım var yumurtlama günümdemiyim tam bugün ????? acele cvp
akıntı yumurtlama gününde çok artıyorr dediğin olabilir ateşinede dikkat et ve ,,,iyi çalışmalar ...
evet canım doktora gittim sorun yok tu bende eşimde sperm düşük çıktı ama ilaç kürlerle düzeldi hamd olsun ama dokto bu hamile kalmana sorun olmaz dedi ama hayrlısı yaaa bekliyorummm
canımızı sıkmayalım kızlar var herseyde bir hayır...
kız nerdesin senn insan uğrar arada çatlayacam ben meraktan haberdar et benii ,,kafanada takma şartlandırma kendini yavrum yaa
Ahh canlarım benimm hepiminizi yirimm yirimm şu günler geçsede ne olucak ne çıkacak bi görsek inş.
geçecek bebeğimmm koca ay geçtii biz bu çeneyle ne aylar deviririz

cemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.
olur arada bende çemkirdim biraz adama sesi soluğu çıkmıyor bu ara kızmıcam artık sana diyor bana tepki yok çok sakinn anlayamadım
hadi bakalım hayırlısı bol bol oynaşın keyfini çıkarınn
nasip değilmiş tatlım bu ay canı sıkılıyor insanınn,, bende bu ay hastalanırsam biliyorum çok üzülecemmm

takmamak lazım ama mümkünse yap işte aman nasipse olur be yavrum taksanda takmasanda...

kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)

kızlar şimdi yazıp okula gitcem
testim negatif ve karnım ağrıyor
kızlar kırmızılar gelecek herhalde
akşam görüşürüz

kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)

ayy canı ilk ben gördüm ben cevaplayım
bilmiyorum ama istediğim gibi
cevaplayım
hayırlısı olsunAllah 3 nefeste kucağına versin inşallahhh:26:
bizede dua et olur mu canım

Tek kelime ile harika bir süpriz olur çünkü eşim hemen gider tencere kapağını açar :):) bunu deneyebiliirm

Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu

merak ettim nedir nedir :)

Günaydın herkese kızlar bat tarihi olanlardan ses çıkmamış yokmu test yapan

herkese günaydınlarrrrr
çok sık giremiyorum işler yoğun
ee hadi herkes ne durumda. marttayız pozitif olanlar kimler

gunaydın arkadaşlarrr, nasılsınız.

ramrod bebeiş mi geliooo:)) gozun aydın cok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inşş
beysal kuzum kan testini de yaptır da bari tam olsun. Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm.

kan testi yaptırmam için sağlık ocağına falan gitmem lazım ama gidemedim işte haftaya inşallah yarın sabah bi tane daha test yapıcam eğer tekrar pozitif sonuç alırsam haftaya cumartesi doktora gidicem

beni kimse görmemiş ilgilenmemiş
ama ben hiç iyi değilim biliyorum erken test için ama ben adet olcam galiba
karnım ağrıyoooo
birde okuldayım

karnım ağrıyoooo
birde okuldayım

deme öle berceste günaydın benimde adet olacak gibi ağrıyordu karnım dün çift çizgiyi gördm olabiliyor olmasada tekrar denicez ne olur yıkma umudunu

deme öle berceste günaydın benimde adet olacak gibi ağrıyordu karnım dün çift çizgiyi gördm olabiliyor olmasada tekrar denicez ne olur yıkma umudunu

ama ben bu sabah ilk idrarla test yaptım
vee negatif

kan testi yaptırmam için sağlık ocağına falan gitmem lazım ama gidemedim işte haftaya inşallah yarın sabah bi tane daha test yapıcam eğer tekrar pozitif sonuç alırsam haftaya cumartesi doktora gidicem

anladım cnm, ii bakalım bekleyelim:)

karnım ağrıyoooo
birde okuldayım

canım adet olursanda dunyanın sonu degil, üzülme sakın, denemelere devam et. napalım kısmet degilmiş bu zaman için. hem daha adet olmamaışsın bile, bekle bakalım, bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…