- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.301
ben 5 aydır istiyorum olmadı bu ay dr gittim iltihap varmış bende sonra adetimin 3. günü gidicem hormon tahlilleri yapılacak eşimde gidip sayım yaptırcak ondan sonra belli olcak işte dr dedi ben günler belirlicem önümüzdeki ay ona göre devam edeceksiniz dedi bakalım sonuçları görelim bende ilaçları kullaniim iltihapım geçsin inş nolcak görcez
sen ne durumdasın
ben ocaktan beri istiyorum.ocakta doktora gittim çalışmalara devam dedi bu iş kek yapmaya benzemio dedi.bi problem yok dedi korunmasız 1 sene tedavi yapmıyoruz dedi.
kızlar ii geceler ben yatar yarın güzel haberler alırız inşallah öpüyorumm
hayırlısı inşallah canım yok gerçekten şakası bile kötühemde çok acımasız tatlım yeni ev yaptırdık bizde borcun altındayız valla bişi olur die ödüm kopuyo
bende çok moralsizim yaacemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.
hoşgeldşn kuzu yılmak yok bu arada batlarımız beraberSelam hatunlar, şu mart ayı bize iyi gelir inşallahBat 3 mart gelmesin kırmızılar bıktım 5 aydaaaaaa
kızlar ii geceler ben yatar yarın güzel haberler alırız inşallah öpüyorumm
Selam hatunlar, şu mart ayı bize iyi gelir inşallahBat 3 mart gelmesin kırmızılar bıktım 5 aydaaaaaa
görüşelim tatlım...tulıns ben izmirdeyim beklerim herzaman görüşelim
hahaha bırakmaaaa beni özlemimmkuzumm sen gel ben de tutarım elini sıkı sıkı hiç bırakmam kaybetmem seni:) gel yeterki
sğol canımmEn güzeli ve mantıklısı o zaman sana şimdiden afiyet bal şeker olsun :)
çok değişikk bir fikir güzelmiş...Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu
akıntı yumurtlama gününde çok artıyorr dediğin olabilir ateşinede dikkat et ve ,,,iyi çalışmalar ...Kızlar benim bugün adetimin ilk günününden hesaplayınca 15. gündeyim fena şekilde akıntım var yumurtlama günümdemiyim tam bugün ????? acele cvp
canımızı sıkmayalım kızlar var herseyde bir hayır...evet canım doktora gittim sorun yok tu bende eşimde sperm düşük çıktı ama ilaç kürlerle düzeldi hamd olsun ama dokto bu hamile kalmana sorun olmaz dedi ama hayrlısı yaaa bekliyorummm
kız nerdesin senn insan uğrar arada çatlayacam ben meraktan haberdar et benii ,,kafanada takma şartlandırma kendini yavrum yaaayy kızlar yıne ben geldım sız yoksunuz( ya bende adet belırtılerının hemen hemen hepsı var zaten bırkac gune kadarda olmam gerekıo:26:
soğandanda bı numara cıkmadı sanırsam.. banunun bat yarın ya cok merak edıorum onuda..inşallah hamıle haberlerı alırız topiğimizden gurur kaynaklarımız çıksın bari :))
geçecek bebeğimmm koca ay geçtii biz bu çeneyle ne aylar deviririzAhh canlarım benimm hepiminizi yirimm yirimmşu günler geçsede ne olucak ne çıkacak bi görsek inş.
olur arada bende çemkirdim biraz adama sesi soluğu çıkmıyor bu ara kızmıcam artık sana diyor bana tepki yok çok sakinn anlayamadımcemberin disinda hissetmek de guzel tabir. aynen oyle vala. cok sukur mesai bitti de eve geldim derken kocisle tartistik simdi de iyi mi. gerginim iste gergin.
hadi bakalım hayırlısı bol bol oynaşın keyfini çıkarınniyi akşamlar kızlar..
yumurtlama günü ne zaman gelecek diye beklerken geldi çatı.bugün 16.günüm ben 18. gün yumurtluyorum. işte 12.gün başladık...14,16,18,20 bakalım hayırlısı heyecanlıyım ama:))
nasip değilmiş tatlım bu ay canı sıkılıyor insanınn,, bende bu ay hastalanırsam biliyorum çok üzülecemmmAhah cok sevdim bu lafi :)
hamile olunca da bu sikintilardan kurtulamayacagiz desene. Ne zor sey di mi kadin olmak? :)
biraz belli gibi malesef. demin wcde hafif pembisleri gordum. daha tam olmadi ama eli kulaginda
iiiig ispanak :)
Evt cnm cunku bazı kızlar 2 gun gecıp heveslenıyorlar sonra pat regl olup uzuluyorlar bende uzulmuyım dıye öle yaptım kendıme sende üzülme cnm sanırım ılktı senın bende ılk korunmayı bıraktıgımızda olmamıstı bebıs ağlamıştım sonra ıkıncı aydada olmadıgında uzuldum ama ağlamamıstım bu ayda olmazsa ne aglıcam ne uzulucem taktıkca ınadına olmuyor herkezınn dedıgı gıbı sende uzulme cnm kendını fazla şartlandırma oluruna bırak dıcem ama cok zor dımı
Evt cnm benım dusmuyor sımdılık ya aynı kalıyor yada gıdım gıdım yukselıyor bakalım hayırlısı inş.
benimde 1 sene olacak nerdeyse kızlar daha çok yenii ,,,az sabır gerektiyor malesef kii üzülmeyin yıpratmayın kendinizi...Evt cnm cunku bazı kızlar 2 gun gecıp heveslenıyorlar sonra pat regl olup uzuluyorlar bende uzulmuyım dıye öle yaptım kendıme sende üzülme cnm sanırım ılktı senın bende ılk korunmayı bıraktıgımızda olmamıstı bebıs ağlamıştım sonra ıkıncı aydada olmadıgında uzuldum ama ağlamamıstım bu ayda olmazsa ne aglıcam ne uzulucem taktıkca ınadına olmuyor herkezınn dedıgı gıbı sende uzulme cnm kendını fazla şartlandırma oluruna bırak dıcem ama cok zor dımı
benimde bu ay 3. ayım olacak.ocaktan berii istiyoruz canım
HERKESE İYİ GECELER , İYİ ÇALIŞMALAR KIZLARR....
kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)
Tek kelime ile harika bir süpriz olur çünkü eşim hemen gider tencere kapağını açar :):) bunu deneyebiliirmbeysal hadi haıyrlı haberler ver bize.sürpriz de belki saçma olacak ama bi çift patik al tencerenin içine koy akşam geldiğinde eğer yemeğe bakarsa patikler çıksın ortaya.not da yazabilirisn yanına ben böyle yapmayı düşünüyorum
Ayyy süper fikir valla bende aynısını yaparım sağol firin için. Tam benlik benim herif direk yemeğe bakar da gelince. Süpriz olur tuttum ben bunu
kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)
gunaydın arkadaşlarrr, nasılsınız.
ramrod bebeiş mi geliooo:)) gozun aydın cok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inşş
beysal kuzum kan testini de yaptır da bari tam olsun. Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm.
beni kimse görmemiş ilgilenmemiş
ama ben hiç iyi değilim biliyorum erken test için ama ben adet olcam galiba
karnım ağrıyoooo
birde okuldayım
deme öle berceste günaydın benimde adet olacak gibi ağrıyordu karnım dün çift çizgiyi gördm olabiliyor olmasada tekrar denicez ne olur yıkma umudunu
kan testi yaptırmam için sağlık ocağına falan gitmem lazım ama gidemedim işte haftaya inşallah yarın sabah bi tane daha test yapıcam eğer tekrar pozitif sonuç alırsam haftaya cumartesi doktora gidicem
beni kimse görmemiş ilgilenmemiş
ama ben hiç iyi değilim biliyorum erken test için ama ben adet olcam galiba
karnım ağrıyoooo
birde okuldayım
ama ben bu sabah ilk idrarla test yaptım
vee negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?