- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.321
adetin ne kdar geçti canım
daha geçmedi bugün adet günüm bakalım ama karnım ağrıyor
biraz önce çıktım wc gittim akıntım gelmişti
umutlarım devam etsin dimi
anladım cnm, ii bakalım bekleyelim:)
canım adet olursanda dunyanın sonu degil, üzülme sakın, denemelere devam et. napalım kısmet degilmiş bu zaman için. hem daha adet olmamaışsın bile, bekle bakalım, bozma moralini
öylede psiko da bozuk dünden beri
herşey batıyo yaa
dün eşim kafam dağılsın diye sinemaya götüreyim dedi
arkaşdalar takıldı oda yetmiyormuş gibi serseri adam karısına patlamış mısır alıyo bana almıyor
tabii böyle yazınca ben bile güldüm komik gibi
karısı hamile patlamış mısır istedi almış bir kutu geldi
ama benim eşim ben istersem onada alır ben bu nedenden dolayı görüşmek bile istemiyorum
çok sinir bozucu oluyor artık sanki bizim canımız çekmez
kız Allah iyiliğini versin, buna mı sinir oldun sen. cokta tırt yani. o onun dingoluğu. düşünememiş işte napsın. sende aldırsaydın ya kocana oracıkta:) amaann düşünme bole şeyleri boşver herkesin inceliği bir olmuo işte. sen kendi ailene kendi hayatına bak, gerisini salla gitsin canım. boyle ufak tefek şeylere canını sıkma. hiç değmezzz. asma artık su suratıı da lutfen. ne okuluna gidiosun sen?
ilköğretime
öğretmenim ben
biraz çocuk ruhlu öğretmen
doğru söylüyorsun ama kendi ailene bakamıyorsun durumlar biraz farklı
neyse ben yapcağımı bilirim
gerçekten terbiyesizlik
kızlar günaydın nasılsınız ?
güzel haberler var mı bugün hadi anlatında sevinelim biraz
ya işte düşünememiş. boşver zamanı gelirse yaparsın sende bişiler:) bende diorum ne okuluna gidio bu:)
gunaydın cnm hoşgeldin. beysal 2. çizgiyi gormusssss
ramrod da dun akşam "yarın size bir süprizim var" demiş, hamile oldugunu düşünüoruz:):)
boşver şimdi daha iyiyim ben
hala adet olmadım ama karın ağrım var
pozitif yaşama dönmem gerektiğini düşünüyorum
ayy ne kadart bencilim
canım sen nasıl oldun hala sancın var mı
kusura bakma
beysalcım bu arada tebrik ederim seni arkadaşım hayırlı olsun... inşallahh...deme öle berceste günaydın benimde adet olacak gibi ağrıyordu karnım dün çift çizgiyi gördm olabiliyor olmasada tekrar denicez ne olur yıkma umudunu
geldiğini görmeden üzme kendini sıkma canını hele bir gelsinler üzülürsün sonra...beni kimse görmemiş ilgilenmemiş
ama ben hiç iyi değilim biliyorum erken test için ama ben adet olcam galiba
karnım ağrıyoooo
birde okuldayım
sen orada diyecektin bu ne ayol bi insan senin karın mı vallahi terbiyesizlik sen çıkarırsın bunun acısını bir yerden ben olsam lafı oracıkta sokmuştum..ama işte bazen birsey denmiyor öle mal gibi bakıp kalıyon...öylede psiko da bozuk dünden beri
herşey batıyo yaa
dün eşim kafam dağılsın diye sinemaya götüreyim dedi
arkaşdalar takıldı oda yetmiyormuş gibi serseri adam karısına patlamış mısır alıyo bana almıyor
tabii böyle yazınca ben bile güldüm komik gibi
karısı hamile patlamış mısır istedi almış bir kutu geldi
ama benim eşim ben istersem onada alır ben bu nedenden dolayı görüşmek bile istemiyorum
çok sinir bozucu oluyor artık sanki bizim canımız çekmez
günaydın kızlar hepinizee öpüyorum kocaman kocaman ,,,,iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim neler oluyor bir anlasam ya neyse....
beysalcım bu arada tebrik ederim seni arkadaşım hayırlı olsun... inşallahh...
geldiğini görmeden üzme kendini sıkma canını hele bir gelsinler üzülürsün sonra...
sen orada diyecektin bu ne ayol bi insan senin karın mı vallahi terbiyesizlik sen çıkarırsın bunun acısını bir yerden ben olsam lafı oracıkta sokmuştum..ama işte bazen birsey denmiyor öle mal gibi bakıp kalıyon...
günaydın kızlar hepinizee öpüyorum kocaman kocaman ,,,,iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim neler oluyor bir anlasam ya neyse....
geldiğini görmeden üzme kendini sıkma canını hele bir gelsinler üzülürsün sonra...
sen orada diyecektin bu ne ayol bi insan senin karın mı vallahi terbiyesizlik sen çıkarırsın bunun acısını bir yerden ben olsam lafı oracıkta sokmuştum..ama işte bazen birsey denmiyor öle mal gibi bakıp kalıyon...
boşver şimdi daha iyiyim ben
hala adet olmadım ama karın ağrım var
pozitif yaşama dönmem gerektiğini düşünüyorum
ayy ne kadart bencilim
canım sen nasıl oldun hala sancın var mı
kusura bakma
özlem berceste ye hak verdim kendi telaşımıza seni unuttuk nasılsın cnaım
kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?