Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

neyin var canım hayırdır

herseyde var elbet bir hayır on ay çokta uzun bir süre değil güzelim yaa yine normal sürecinde olmuşşş...

neyim var şöyle anlatayım malumuzun 10 gündür gaz sıkıntısı yaşayan biriyim... Bir on gündürde geceleri tuvalete çıkamıyorum uyku o kadar ağır basıyor ki uyanamıyorum çok tuvalete çıkan biriyim aşırı sıvı tüketen biriyim.. Bu durumda tabi sabah 5-6 sıralı uyanabiliyorum patlayacak gibi oluyorum , bu sabah yine öle bir acıyla uyandım ama bu diğerlerine benzemiyordu zor attım kendimi tuvalete ağrılı sancılı bir fasıl yaşadım yatağa geldim kıvranıyorum çatlayacam bora dediki içinde fırtınalar kopuyor sesler o biçim gaz ağrıusı kasıklarım patlayacak... Ağlaya ağlaya ovaladı kocacım karnımı gazım çıkardım biraz biraz ama hala bitmedi sancım devam ediyor adet ağrılarım yok ama kasıklarım geriliyor ara arada sancılanıyor...tuhaf tuhaf şeyler oluyor bana gazımı çıkaramıyorum ya ne yesem ne yapsam bir akıl verin kızlar...

canım elinden geldiği kadar yemeklerin içine kimyon at kimyon gıdaların gazını alırmış birde tuğla ısıtırlardı ya ısıt ayağının altına koy yada bulamadın havluyu ütüle ütüle koy karnına bilirmisiniz bilmem ama tarhana lapası yaparlar sıcak sıcak bir tülbente sarıp dayanabileceğin ısıda karına sararlar yapabilirsen bi dene bence ii gelicek

h.bulduk canım nasılsın?
beysal tebrik ederim canım çok güzel bir haber,
ramrod da sanırım bize hamile olduğunu müjdeleyecek inşallah öyledir.
bizde burda biraz seviniriz vallah ne güzel

tülin canım sanada geçmiş olsun.vallah ben hiç bilmiyorum bu konuyla ilgili bir bilgi,benim vücudumda bu ay çok gaz yaptı ama çıkıyor şükür

Kuzum walla cok gecmiş olsn. bilirim o gaz sancılarını, cok sık olur bende de bebegim. cok dogru da bir tabir, resmen içinde fırtınalar kopuo. baloncuklar patlıo. Ilık su içip uzanabilirsin. Ilık su gazı dagıtır bebeğim. Ben genelde uzanmaktan ziyade daha komik bir pozşisyonda bekliyorum. beni rahatlatıo cunku. dirseklerimin ve dizlerimin üzerinde popom havaya bakacak şekilde duruyorum. walla beni rahatlatıyor. fazla bişi yeme yorma mideni. ben bukadar biliyorum bebem, bu da zaten bana iyi gelen çözümler. inşallah geçirirsin. ziraaaa cok can sıkıcı

sıcak su torbası koydum geçen akşam ama bu akşamda koyayım olmazsaa sağol tatlım...
çıkmıyor iştee uğraştırıyor beni kahvaltı bile yapmadım daha gazdan..

sağol bebeğimm bakalım yapacam söylediklerinizi...

bak psikolojik olarak bana da geliyor şimdi bu:) ben her stresse grdiğim gün ole oluyorum. yap canım geçsin inş bir an once

ay kızlar işten güçten ben yeni anladım ne olduğunu beysalın kesinleştimi şimdi ayyy teyzoş olcaz maaşallah beysalcım kız acık sürtün bizekii bizede bulaşsın tebrik ederim canımm

tülincim suyun içine limon sıkıp içmekte ii geliomuş :) ablalar varda burda yemekçi onlara sordum

kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)

Kuzuuuummm , hamiş misin? ay çok sevindim bak, inşallah bize bu haberi vereceksindir..:)

beni de ekler misiniz?
SAT 22 Şubat BAT 24 Mart

Ekleriz tabii arkadaşım, hoşgeldin, uğurşu olsun mart..:)

herkese günaydınnn kızlar bende gelen giden bişey yok henüz beklemedeyim dün biraz sancım vardı test almadım bugün daha iyiyim ama negatif görmekten korktuğumdan o testi yapamıycam galiba :)

Nasılsın hayatım, test yapmaya korkma ama bekliycem diyorsan bekle bakalım öyle yaparsın, yani sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap..

TULİNS ben konulardan uzak kaldım. bayadır giremedim. ama sen hamile misini? yada adet oldu mu?

nersancım valla bende yeni olduğum için hatları karıştırıom çok tülinde hamilemiydi bende karıştırdım şimdi burdada yok bir bilen varmıdır acep ?

Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)

Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))

Nasılsınız var mı güzel haberler?

Tülincim, geçmiş olsun hayatım, o gaz sancılarından ben çok çektim daha önce çok fenadır iyi bilirim.. Hamiş olma ihtimalin var yoksa çiğneme tabletleri var onun için, iyi geliyordu bana ... Ama sen şimdilik dayan bebiş varsa kötü olur, gaz yapıcı şeyler yiyip içme, ayaklarını karnını sıcak tut.. inşallah da geçer bir an önce..

Beysal sen nasılsın tatlım? yaptın mı ikinci testi?

Son düzenleme:
herkeslere tünaydııııııınnnnnn..:)) öncelikle tülins geçmiş olsun,beysala da çok sevindim..inşallah daha çok hamiş haberi alırız..bu arada benim soğan kürü dün sondu bakalım hayırlısı neler olacak..dün akşam da ggörümcemdeydik onun da görümcesi hamile..benden 4 ay sonra evlendi yani şu an 4 aylık evli ve hamile..bana gelen laflar tabi şaka da olsa canımı sıktı..ama ben herşeyn hayırlısı diorum..insanların bak herkes yaptı hadi sen de yap demeleri bile sinirime dokunmuyo artık..karar verdim takmıcam daha 8 aylık evliyim snki 10 yıldır çocuğum olmuyo gibi muamele görüorum..neyse size şunu söyliyim dua ederken herkes isim söyleyerek dua etsin çünkü öyle daha makbul..müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş..adım emine hepinizden dua bekliyorum..:)

nersancım valla bende yeni olduğum için hatları karıştırıom çok tülinde hamilemiydi bende karıştırdım şimdi burdada yok bir bilen varmıdır acep ?

Daha bilmiyoruz hayatım 6 mart tülinin bat tarihi ama inşallah hamişdir diye dua ediyoruz:)) Sen nasılsın?

canım iyiyim bugün yapmadım yarın sabah yapıcam tekrar ve kocama sölicem sabah kahvaltımızda :) sonrada hastaneye kan tahliline inşaallah sabah aynı pozitif sonucu görürüm testte

seninde umarım martın sonu hayırlı gelir çalışmalara son gaz devam

Son düzenleme:

iyim canım kırmızıların gelmesini üzüldüm ama umutsuz olmamanada sevindim biraz önce baktım hala bişey yk bende bir yanım öğren diyor bir yanımda ya yoksa diyor bende iki aradayım akşama kadar bekleyim olmazsa gider alırım test hayırlısı bakalım

Hayatım sıkma canını densiz insanlar için, inan insanların derdi dedikodu, hani evlenir evlenmez hamiş kalsan bu sefer de aa hamileydi ondan evlendi demek ki diyorlar, sonu yok yani elalemin hadsiz laflarının, o yüzden kapa kulağını, duyma geç.. senin evin , senin evliliğin ve yatak odan sana özel, kimsenin haddine değil müdahale etmek, o yüzden hiç ipleme kimseyi..

Daha bilmiyoruz hayatım 6 mart tülinin bat tarihi ama inşallah hamişdir diye dua ediyoruz:)) Sen nasılsın?

sağol banucum ya ben heyecanlanamıyorum bu ay aslında o heyecan güzelmiş be dr bu ay korun dediya bana alışmışım 5 aydır yaptığmın sebebi vardı şimdi boş gelio :):):):):) yaaa aslında deliliye vuruomda bu ay şeytan dioki boşver ilacı korunma offfffff ne zormuş be çocuk yapmak amannnnnn

ahir aslında en doğrusunu yapıosun sen ama o beklemek varya büyük sabır istiyo helal olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…