- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.361
herkeslere tünaydııııııınnnnnn..:)) öncelikle tülins geçmiş olsun,beysala da çok sevindim..inşallah daha çok hamiş haberi alırız..bu arada benim soğan kürü dün sondu bakalım hayırlısı neler olacak..dün akşam da ggörümcemdeydik onun da görümcesi hamile..benden 4 ay sonra evlendi yani şu an 4 aylık evli ve hamile..bana gelen laflar tabi şaka da olsa canımı sıktı..ama ben herşeyn hayırlısı diorum..insanların bak herkes yaptı hadi sen de yap demeleri bile sinirime dokunmuyo artık..karar verdim takmıcam daha 8 aylık evliyim snki 10 yıldır çocuğum olmuyo gibi muamele görüorum..neyse size şunu söyliyim dua ederken herkes isim söyleyerek dua etsin çünkü öyle daha makbul..müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş..adım emine hepinizden dua bekliyorum..:)
Hayatım sıkma canını densiz insanlar için, inan insanların derdi dedikodu, hani evlenir evlenmez hamiş kalsan bu sefer de aa hamileydi ondan evlendi demek ki diyorlar, sonu yok yani elalemin hadsiz laflarının, o yüzden kapa kulağını, duyma geç.. senin evin , senin evliliğin ve yatak odan sana özel, kimsenin haddine değil müdahale etmek, o yüzden hiç ipleme kimseyi..
herseyde var elbet bir hayır on ay çokta uzun bir süre değil güzelim yaa yine normal sürecinde olmuşşş...
neyim var şöyle anlatayım malumuzun 10 gündür gaz sıkıntısı yaşayan biriyim... Bir on gündürde geceleri tuvalete çıkamıyorum uyku o kadar ağır basıyor ki uyanamıyorum çok tuvalete çıkan biriyim aşırı sıvı tüketen biriyim.. Bu durumda tabi sabah 5-6 sıralı uyanabiliyorum patlayacak gibi oluyorum , bu sabah yine öle bir acıyla uyandım ama bu diğerlerine benzemiyordu zor attım kendimi tuvalete ağrılı sancılı bir fasıl yaşadım yatağa geldim kıvranıyorum çatlayacam bora dediki içinde fırtınalar kopuyor sesler o biçim gaz ağrıusı kasıklarım patlayacak... Ağlaya ağlaya ovaladı kocacım karnımı gazım çıkardım biraz biraz ama hala bitmedi sancım devam ediyor adet ağrılarım yok ama kasıklarım geriliyor ara arada sancılanıyor...tuhaf tuhaf şeyler oluyor bana gazımı çıkaramıyorum ya ne yesem ne yapsam bir akıl verin kızlar...
Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
Nasılsınız var mı güzel haberler?
Tülincim, geçmiş olsun hayatım, o gaz sancılarından ben çok çektim daha önce çok fenadır iyi bilirim.. Hamiş olma ihtimalin var yoksa çiğneme tabletleri var onun için, iyi geliyordu bana ... Ama sen şimdilik dayan bebiş varsa kötü olur, gaz yapıcı şeyler yiyip içme, ayaklarını karnını sıcak tut.. inşallah da geçer bir an önce..
Beysal sen nasılsın tatlım? yaptın mı ikinci testi?
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
Tülincim, geçmiş olsun hayatım, o gaz sancılarından ben çok çektim daha önce çok fenadır iyi bilirim.. Hamiş olma ihtimalin var yoksa çiğneme tabletleri var onun için, iyi geliyordu bana ... Ama sen şimdilik dayan bebiş varsa kötü olur, gaz yapıcı şeyler yiyip içme, ayaklarını karnını sıcak tut.. inşallah da geçer bir an önce..
canım iyiyim bugün yapmadım yarın sabah yapıcam tekrar ve kocama sölicem sabah kahvaltımızda :) sonrada hastaneye kan tahliline inşaallah sabah aynı pozitif sonucu görürüm testte
seninde umarım martın sonu hayırlı gelir çalışmalara son gaz devam
iyim canım kırmızıların gelmesini üzüldüm ama umutsuz olmamanada sevindim biraz önce baktım hala bişey yk bende bir yanım öğren diyor bir yanımda ya yoksa diyor bende iki aradayım akşama kadar bekleyim olmazsa gider alırım test hayırlısı bakalım
sıkma sen canını bizlerde duyuyoruz rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman kucağımıza alıcaz bizde hayırlısı sağlıklısı olsun bir komşumuzun zihinsel özürlü çocuğu var ben o kadını her gördüğümde üzülürüm ama bir yandanda sabrına hayran olur takdir ederim onla birlikte okula gider eve gelir sosyal yaşantısı çok sınırlı allah herşeyin hayırlısını versin canım buda bizim sabrımızın mükafatı olacak inşallah allah hepimizin gönlündekini versin canım
ahir aslında en doğrusunu yapıosun sen ama o beklemek varya büyük sabır istiyo helal olsun valla
bir taraftan eşininde uğraşması sana moral olacak kötüde olsan gayretler beynine güzel sinyaller atmıştır :))Aman ne güzel, keyifli bir h.sonu olacak size desene:) bize de haber ver ama tatlım olur mu?
Valla arkadaşım ben çarşamba akşamı anladım zaten geleceğini, hissettim yani.. eşime de söyledim, geliyorlar tatlım diye.. perşembe kötüydüm o yüzden, bugün de sabah gelenleri görünce bir moralim bozuldu.. Ama sonra bir baktım , kocişim gizlice vitaminler almış kendisine spermleri güçlendirmek için, bi de salı günü için doktordan randevu almış, kontrole gidecek.. hoş adam daha önce yapmış o işlemi sorun çıkmamış ama üzerinden bi hayli zaman geçtiği için ben acaba diye düşünüyordum , o da benim içim rahat etsin, hazırda bu kadının adeti başlıyor (3 gün cinsel ilişkide bulunmadan gitmesi lazım sperm kontrolü için) gideyim tekrar demiş:)) Böyle sabah ben üzgün üzgün dururken onun ben birşey söylemeden bunları yaptığını, bu çabasını görünce mutlu oldum, gittim sarıldım kocişime, işe de geç gidecekti, güzel bir sabah geçirdik birlikte , musmutlu olduk yeniden:))
Hayırlısı hakkımızda, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allaha kalmış, varsa kısmetimizde evlat sahibi olmak verecektir er ya da geç..
ya normalde çocuk delisi bi insan da değildim..1-2 sene korunmayı düşünüoduk çünkü eşim de ben de öle pek çocuk sevmezzdik..ama bu hadi hadiler yüzünden canım sıkıldı ama geçio işte..Amiiinnnnn Allah herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin..
:)) yok yok kullan ilaçlarını tatlım, doktor verdiyse vardır sebebi, senin iyi olman ilk ve en önemli şart bu işte biliyorsun..:)sağol banucum ya ben heyecanlanamıyorum bu ay aslında o heyecan güzelmiş be dr bu ay korun dediya bana alışmışım 5 aydır yaptığmın sebebi vardı şimdi boş gelio :):):):):) yaaa aslında deliliye vuruomda bu ay şeytan dioki boşver ilacı korunma offfffff ne zormuş be çocuk yapmak amannnnnn
teşekkrler cnmm ya..bundan snra öle zaten..yapıştrcam cvbı o olcak bakma deplasmandayım fazla sesimi çıkarmıyorum ama braz daha damarıma basrlarsa bn de sonunu bilmiorum..:))
selam canım, aynı gidiyoruz yine seninle :) benim de geldi kırmızılar. demek ki yasmin hemen koruyormuş onu da öğrenmiş oldum.
hemde ne sabır gerektiriyor bazen kendimi tutamayıp eşime diycek gibi oluyorum heveslenmesin diye tutuyorum kendimi :))) sabrın sonu selamet :))))
kız 10 gündür psikolojisimi kaldı bugün çatlatacak adamı hahahabak psikolojik olarak bana da geliyor şimdi bu:) ben her stresse grdiğim gün ole oluyorum. yap canım geçsin inş bir an once
canım yaa sağol kıyamam bu kolay hemen yapayım bari...tülincim suyun içine limon sıkıp içmekte ii geliomuş :) ablalar varda burda yemekçi onlara sordum
yok tatlım hamile değilim umut içinde bekliyoruz bat 6 mart inşallahhh olur...TULİNS ben konulardan uzak kaldım. bayadır giremedim. ama sen hamile misini? yada adet oldu mu?
şimdilik değilim bebeğim haa belkide öleyim ama bilmiyoruz en azından...nersancım valla bende yeni olduğum için hatları karıştırıom çok tülinde hamilemiydi bende karıştırdım şimdi burdada yok bir bilen varmıdır acep ?
banumm günaydınn, çok üzüldüm yaa gelmiş kırmızılar umudum bitti benimde şimdii valla ben çok ağlayacam gelirse kırmızılar. ,,,tek umutlandıran şey şu kasık gerilmeleri hala sürüyor,,,, birde şu gaz beni öldürecek dedim ki çatlıyorum kasıklarıma vuruyor nasıl geriliyorum.. bebek gibi ağladım garibim kocamda ovdu durdu sabahın beşinde...Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
tünaydın canım çok sağol....herkeslere tünaydııııııınnnnnn..:)) öncelikle tülins geçmiş olsun,beysala da çok sevindim..inşallah daha çok hamiş haberi alırız..bu arada benim soğan kürü dün sondu bakalım hayırlısı neler olacak..dün akşam da ggörümcemdeydik onun da görümcesi hamile..benden 4 ay sonra evlendi yani şu an 4 aylık evli ve hamile..bana gelen laflar tabi şaka da olsa canımı sıktı..ama ben herşeyn hayırlısı diorum..insanların bak herkes yaptı hadi sen de yap demeleri bile sinirime dokunmuyo artık..karar verdim takmıcam daha 8 aylık evliyim snki 10 yıldır çocuğum olmuyo gibi muamele görüorum..neyse size şunu söyliyim dua ederken herkes isim söyleyerek dua etsin çünkü öyle daha makbul..müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş..adım emine hepinizden dua bekliyorum..:)
Aman ne güzel, keyifli bir h.sonu olacak size desene:) bize de haber ver ama tatlım olur mu?
Valla arkadaşım ben çarşamba akşamı anladım zaten geleceğini, hissettim yani.. eşime de söyledim, geliyorlar tatlım diye.. perşembe kötüydüm o yüzden, bugün de sabah gelenleri görünce bir moralim bozuldu.. Ama sonra bir baktım , kocişim gizlice vitaminler almış kendisine spermleri güçlendirmek için, bi de salı günü için doktordan randevu almış, kontrole gidecek.. hoş adam daha önce yapmış o işlemi sorun çıkmamış ama üzerinden bi hayli zaman geçtiği için ben acaba diye düşünüyordum , o da benim içim rahat etsin, hazırda bu kadının adeti başlıyor (3 gün cinsel ilişkide bulunmadan gitmesi lazım sperm kontrolü için) gideyim tekrar demiş:)) Böyle sabah ben üzgün üzgün dururken onun ben birşey söylemeden bunları yaptığını, bu çabasını görünce mutlu oldum, gittim sarıldım kocişime, işe de geç gidecekti, güzel bir sabah geçirdik birlikte , musmutlu olduk yeniden:))
Hayırlısı hakkımızda, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allaha kalmış, varsa kısmetimizde evlat sahibi olmak verecektir er ya da geç..
kız 10 gündür psikolojisimi kaldı bugün çatlatacak adamı hahaha
canım yaa sağol kıyamam bu kolay hemen yapayım bari...
yok tatlım hamile değilim umut içinde bekliyoruz bat 6 mart inşallahhh olur...
şimdilik değilim bebeğim haa belkide öleyim ama bilmiyoruz en azından...
banumm günaydınn, çok üzüldüm yaa gelmiş kırmızılar umudum bitti benimde şimdii valla ben çok ağlayacam gelirse kırmızılar. ,,,tek umutlandıran şey şu kasık gerilmeleri hala sürüyor,,,, birde şu gaz beni öldürecek dedim ki çatlıyorum kasıklarıma vuruyor nasıl geriliyorum.. bebek gibi ağladım garibim kocamda ovdu durdu sabahın beşinde...
tünaydın canım çok sağol....
ha şunu şöyle kabul edin ya herseyi zamana bırakalım siz kaç aydır uğraşıyorsunuz hayatım..
ya ben eşimede çok üzülüorum bazen yanlış anlıo bazı şeyleri hamileyim anlıyo gözlerini görmelisin hemen ışıldıyo yok diyorum hemen bişey yok yanlış analama yanında konuşamıyorum bile artık düşünsene canım bişi istese acaba bişimi var dio adamıda kendime benzettim oda öle bat gününü beklio :)
o hadiler zaten bizim pisikolojimizi bozan 2 ayda olacaksa 6 aya çıktı süre benim oğlum olsun gelinime hiç böyle demiycem :)))
ya ben eşimede çok üzülüorum bazen yanlış anlıo bazı şeyleri hamileyim anlıyo gözlerini görmelisin hemen ışıldıyo yok diyorum hemen bişey yok yanlış analama yanında konuşamıyorum bile artık düşünsene canım bişi istese acaba bişimi var dio adamıda kendime benzettim oda öle bat gününü beklio :)
hadi hayırlısı haber ver bize hemen bekliyoruz...iyim canım kırmızıların gelmesini üzüldüm ama umutsuz olmamanada sevindim biraz önce baktım hala bişey yk bende bir yanım öğren diyor bir yanımda ya yoksa diyor bende iki aradayım akşama kadar bekleyim olmazsa gider alırım test hayırlısı bakalım
tamam tatlım hepiniz bilgilerini not aldım yapacam sırasıyla çok sağolun...geçmiş olsun canım rezene yada anason çayıda iyi gelir ama sen yinede kontrol et bebiş varsa yaramaz falan allah korusun
nede yürürüm yaa ben yürümeyi unuttum be yavrum sadece alışverişte işe geliyorum kazık çakmış gibi çakılıyorum nereye yürüyecem , özel hayatımda hp arabaylaa zaten ondan böle oluyor biliyorum ben havalar düzelsin her akşam yürüyecem vallahi..tulinim yürümekte iyi gelio bana bu durumlarda. bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?