Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sıkma sen canını bizlerde duyuyoruz rabbim ne zaman kısmet ettiyse o zaman kucağımıza alıcaz bizde hayırlısı sağlıklısı olsun bir komşumuzun zihinsel özürlü çocuğu var ben o kadını her gördüğümde üzülürüm ama bir yandanda sabrına hayran olur takdir ederim onla birlikte okula gider eve gelir sosyal yaşantısı çok sınırlı allah herşeyin hayırlısını versin canım buda bizim sabrımızın mükafatı olacak inşallah allah hepimizin gönlündekini versin canım

teşekkrler cnmm ya..bundan snra öle zaten..yapıştrcam cvbı o olcak bakma deplasmandayım fazla sesimi çıkarmıyorum ama braz daha damarıma basrlarsa bn de sonunu bilmiorum..:))

geçmiş olsun canım rezene yada anason çayıda iyi gelir ama sen yinede kontrol et bebiş varsa yaramaz falan allah korusun

selam canım, aynı gidiyoruz yine seninle :) benim de geldi kırmızılar. demek ki yasmin hemen koruyormuş onu da öğrenmiş oldum.

selam canım, aynı gidiyoruz yine seninle :) benim de geldi kırmızılar. demek ki yasmin hemen koruyormuş onu da öğrenmiş oldum.

Aman ne güzel, keyifli bir h.sonu olacak size desene:) bize de haber ver ama tatlım olur mu?

Valla arkadaşım ben çarşamba akşamı anladım zaten geleceğini, hissettim yani.. eşime de söyledim, geliyorlar tatlım diye.. perşembe kötüydüm o yüzden, bugün de sabah gelenleri görünce bir moralim bozuldu.. Ama sonra bir baktım , kocişim gizlice vitaminler almış kendisine spermleri güçlendirmek için, bi de salı günü için doktordan randevu almış, kontrole gidecek.. hoş adam daha önce yapmış o işlemi sorun çıkmamış ama üzerinden bi hayli zaman geçtiği için ben acaba diye düşünüyordum , o da benim içim rahat etsin, hazırda bu kadının adeti başlıyor (3 gün cinsel ilişkide bulunmadan gitmesi lazım sperm kontrolü için) gideyim tekrar demiş:)) Böyle sabah ben üzgün üzgün dururken onun ben birşey söylemeden bunları yaptığını, bu çabasını görünce mutlu oldum, gittim sarıldım kocişime, işe de geç gidecekti, güzel bir sabah geçirdik birlikte , musmutlu olduk yeniden:))

Hayırlısı hakkımızda, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allaha kalmış, varsa kısmetimizde evlat sahibi olmak verecektir er ya da geç..

Son düzenleme:

ya normalde çocuk delisi bi insan da değildim..1-2 sene korunmayı düşünüoduk çünkü eşim de ben de öle pek çocuk sevmezzdik..ama bu hadi hadiler yüzünden canım sıkıldı ama geçio işte..Amiiinnnnn Allah herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin..

Canımm canın saolsun, yumurtlamalarda sıkı calışırsın, tutturursun belki dediğin gibi

Valla arkadaşım ben çarşamba akşamı anladım zaten geleceğini, hissettim yani.. eşime de söyledim, geliyorlar tatlım diye.. perşembe kötüydüm o yüzden, bugün de sabah gelenleri görünce bir moralim bozuldu.. Ama sonra bir baktım , kocişim gizlice vitaminler almış kendisine spermleri güçlendirmek için, bi de salı günü için doktordan randevu almış, kontrole gidecek.. hoş adam daha önce yapmış o işlemi sorun çıkmamış ama üzerinden bi hayli zaman geçtiği için ben acaba diye düşünüyordum , o da benim içim rahat etsin, hazırda bu kadının adeti başlıyor (3 gün cinsel ilişkide bulunmadan gitmesi lazım sperm kontrolü için) gideyim tekrar demiş:)) Böyle sabah ben üzgün üzgün dururken onun ben birşey söylemeden bunları yaptığını, bu çabasını görünce mutlu oldum, gittim sarıldım kocişime, işe de geç gidecekti, güzel bir sabah geçirdik birlikte , musmutlu olduk yeniden:))

Hayırlısı hakkımızda, biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisi allaha kalmış, varsa kısmetimizde evlat sahibi olmak verecektir er ya da geç..[/QUOTE]

o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)

bir taraftan eşininde uğraşması sana moral olacak kötüde olsan gayretler beynine güzel sinyaller atmıştır :))

o hadiler zaten bizim pisikolojimizi bozan 2 ayda olacaksa 6 aya çıktı süre benim oğlum olsun gelinime hiç böyle demiycem :)))

:)) yok yok kullan ilaçlarını tatlım, doktor verdiyse vardır sebebi, senin iyi olman ilk ve en önemli şart bu işte biliyorsun..:)
Ama evet zor işler bunlar, ben 30 a kadar çocuğa çok sıcak bakmadım, hala da öyle delisi değilim, ama 30 dan sonra insanın bakış açıcı değişiyor hayata, hormonlarında etkisiyle sanırım istemeye başlıyor.. Ama karar verip yapalım deyince de öyle hemen olmadığını bu işin görüyorsun:) oysa daha önceden korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağını sanıyorsun :))

teşekkrler cnmm ya..bundan snra öle zaten..yapıştrcam cvbı o olcak bakma deplasmandayım fazla sesimi çıkarmıyorum ama braz daha damarıma basrlarsa bn de sonunu bilmiorum..:))

Yap hayatım ver cevaplarını , hiç kalma altta, canını da hiiiiiiç sıkma sen:)

Ahahahaha yakaladım yine tatlım:))) Yasmini önerebiliriz yani artık isteyene:))) Ne zaman bitecek peki senin korunma süren kuzum? ben martın sonuna kaldım 30 mart bir sonraki, yani 29 aslında da ben bir gün ekliyorum fazladan

hemde ne sabır gerektiriyor bazen kendimi tutamayıp eşime diycek gibi oluyorum heveslenmesin diye tutuyorum kendimi :))) sabrın sonu selamet :))))

ya ben eşimede çok üzülüorum bazen yanlış anlıo bazı şeyleri hamileyim anlıyo gözlerini görmelisin hemen ışıldıyo yok diyorum hemen bişey yok yanlış analama yanında konuşamıyorum bile artık düşünsene canım bişi istese acaba bişimi var dio adamıda kendime benzettim oda öle bat gününü beklio :)

bak psikolojik olarak bana da geliyor şimdi bu:) ben her stresse grdiğim gün ole oluyorum. yap canım geçsin inş bir an once
kız 10 gündür psikolojisimi kaldı bugün çatlatacak adamı hahaha
tülincim suyun içine limon sıkıp içmekte ii geliomuş :) ablalar varda burda yemekçi onlara sordum
canım yaa sağol kıyamam bu kolay hemen yapayım bari...
TULİNS ben konulardan uzak kaldım. bayadır giremedim. ama sen hamile misini? yada adet oldu mu?
yok tatlım hamile değilim umut içinde bekliyoruz bat 6 mart inşallahhh olur...
nersancım valla bende yeni olduğum için hatları karıştırıom çok tülinde hamilemiydi bende karıştırdım şimdi burdada yok bir bilen varmıdır acep ?
şimdilik değilim bebeğim haa belkide öleyim ama bilmiyoruz en azından...
banumm günaydınn, çok üzüldüm yaa gelmiş kırmızılar umudum bitti benimde şimdii valla ben çok ağlayacam gelirse kırmızılar. ,,,tek umutlandıran şey şu kasık gerilmeleri hala sürüyor,,,, birde şu gaz beni öldürecek dedim ki çatlıyorum kasıklarıma vuruyor nasıl geriliyorum.. bebek gibi ağladım garibim kocamda ovdu durdu sabahın beşinde...
tünaydın canım çok sağol....
ha şunu şöyle kabul edin ya herseyi zamana bırakalım siz kaç aydır uğraşıyorsunuz hayatım..

harika bir eşe sahipsin maşallah canım bu da senin için büyük bir avuntu işte rabbim biliyor herşeyi hakkımızda hayırlısı canım bu arada gelişmelerden sizide haberdar ederim merak etme tatlım

tulinim yürümekte iyi gelio bana bu durumlarda. bilgine

sorma benimkide öyle adet sancım başlıyo diye dedim resmen çöktü dün akşam sırf birşey belli etmiyim diye saat 8 de uyudum :) yarın sabah süpriz yapıcam

yazık onlarada ya bide kadınlar çeneye vurur ama erkekler içine atar bide etraftan bebek haberleri aldıkça sorun bendemi diyorlardır o acabalarla günler zor geçer

hadi hayırlısı haber ver bize hemen bekliyoruz...
geçmiş olsun canım rezene yada anason çayıda iyi gelir ama sen yinede kontrol et bebiş varsa yaramaz falan allah korusun
tamam tatlım hepiniz bilgilerini not aldım yapacam sırasıyla çok sağolun...

o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)[/QUOTE]
ne kadar güzel olmuş çok düşünceliymiş kocacığın allah mutluluğunuzu daim etsin canım , bebişidi takma kafana var herseyde hayırrr o bilir geleceği vaktii
tulinim yürümekte iyi gelio bana bu durumlarda. bilgine
nede yürürüm yaa ben yürümeyi unuttum be yavrum sadece alışverişte işe geliyorum kazık çakmış gibi çakılıyorum nereye yürüyecem , özel hayatımda hp arabaylaa zaten ondan böle oluyor biliyorum ben havalar düzelsin her akşam yürüyecem vallahi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…