Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tünaydın canım çok sağol....
ha şunu şöyle kabul edin ya herseyi zamana bırakalım siz kaç aydır uğraşıyorsunuz hayatım..

aslında benm karışık..düzensiz olduğum için başta olmaz nasılsa die bi korunduk bi korunmadık sonra kistim patlasın die 3 ay yazz kullandım çalışmaları sorarsan 2 ay oldu başlayalı..:)

Canımm canın saolsun, yumurtlamalarda sıkı calışırsın, tutturursun belki dediğin gibi

Kuzum, tünaydın, nasılsın bugün? :)
İnşallah hayatım martın sonuna kaldım yani hala listedeyim senle beraber bekliycez yine , aman dedim ben bu kızı yalnız bırakmıyayım, koştum geldim liste sonuna:))

iyiyim iyiyim hayatım moralim düzeldi, evimi temizleidm kocişten sonra, sonra bir kahve, bi de sigara tellendirdim, ohhh vicdan azabı duymadan rahat rahat içtim yani.. :))

Kocamı seviyorum, o da beni seviyor, işimiz gücümüz var allaha çok şükür sağlığımız yerinde, bebiş de kısmetse olacaktır, üzülmemeye karar verdim artık, ben çok inanırım çünkü bir söz vardır annem söylerdi hep, hani bazı şeyleri abartıp gereğinden fazla üzülürsen allah sana gerçekten üzülecek bir dert verir , o yüzden tevekkül et, şer de hayır da allahtandır de derdi.. öyle düşünüyorum ben de artık..

o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)

Eveeeeeeeeeeeeeet.. Ama evrak işlerim var bitirmem gereken, sanırım martın sonunu ya da nisan başını bulur gidişim:) gerçi daha iyi havalar da güzelleşmiş olur iyice gezerim bol bol, tülinle de buluşurum:)) Di mi tüliiiiiiiiiiiiiiin???

bir taraftan eşininde uğraşması sana moral olacak kötüde olsan gayretler beynine güzel sinyaller atmıştır :))

Aynen öyle tatlım, iyiyim şimdi yani geçti gitti.. :)

Kuzummm bozma moralini, adet sancılarıyla aynı biliyorsun hamiş belirtileri.. Test işini ne yaptın alacak mısın erken gebelik testi?

harika bir eşe sahipsin maşallah canım bu da senin için büyük bir avuntu işte rabbim biliyor herşeyi hakkımızda hayırlısı canım bu arada gelişmelerden sizide haberdar ederim merak etme tatlım

Evet tatlım, bugün sabah bakınca eşime ben de aynı şeyi geçirdim içimden.. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.. Mutlaka haber ver çatlarım yoksa..:)

sorma benimkide öyle adet sancım başlıyo diye dedim resmen çöktü dün akşam sırf birşey belli etmiyim diye saat 8 de uyudum :) yarın sabah süpriz yapıcam

benimkide akşam patlattı bombayı yeşil çay yaptım ona yemek sonrası içsin diye teşekkür ederim dedi , afiyet olsun dedim ,, lohusa çayların olsun inşallah dedi... öldüm gülmekten birde böle büke büke dudağını sırıttı ,,,,alem bunlar yaaa...

daha evlenir evlenmez başlarmışız beklemeyin hadi falan diye :))))

biz torun sevecezzzz hadi artık die die kızın psikolojisini alt üst edermişiz..ama yok ya o psikolojiyi geçrdiğimizden yapamyız sanırım..ya da şey derim ben gel bakiiimm annem anlat sen bana polikistik overın mı var neyn var :)

salı tahlillerim var inşallah prolaktin düşmüş ve kist küçülmüştür :) doktora gidicem bakıp karar vercek belli değil şu anda. hayırlısı bakalım. önümüzdeki ay ilk evlilik yıl dönümümüz olacak denk gelse ne güzel olur :)

hadi hayırlısı haber ver bize hemen bekliyoruz...

tamam tatlım hepiniz bilgilerini not aldım yapacam sırasıyla çok sağolun...

o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)
ne kadar güzel olmuş çok düşünceliymiş kocacığın allah mutluluğunuzu daim etsin canım , bebişidi takma kafana var herseyde hayırrr o bilir geleceği vaktii

nede yürürüm yaa ben yürümeyi unuttum be yavrum sadece alışverişte işe geliyorum kazık çakmış gibi çakılıyorum nereye yürüyecem , özel hayatımda hp arabaylaa zaten ondan böle oluyor biliyorum ben havalar düzelsin her akşam yürüyecem vallahi..[/QUOTE]

kız yok düzenli yürüyüşten bahsetmiyorum. evden cık markete git gel o arada bile ii gelio demk istiorum:) ya nie soletion beniiiiiiiiiii

kızlar arkadaşım 14:30 da doğuma girio ve onun bugün doğum günü hediyeye baksanıza dünyanın en güzel hediyesi heyecanla bugün onu bekliyorum hepimizn o günü gelirde burdan haber bekleriz inşallahhhh

Aaa hadi bakalım zamanlama harika olacak salı günü güzel haberler alırsan..:) Salı günü mü alacaksın sonuçları yoksa bir iki gün sonra mı? Ay inşallah gitmiştir o kistler ve prolaktinin normale dönmüştür..

aslında benm karışık..düzensiz olduğum için başta olmaz nasılsa die bi korunduk bi korunmadık sonra kistim patlasın die 3 ay yazz kullandım çalışmaları sorarsan 2 ay oldu başlayalı..:)
daha çok erken bakalım yazzı kullandın onu atması gerekiyor vücut ,,,akşamda kuzenim aradı üzülme olur bozma moralini bilmem ne zaten biraz zaman geçmesi gerekiyor hemen pat diye olmaz , şapşal bunu söyleyen çılgın ilk ay hamile kaldı..sen söyleme bari bunu dimi...

ewet tatlım buluşucazz beraber içicez kahvelerimizi karşılıklıı,, ama sen mart sonu diyon bu ay kalırsan senin iş uzar yine olsun yaza doğru gelirsin sende öle daha da güzel,,,,

erken gebelik testi almadım normal test aldım onuda henüz yapmayacam içimden gelmedi yapmak...

naber bancum nasılsın morelnı bozma dedıgın gıbı dıger maclara bakacagız saglık olsun en basta onemlısı bu bende usuttum galıba cok halsız yorgunum basımda dunden berı bır agrı tuttmus gozumu acamıyorum bugun sabah bır nete gırdım oturamadım bır kac dk dınledım yıne aynıyım aklımda sızlerde oluca kalkıp geldım walla

yaanii..:)) ama napsın kızcaız sözde teselli edio :))

bir izmirli mi gördüm neee??
ewet tatlımm kanlı canlı izmirliyim allaha çok şükür....

kız yok düzenli yürüyüşten bahsetmiyorum. evden cık markete git gel o arada bile ii gelio demk istiorum:) ya nie soletion beniiiiiiiiiii[/QUOTE]
aman ben dertliyim sanırsam aslındaa bir dokun bin ah işit misali oldum.... iyi yemeğe giderken yürürüm olmazsaa....

hoşgeldin tatlım.....

kız yok düzenli yürüyüşten bahsetmiyorum. evden cık markete git gel o arada bile ii gelio demk istiorum:) ya nie soletion beniiiiiiiiiii[/QUOTE]

Amiiin hayatım hepimizin inşallah:)

bir izmirli mi gördüm neee??

evet evet:))) burdayım:) tülin de izmirli ayrıca:) gerçi ben ayrı düştüm izmirimden ama olsun , gelip giderek hasret gidericem artık:))) Sen de mi izmirdesin?:)

Ahahahahaha:))) Evet kuzenin acızık sinir ediyor insanı ama olsun:)))

Aman kuzum mart sonu nisan mayıs farketmez en nihayetinde geleceğim yani :)))

Erken test konusunda karar sana kalmış. Ben kendi adıma sıcak bakmıyorum o yüzden denemedim de hiç. burda çok okudum çünkü 1 hafta önceden test yapıp pozitifi görüp , arkasından regl olan, kimyalsal gebelik çıkıyor.. Eh yani araştırdım da çok, gebeliklerin çoğu ilk adetten önce sonlanırmış, vücut sağlıklı olmadığına karar verirmiş o döllenmiş yumurtanın ve sonlandırırmış biz daha farketmeden.. O yüzden ben öyle bir şeyi yaşamayı, görmeyi , bilmeyi istemem, adetim gecikmeden test yapmamaya da çok kararlıydım o yüzden, önümüzdeki bata da aynısını düşünüyorum.. Zaten görüyorsun benimki şak diye geliyor, öyle gecikip beni süründürme durumu yok..:)))

Son düzenleme:

Sağol tatlım, öyle tabii, sıkmıyorum zaten canımı.. iyiyim:) diğer yumurtaya inşallah:)))

Geçmiş olsun kuzum sana da , üşütün mü yoksa başka şeyden mi acaba? Git dinlen çok kötüysen, iyi gelir uyumak böyle zamanlarda..

Furtadoooo, nasılsın tatlım? burdasın ama yazmıyorsun, niye ki? geçmiş sayfaları okuyorsun sanırsam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…