- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.381
ben de öle diyorum ama büyük konuşmamak lazım :)
tünaydın canım çok sağol....
ha şunu şöyle kabul edin ya herseyi zamana bırakalım siz kaç aydır uğraşıyorsunuz hayatım..
Canımm canın saolsun, yumurtlamalarda sıkı calışırsın, tutturursun belki dediğin gibi
o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)
bir taraftan eşininde uğraşması sana moral olacak kötüde olsan gayretler beynine güzel sinyaller atmıştır :))
kız 10 gündür psikolojisimi kaldı bugün çatlatacak adamı hahaha
canım yaa sağol kıyamam bu kolay hemen yapayım bari...
yok tatlım hamile değilim umut içinde bekliyoruz bat 6 mart inşallahhh olur...
şimdilik değilim bebeğim haa belkide öleyim ama bilmiyoruz en azından...
banumm günaydınn, çok üzüldüm yaa gelmiş kırmızılar umudum bitti benimde şimdii valla ben çok ağlayacam gelirse kırmızılar. ,,,tek umutlandıran şey şu kasık gerilmeleri hala sürüyor,,,, birde şu gaz beni öldürecek dedim ki çatlıyorum kasıklarıma vuruyor nasıl geriliyorum.. bebek gibi ağladım garibim kocamda ovdu durdu sabahın beşinde...
tünaydın canım çok sağol....
ha şunu şöyle kabul edin ya herseyi zamana bırakalım siz kaç aydır uğraşıyorsunuz hayatım..
harika bir eşe sahipsin maşallah canım bu da senin için büyük bir avuntu işte rabbim biliyor herşeyi hakkımızda hayırlısı canım bu arada gelişmelerden sizide haberdar ederim merak etme tatlım
sorma benimkide öyle adet sancım başlıyo diye dedim resmen çöktü dün akşam sırf birşey belli etmiyim diye saat 8 de uyudum :) yarın sabah süpriz yapıcam
hadi hayırlısı haber ver bize hemen bekliyoruz...
vermezmiyim canım kaç gündür acıları paylaştık sevincimizdede beraberiz teyzeleri
daha evlenir evlenmez başlarmışız beklemeyin hadi falan diye :))))
yazık onlarada ya bide kadınlar çeneye vurur ama erkekler içine atar bide etraftan bebek haberleri aldıkça sorun bendemi diyorlardır o acabalarla günler zor geçer
Ahahahaha yakaladım yine tatlım:))) Yasmini önerebiliriz yani artık isteyene:))) Ne zaman bitecek peki senin korunma süren kuzum? ben martın sonuna kaldım 30 mart bir sonraki, yani 29 aslında da ben bir gün ekliyorum fazladan
ne kadar güzel olmuş çok düşünceliymiş kocacığın allah mutluluğunuzu daim etsin canım , bebişidi takma kafana var herseyde hayırrr o bilir geleceği vaktiihadi hayırlısı haber ver bize hemen bekliyoruz...
tamam tatlım hepiniz bilgilerini not aldım yapacam sırasıyla çok sağolun...
o zaman izmir zamanı geldi demek değil mi :)
Eveeeeeeeeeeeeeet.. Ama evrak işlerim var bitirmem gereken, sanırım martın sonunu ya da nisan başını bulur gidişim:) gerçi daha iyi havalar da güzelleşmiş olur iyice gezerim bol bol, tülinle de buluşurum:)) Di mi tüliiiiiiiiiiiiiiin???
salı tahlillerim var inşallah prolaktin düşmüş ve kist küçülmüştür :) doktora gidicem bakıp karar vercek belli değil şu anda. hayırlısı bakalım. önümüzdeki ay ilk evlilik yıl dönümümüz olacak denk gelse ne güzel olur :)
daha çok erken bakalım yazzı kullandın onu atması gerekiyor vücut ,,,akşamda kuzenim aradı üzülme olur bozma moralini bilmem ne zaten biraz zaman geçmesi gerekiyor hemen pat diye olmaz , şapşal bunu söyleyen çılgın ilk ay hamile kaldı..sen söyleme bari bunu dimi...aslında benm karışık..düzensiz olduğum için başta olmaz nasılsa die bi korunduk bi korunmadık sonra kistim patlasın die 3 ay yazz kullandım çalışmaları sorarsan 2 ay oldu başlayalı..:)
Kuzum, tünaydın, nasılsın bugün? :)
İnşallah hayatım martın sonuna kaldım yani hala listedeyim senle beraber bekliycez yine , aman dedim ben bu kızı yalnız bırakmıyayım, koştum geldim liste sonuna:))
iyiyim iyiyim hayatım moralim düzeldi, evimi temizleidm kocişten sonra, sonra bir kahve, bi de sigara tellendirdim, ohhh vicdan azabı duymadan rahat rahat içtim yani.. :))
Kocamı seviyorum, o da beni seviyor, işimiz gücümüz var allaha çok şükür sağlığımız yerinde, bebiş de kısmetse olacaktır, üzülmemeye karar verdim artık, ben çok inanırım çünkü bir söz vardır annem söylerdi hep, hani bazı şeyleri abartıp gereğinden fazla üzülürsen allah sana gerçekten üzülecek bir dert verir , o yüzden tevekkül et, şer de hayır da allahtandır de derdi.. öyle düşünüyorum ben de artık..
Eveeeeeeeeeeeeeet.. Ama evrak işlerim var bitirmem gereken, sanırım martın sonunu ya da nisan başını bulur gidişim:) gerçi daha iyi havalar da güzelleşmiş olur iyice gezerim bol bol, tülinle de buluşurum:)) Di mi tüliiiiiiiiiiiiiiin???
Aynen öyle tatlım, iyiyim şimdi yani geçti gitti.. :)
Kuzummm bozma moralini, adet sancılarıyla aynı biliyorsun hamiş belirtileri.. Test işini ne yaptın alacak mısın erken gebelik testi?
Evet tatlım, bugün sabah bakınca eşime ben de aynı şeyi geçirdim içimden.. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin.. Mutlaka haber ver çatlarım yoksa..:)
Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
Nasılsınız var mı güzel haberler?
Tülincim, geçmiş olsun hayatım, o gaz sancılarından ben çok çektim daha önce çok fenadır iyi bilirim.. Hamiş olma ihtimalin var yoksa çiğneme tabletleri var onun için, iyi geliyordu bana ... Ama sen şimdilik dayan bebiş varsa kötü olur, gaz yapıcı şeyler yiyip içme, ayaklarını karnını sıcak tut.. inşallah da geçer bir an önce..
Beysal sen nasılsın tatlım? yaptın mı ikinci testi?
daha çok erken bakalım yazzı kullandın onu atması gerekiyor vücut ,,,akşamda kuzenim aradı üzülme olur bozma moralini bilmem ne zaten biraz zaman geçmesi gerekiyor hemen pat diye olmaz , şapşal bunu söyleyen çılgın ilk ay hamile kaldı..sen söyleme bari bunu dimi...
ewet tatlımm kanlı canlı izmirliyim allaha çok şükür....bir izmirli mi gördüm neee??
ne kadar güzel olmuş çok düşünceliymiş kocacığın allah mutluluğunuzu daim etsin canım , bebişidi takma kafana var herseyde hayırrr o bilir geleceği vaktii
nede yürürüm yaa ben yürümeyi unuttum be yavrum sadece alışverişte işe geliyorum kazık çakmış gibi çakılıyorum nereye yürüyecem , özel hayatımda hp arabaylaa zaten ondan böle oluyor biliyorum ben havalar düzelsin her akşam yürüyecem vallahi..
naber bancum nasılsın morelnı bozma dedıgın gıbı dıger maclara bakacagız saglık olsun en basta onemlısı bu bende usuttum galıba cok halsız yorgunum basımda dunden berı bır agrı tuttmus gozumu acamıyorum bugun sabah bır nete gırdım oturamadım bır kac dk dınledım yıne aynıyım aklımda sızlerde oluca kalkıp geldım walla
ne kadar güzel olmuş çok düşünceliymiş kocacığın allah mutluluğunuzu daim etsin canım , bebişidi takma kafana var herseyde hayırrr o bilir geleceği vaktii
nede yürürüm yaa ben yürümeyi unuttum be yavrum sadece alışverişte işe geliyorum kazık çakmış gibi çakılıyorum nereye yürüyecem , özel hayatımda hp arabaylaa zaten ondan böle oluyor biliyorum ben havalar düzelsin her akşam yürüyecem vallahi..
bir izmirli mi gördüm neee??
Ahahahahaha:))) Evet kuzenin acızık sinir ediyor insanı ama olsun:)))daha çok erken bakalım yazzı kullandın onu atması gerekiyor vücut ,,,akşamda kuzenim aradı üzülme olur bozma moralini bilmem ne zaten biraz zaman geçmesi gerekiyor hemen pat diye olmaz , şapşal bunu söyleyen çılgın ilk ay hamile kaldı..sen söyleme bari bunu dimi...
ewet tatlım buluşucazz beraber içicez kahvelerimizi karşılıklıı,, ama sen mart sonu diyon bu ay kalırsan senin iş uzar yine olsun yaza doğru gelirsin sende öle daha da güzel,,,,
erken gebelik testi almadım normal test aldım onuda henüz yapmayacam içimden gelmedi yapmak...
ewet tatlımm kanlı canlı izmirliyim allaha çok şükür....
naber bancum nasılsın morelnı bozma dedıgın gıbı dıger maclara bakacagız saglık olsun en basta onemlısı bu bende usuttum galıba cok halsız yorgunum basımda dunden berı bır agrı tuttmus gozumu acamıyorum bugun sabah bır nete gırdım oturamadım bır kac dk dınledım yıne aynıyım aklımda sızlerde oluca kalkıp geldım walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?