Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İzmirin her yerini severim ben aslında, çocukluğum alsancakta geçti, haliyle aşinayım ve severim, ünviersiteyi egede okuduğum için bornovanın ayrı bir yeri var gönlümde, bir kaç yıl şirinyerde oturduk orayı da bilirim ve severim, güzelyalı yine güzeldir severim giderim de bol bol ama karşıyaka ve bostanlı ayrı bir aşk benim için:) izmire geldiğimde, şehir içine girdiğimde değil de, ne zaman altınyola girdik karşıyaka girişine ulaştık, derin bir nefes alıyorum oh geldim memleketime diye:)))

Son düzenleme:

ıns kardesım benım. boyle olursam e ben hıc ayakata duramayack gıbıyım de bebekten degıldır usutmusumdur bas agrısı yaparmı kı bende bas agrısı goz kapaklarım agrıyo neyse dedıgın gıbı bır haftamız kaldı da bende senın gıbı olumsuzda olsa umutsuz olmayacgım bırazcık uzulup dıger calısmalara bakacagım gercekten en basta saglık suan oyle kotuyum agızımın datı yok ıcım ezılıyo hatta kalkıp bır kac dılım tahın helva yedım yıne aynıyım basım agrıyo sankı hıc uyumamısım gıbıyım suan hıc bırsey tatlı gelmıyo saglık herseyın bası gercekten oylemıs banucuummm aglayacak gıbıyımm

aynennn..sanki teyzeme gitiğimde cennte gitmiş gibi mutlu olurdumm ahh karşıyakaa ahhhh..

izmiri gören aşık oluo zaten benim eşimde çok seviyor izmiri osayede taşındık yoksa gelmezdi :)

kızlar ben kaçtım şimdilik..ymek namaz derken biisürü işim var biraz da dua ediyim hem size hem de izmirime kavuşayım diye..öptm hepinizi akşama görüşürük inşallahh..

Hayatım hamişlik baş ağrısı yapar evet ama aynı şekilde adette baş ağrısı yapar bazen.. O yüzden boş umut vermek de istemiyorum, sakin olmaya kendini dinlememeye çalış, inşallah gelmez kırmızılar, ama gelirse de canım sağolsun dersin o gün üzülürsün sonra geçer, diğer sefere dersin.. Sıkma ama kendini, 1 hafta sonra öğreneceğiz ne olup bittiğini içerde:)

aynennn..sanki teyzeme gitiğimde cennte gitmiş gibi mutlu olurdumm ahh karşıyakaa ahhhh..

kızlar ben kaçtım şimdilik..ymek namaz derken biisürü işim var biraz da dua ediyim hem size hem de izmirime kavuşayım diye..öptm hepinizi akşama görüşürük inşallahh..

İzmir güzel izmir, burnumda tütüyor şu an..

Görüşürüz tatlım iyi bak kendine.. allah kabul etsin, ev işleri için de kolay gelsin:)

izmiri gören aşık oluo zaten benim eşimde çok seviyor izmiri osayede taşındık yoksa gelmezdi :)

eh aşık olunası bir şehir çünkü:) Çok iyi karar vermiş eşin, çok sevdim onu da tanımadan:)

Son düzenleme:

benım esımde ızmıre hayyrann resmen asık adam...ılk gorev yılı yanı ılk tayın her yerı kasıf etmıs her guzellıgını yasamıs hafta sonu olurdu dıyor cocuklar anlasırdık bu gun buraya suraya gıdelım malesef ben bır ızmırı gormedım anlatır anlatır bıtırmez emeklı oarda olcam dıyor ama ben pek yana degılım oda ızmırı gorde sen bana yok asla dıyemıceksın dıyor ama ızmırıde ıstanbul ankara gıbı dusunuyorm sozde mayıs ayıdan 3 ahfta kursu var ızmırde beraber gelcegız sankı ben ne yapacaksam o kursa gıdcek ben odada oturcam gelene kadar da gezdırırım dıyo benı kandırcak emeklı ızmırde olalım daıma orda yasayalım dıye de muhakkak gzueldır sonucta guzel gelımıs sıcak sahıl sehrı de bende aıleler yanında olsun dıyorum yeterınce uzakta yasıyoruzx onlardan bakalım hayırlıs belkı dedıgı gıbı mayısta gelırsem bende fıkrımı degıstırecgımden emınım ama bakalım nasıp nerde ıse orada olacagız....

Son düzenleme:

İzmirin istanbulla veya ankarayla alakası yoktur tatlım..Ankara soğuk bir şehirdir, memur şehridir bildiğin, düzenli katı, kurallı.. İstanbulda da yaşadım ben, elbette istanbul muazzam bir şehir ama izmirin havası farklıdır.. Eğer huzurlu, kimsenin kimseye karışmadığı, insanların hayatın tadını çıkarmaya çalıştığı, telaşsız, her daim bol güneşli, güler yüzlü insanların olduğu bir şehir arıyorsan izmir tam da öyledir.. arkadaş edinmek kolaydır, istanbuldaki gibi kimse kimseye güvensiz bakmaz, beş dakikada samimi oluverir insanlar seninle izmirde:) Güzeldir yani izmir candır, seversin eminim:)

nasılsın canıkom osledim seni, bende dün akşam işten geldim fatmagül ün yeni bölümüne kadar yapıp bitirdim ütülerimi.:)

Ahahahahahaha:)))) ben de şimdi netten hürremi açıcam o bitene kadar bende bitiririm ütümü:))) hey allahım yaa , deliyiz kızım biz bak ben sana söylüyorum, bir iki tahta eksileli çok olmuş, çaktırmıyoruz:)))))

kızlar ben geldim selam herkese..
bugün işe az önce geldim biraz işlerim vardı izinliydim bu arada..
ne var ne yok acaba birainiz bana anlata bilirmisiniz çok ilerlemiş sayfalar bakarsam hiç yazamam akşama kadar anca okurum
özlemcim naber bakalım banucum sende nedir gelişmeler..
tülincim yaptınmı testi sonuç ne oldu..
yalel senden ne haber..
v lata tabi..
beysal sonra ismini şuanda yazamadığım ama günleri geçen arkadaşlarımız vardı nedir son durum arkadaşlar ..

yavrum napalım yani hayat bu, çalışmaksa çalışmakta bizi, ev ekonomisi sağlamakta bizde, ütü çamaşır bulaşık yemnek temizlik de bizde, cocuk dogurucam die 40 takla atmakta bizde, çocugu dogurmakta bizde, bunların arasında 2 dizi keyfimiz olmuş çok muuuuuu:):) hahaha mesela ben bu akşam işten vaktinde çıkarsam yalan dünyanın yeni bölümüne kadar temizliğimi bitiririm. geçen hafta başarmıştım bu hafta da başarırım:):):) tahtalar eksilio kolay degil kadın olmak:):)

evet haklısın banucum sımdı hıcc takmıyorum dedıgın gıbı olacgı versa olur yoksa uzulurum ama gecer seferde old gıbı sonra unuturum banu usuttum gıbı gelıyor bana neden bılmyorum ama bu ay hıc umutlanmadım umutlanmıcamda hıc dınlemedım kendımı dıger durumlarda dınledım de ne oldu hersey de hamıleyım dedım bosa cıktı sadece cok belırgın olan seylerı paylasıyorum sızlerle...

Özleeeem, bi de ben izliyorum artık yalan dünyayı..:) 2. bölümde sanırım o karadenizli karakterle adın arasında bir sohbet varı ya ona koptum, saçların hep sarı mıydı diyor, o da evet doğuştan diyor, adam da ha nüfus helsinki diyorsun yani diye cevap veriyor, koptum orda, eşime de tercüme etim konuşmayı:) malum burasının başkenti helsinki ya, aynen de öyle ama, heryer sarışın dolu, sadece kahverengi gözlü olman bile , orjinal finli olmadığının kanıtı burda:)))

canım hoşgeldin, sabah goremedim soracaktım ama cıkmak zorunda kaldım, ara ara girdim bende. nasılsın tatlım.
beysal 90% hamiş, ramrod da sanırım hamişşşşşş, banu kırmızıları gormuş ama sağlık olsun. önündeki maçları hesaplıo :)

Son düzenleme:

esımde oyle soyluyor.ankara karsık bır sehır ıstanbulda cok kalabalık dedıgın bazı ozellıklerı yazmıssın sen zaten bakalm mayısat gıdcegım o buyulu sehrı gorecegım.esım cok sevıyor ızmır dıyor baska sehır demıyor...e malum emeklılık orada olur buyuk ıhtımall...

evet o ay hamile kaldım.birde ben ilişkiden sonra çok bekledim kalçamı kaldırmıştım yumurtlama olsun diye.adetin başlangıcından sayarak 14.günden itibaren çalışmalarda oldu tutsun diye eşimin haberi yok ben hamile kalayım diye kendi kendime bişeyler yapmıştım.hemen hamile kalınca o kadar şaşırmıştımki ilk kez istediğim bişey hemen gerçek olmuştu.benım kızım oldu.şimdi yine hamileyim 7.ayımdayım.bu 2.bebeğide eşim çok istedi kızım 6 aylıktı hamileydim çevrem biraz kızdı acelen ne diye ama ben aldırmadım zor bir süreç olcak ama annelik dayanacam artık.
kızlar hepinizin biran önce hamile kalmasını okadar canı gönülden diliyorum ki anlatamam benim annem 6 sene hamile kalamamış kaldıklarını düşük yapmış tam umudunu kaybetmişken önce ablam sonra ben olmuşum.36 yaşında benı doğurmuş.ben inanıyorum rabbimin hazinesinde bol herşey sizlerede nasip etcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…