- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.401
ee nersinden..ben de izmirde doğdum büyüdümm trabzona gelin geldim ..haziranda falan da bi gidiim diorum..
evet evet:))) burdayım:) tülin de izmirli ayrıca:) gerçi ben ayrı düştüm izmirimden ama olsun , gelip giderek hasret gidericem artık:))) Sen de mi izmirdesin?:)
kız yok düzenli yürüyüşten bahsetmiyorum. evden cık markete git gel o arada bile ii gelio demk istiorum:) ya nie soletion beniiiiiiiiiii
aman ben dertliyim sanırsam aslındaa bir dokun bin ah işit misali oldum.... iyi yemeğe giderken yürürüm olmazsaa....ewet tatlımm kanlı canlı izmirliyim allaha çok şükür....
kız yok düzenli yürüyüşten bahsetmiyorum. evden cık markete git gel o arada bile ii gelio demk istiorum:) ya nie soletion beniiiiiiiiiii
kizlarrrrrrr yarin size guzel haberlerim varrrrrrrrrr su anda hepiniz uyumussunuz :))) yarin gorusuruz:)
kızlar şimdi yazıp okula gitcem
testim negatif ve karnım ağrıyor
kızlar kırmızılar gelecek herhalde
akşam görüşürüz
Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
kızlar bende izmirliyim beklerim herzaman :)
ben zimirliyim ben de ayrı düştüm yarimden..ama geri gitmek için herşeyi yaparım tabi kocişimle..:)
biz de öle kurban bayramnda gttim en son..hazranda düşünüorum nasipse..nersindendin izmirin ve neden ayrı düştün..:)
Hadi bakalım cnm inşallah güzel haberlerini alırız
Cnm yaa dur bakalım bi adetın geçsin daha olmamışın bak hemen umitsizliğe kapılma inş. gelmez kırmızılar tatlım
Cnm arkadasım banu yaa çok üzüldüm inş. birdahakine gelmez kırmızıların cnm inş.
kızlar yemek zamanı ben kaçtım sonra görüşürz
Sağol tatlım, öyle tabii, sıkmıyorum zaten canımı.. iyiyim:) diğer yumurtaya inşallah:)))
Geçmiş olsun kuzum sana da , üşütün mü yoksa başka şeyden mi acaba?Git dinlen çok kötüysen, iyi gelir uyumak böyle zamanlarda..
35, 5 bendeniz:))) Evlendim ve finlandiyaya taşındım hayatım.. Sizler??
Bende nisan ayında gideyim diyorum, bi aksilik çıkmaz ayarlayabilirsem tabii..Ve evet benimde hayalim o, birgün kocişle izmire yerleşmek, de emeklilik zamanına olur o ancak ya da loto toto falan tutarsa:))))
lata,
emos_musti,
belus,
Banu_K+,
Beysal,
tulins
Kızlar hepinize tünaydın merhaba sayfaları hızlı hızlı okumaya çalıştım bırazdan hazırlanıp cıkıcaz kocişle dısarı tulinscim sanırım sende bişilermi var hadi inş. hayırlısı hadi pampişlerim ben kaçtım hepinizi öpuyorum mutlu kalın mesut olun16:
lata,
emos_musti,
belus,
Banu_K+,
Beysal,
tulins
Kızlar hepinize tünaydın merhaba sayfaları hızlı hızlı okumaya çalıştım bırazdan hazırlanıp cıkıcaz kocişle dısarı tulinscim sanırım sende bişilermi var hadi inş. hayırlısı hadi pampişlerim ben kaçtım hepinizi öpuyorum mutlu kalın mesut olun16:
Teşekkürler tatlım, bakalım, kısmetse mart sonuna tutar belki:)) Sen nasılsın bugün? seslendim az önce sana hatta nasılsın diye:)
35,5 bendeniz:))) Evlendim ve finlandiyaya taşındım hayatım.. Sizler??
Bende nisan ayında gideyim diyorum, bi aksilik çıkmaz ayarlayabilirsem tabii..Ve evet benimde hayalim o, birgün kocişle izmire yerleşmek, de emeklilik zamanına olur o ancak ya da loto toto falan tutarsa:))))
ÖLE CANIM ÇOCUK KANDIRIYOR SANKİ..yaanii..:)) ama napsın kızcaız sözde teselli edio :))
İNŞALLAH GELİNNNN MEMLEKETİNİZE HEPİNİZ BEN KOPAMADIM BURALARDAN.. ALAHH AYIRMASIN..BENDE BORNOVALIYIM...TAM 35 ....ee nersinden..ben de izmirde doğdum büyüdümm trabzona gelin geldim ..haziranda falan da bi gidiim diorum..
aman ben dertliyim sanırsam aslındaa bir dokun bin ah işit misali oldum.... iyi yemeğe giderken yürürüm olmazsaa....
hoşgeldin tatlım.....
banu agzımın tadı yok cok farklı ıgrenc bır tad var 3 sabhtır boyle uyanıyorum ve ıkı gundur dayak yemıs gıbıyım dun saat 16 da basaldı bu belırtıler hala devam edıyo usuttum galıba hıc dısarıda cıkmadım evımde sıcak ama bunyem zayıftır benım tutmustur yıne bıryerlerdenn...cok uyudum bugun dun gecede 11 de uyuya kalmısım uyuya uyuya tosun olacagım
ben evlendim kayseriye gittim 1 sene boyunca hergün ağladım kocişimde taşınıoz dedi nereye dedim izmire dedi aldım kocamı yerleştim izmirime darısı başınıza inşallah
ÖLE CANIM ÇOCUK KANDIRIYOR SANKİ..
İNŞALLAH GELİNNNN MEMLEKETİNİZE HEPİNİZ BEN KOPAMADIM BURALARDAN.. ALAHH AYIRMASIN..BENDE BORNOVALIYIM...TAM 35 ....
hosbulduk tulın hıcc ı degılm tulın ya cok kotu hastamı oldum ne yaptım sızlere bırseyler yazamıyorm ıcım ezılıyor gıbı karnımda tok aslında ama sankı evı sırtımda tasıyorum dun basladu usttum galıba...burada gaz sıkıntısından bahsetmıssın bende 3 aydır korunmuyorum 3 aydır bu dert bendede var...gecelerı cok kotu oluyorum dedgın gıbı kızlar yazmıs ya ılık su ıcecegım bende.....sende dene
ben evlendim kayseriye gittim 1 sene boyunca hergün ağladım kocişimde taşınıoz dedi nereye dedim izmire dedi aldım kocamı yerleştim izmirime darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?