Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kuzum benim kırmızılar geldi.. mart sonuna kaldım yani:) yalel bugün uğramadı daha, tülin henüz test yapmadı,, lata da öyle beklemede bazı belirtileri var ama bakalım hayırlısı, beysal yarın sabah 2. testi yapacak.. onun dışında çok bişiy yok daha.. özlemle ben de geyikteyiz an itibariyle:))

De mi yaaa kuzum, olsun o kadar:)) Ben güveniyorum sana bu akşam içinde , topişe motor takılmış gibi bir hızla hareket edersen cam çerçeve bile biter:)))

Hiç üzme kendini ve takma kafana kuzum, başka şeylere odaklan, inşallah güzel haberler alırız tabii ama sen kendini dinlememeye çalış fazla, insan hamişim diye şartlanınca sonra üzüntüsü büyük oluyor, o yüzden iyi yapıyorsun sen de her iki sonucada kendini hazırlayarak.. Ama inşallah bebiş vardır:)

:):):) aa tabi ben bilemediğim için helsinki muhabbetinde kopamadım sadece doğuştan dediğinde koptum:):) süpermişşş
izle canım takip et stressini alır anacım böle diziler şartttt

hosgeldın tatlım benımm

kociş bana zaten atom akrıncam benim dio. benim boy 1,56 yerin altında da bir o kadar var dio:):) bitircem yavrum dun fatmagul de aldım gazı bu akşam dagıtmam lazım temizliği yapıp fatmagül ün stresini yalan dunya - orçun ve tülay ikilisiyle atacam:):)

Amin hayatım, sağol güzel dileklerin için, allah sana da bir avazda doğurmak ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Başta zor olsa da sonradan güzel olacak, 2 çocuk birden büyümüş olacak sen de rahat edeceksin:)

Son düzenleme:

e ıns gonlumuz ondan yana tatlım ama dedgın gııbı ıkı duruma da kendımı azıladım en kotusu en basta olmayacak bence bu cunku soyledım ya doktorun soyledgı yumurtlama tarıhınde benım bır calsımam olmadı kocıs yoktu akıntım yoktu dıye bende bır yolunu bulmadım erken yumurtladysam ozman tutar bu yuzden bu ay boyle bır karsıklık yasadım ya emın degılım dedıgın yıkılmak yok ayaktayızzz

atom karınca haaa:)) iyiymiş bu da senin kocişin de bi alem gerçekten..:))) Allah neşenizi daim etsin.. Valla iyi gedi bu dizi bana:) kafam dağılıyor.. Bi de ben artık biraz fince çalışsam hiç fena olmayacak ama nerde bende o heves, tey tey tey:)))))

benim annem eski foçalı banucum bak ne kadar ortak noktamız var hehe
inşallah istediğin olurr arkadaşımm geliverirsin tez zamanda...
altınyol..... Kim ne drse desin ayrı bir dünya burası türkiyeden başka bir yer...
kızlar ben kaçtım şimdilik..ymek namaz derken biisürü işim var biraz da dua ediyim hem size hem de izmirime kavuşayım diye..öptm hepinizi akşama görüşürük inşallahh..
bende seni öptük kolay gelsin
bende eşimde izmirliyiz eşimde küçüklüğünü alsanckta geçirmiş ben bildim bileli bornovalıyım , evlendim hala bornovalıyım.. Ama dediğiniz gibi herseyi başka güzeldir buranın ha karşıyaka ha şirinyer ha bornova...
seversin seversin....
ne güzel anlatmışsın memleketimizi vallaha içim hoş oldu banum...

e kaçırdıysan da canın sağolsun, neticede yaptın soğan kürünü tertemiz oldu için dışın:) bi dahaki yumurtaya hazırlık yaptım dersin:) Ama yine de kırmızlar gelene kadar umut var yani..

bende ingilizce kursuna gidiom cts pazar amma evde cok fazla calışamıorum yoruluyorum be yaa. işim gereği öğrenmem lazım ama hiç değilse yarın öbürgün cocuguma yardımcı olurum belki derslerinde deyip gaz veriom kendime. Goyaaaaaaa ufak bir tahta alacaktık ben öğrendiklerimi eşime öğretcektim ama nerdeeeeeeee akşam eve gelip devrilios çekyatlara:):)
kuzum ben cıkıom şimdi bir toplantım var. gelecem yine. sende ütünü bitir o arada:):):) öpüldünnn
gorusuruk kıslarrrrrrrrrr

ıns tatlım burdakı herkezın gonlune gore versın hepımzıın dılegı bır kabul olur ıns...tatlım bende sogan kurunu kullandım felaket akıntım oldu 4 gun boyunca ben de calısamları 16.gunu bıraktım nıye dıyecen esım yoktu gorev ıcın evede geldıyse hal yoktu adamda bende de hıc akıntı yoktu ya esımden de bırsey bekleyemedım sende de boyle oldumu benım yumurtlamamı anladım bence yumurtlam old da ıyı kotu akıntı gelmesı lazımdı bende gelmedı bende erken yumurtladgımı dusundum sogan suyu bıraz ıyı geldı gıbı bende koku olnca ıntıhabımı sokup attı ama bebek ıcın bırsey dıyemem soyledım ya bu ay bıraz garıp oldu bırseyler

Günaydın hata tünaydın oku oku oku yine kaynatılmış bol bol. Banucum çok güzel düşünmüşsün mart bitmedi hayırlısı işallah.

Hamile olanlar vardı isimleri unuttum yine sevindim beysal dı sanırım hayırlı olsun.

Bir hikaye vardı 10 ay hamile kalmayı deneyip kaza yapan. Evet aynen katılıyorum o mesajı yazan arkadaşıma herşeyde vardır bir hayır ben herzaman bunu düşünmüşümdür. Hayattım böyünca bir şeye üzüldüğsem daha iyisi oluyordu hep demişimdir üzüldüğüm şey iyiki oldu yoksa bu iyi olay olmazdı diye. Her üzüntünün arkasından mutlaka daha güzel bir olay olur.

Herkez için hayırlısını diliyorum kızlar.

Benim de anlatırken içim gitti valla, nasıl istedim orda olmak.. Eski foçaya ben aşığım zaten, eşimle de geçen mayıs tatil yaptık orda, ilk kez gördü o tabii, ama o da bayıldı, o gün bugündür internetten taş evlerin fiyatlarına bakıp bakıp duruyor, plan proje hazır kafasında yani, bi para bulmaya kaldı iş:)))
Tülin yaaa, ay benim çok fena sahile çıkıp kahve içesim geldi seninle, kordon da şöyle, hatta hazır benim kırmızlar gelmişken bir de bira içsem şöyle soğuk soğuk:)) Ha ne dersin?:)

allah bagıslasın kzını da tatlım...

Görüşürüz bebeeeem..:)))

Merhabaaaaa:) Sağol tatlım inşallah artık bakalım marta denk gelecek mi:) Ama dediğim gibi üzmüyorum kendimi, herşeyin bir zamanı vardır, ben üstüme düşeni yapıyorum gerisini allaha havale ettim artık..:)

Sen nasılsın bugün?

Son düzenleme:
e kaçırdıysan da canın sağolsun, neticede yaptın soğan kürünü tertemiz oldu için dışın:) bi dahaki yumurtaya hazırlık yaptım dersin:) Ama yine de kırmızlar gelene kadar umut var yani..

evet ondan hıccc suphem yok gercekten sogan ıcımı dısımı temızledı walla o yuzden ıyı oldu degdın gıbı onumdekı aya hazırladım zemını

evet ondan hıccc suphem yok gercekten sogan ıcımı dısımı temızledı walla o yuzden ıyı oldu degdın gıbı onumdekı aya hazırladım zemını

aynen öyle tatlım:))) moralleri yüksek tutucaz her zaman:)

Ben şimdi kaçar azıcık şu ütümü bitireyim hürrem eşiliğinde gelirim sonra yine..

Görüşürüz kızlar, öpüyorum hepiniziiii...

Son düzenleme:

İyiyim canım sağol işte çalışmalardayım bende 14. günü kaçırdık 15. gün çalıştık :) bugün 16. gün ama bugünü es geçmek istemiyorum sanırım bugünde çalışma olacak hayırlısı bakalım. Dün çok akıntım vardı . Çalışmadan sonra yatarken karnımda tuhaf tuhaf hisler vardı ama neden kaynaklandığını anlayamadım canım yaa. En iyisini yapıyorsun sanırım taktıkca düşündükce olmuyor zamana bırakmak lazım bende artık düşünmüyorum fazla (yani elimden geldiğince) aynen dediğin gibi biz yapalım da gerisi Allaha kalmış ... O da yüzümüzü güldürür elbet hayırlı zamanı bekliyordur bizim için en iyisini bekliyorudur herhalde

bızde senı tatlım bende kacar ben de yıkanmıs camasırları ascagım herkeze kolay gelsın...........

kızlar ya ben hiç ii değilim sürekli uykum var gözümü açamıyorum keyfimde yok hiçbişeyden tat alamıyorum acaba depresyonamı girdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…