- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.441
kızlar ben geldim selam herkese..
bugün işe az önce geldim biraz işlerim vardı izinliydim bu arada..
ne var ne yok acaba birainiz bana anlata bilirmisiniz çok ilerlemiş sayfalar bakarsam hiç yazamam akşama kadar anca okurum
özlemcim naber bakalım banucum sende nedir gelişmeler..
tülincim yaptınmı testi sonuç ne oldu..
yalel senden ne haber..
v lata tabi..
beysal sonra ismini şuanda yazamadığım ama günleri geçen arkadaşlarımız vardı nedir son durum arkadaşlar ..
yavrum napalım yani hayat bu, çalışmaksa çalışmakta bizi, ev ekonomisi sağlamakta bizde, ütü çamaşır bulaşık yemnek temizlik de bizde, cocuk dogurucam die 40 takla atmakta bizde, çocugu dogurmakta bizde, bunların arasında 2 dizi keyfimiz olmuş çok muuuuuu:):) hahaha mesela ben bu akşam işten vaktinde çıkarsam yalan dünyanın yeni bölümüne kadar temizliğimi bitiririm. geçen hafta başarmıştım bu hafta da başarırım:):):) tahtalar eksilio kolay degil kadın olmak:):)
evet haklısın banucum sımdı hıcc takmıyorum dedıgın gıbı olacgı versa olur yoksa uzulurum ama gecer seferde old gıbı sonra unuturum banu usuttum gıbı gelıyor bana neden bılmyorum ama bu ay hıc umutlanmadım umutlanmıcamda hıc dınlemedım kendımı dıger durumlarda dınledım de ne oldu hersey de hamıleyım dedım bosa cıktı sadece cok belırgın olan seylerı paylasıyorum sızlerle...
Özleeeem, bi de ben izliyorum artık yalan dünyayı..:) 2. bölümde sanırım o karadenizli karakterle adın arasında bir sohbet varı ya ona koptum, saçların hep sarı mıydı diyor, o da evet doğuştan diyor, adam da ha nüfus helsinki diyorsun yani diye cevap veriyor, koptum orda, eşime de tercüme etim konuşmayı:) malum burasının başkenti helsinki ya, aynen de öyle ama, heryer sarışın dolu, sadece kahverengi gözlü olman bile , orjinal finli olmadığının kanıtı burda:)))
kızlar ben geldim selam herkese..
bugün işe az önce geldim biraz işlerim vardı izinliydim bu arada..
ne var ne yok acaba birainiz bana anlata bilirmisiniz çok ilerlemiş sayfalar bakarsam hiç yazamam akşama kadar anca okurum
özlemcim naber bakalım banucum sende nedir gelişmeler..
tülincim yaptınmı testi sonuç ne oldu..
yalel senden ne haber..
v lata tabi..
beysal sonra ismini şuanda yazamadığım ama günleri geçen arkadaşlarımız vardı nedir son durum arkadaşlar ..
Kuzum benim kırmızılar geldi.. mart sonuna kaldım yani:) yalel bugün uğramadı daha, tülin henüz test yapmadı,, lata da öyle beklemede bazı belirtileri var ama bakalım hayırlısı, beysal yarın sabah 2. testi yapacak.. onun dışında çok bişiy yok daha.. özlemle ben de geyikteyiz an itibariyle:))
De mi yaaa kuzum, olsun o kadar:)) Ben güveniyorum sana bu akşam içinde , topişe motor takılmış gibi bir hızla hareket edersen cam çerçeve bile biter:)))
Hiç üzme kendini ve takma kafana kuzum, başka şeylere odaklan, inşallah güzel haberler alırız tabii ama sen kendini dinlememeye çalış fazla, insan hamişim diye şartlanınca sonra üzüntüsü büyük oluyor, o yüzden iyi yapıyorsun sen de her iki sonucada kendini hazırlayarak.. Ama inşallah bebiş vardır:)
evet o ay hamile kaldım.birde ben ilişkiden sonra çok bekledim kalçamı kaldırmıştım yumurtlama olsun diye.adetin başlangıcından sayarak 14.günden itibaren çalışmalarda oldu tutsun diye eşimin haberi yok ben hamile kalayım diye kendi kendime bişeyler yapmıştım.hemen hamile kalınca o kadar şaşırmıştımki ilk kez istediğim bişey hemen gerçek olmuştu.benım kızım oldu.şimdi yine hamileyim 7.ayımdayım.bu 2.bebeğide eşim çok istedi kızım 6 aylıktı hamileydim çevrem biraz kızdı acelen ne diye ama ben aldırmadım zor bir süreç olcak ama annelik dayanacam artık.
kızlar hepinizin biran önce hamile kalmasını okadar canı gönülden diliyorum ki anlatamam benim annem 6 sene hamile kalamamış kaldıklarını düşük yapmış tam umudunu kaybetmişken önce ablam sonra ben olmuşum.36 yaşında benı doğurmuş.ben inanıyorum rabbimin hazinesinde bol herşey sizlerede nasip etcek.
Kuzum benim kırmızılar geldi.. mart sonuna kaldım yani:) yalel bugün uğramadı daha, tülin henüz test yapmadı,, lata da öyle beklemede bazı belirtileri var ama bakalım hayırlısı, beysal yarın sabah 2. testi yapacak.. onun dışında çok bişiy yok daha.. özlemle ben de geyikteyiz an itibariyle:))
De mi yaaa kuzum, olsun o kadar:)) Ben güveniyorum sana bu akşam içinde , topişe motor takılmış gibi bir hızla hareket edersen cam çerçeve bile biter:)))
Hiç üzme kendini ve takma kafana kuzum, başka şeylere odaklan, inşallah güzel haberler alırız tabii ama sen kendini dinlememeye çalış fazla, insan hamişim diye şartlanınca sonra üzüntüsü büyük oluyor, o yüzden iyi yapıyorsun sen de her iki sonucada kendini hazırlayarak.. Ama inşallah bebiş vardır:)
kociş bana zaten atom akrıncam benim dio. benim boy 1,56 yerin altında da bir o kadar var dio:):) bitircem yavrum dun fatmagul de aldım gazı bu akşam dagıtmam lazım temizliği yapıp fatmagül ün stresini yalan dunya - orçun ve tülay ikilisiyle atacam:):)
benim annem eski foçalı banucum bak ne kadar ortak noktamız var hehehımmm yani umut vermek için demiyorum ama bunlar tıpkısının aynısı hamişlik halleri gibi, hadi hayırlısı diyorum bana hamişsin gibi geldi.. E bi hafta kaldı öğrenmemize de, bebiştir inşallah arkadaşım:)
Kıyamam sana:) iyi olmuş ama bak ağlamaların geri dönmüşsünüz:))) bizim biraz zaman alır dönüşümüz tatlım.. Ee bi de çocuk vs olursa onların eğitimini burda almasını tercih ederim ben.. Ama hayalimiz, en azından bi yazlık falan alıp eski foçadan, yılda bir iki ay en azından orda kalmak.. Bakalım kısmet, ama eşimin emekliik planı kesinlikle izmir:) adam türk bile değil ama aşık izmire:))
inşallah istediğin olurr arkadaşımm geliverirsin tez zamanda...kocadan yana ballıymışsın canım..ben de arada ağlıyorum ama babası diyaliz hastası ve evin bitane oğlu..nasıl bırakıp gideyim diyo ben burda durarak ona manevi desteğim dio ben gdersem iice hasta olur diyo..ama tabi bana yetmiyo hep bi şekil kandırıp götürmeye bakıorum..ama o da olmıcak gibi kpssde izmiri kazanırsam gelcen mi dedim tmm dedi o zaman gderiz ama o da zor işte..
altınyol..... Kim ne drse desin ayrı bir dünya burası türkiyeden başka bir yer...izmirin her yerini severim ben aslında, çocukluğum alsancakta geçti, haliyle aşinayım ve severim, ünviersiteyi egede okuduğum için bornovanın ayrı bir yeri var gönlümde, bir kaç yıl şirinyerde oturduk orayı da bilirim ve severim, güzelyalı yine güzeldir severim giderim de bol bol ama karşıyaka ve bostanlı ayrı bir aşk benim için:) izmire geldiğimde, şehir içine girdiğimde değil de, ne zaman altınyola girdik karşıyaka girişine ulaştık, derin bir nefes alıyorum oh geldim memleketime diye:)))
bende seni öptük kolay gelsinkızlar ben kaçtım şimdilik..ymek namaz derken biisürü işim var biraz da dua ediyim hem size hem de izmirime kavuşayım diye..öptm hepinizi akşama görüşürük inşallahh..
bende eşimde izmirliyiz eşimde küçüklüğünü alsanckta geçirmiş ben bildim bileli bornovalıyım , evlendim hala bornovalıyım.. Ama dediğiniz gibi herseyi başka güzeldir buranın ha karşıyaka ha şirinyer ha bornova...hayatım hamişlik baş ağrısı yapar evet ama aynı şekilde adette baş ağrısı yapar bazen.. O yüzden boş umut vermek de istemiyorum, sakin olmaya kendini dinlememeye çalış, inşallah gelmez kırmızılar, ama gelirse de canım sağolsun dersin o gün üzülürsün sonra geçer, diğer sefere dersin.. Sıkma ama kendini, 1 hafta sonra öğreneceğiz ne olup bittiğini içerde:)
izmir güzel izmir, burnumda tütüyor şu an..
Görüşürüz tatlım iyi bak kendine.. Allah kabul etsin, ev işleri için de kolay gelsin:)
eh aşık olunası bir şehir çünkü:) çok iyi karar vermiş eşin, çok sevdim onu da tanımadan:)
seversin seversin....benım esımde ızmıre harann resmen asık adam...ılk gorev yılı yanı ılk tayın her yerı kasıf etmıs her guzellıgını yasamıs hafta sonu olurdu dıyor cocuklar anlasırdık bu gun buraya suraya gıdelım malesef ben bır ızmırı gormedım anlatır anlatır bıtırmez emeklı oarda olcam dıyor ama ben pek yana degılım oda ızmırı gorde sen bana yok asla dıyemıceksın dıyor ama ızmırıde ıstanbul ankara gıbı dusunuyorm sozde mayıs ayıdan 3 ahfta kursu var ızmırde beraber gelcegız sankı ben ne yapacaksam o kursa gıdcek ben odada oturcam gelene kadar da gezdırırım dıyo benı kandırcak emeklı ızmırde olalım daıma orda yasayalım dıye de muhakkak gzueldır sonucta guzel gelımıs sıcak sahıl sehrı de bende aıleler yanında olsun dıyorum yeterınce uzakta yasıyoruzx onlardan bakalım hayırlıs belkı dedıgı gıbı mayısta gelırsem bende fıkrımı degıstırecgımden emınım ama bakalım nasıp nerde ıse orada olacagız....
ne güzel anlatmışsın memleketimizi vallaha içim hoş oldu banum...izmirin istanbulla veya ankarayla alakası yoktur tatlım..ankara soğuk bir şehirdir, memur şehridir bildiğin, düzenli katı, kurallı.. Istanbulda da yaşadım ben, elbette istanbul muazzam bir şehir ama izmirin havası farklıdır.. Eğer huzurlu, kimsenin kimseye karışmadığı, insanların hayatın tadını çıkarmaya çalıştığı, telaşsız, her daim bol güneşli, güler yüzlü insanların olduğu bir şehir arıyorsan izmir tam da öyledir.. Arkadaş edinmek kolaydır, istanbuldaki gibi kimse kimseye güvensiz bakmaz, beş dakikada samimi oluverir insanlar seninle izmirde:) güzeldir yani izmir candır, seversin eminim:)
e ıns gonlumuz ondan yana tatlım ama dedgın gııbı ıkı duruma da kendımı azıladım en kotusu en basta olmayacak bence bu cunku soyledım ya doktorun soyledgı yumurtlama tarıhınde benım bır calsımam olmadı kocıs yoktu akıntım yoktu dıye bende bır yolunu bulmadım erken yumurtladysam ozman tutar bu yuzden bu ay boyle bır karsıklık yasadım ya emın degılım dedıgın yıkılmak yok ayaktayızzz
atom karınca haaa:)) iyiymiş bu da senin kocişin de bi alem gerçekten..:))) Allah neşenizi daim etsin..Valla iyi gedi bu dizi bana:) kafam dağılıyor.. Bi de ben artık biraz fince çalışsam hiç fena olmayacak ama nerde bende o heves, tey tey tey:)))))
evet o ay hamile kaldım.birde ben ilişkiden sonra çok bekledim kalçamı kaldırmıştım yumurtlama olsun diye.adetin başlangıcından sayarak 14.günden itibaren çalışmalarda oldu tutsun diye eşimin haberi yok ben hamile kalayım diye kendi kendime bişeyler yapmıştım.hemen hamile kalınca o kadar şaşırmıştımki ilk kez istediğim bişey hemen gerçek olmuştu.benım kızım oldu.şimdi yine hamileyim 7.ayımdayım.bu 2.bebeğide eşim çok istedi kızım 6 aylıktı hamileydim çevrem biraz kızdı acelen ne diye ama ben aldırmadım zor bir süreç olcak ama annelik dayanacam artık.
kızlar hepinizin biran önce hamile kalmasını okadar canı gönülden diliyorum ki anlatamam benim annem 6 sene hamile kalamamış kaldıklarını düşük yapmış tam umudunu kaybetmişken önce ablam sonra ben olmuşum.36 yaşında benı doğurmuş.ben inanıyorum rabbimin hazinesinde bol herşey sizlerede nasip etcek.
Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
Nasılsınız var mı güzel haberler?
Tülincim, geçmiş olsun hayatım, o gaz sancılarından ben çok çektim daha önce çok fenadır iyi bilirim.. Hamiş olma ihtimalin var yoksa çiğneme tabletleri var onun için, iyi geliyordu bana ... Ama sen şimdilik dayan bebiş varsa kötü olur, gaz yapıcı şeyler yiyip içme, ayaklarını karnını sıcak tut.. inşallah da geçer bir an önce..
Beysal sen nasılsın tatlım? yaptın mı ikinci testi?
Benim de anlatırken içim gitti valla, nasıl istedim orda olmak.. Eski foçaya ben aşığım zaten, eşimle de geçen mayıs tatil yaptık orda, ilk kez gördü o tabii, ama o da bayıldı, o gün bugündür internetten taş evlerin fiyatlarına bakıp bakıp duruyor, plan proje hazır kafasında yani, bi para bulmaya kaldı iş:)))benim annem eski foçalı banucum bak ne kadar ortak noktamız var hehe
inşallah istediğin olurr arkadaşımm geliverirsin tez zamanda...
altınyol..... Kim ne drse desin ayrı bir dünya burası türkiyeden başka bir yer...
bende seni öptük kolay gelsin
bende eşimde izmirliyiz eşimde küçüklüğünü alsanckta geçirmiş ben bildim bileli bornovalıyım , evlendim hala bornovalıyım.. Ama dediğiniz gibi herseyi başka güzeldir buranın ha karşıyaka ha şirinyer ha bornova...
seversin seversin....
ne güzel anlatmışsın memleketimizi vallaha içim hoş oldu banum...
Görüşürüz bebeeeem..:)))bende ingilizce kursuna gidiom cts pazar amma evde cok fazla calışamıorum yoruluyorum be yaa. işim gereği öğrenmem lazım ama hiç değilse yarın öbürgün cocuguma yardımcı olurum belki derslerinde deyip gaz veriom kendime. Goyaaaaaaa ufak bir tahta alacaktık ben öğrendiklerimi eşime öğretcektim ama nerdeeeeeeee akşam eve gelip devrilios çekyatlara:):)
kuzum ben cıkıom şimdi bir toplantım var. gelecem yine. sende ütünü bitir o arada:):):) öpüldünnn
gorusuruk kıslarrrrrrrrrr
Günaydın hata tünaydın oku oku oku yine kaynatılmış bol bol. Banucum çok güzel düşünmüşsün mart bitmedi hayırlısı işallah.
Hamile olanlar vardı isimleri unuttum yine sevindim beysal dı sanırım hayırlı olsun.
Bir hikaye vardı 10 ay hamile kalmayı deneyip kaza yapan. Evet aynen katılıyorum o mesajı yazan arkadaşıma herşeyde vardır bir hayır ben herzaman bunu düşünmüşümdür. Hayattım böyünca bir şeye üzüldüğsem daha iyisi oluyordu hep demişimdir üzüldüğüm şey iyiki oldu yoksa bu iyi olay olmazdı diye. Her üzüntünün arkasından mutlaka daha güzel bir olay olur.
Herkez için hayırlısını diliyorum kızlar.
e kaçırdıysan da canın sağolsun, neticede yaptın soğan kürünü tertemiz oldu için dışın:) bi dahaki yumurtaya hazırlık yaptım dersin:) Ama yine de kırmızlar gelene kadar umut var yani..
evet ondan hıccc suphem yok gercekten sogan ıcımı dısımı temızledı walla o yuzden ıyı oldu degdın gıbı onumdekı aya hazırladım zemını
Görüşürüz bebeeeem..:)))
Merhabaaaaa:) Sağol tatlım inşallah artık bakalım marta denk gelecek mi:) Ama dediğim gibi üzmüyorum kendimi, herşeyin bir zamanı vardır, ben üstüme düşeni yapıyorum gerisini allaha havale ettim artık..:)
Sen nasılsın bugün?
aynen öyle tatlım:))) moralleri yüksek tutucaz her zaman:)
Ben şimdi kaçar azıcık şu ütümü bitireyim hürrem eşiliğinde gelirim sonra yine..
Görüşürüz kızlar, öpüyorum hepiniziiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?