Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ramrod sende aynımısın uçuyorum içimi içimi yiyio eşine söledinmi ben daha sölemedim

soledim dun benn baya aglaya aglaya soledim:))) biz ilk cocugumuzu kaybettik 4 aylikken kalbi durdu cok aci cektik kurtaj oldum psikolojm bozuldu fln hic supriz yapmadm sadece cift cizgi testlerimi attim aradi o da cok agladi Rabbin evladimizi korusun insaallah pazartesi bi daha kan testine gidicem bakalim yukselmis olmasi lzm degerim bi 130 fln olmasi lzm :) sende hmn kan testine git degerini ogren:))))

kusura bakmayın kızlar sohbetin en güzel yerinde net koptu harika kayınvalideler olucaz şüphem yok :)))) soğan suyu deneyelim kızım bak şunuda ye falan deriz biliçli kaynana modeli :)))

yani canım ya birde onlar bizim gibi rahat konuşamıyorlar bu konuları anlamıyolarda zor :)

onların içindekileri anlayabileceğimiz bişey olsaydı keşke görseydik :)

merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)

tebrikler canımmm

arkadaslarim size o kdr dua ediorum ki Rabbim nasip etsin insaallah ben kendime ederkende sizleri hic unutmadm siz bnm can yoldaslarimsiniz

ya ne güzelll çok sevindim senin adına hayırlısı olsun canım bakalım başka haberler gelcekmi bu ay

arkadaslarim size o kdr dua ediorum ki Rabbim nasip etsin insaallah ben kendime ederkende sizleri hic unutmadm siz bnm can yoldaslarimsiniz

kızların hepımzıın adına tsk edıyoruz tatlım allah sana da sag salım kucagına almanı nasıp etsın gzuel gunler senınle olsun.........

Daha bilmiyoruz hayatım 6 mart tülinin bat tarihi ama inşallah hamişdir diye dua ediyoruz:)) Sen nasılsın?

sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..Bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...

sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..Bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...

tebriklerrrrrrrrrrrrr ne güzel ya mart ii geldi demekki herkese maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

anladım canım Rabbim hayırlısıyla bebeğimizin tutunmasını nasip etsin beraber alırız inşallah kucağımıza

NE güzel canım baştan sona herşeyi paylaşmışsın. Harika darısı tüm isteyenlerin başına

Gözün aydın canım çok sevindim ohhh bebişler çoğalıyor Mart ayında bol bol güzel haber alacak gibi görünüyor işallah. Allah kucağına da almak nasip etsin sağlıkla işallah :)

Mart yani başka söze gerek yok :13:

nersancım gozun aydın tatlım allah sag salım bebısıne kavusturur ıns tatlımmm cok gzul haberler verıyosunuz...

nersan,beysal ve ramrod kızlar hepinizin gözü aydın ,
tebrik ediyorum hepinizi Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah küçük yavrularınızı
çok sevinsim hepinizin adına dualarınız bizimle olsun , inşallah

Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…