Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Banu'cum hayranım senin neşene) bu halinle herkeze örnek oluyorsun hayatım,inşallah mart ayında güzel haberler alırız hep beraber:))

merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)

kızlar ya ben hiç ii değilim sürekli uykum var gözümü açamıyorum keyfimde yok hiçbişeyden tat alamıyorum acaba depresyonamı girdim ben

İşallah değildir canım hayırdır ya canın bir şeyemi sıkkın yoksa nedensizmi keyifsizsin. Belki havalardandır 3 gündür bendede aynı durum var hatta gözlerimi şiş hissediyorum uyku hali ki ben uyumayı sevmem. İçini ferhat tut stres yapma hiç birşeyi. Herşeyden önce sağlık gerisi gelir Allahın izniyle kafana takma canım .

merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)

Çok sevindim canım yaaa neden inanmıyorsun inan inan göbüşte bebiş var Darısı hepimizin başına teyze oluyoruuuummmmmm yuhuuuuu

geçen ayda oldum böyle annem hamilesin dedi bana tabi değilmişim belkide işim yorucu biraz ondan olabilir birde çoğu zaman yanlız kalıyorum bizim bölümde sanırım birz bunaldım

geçen ayda oldum böyle annem hamilesin dedi bana tabi değilmişim belkide işim yorucu biraz ondan olabilir birde çoğu zaman yanlız kalıyorum bizim bölümde sanırım birz bunaldım

İlk fırsatta kendini ödüllendir o zaman (iş çıkışı mesela) gezmeye git temiz hava al kocişle gez biraz iyi gelebilir. :)

İlk fırsatta kendini ödüllendir o zaman (iş çıkışı mesela) gezmeye git temiz hava al kocişle gez biraz iyi gelebilir. :)

ay sorma o kadarda soğukki izmirin ayazıda ayazdır hani hafta sonu gelsin hiç durmucam zaten hemen gesmeyeee gitçem şöyle daağa falan çıkasım var temiz hava avazın çıktığı kadar bağır kimse yok stres atılır valla ne güzel

ayy o haller bendedevar hep uyumak istiyorum şuanda halbüki biliyorum adet oldum damlalarım başladı herzamanki gibi ama uyuma halim ve halsizliğim bitirecek beni..hehehe:
yani nerdeyse acaba üstünemi oluyorum diyecem okadar yani

banucum byuarada kırmızılar gelmiş duydum olsun marttan umutluyuz yinede değilmi..

Aydın kuşadasındayım bende. Hafta sonu izmirdeydim abimin yanına gittim. 6 ay eşim askerdeyken çalışmıştım izmirde :) Çok güzel yer ama fazla kalabalık trafik zor. Evet çok iyi stres atarsın bağırma çığlık at

ayy canı ilk ben gördüm ben cevaplayım
bilmiyorum ama istediğim gibi
cevaplayım
hayırlısı olsunAllah 3 nefeste kucağına versin inşallahhh:26:
bizede dua et olur mu canım
amin canim benim yaaaa cok tesekkurederim:)
tatlim galiba gelio ehuehue bende inanamiorium:_)
ramod hadı yaz bakalım tahmın edebılıyorum gozun aydın derım bende

canim hayirli olsun biz beraber hamis kaldik o zmn:)))

çalışmak bazen zor geliyo işte böyle durumlarda evde olsam uyurdum ne güsel :)

Allah hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin canım. Çok sevindim hayırlı olsun ohhhhh hamişler bu ay çoğalacak gibi daha mart 2 hamileler 2 doğrumuyum

kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi ben miyim

Arkadaslarrrrrrrrrr anlatiyorum:))) biliyosunuz ovulasyon testi aldim ilk defa bu ay cok uzuluyodum burda da paylasmistim bi turlu yumurtlayamadim cift cizgiyi koyu goremedim cok uzuluodum sonra sogan kuru yapiim dedim yaptim 4 gun dayanabildim :) bu ara tabi ovulasyon testi yapmaya devam ediorum. normalde 15.gunumde yumurtlamam gerekioken 25. gunumde yumurtladim 18 subatta yani 8 subat yerine 18 subatta yumurtladim.neyse olmaz fln dedik ama yinede biz denedik hatta denedigimiz gun iliskiden sonra cok enteresan oldum en son anda gozyaslarimi tutamadm fln cok enteresandi herneyse bunu doktoruma soyledigimde yumurtlamandan 14 gun sayicaksin oyle adet olucaksin bu ay gecikicek dedi bende tamam dedim... zaten islerim bugunlerde o kadar yogunki buraya bile yazamiodum . gecem gunduzum yok cizimler teslimler falan derken (ic mimarim) ben:) dun degil evelsi gun belimde bi agri hissettim eyvah regli oluorm dedim bu arada durmadan assagidan elle kontrol ediorum hemen hemen 2 aydir. artik assagiyi iyice cozdum:) 2 gun bel agrimdan sonra tuvalete gittigimde aaaa bi baktim elime gelen misket gibi sert yer kulak memesi gibi heralde yanlis oldu fln dedim kalktim.sonra bi dahaki tuvalete gittigimde kilodumda bi kan vardi nokta alel acele altimi sildim hicbisey yok.direk aklima ilk hamileligim geldi ondada aynisiini yasamistm boyle nisan gibi bisey gelmisti adet oldum sanmistim ama olmamistm. her neyse aksaminda kocisimle iliskiye girdik tabi ona hic bisey demiorum umitlenmesin die :) iliskimiz bittikten onra sen hamilesin dedi nasi yani ya dedim yine bi yerin o kdr genislemis ki ben naptigimi bilemedm dedi ahahahha:))))) ve dun erken gebelik testi vardi evde 2 tane ikisinide yaptim cift cizgi:) hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim sonucum 26,5 cikti:) soktayim hala :) oyle iste:)

evet tatlım senin hesaplamalarda kaç haftalık benim bugün tam 4 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…