- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.461
Kuzum benim kırmızılar geldi.. mart sonuna kaldım yani:) yalel bugün uğramadı daha, tülin henüz test yapmadı,, lata da öyle beklemede bazı belirtileri var ama bakalım hayırlısı, beysal yarın sabah 2. testi yapacak.. onun dışında çok bişiy yok daha.. özlemle ben de geyikteyiz an itibariyle:))
De mi yaaa kuzum, olsun o kadar:)) Ben güveniyorum sana bu akşam içinde , topişe motor takılmış gibi bir hızla hareket edersen cam çerçeve bile biter:)))
Hiç üzme kendini ve takma kafana kuzum, başka şeylere odaklan, inşallah güzel haberler alırız tabii ama sen kendini dinlememeye çalış fazla, insan hamişim diye şartlanınca sonra üzüntüsü büyük oluyor, o yüzden iyi yapıyorsun sen de her iki sonucada kendini hazırlayarak.. Ama inşallah bebiş vardır:)
kızlar ya ben hiç ii değilim sürekli uykum var gözümü açamıyorum keyfimde yok hiçbişeyden tat alamıyorum acaba depresyonamı girdim ben
merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)
İşallah değildir canım hayırdır ya canın bir şeyemi sıkkın yoksa nedensizmi keyifsizsin. Belki havalardandır 3 gündür bendede aynı durum var hatta gözlerimi şiş hissediyorum uyku hali ki ben uyumayı sevmem. İçini ferhat tut stres yapma hiç birşeyi. Herşeyden önce sağlık gerisi gelir Allahın izniyle kafana takma canım .
Çok sevindim canım yaaa neden inanmıyorsun inan inan göbüşte bebiş varDarısı hepimizin başına teyze oluyoruuuummmmmm yuhuuuuu
geçen ayda oldum böyle annem hamilesin dedi bana tabi değilmişim belkide işim yorucu biraz ondan olabilir birde çoğu zaman yanlız kalıyorum bizim bölümde sanırım birz bunaldım
:):):) evet teyzoş olacaksınız tabi öyle isem şoku atamadım üstümden hala
İdrar testimi yapmıştın canım sen neden soru işareti var kafanda çift çizgi çıkmadımı .????:):):) evet teyzoş olacaksınız tabi öyle isem şoku atamadım üstümden hala
İlk fırsatta kendini ödüllendir o zaman (iş çıkışı mesela) gezmeye git temiz hava al kocişle gez biraz iyi gelebilir. :)
geçen ayda oldum böyle annem hamilesin dedi bana tabi değilmişim belkide işim yorucu biraz ondan olabilir birde çoğu zaman yanlız kalıyorum bizim bölümde sanırım birz bunaldım
ay sorma o kadarda soğukki izmirin ayazıda ayazdır hani hafta sonu gelsin hiç durmucam zaten hemen gesmeyeee gitçem şöyle daağa falan çıkasım var temiz hava avazın çıktığı kadar bağır kimse yok stres atılır valla ne güzel
amin canim benim yaaaa cok tesekkurederim:)ayy canı ilk ben gördüm ben cevaplayım
bilmiyorum ama istediğim gibi
cevaplayım
hayırlısı olsunAllah 3 nefeste kucağına versin inşallahhh:26:
bizede dua et olur mu canım
tatlim galiba gelio ehuehue bende inanamiorium:_)gunaydın arkadaşlarrr, nasılsınız.
ramrod bebeiş mi geliooo:)) gozun aydın cok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inşş
beysal kuzum kan testini de yaptır da bari tam olsun. Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmm.
ramod hadı yaz bakalım tahmın edebılıyorum gozun aydın derım bende
Kuzuuuummm , hamiş misin? ay çok sevindim bak, inşallah bize bu haberi vereceksindir..:)
banuuuuuuu hamileyimmmm yani kan idrar hepsi oyle gosterio:))) degerim cok dusuk beklemedeym ondan:)
Ekleriz tabii arkadaşım, hoşgeldin, uğurşu olsun mart..:)
Nasılsın hayatım, test yapmaya korkma ama bekliycem diyorsan bekle bakalım öyle yaparsın, yani sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap..
canim hayirli olsun biz beraber hamis kaldik o zmn:)))merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)
ayy o haller bendedevar hep uyumak istiyorum şuanda halbüki biliyorum adet oldum damlalarım başladı herzamanki gibi ama uyuma halim ve halsizliğim bitirecek beni..hehehe:
yani nerdeyse acaba üstünemi oluyorum diyecem okadar yani
banucum byuarada kırmızılar gelmiş duydum olsun marttan umutluyuz yinede değilmi..
amin canim benim yaaaa cok tesekkurederim:)
tatlim galiba gelio ehuehue bende inanamiorium:_)
canim hayirli olsun biz beraber hamis kaldik o zmn:)))
Allah hayırlısıyla kucağına da almak nasip etsin canım. Çok sevindim hayırlı olsun ohhhhh hamişler bu ay çoğalacak gibi daha mart 2 hamileler 2 doğrumuyum
amin canim benim yaaaa cok tesekkurederim:)
tatlim galiba gelio ehuehue bende inanamiorium:_)
canim hayirli olsun biz beraber hamis kaldik o zmn:)))
kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi benmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?