Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

nersan,beysal ve ramrod hamile haberlerini aldık bugün

Hoşgeldin bu arada iyi yapmışsın az dinlen sonra yaparsın işlerini :)

aynen öyle.. dünden beri yoruldum.
akşama ayrı hazırlandım.. sabaha ayrı hazırlandım...
azcık dinlenicem.. sonra işler beni bekliyor :)

süper bir özet bu tülin :))) bayıldım... :)))

Banuuuuu.... üzülmek yok bacım, öbür ay beraber yapıcaz... Bizde de ütü çok valla, bi el atsana nolluuurrrrr :))

Sen ne zaman test yapacaksın tülincim?

Ahirimsin'den ümitliyim ben... hayırlısı olsun bakalım.

Ayyy annemiyim ben

aykızlar ütü demeyin tüylerim diken diken oluyoooooooo

hosgeldın tatlım bayagı yogunmussun havdıslerı okudun bugunden bebeklerımız artmaya basladı bakalım ayın sonuda kac yegencomuz olacakkk

canım hoşgeldin ben sana diyim o zaman "nersan, beysal ve ramrod " arkadaşlarımız hamile
sen nasılsın fıstık kızın neler yapıyor?

naber canom? keyifler nasıl?

nersan,beysal ve ramrod güzel haberi verdiler darısı diğer bekleyenlerin başına inşallahhh hamişlerimizede maaşallahhhhh

amiinnn....... bekliyoruz bakalım :)
gerçi ben bu ay beklemiyorum, öbür ay çalışıcam nasipse..

allahım sen sabır ver... uykusuz evlat, uyandı.. bi gidip giydiriyim, çok terlidir.. sonra salıcam ortalığa, gelicem yanınıza... azcık muhabbet ederiz.. öptüm sizi

bide ben ümitli olsam kendimden ahhh ahhh belim ağrıyor felaket derecede ya olursa diye diken üstündeyim

çok kısa ve öz oldu sanırsam,, maşallah insan evde olunca geleni gideni bitmiyor dimi aman allah eksik etmesin...canım test aldım ama yapmadım içimden gelmedi ,,,, gaz sancılarından ölüyorum bende sabaha karşı beşte sancılarla kıvranmdım , ağlaya ağlaya mahfoldum test mest gelmedi aklıma...

efet ben ben ben:))))

HAYIRLI OLSUN CANIM...
GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ İÇİNDE... ALLAH KOKLAMAYI NASİP ETSİN DOYA DOYA...

bide ben ümitli olsam kendimden ahhh ahhh belim ağrıyor felaket derecede ya olursa diye diken üstündeyim

:)) dur kısım sakin ol.. bekle bakalım..
ne zaman yapıcaz testini senin?
gelip ben yapıyım istersen? :)))

alla alla niye o kadar gaz oldu acaba?
ayalarını üşütmüş olabilir misin? sıcak tut kendini yavrum yaa

kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi ben miyim

Beysalcım gözün aydın çok çok tebrikler canım:)) evet haamileeesiiinnnnnnnnnn :)) eşinin haberi var mı ??yoks süpriz mi yapacaksın ona?

:)) bakıcaz bakalım.

Belki de başka bişeyin habercisidir.... Ama öyle bi erken belirti var mı? Ben hiç yaşamadım da ondan soruyorum? Olabilir de...

varmış yengeme sordum oda doğum hemşiresi gaz sancısı ilk günden son güne kadar olur dedi muhakkak her kişide aynı durum olmaz ama olabiliyormuş , belkide dediğin gibi üşüttüm ama neyse artık....

bilemiyorum ki tatlım , dikkat ederimm her zaman ama neyse artık bakalım neye delalet :)

canım bende işe yarıyor sende yarar mı bilmem ama bende çok çekiordum onu yatarken popomun altına sıcak su torbası koyuyorum ve ayaklarımı topluyorum eğer dışarıda yakalandıysam iki tane pet şişe sıcak su doldur iyi gelio

varmış yengeme sordum oda doğum hemşiresi gaz sancısı ilk günden son güne kadar olur dedi muhakkak her kişide aynı durum olmaz ama olabiliyormuş , belkide dediğin gibi üşüttüm ama neyse artık....

ya olabilir tabi.. benim, begümün hamileliğinde.. son 4 ay deli gibi gazlıydım...
gazman koymuştu etraftakiler adımı :))) sürekli gaz çıkıyordu benden bi biçimde, ama sürekli de gaz şişliğim vardı. doğumdan sonra da 1 hafta falan gaz giderici haplar kullandım.. deli gibi sırtımı sıvazlatıyrdum (bebeklere yapılır ya, gazı çıksın diye.. ) :))
olabilir yani, hamilelik zaten normal bir süreç değil.. her şey olabilir yani.
erken dönemde de olabiliyormuş demekki.. bilirkişi söylediğine göre..
haydi bakalım, hayırlara vesile olsun inşallah :)))

bende söyledim canım tam senden beklendiği gibi dedim
yok geçmişte yaptıklarını düşünüp enayi gii hissediyorsun okadar

ben de öle diyorum ama büyük konuşmamak lazım :)

sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..Bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...

tebrikler canım hayırlı olsun

Tülin'cim seni ümitlendirmek hem isterim hemde istemem ama benimde gaz sancılaım çok olurdu hamileliğim başında,yani bana göre bir belirti bu canım :))

Beysalcım gözün aydın çok çok tebrikler canım:)) evet haamileeesiiinnnnnnnnnn :)) eşinin haberi var mı ??yoks süpriz mi yapacaksın ona?

yok iki gündür söylemedim yarın sabah yada dayanamazsam bu akşam bir tane patik aldım bir de emzik alıcam yemek sofrasına koyacam bir de kart aldım üstünede Babacım Allah nasip ederse 9 ay sonra bende bu sofrada olacam diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…