- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.521
nersan,beysal ve ramrod hamile haberlerini aldık bugün
Hoşgeldin bu arada iyi yapmışsın az dinlen sonra yaparsın işlerini :)
beysal , nersan , ramrod hamişler,,
banunun kırmızılar geldi malesef ama moraller yerinde ,, ütü yapmaya giti...
Ben henüz test yapmadım içimden gelmedi...
özlem buralardaydı toplantısı varmış kaçtıı,,,
furtadoo kocişiyle gezmeye gitti...
Lata beklemede....
Ahirimsin hala bekliyor bugün bat günü bişi yok...
Gülden yeni geldi buralardaydı..
ayy çok sevindiiimmmmm
NERSAN
RAMROD...
hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin inşallah...
kucağınızda görmek nasip olsun yavrularınızı..
çok sevindim arkadaşlar.
kızım uyuyor teyzesi.. bugün misafir vardı.. uykusu geçe kaldı çok.. baygın vaziyette uyuyor..
seni biliyoruz zaten cicim :))))
:)))
minik kelebek nasıl bakalım? iyi mi annesi???
aynen öyle.. dünden beri yoruldum.
akşama ayrı hazırlandım.. sabaha ayrı hazırlandım...
azcık dinlenicem.. sonra işler beni bekliyor :)
süper bir özet bu tülin :))) bayıldım... :)))
Banuuuuu.... üzülmek yok bacım, öbür ay beraber yapıcaz... Bizde de ütü çok valla, bi el atsana nolluuurrrrr :))
Sen ne zaman test yapacaksın tülincim?
Ahirimsin'den ümitliyim ben... hayırlısı olsun bakalım.
ayy çok sevindiiimmmmm
NERSAN
RAMROD...
hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin inşallah...
kucağınızda görmek nasip olsun yavrularınızı..
çok sevindim arkadaşlar.
kızım uyuyor teyzesi.. bugün misafir vardı.. uykusu geçe kaldı çok.. baygın vaziyette uyuyor..
seni biliyoruz zaten cicim :))))
:)))
minik kelebek nasıl bakalım? iyi mi annesi???
canım hoşgeldin ben sana diyim o zaman "nersan, beysal ve ramrod " arkadaşlarımız hamile
sen nasılsın fıstık kızın neler yapıyor?
nersan,beysal ve ramrod güzel haberi verdiler darısı diğer bekleyenlerin başına inşallahhh hamişlerimizede maaşallahhhhh
canım hoşbuldummm
kimmiş yeni gebemiz?
ramrod mu öğrendi.. öyle gibi anladım ben ama... başka var mı?
aynen öyle.. Dünden beri yoruldum.
Akşama ayrı hazırlandım.. Sabaha ayrı hazırlandım...
Azcık dinlenicem.. Sonra işler beni bekliyor :)
banuuuuu.... üzülmek yok bacım, öbür ay beraber yapıcaz... Bizde de ütü çok valla, bi el atsana nolluuurrrrr :))
sen ne zaman test yapacaksın tülincim?
Ahirimsin'den ümitliyim ben... Hayırlısı olsun bakalım.
aynen öyle.. Dünden beri yoruldum.
Akşama ayrı hazırlandım.. Sabaha ayrı hazırlandım...
Azcık dinlenicem.. Sonra işler beni bekliyor :)
banuuuuu.... üzülmek yok bacım, öbür ay beraber yapıcaz... Bizde de ütü çok valla, bi el atsana nolluuurrrrr :))
sen ne zaman test yapacaksın tülincim?
Ahirimsin'den ümitliyim ben... Hayırlısı olsun bakalım.
efet ben ben ben:))))
bide ben ümitli olsam kendimden ahhh ahhh belim ağrıyor felaket derecede ya olursa diye diken üstündeyim
çok kısa ve öz oldu sanırsam,, maşallah insan evde olunca geleni gideni bitmiyor dimi aman allah eksik etmesin...canım test aldım ama yapmadım içimden gelmedi ,,,, gaz sancılarından ölüyorum bende sabaha karşı beşte sancılarla kıvranmdım , ağlaya ağlaya mahfoldum test mest gelmedi aklıma...
alla alla niye o kadar gaz oldu acaba?
Ayalarını üşütmüş olabilir misin? Sıcak tut kendini yavrum yaa
kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi benmiyim
bilemiyorum ki tatlım , dikkat ederimm her zaman ama neyse artık bakalım neye delalet :)
ramrod canım gözün aydın,bebişin sağlıkla gelir inşallah bitanem:))) darısı geride kalanların başına :))benim de daha 4 haftalik diorum ya dun degerim 26,5 cikti 4 haftalik bile degil gibi :))))
:)) bakıcaz bakalım.
Belki de başka bişeyin habercisidir.... Ama öyle bi erken belirti var mı? Ben hiç yaşamadım da ondan soruyorum? Olabilir de...
bilemiyorum ki tatlım , dikkat ederimm her zaman ama neyse artık bakalım neye delalet :)
varmış yengeme sordum oda doğum hemşiresi gaz sancısı ilk günden son güne kadar olur dedi muhakkak her kişide aynı durum olmaz ama olabiliyormuş , belkide dediğin gibi üşüttüm ama neyse artık....
bende söyledim canım tam senden beklendiği gibi dedimgünaydın kızlar hepinizee öpüyorum kocaman kocaman ,,,,iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim neler oluyor bir anlasam ya neyse....
beysalcım bu arada tebrik ederim seni arkadaşım hayırlı olsun... inşallahh...
geldiğini görmeden üzme kendini sıkma canını hele bir gelsinler üzülürsün sonra...
sağol canım haklısın sabah iyi değildim şimdi daha iyiym
sen orada diyecektin bu ne ayol bi insan senin karın mı vallahi terbiyesizlik sen çıkarırsın bunun acısını bir yerden ben olsam lafı oracıkta sokmuştum..ama işte bazen birsey denmiyor öle mal gibi bakıp kalıyon...
ben de öle diyorum ama büyük konuşmamak lazım :)
sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..Bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...
çok kısa ve öz oldu sanırsam,, maşallah insan evde olunca geleni gideni bitmiyor dimi aman allah eksik etmesin...canım test aldım ama yapmadım içimden gelmedi ,,,, gaz sancılarından ölüyorum bende sabaha karşı beşte sancılarla kıvranmdım , ağlaya ağlaya mahfoldum test mest gelmedi aklıma...
Beysalcım gözün aydın çok çok tebrikler canım:)) evet haamileeesiiinnnnnnnnnn :)) eşinin haberi var mı ??yoks süpriz mi yapacaksın ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?