Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

amin cnmmmmmm insaallah:) dualarim hep sizle su mubarek gunde hepimize hayirli saglikli sihatli bebisler insaallah:)

Kızlar ben dün 15. gündeydim çalışma yaptık. Şu anda sol kasığıma sanki bir şey batıyor gibi acıyor bir alakası varmıdır acabaa ???? Yoksa piskolojikmidir ama acıyor yani hissediyorum? Sizce neden olabilir ???

çook teşekkür ederim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah...sizlere tavsiyem var....kafanızı gerçekten takmayın arkadaşlar. biz geçen ay adet olunca dedik ki bu ayda olmaz. biz doktora gidelim. neyse aldık randevuyu 8 marrta..yani 1,5 ay sonrasına... ve bıraktık heveslenmeyi. öyle ilişkiden sonra dikkat edeyim. yok incir içeyim. hiç bir şey yapmadık. aynı zamanda bende PKO kisti var. neyse ay sonu geldi hastalanmadım. inanılmaz gaz sancısı ve gögüşlerde şişkinlik tek belirti arkadaşlar. mide bulantısı falan belli etmiyor.

sizde kafanıza takmayın. biliyorum zor ama en azından deneyin..

hepinize bol sanş diliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun:...

selam kızlar, ben geldim..
nasılsınız bakalım bugün?

açıkçası geçmişi okuyamadım hiç.. okuma fırsatım da yok..
biri bi özet geçiversin bana bakem :)))) kim var kim yok? kim hamiş.. bugün haber var mı???

yumurtlama ile ilgili olabilirmi canım

dün akşam, misafirlerim vardı.. dün gelemedim yanınıza hiç öğleden sonra. beklediğimden de kalabalık geldiler.. hatta yemek sonrası, çaya da birkaç arkadaş dahil oldu.

bu sabah da kahvaltıya misafirim vardı, az önce gitti. daha mutfağımı toplamadan, yanınıza geldim hemen..

eeee var mı yeni gebemiz bakalım :)))

benimde var taş ev hayalim ama dur bakalım öncelikli hayaller başka şimdilik, vallahi güzel olurdu birer bira karşılıklı ohhh değmeyin keyfimize bizde kışın küçükparktan çıkamadık ayol söyleyim adamcağızımada gidelim bari senide anarım şimdi banuda burada olsaydı diye...
merhaba arkadaşlar ben tekrar geldim musatafa ata sanırım ben hamileyim inanmıyorum ama test öle diyo :) bakalım yarın kan testi yaptıracam ama teşekkür ederim :)
tebrik ederim canımmm çok sevindim.. Haberler geliyor yavaş yavaş..
ne güzel haberler bunlar böle ya arka arkaya senide tebrik ederim kuzucumm
sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...
ohhh ohhh hadi bakalım ne güzel bir ay başı oldu böle maşallah gözünüz aydın arkadaşım...

Gülden , yalel hoşgeldiniz sizde haberler çok güzelll gebişlerimiz çoğaldı..

canım hoşgeldin ben sana diyim o zaman "nersan, beysal ve ramrod " arkadaşlarımız hamile
sen nasılsın fıstık kızın neler yapıyor?

selam kızlar bende umudu mart ayına kalanlardanım ama artık nedense içimde eskisi kadar heycan yok gibi sanki hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor bana bazen kendi kendime bu duruma alışmam lazım diyip duruyorum inşallah burdaki herkez tez zamanda hayırlısından bebeklerine kavuşurlar

ben ben ben :):):):):)

nersan,beysal ve ramrod güzel haberi verdiler darısı diğer bekleyenlerin başına inşallahhh hamişlerimizede maaşallahhhhh

nersan,beysal ve ramrod hamile haberlerini aldık bugün

Hoşgeldin bu arada iyi yapmışsın az dinlen sonra yaparsın işlerini :)

beysal , nersan , ramrod hamişler,,
banunun kırmızılar geldi malesef ama moraller yerinde ,, ütü yapmaya giti...
Ben henüz test yapmadım içimden gelmedi...
özlem buralardaydı toplantısı varmış kaçtıı,,,
furtadoo kocişiyle gezmeye gitti...
Lata beklemede....
Ahirimsin hala bekliyor bugün bat günü bişi yok...
Gülden yeni geldi buralardaydı..

canım hoşgeldin ben sana diyim o zaman "nersan, beysal ve ramrod " arkadaşlarımız hamile
sen nasılsın fıstık kızın neler yapıyor?

ayy çok sevindiiimmmmm

NERSAN
RAMROD...
hayırlı olsun kızlar, allah tamamına erdirsin inşallah...
kucağınızda görmek nasip olsun yavrularınızı..
çok sevindim arkadaşlar.

kızım uyuyor teyzesi.. bugün misafir vardı.. uykusu geçe kaldı çok.. baygın vaziyette uyuyor..

ben ben ben :):):):):)

seni biliyoruz zaten cicim :))))
:)))
minik kelebek nasıl bakalım? iyi mi annesi???

umutsuzluk yok mavusbebek , hoşgeldin bu arada canımzı sıkmıyoruz , hersey olacağına varır ,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…