Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Tülin'cim seni ümitlendirmek hem isterim hemde istemem ama benimde gaz sancılaım çok olurdu hamileliğim başında,yani bana göre bir belirti bu canım :))

:)) süper..
tülin, senden de ümitliyim ben..
haydi, ne zaman yapıyoruz testini yavrum senin?

valla iyi olur yapsan :))) ben yapmaya cesaret edemiyorum negatifi görürsem diye yarın yarın diye diye pazartesiyi bile bulabilir yani biri benden habersiz yapsa sonucu dese nasıl iyi olur :)))) bide bende hiç belirti yokki

valla iyi olur yapsan :))) ben yapmaya cesaret edemiyorum negatifi görürsem diye yarın yarın diye diye pazartesiyi bile bulabilir yani biri benden habersiz yapsa sonucu dese nasıl iyi olur :)))) bide bende hiç belirti yokki

ya her adın farklıdır tatlım,
hatta bir kadının farklı gebelikleri bile birbirinden farklıdır.
bu belirtiler dediğimiz şeyler de, aşılamaz-bozulamaz-değişemez kurallar değiller.
birsürü kadın, hiç hamile olduğunu farketmeden 8-9 hafta geçiriyor. illa belirti olacak diye bi kaide yok nihayetinde.

günün geçtiyse... tereddüt etme, yap bi test. rahatla.

Canım ne olsun bende bi gelişme yok yarın doktora gidicek yumurtalarımı kontrol edecek bakalım,
inşallah büyümüşlerdir, çarşamda günü gittiğimde pek büyümemişlerdi ama inşallah büyümüştür diyorum
başka da bi durum yok ay sonunu beklicem ben şimdilik,

peki ben bugün devamlı ağlıyorum adetde de olurdu ama bu sefer çok duygusalım
eşim yanımda ikide bir ağlıyorum ne oldu diyor
bişey yok diyorum
bişeyy yok gerçektenn
karnım hala ağrıyor ve adet olmadım

benimde kocacım sağolsun karnımı sıvazladı 2 saat hıkınmaya başladım artık o derece yanii
söylediklerinizi dikkate alıcam kızlar çok sağolun..
bende söyledim canım tam senden beklendiği gibi dedim
yok geçmişte yaptıklarını düşünüp enayi gii hissediyorsun okadar

tebrikler canım hayırlı olsun
aman be tatlım boşverr.... Ettiğini bulsun herkes , görüşme sende bir daha..
tülin'cim seni ümitlendirmek hem isterim hemde istemem ama benimde gaz sancılaım çok olurdu hamileliğim başında,yani bana göre bir belirti bu canım :))
aslında çok fazla belirtim var kızlar...ama belkide psikolojik diyorum ama hiç yaşamadığım şeyler üzülmekte istemiyorum umutlanmıyorum ,,,
:)) süper..
Tülin, senden de ümitliyim ben..
Haydi, ne zaman yapıyoruz testini yavrum senin?

yalelcim bende kendimden ümitliyim ama soğukkanlı davranmaya çalışıyorum 1 haftadır kasıklarımdaki gerilmeler çekilmeler fenalık soktu içime bacağımı kasacak şekilde bile olabiliyor ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor geçiyor sonra saçma sapan benim ağrım oldumu olur hastalanırım biter , dün gece banyoda farkettim göğüslerim zaten çok şişmişti dokunulmuyor, birde damarlarım genişlemiş şekildeydi eşime gösterdim kocaman olmuş kız diyor hehe mor mor bunlar belirtimidir bilemiyorum , hastalanacam diyede korkuyorum açıkçası başka aylardada hep bekledim ama bu kadar değişik şeyler ilk defa bu ay yaşıyorum ben , umarım hayırlısı olur....hastalanırsam çok üzülecem ama buda bir gerçek..hatta bunalıma girmemek için bi uğraş aramaya bile başladım..:18:

Çok güzel yaaa nasıl sevinecek eşin :) güzel fikir canım ....

canım bat neydi senin

bugün mü gideceksin doktora canom?
doktor yumurta kontrolü yaparken, ne gün ilişkiye gireceğini, hatta detaylı kontrolle hangi saat ilişkiye gireceğini de söylüyordur muhakkak..
iyi değerlendir bakalım.... saat vermezse, sen sor. iyi bir takip yaptıysa, yumurtanın gelişme hızını ve tam tamına ne zaman çatlayacağını ve sonra ne zaman atılacağını bilir. saat de verebilir yani. öğrenmeye çalış bakalım...

beklemek iyidir :))) hepimiz bekliyoruz... hepimizin melekleri bekliyorlar biyerlerde.. şu göbüşlere gelmek için en doğru zamanı bekliyorlar... beklemek iyidir :))

bak bu aşırı duygusallık da hayırlara alamet olsun :)))
bende de hamileyken olur hep... durup durup ağlamak ister canım.
begüme baktıkça, nedensiz ağlarım falan... eşim bi öpse beni yanağımdan ağlarım.... filimlere ağlarım... hamileyken, ilk 6-8 hafta hiç çekilmiyorum :) sonra geçiyor zamanla.. hormonlarla alakalı şeyler..
inşallah sende de güzelliklere işarettir berceste... inşallah arkadaşım

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..ama şu elle muayene nasıl oluyo yaw ben bilmiyorum da ..:44:

şubat 29 çektiya ben bugünü ayın 1i diye düşünüyorum ve bugün geçerse daha 1 gün geçmiş olacak ocak ayında 4 gün geçti negatif çıktı ondan bu umutsuzluk aslında

ayyy gerçekten mi valla bunada ağlıyorum ben:))
hala aklımda patlamış mısır var biliyorum komik ama gemiyor
eşimde üzülüyo ben ağladıkça akşam mısır patlatcam okadar yaniD

hayııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr negatiflik yok... daima POZİTİF kızlarız biz..
hiç üzülmeyeceksin hastalnırsan.. ne münasebet üzülmek? ne sebeple...

hastalanırsan da, taptaze yeni bir ay başlayacak... yeni çalışmalar başlayacak vücudunda.... ohhh :))

gerilmeler, batmalar falan .. bunların hepsi adet belirtilerinin benzeri şeyler.
asıl gebelikteki farklılık, ÇEKİLME olması.
oturup kalkarken, hızlı yürürken.... kasıkta anlık bi çekilmeler oluyor hamileyken. 5-6 haftalık olana kadar sürüyor bu çekilmeler.
ama işte, o çekilmeleri yaşamadan, yani bi hamilelikte yaşayıp hissetmeden, ilk gebelikte adlandrmak çok zor.
bir hamilelik geçirince, ikincide o hissi farkedebiliyor insan. bende öyle oldu yani...

şubat 29 çektiya ben bugünü ayın 1i diye düşünüyorum ve bugün geçerse daha 1 gün geçmiş olacak ocak ayında 4 gün geçti negatif çıktı ondan bu umutsuzluk aslında

işte o gecikmeler, sende eskiden de oluyordu ise, demekki her şey normal.. gecikmeler normal.
ama eskiden yoktu da, şimdi sebepsiz gecikmeler olmaya başladıysa.. psikolojik.. sen psikolojik olarak geciktiriyorsun kendini demektir.
bir de, eskiler derlerki, böyle birkaç ay gecikme olunca hamile kalmaya çalışırken... RAHİM BEBEK ARIYOR... eskiler böyle isimlendirirler bu psikolojik gecikmeleri.

dur bakalım, az sabret, 2 gün sonra falan yap bi erken gebelik testi.. onlar daha hassas sonuç veriyorlar çünkü.

ayyy gerçekten mi valla bunada ağlıyorum ben:))
hala aklımda patlamış mısır var biliyorum komik ama gemiyor
eşimde üzülüyo ben ağladıkça akşam mısır patlatcam okadar yaniD

ne mısırı be :)))
allah seni iyi etsin emi :)))

ağlamak iyidir... rahatlatır insanı.... ağla gitsin.. gün senin günün.. sen ağlamıcan da, sen nazlanmıcan da.. deden mi nazlanacak :)))

5 mart aslında ama 6 mart diyorum ben , bir gün ilave ettim..

he dur o zaman... bugün ayın 2'si.. erken gebelik testi için uygun zaman.. çok uygun hatta.
ama az daha bekle.. yarın yap. sabah ilk idrarı beklemeye gerek yok. günün herhangi bi zamanı yapabilirsin..

Ramrod, Nersan, Beysal.. Çok tebrik ederim kızlar.. Harika haberler verdiniz bize sayenizde güzel başladık mart ayına.. Darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah size de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Artık çok dikkat etmeniz lazım kendinize, bize de dua edin ayrıca olar mı? Öpüyorum 3 güzel hamişimizi dee..

İlkbhar, canım, valla neşeli olmaktan başka çare yok kuzum:) ağlayarak olmuyor neticede bu iş, o yüzden saldım bayıra mevlam kayıra ruh halinde olmak daha mantıklı:) Sen nasılsın bu arada?

Tülincim, git iç yerime diycem birayı ama dur içme sen şimdi, hamişsin gibi geliyor bana çünkü:) en iyisi kocişin içsin hepimizin yerine:)) Ama şu taş ev hayali güzel hayal beaa, yapabilsek ne iyi olurdu..

Yalelcim, hoşgeldin sen de.. İyiyim ben tatlım, ben zaten çarşamba akşamından anladım geleceklerini o yüzden süpriz değildi yani, sabahta benim kociş benim morali yükseltti zaten, aman dedim kırmızı mı o da ne, salla gitsin, daha ne yumurtalar var bende.. İyiyim yani anlayacağın, hep konuşuyoruz ya, kısmet işi bu işler, bizim planlarla olmuyor maalesef, vardır bi vakti zamanı.. Ama hala mart listesindeyim yani, 30 marta kaldım şimdi de:))) Sen nasılsın, begümcük nasıl?

Güldencim, Özlem, MustafaAta, nasılsınız kızlar, ütümü bitirdim geldim bile ben arada hürremi de izledim:))

Hoşgeldin aramıza tatlım, hiç öyle karamsar düşünme ama, yasak burada o :)) Biz gülümseyeceğiz, rahat olacağız, yumurtalarımız da şen şakrak olacak ki, o haylaz deli fişek spremcikleri yakalabilsinler:)

Son düzenleme:

demek istediğin nasıl birsey olduğunu bilmiyorum muhakkak ki ama şöyle anlatmaya çalışayım damarlarım tutup çekiyorlar karşıklıklı dediğin gibi ani hareketlerde hissediyorum uzun adımlarda yatıp kalkarkende daha fazla hissediyorum ...umutsuz bir insan olmadım ama sanırım bu ay kafamı fazlaca meşgul ettim bununla oda beni yordu aslında keyfimde yok bugün sabah harlayıverdim bir anda kapıştık elemanla ağladım sinirimden hıçkıra hıçkıra gerildim yok yere zaten sıkıntım var gazlıyım anlatamıyorsun kimselere... Aman ya neyse çok dertlendim sanırım bugün geçin beni sıradaki geldin

merhaba kızlar yoğunluktan hiç bakamadım çok sayfa kaçırmışım ara ara bakarken tülinin harika özetini gördüm :)

yeni hamile arkadaşlarımız varmış süper çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.

banu sana üzüldüm ama olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olur sen yine de mart listesinde bizimlesin sanırım

tülin şimdi seni bekliyoruz anladığım kadarı ile inşallah güzel haberler gelir bu arada sayfaların hepsine bakacak vaktim olmayacak bekleyen görmediğim başka arkadaşlar varsa onlarada aynı dileklerimi iletiyorum :) yalel senin de misafirlerin ailen nasıl olsa hazır bakıcı bulmuşken güzel bir otel ayarla bırak evini onlara kocana da süpriz yapmış olursun

tulınım bence sen hamılesın:)gogusler falan ıyıce belırgınlesmıs yaaa..

banucum utuler bıttımı buarad ne gzuel haberler aldık goruyomusun bakalm ayın sonuna kadar kac bebıs geleck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…