Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tulınım bence sen hamılesın:)gogusler falan ıyıce belırgınlesmıs yaaa..

banucum utuler bıttımı buarad ne gzuel haberler aldık goruyomusun bakalm ayın sonuna kadar kac bebıs geleck

canım soğankürünü yaparken ben seni dinlemiştim..sarraçoğlu adetin bitmesinden en geç 7 gün sonra başlayın diodu.sen de adetin 7.günü başalyın diodun dimi..

hoşbuldum canım... iyi olmana sevindim
aynen öyle.. daha ne yumurtalar var bizde.. allaha çok şükür.. onlar var.
olan var, olmayan var..... olanlardan olduğumuz için, şükretmemiz lazım her şeyden önce. çok büyük nimet.

30 mart senin bat..
benim 11 mart...
11 marttan sonraki yumurtlamamı bekliyorum ben de... bakalım ne vakit olacak :))) henüz hesaplamadım.. hesaplamıycam da... olursa olur.. olmazsa öbür ay olur :)))

begüm de iyi teyzesi.. demin bi uyanır gibi yaptı, döndü tekrar uykuya devam etti.. ben de burdayım, azcık dinlenip, işlerime bakıcam.

bilemiyorum işte, tam olarak nasıl hissediyorsun, ne şekilde adlandırıp dile getiriyorsun bilemiyorum.
ama benim bahsettiğim şey, kasıklarda biyerlerde oluyor.. zaman zaman ani hareketlerde, oturup kalkarken, yatıp kalkarken, hızlı yürürken, vb.. aşırı hareketlerde oluyor. damar mı çekiliyor, emin değilim.. ama bi ÇEKME oluyor. sanki bi ilahi güç, ''dur kadın, yavaş.. sen hamilesin, dikkat dikkat'' diyor gibi bişey bu..

neyse, sen bununla kafa yorma. gününü bekle gari :))) bekliyosssss

az kaldı ya hiç gecikmede yaşamadım bugüne kadar ama içtiğim hapların bir etkisi olurda gecikirmi bilemem ama gecikirse değmeyin keyfime..test aldım fortel değil ama hassahmış bir hafta öncesine kadar yapılabilir diyor , neyse bekeleyelim bakalım ne zaman sıkılacak yapacam...

taş ev hayali olacak benimde eşimle hayalim aslında öncelikli tekne teknemizi bağlayalım marinaya sonra taş ev alacaz bulamazsakta orjinali yakın yaptıracam kendime :):) içmem ben bira bu ara , kociş aradı hatta az önce sen içki içebiliyonmu dedi hayır dedim haaa ii o zaman içme ben içerim diyor ,,,var yine bi hinlik...

lata bitirdim ütülerimi kuzum, senin de bitti mi işler:)

ebneha , sağol hayatım, evet hala sizleyim 30 marta ekledim kendimi, 28 günde bir oluyorum çünkü.. bakalım artık:) Sen nasılsın, çalışmalar başlamak üzere di mi?

Tüliiiiiiiin, senin sopanla seni dövmek icap eder şimdi ama hadi neyse kıyamıyorum sana zaafım var:))) Kuzum, inşallah hamişsindir, değilsen de üzme kendini, bunalıma girerim üzülürüm gibi laflar edilir mi hiç? hele bana, hele bugün?:))))
Üzülmek yok hayatım, ayrıca daha ortada olumsuz bi sonuç yokken üzülmek hiç yok.. çok reca ederim yanii:))

ahirimsin, hayatım inşallah gecikme değildir, ama ara ara oluyorsa o gecikmeler bekle bakalım olmadı h.sonu geçsin yoksa hala bişiy, pazartesi yap ama artık testi..

yalel senin de misafirlerin ailen nasıl olsa hazır bakıcı bulmuşken güzel bir otel ayarla bırak evini onlara kocana da süpriz yapmış olursun

hehehe, benim misafirler toplanıp gittiler :)
tam gününe denk geldiler hepsi.. muhtemelen 3 günümü yediler ve gittiler :))))

inşallah canım bir tek ocak ayında yaşadım gecikmeyi hafta sonunu atlatmak yetecek zaten banada pazartesiye sabırrr

bıttı bıttı ama bende bıttım...tatlım bas agrısı ve belımın agrısı mahvettı benı halszılık durumum ıraz gectıde suan pc basında oturamıyorum sureklı uzanmak ıstıyorum oturamıyorum bel agrsıdan bebek olmazsa cok sıddtlı adet olacagım demektırr

bekliyoruz kuzular bakalım herseyin hayırlısı tabiki öncelikle çok şükür tevekkül ederim her zaman isyan etmem sabır dilerim muhakkak üzülecem yalan diyemem kimselere , ama oda geçecek biliyorum sonra yine kocamın koynuna girecem korunmasız ilişkinin tadını çıkaracam kendim için ve kocam için bu bir ödül çünkü ... Bekleyecem bekleyecem birgün benimde kuzum gelecek elbette...

bebeğim bugün gerginim herhalde yoksa biliyorsun takılmam böle mutsuz kadın rollerine ama oluyormuş demekki yaşadık anladık... Haklısın hele bugün sana destek olmak gerekirken sen bana destek oluyon sağolun kızlar hepiniz desteğiniz çok güzel ayy bu arada yogaya gitsem nasıl olur kızlar yapan varmı aranızda..

alakasız olcak ama bişey sormak istiyoum sizinle sohbet etmek yazdığım msjları okumak ve soru sormak için ne yapmalıyım daha önce yazdığım soruları bulamıyorumda acemiyim bugün katıldım ksr bakmayın

Ben de bu ay takılmamaya karar verdim, benim kocişim de gitmiş, doktordan randevu almış, adam daha önce test ettirmiş gerçi de yine de üzerinden zaman geçmiş bir hayli benim içim rahat etsin diye, salı günü kontrole gidecek , bi de ek vitaminler almış kendine, sabah sabah onun o çabasını görünce güldüm çok, ben üzülmeyeyim diye debeleniyo, o yüzden zaten hem moralim düzeldi hem de salla banu, olursa olur olmazsa canımız sağolsun moduna girdim.. :)

Dinlen dinlen sen de, gevezelik iyidir kızlarla, ruha iyi gelir:)))

Adamın içesi var işte bırak elleme:)) Test yapmaya karar verdin mi bu arada? aldığına göre yapmaya yakınsın demek ki:) ay ben çatlarım şimdi pazartesiye kadar, ya tülin, bak yaparsan h.sonu nooolur bize de haber ver:))

yoga nın adı bile benim içimi daraltıyo daha eğlenceli bişeyler bulalım sana :)

oleeeeey yakaladım hepınızı bi arada
naber kızlar hamileler varmı aramızda banu bugun 2 mart yokmu bişey canım ya cok merak ettm senı.. kızlar hadi anlatın ya ne var ne yok

dün bitti benim kür..ama ikinci kür adetten 10 gün önce olması gerekiyo ya onu nasıl yapcam bilmiyorum çünkü benm adetim düzensiz ne zman ne olacağı belli olmuyoki..

ıkıcı kuru de 10 gun oncesı baslamalı ıse sen bır kac gun oncesınden basla ben onu bılmıyorum pekı sogan kurunu kullandın ya sende ne degsıklıkler oldu bende 4 gun cok yogun akıntı geldı sonra tamamen kesıldı hatt yumurtlama haftasında hıc akıntım yoktu sende ne degıklıkler oldu....

yanşış yere mi yazıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…