Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

üzülmüyorum tatlım, geçti gitti, ileriye bakıyorum şimdi, 30 marta kaldım) senin de az kaldı ama tatlım di mi, 6 mart, hadi bakalım, inşallah gelmez o kırmızılar hamiş yazarız listede yanına:)) belirtilere de takılma hiç, adet belirtisi, hamiş belirtisi aynı hepsi..

çok teşekkürler

rica ederim:)

moralim yüksek olursa öbür aya tutacak diye kendimi avutmayada başladım ama cesarete gelirsek işte orda sıkıntı var cesaret edemiyorumki:18:

bence yap gitsin kuzum, yarın sabah.. en azından bilmeden beklemekten iyidir...

kuzum su alemde bi sen cevap verdin bir de banumm:):) o senin tatlılıgın bebem merciiii tesekkur ederim:) toplantıdan çıktım ben de. varmı yeni havadislerr

Son düzenleme:

valla çok iidiiiiiii süper

allah allah yoksa bende mı ters etkı tepkı yaptı yogun akıntım oldu fark ettım bende yumurtlamı anlamdım dolaysııyla..

çıkış saatimde geldi zaten çok kararsızım belim ağrıyorda olursa diye bekliyorum bugünde

vallahi inşallah bacım sende hemen adet bilmem ne deme dur bakalım daha beraberiz unutmaaa beklemedeyiz daha..
canım herkes zaten çok güzel önerilerde bulunmuş. Rezene de iyi geliyor diye biliyorum. Maranki söylemişti.

sağolsun herkes bildiğini paylaştı başladım uygulamaya sende sağol hayatım..

allah allah yoksa bende mı ters etkı tepkı yaptı yogun akıntım oldu fark ettım bende yumurtlamı anlamdım dolaysııyla..

canım sen benle kıyaslama benm herşeyim saçma sapan..etki beklerim olmaz,,beklemem olur..manyak manyak zamanlarda ilginç şeyler yaşıorum ben..

soğan kürü ne yahuuuu

sogan kuru hamılelıgı kolaylastıryormus dıye kullanılan bır kur.Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU nun hazıladıgı bır kur tatlım ıstesen web sıtesınden sende bır arastırabılırsın...

Son düzenleme:
Kızlarr selam! Dün itibariyle resmi olarak oyun dışı kaldım. Neyseki şanslıyım mart boyunca sizi takip edebileceğim çünkü bat 30 mart. yani yine aynı listedeyiz :)

Banu'cum selam. Kader arkadaşım benim :) Beni de listenin sonuna alır mısın? Bence bu kadar inatla biz martta tuttururuz.

tatlım çok haklısın. Allah hayırlı zamanda versin diye dua etmek lazım. Biz şimdi istiyoruz ama bilemeyiz doğru zaman bu mu. İnşallah hepimiz için en hayırlı olan ne ise o olur.

diğer yazılanları okuyamadım. çünkü hala işteyim. akşam da kocişle sinemaya gidicez. moral olsun diye. belki yine giremeyebilirim. iyi haberleri verin ama bana mutlu oluyorum

ben napsam bu akşam evde film izliim bari mısırda patlatiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…