- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.601
üzülmüyorum tatlım, geçti gitti, ileriye bakıyorum şimdi, 30 marta kaldımayy olsun canım benim yaa sımdı okudum eskı sayfalardan bıraz..zamanı gelmemiş demek ki üzülmüyosun dimi muckben ıyıyım cok sukur ya adet belırtılerım yıne son hız devam edıo gunum yaklastıkca hele ki sinirlilik tavan yaptı yani bıkac gune kadar olurum heralde canım..sen yeni liste olusturmaya basla ıstersen banucum
bu arada hamiş arkadasları tebrık ederım..
tulıncim senınde hamılelık belırtılerını okudum cok sevındm ınsallah hamılesındır :))
çok teşekkürler
moralim yüksek olursa öbür aya tutacak diye kendimi avutmayada başladım ama cesarete gelirsek işte orda sıkıntı var cesaret edemiyorumki:18:
ayıp ettin vermem mi yaparsam söz yazacamm , aldımda keyfime göre kafam atarsa yaparım...
ne bileyim kız severim ben öle hafif hareketli şeyleri bel fıtığım var benim doktorun verdiği egzersizlere çok benziyor hareketleri o geldi aklıma söyleyin bişiler o zaman :):) haa erken bebek istememdeki bir sebebte bu kızlar ağır bel fıtığı ve boyun fıtığı hastasıyım yaşım ilerledikçe gebeliğimin ağır geçirme riski var o yüzden kemikler daha tazecikken doğurmam lazım sonrada ikinciyi yapacam daha...
sen böle gez gez gel haberler kaçar giderr ,,, herkes iyi sende ne var ne yok..
bacım bilmem ki içinde öle yazıyor 1 hafta öncesinden yapılabilir diye... 5 tl aldım bende anlamam çok testlerden bulunsun diye aldım işte..
iyiyis sen nabıyon....:):) çok tatlısın sen ya alemsinnn...
valla şimdi kocana da yasak koyamıycam kuzum ayıp olur o kadarı:))) ama naz yap, ay hastayım fenayım tripleri, fazla karışmaz o zaman sana:)
eh yani çok da kötü bir benzetme değil ama di mi:))))
Özleeeeeeeeeeeeeeeemmm, hoşgeldin....:))
ben zaten polikistik overlıyım die kullandım ama öle yoğun bi akıntı falan olmadı açıkçası..yani soğan suyunu ha içmişim ha içmemeişm fazla bi belrti yok bende..ya da ben anlamıyorum çünkü yumurtlama günümü falan da bilmiyorum hepsi düzensiz olduğu için..
yok canım yarın gidicem ben doktora bakalım geliştimi yumurtalarım ,dediğin gibi doktor ilişki günlerini söylüyor ama saat söylememişti daha önce bana hiç,
yarın olmazsa sarayım ben bi,
QUOTE]
canommmm senin de yumurtaların çatlamıyo mu polikistik over mısın
canım herkes zaten çok güzel önerilerde bulunmuş. rezene de iyi geliyor diye biliyorum. maranki söylemişti.
valla çok iidiiiiiii süper
valla şimdi kocana da yasak koyamıycam kuzum ayıp olur o kadarı:))) ama naz yap, ay hastayım fenayım tripleri, fazla karışmaz o zaman sana:)
eh yani çok da kötü bir benzetme değil ama di mi:))))
Özleeeeeeeeeeeeeeeemmm, hoşgeldin....:))
üzülmüyorum tatlım, geçti gitti, ileriye bakıyorum şimdi, 30 marta kaldım) senin de az kaldı ama tatlım di mi, 6 mart, hadi bakalım, inşallah gelmez o kırmızılar hamiş yazarız listede yanına:)) belirtilere de takılma hiç, adet belirtisi, hamiş belirtisi aynı hepsi..
rica ederim:)
bence yap gitsin kuzum, yarın sabah.. en azından bilmeden beklemekten iyidir...
vallahi inşallah bacım sende hemen adet bilmem ne deme dur bakalım daha beraberiz unutmaaa beklemedeyiz daha..ayy olsun canım benim yaa sımdı okudum eskı sayfalardan bıraz..zamanı gelmemiş demek ki üzülmüyosun dimi muckBen ıyıyım cok sukur ya adet belırtılerım yıne son hız devam edıo gunum yaklastıkca hele ki sinirlilik tavan yaptı yani bıkac gune kadar olurum heralde canım..sen yeni liste olusturmaya basla ıstersen banucum
Bu arada hamiş arkadasları tebrık ederım..
Tulıncim senınde hamılelık belırtılerını okudum cok sevındm ınsallah hamılesındır :))
canım herkes zaten çok güzel önerilerde bulunmuş. Rezene de iyi geliyor diye biliyorum. Maranki söylemişti.
allah allah yoksa bende mı ters etkı tepkı yaptı yogun akıntım oldu fark ettım bende yumurtlamı anlamdım dolaysııyla..
soğan kürü ne yahuuuu
Tünaydıııııııııııııııııın Kızlar....:)
Benim kırmızılar geldi, merak etmeyin diye yazayım dedim.. Sabahtan bi kötü oldum ama sonra kocişim düzeltti moralimi.. Eh ama hala mart listesindeyim , diğer bat 30 Mart, belki başını yakalayamadım sonunu tuttururum:))))))
kızlar size bişi anlatıcam şimdi belki ii gelir benim arkadaşım bebek düşünüodu ama olmuodu dr gitti eşide gitti hiçbirsorun yok ama olmuyo olmuyo en sonunda dedi bulamıyolar bence kesin bişi var benim çocuğum olmucak dedi ki neredeyse 10 ayı geçti yani uğraşalı bigün kardeşini almaya giderken ufak bir kaza yaptı omuriliği yamuldu biraz fizik tedavi gördü tedaviler biter bitmez hamile kaldı
yani ben diyorumki eğer hamile olsaydı belki o kazada korkudan bebeğini düşürebilirdi demekki varmış bir hayır Allahım hayırlı zamanda versin inşallah hepimize nolur üzülmeyelim herşeyin bir sebebi vardır kesin
yok canım yarın gidicem ben doktora bakalım geliştimi yumurtalarım ,dediğin gibi doktor ilişki günlerini söylüyor ama saat söylememişti daha önce bana hiç,
yarın olmazsa sarayım ben bi,
QUOTE]
canommmm senin de yumurtaların çatlamıyo mu polikistik over mısın
evet canım aynen öyleyimsende de mi pko var?
Lata cevap bana olur mu?
adetimin 9.günü soğan kürüne başlasam olur mu?
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar dualarım sizlerle iyi akşamlar
canım sen benle kıyaslama benm herşeyim saçma sapan..etki beklerim olmaz,,beklemem olur..manyak manyak zamanlarda ilginç şeyler yaşıorum ben..
yok canım doğru yerdesin
yoğunluktan bazen yazılanları da sorulanları da takip etmek zor olabiliyo sen yakaladığın yerden katıl muhabbette :)))
çıkış saatimde geldi zaten çok kararsızım belim ağrıyorda olursa diye bekliyorum bugünde
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar dualarım sizlerle iyi akşamlar
evet canım aynen öyleyimsende de mi pko var?
Lata cevap bana olur mu?
adetimin 9.günü soğan kürüne başlasam olur mu?
evet bende de pko var ama doktor hormon tahlili de istedi o yüksek çıktı yani tiroid iltihabı da çıktı ilaç kullanıorum..1.5 ay sonra tiroid için de kadın doğum için de kontrole gtcem bakalım neler yapacaklar bana seni klomenle mi çatlatıyolar..
Kızlarr selam! Dün itibariyle resmi olarak oyun dışı kaldım. Neyseki şanslıyım mart boyunca sizi takip edebileceğim çünkü bat 30 mart. yani yine aynı listedeyiz :)
Banu'cum selam. Kader arkadaşım benim :) Beni de listenin sonuna alır mısın? Bence bu kadar inatla biz martta tuttururuz.
tatlım çok haklısın. Allah hayırlı zamanda versin diye dua etmek lazım. Biz şimdi istiyoruz ama bilemeyiz doğru zaman bu mu. İnşallah hepimiz için en hayırlı olan ne ise o olur.
diğer yazılanları okuyamadım. çünkü hala işteyim. akşam da kocişle sinemaya gidicez. moral olsun diye. belki yine giremeyebilirim. iyi haberleri verin ama bana mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?