- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.581
canım fortel sordum kalmadı dediler nöbetçi eczane arayamadım saat 9 du.. Bende boş çıkmayım verin bir tane test dedim ..albi diye bir test made in canada..
inşallah canım bir tek ocak ayında yaşadım gecikmeyi hafta sonunu atlatmak yetecek zaten banada pazartesiye sabırrr
bıttı bıttı ama bende bıttım...tatlım bas agrısı ve belımın agrısı mahvettı benı halszılık durumum ıraz gectıde suan pc basında oturamıyorum sureklı uzanmak ıstıyorum oturamıyorum bel agrsıdan bebek olmazsa cok sıddtlı adet olacagım demektırr
ee sen hesapla, bizim o tarihleri kafamızdan atmamız çok zor zaten ama kocana çaktırma, ben de öyle yapıcam bu ay bakalım ne olacak:))iyiyim bende işler acayip yoğun o yüzden bakamıyorum .
bu arada eşimden yasak geldi artık günleri hesaplamak ona göre hareket etmek stres yapmak yok bu ayda böyle olsun bakalım hesapsız kitapsız... ama ben duramadım hesapladım pazar itibari ile gıdaklama dönemi başlıyo :)
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
oleeeeey yakaladım hepınızı bi arada
naber kızlar hamileler varmı aramızda banu bugun 2 mart yokmu bişey canım ya cok merak ettm senı.. kızlar hadi anlatın ya ne var ne yok
inşallah güzel haberler alıcaz tatlım senden, yüksek tut moralini.. ha ama cesaret edebilirsen bence yap gitsin testi derim, nasılsa geçti adet tarihini çünkü..
kıyamam sana, ee dinlen hayyaım fazla yorma kendini ev işiyle, senden kıymetlimi evin tozu, ütüsü.. boşver salla işleri, git keyfine bak, ağrıların geçene kadar yasaklıyorum ev işini sana:)))
ee sen hesapla, bizim o tarihleri kafamızdan atmamız çok zor zaten ama kocana çaktırma, ben de öyle yapıcam bu ay bakalım ne olacak:))
Hoşgeldin tatlım:) ramrod beysal ve nersan hamiş, ben kırmızı kart gördüm, ahirimsin de henüz bişey yok bekliyor test için:)
Sen nasılsın?
Ramrod, Nersan, Beysal.. Çok tebrik ederim kızlar..Harika haberler verdiniz bize sayenizde güzel başladık mart ayına.. Darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah size de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Artık çok dikkat etmeniz lazım kendinize, bize de dua edin ayrıca olar mı? Öpüyorum 3 güzel hamişimizi dee..
İlkbhar, canım, valla neşeli olmaktan başka çare yok kuzum:) ağlayarak olmuyor neticede bu iş, o yüzden saldım bayıra mevlam kayıra ruh halinde olmak daha mantıklı:) Sen nasılsın bu arada?
Tülincim, git iç yerime diycem birayı ama dur içme sen şimdi, hamişsin gibi geliyor bana çünkü:) en iyisi kocişin içsin hepimizin yerine:)) Ama şu taş ev hayali güzel hayal beaa, yapabilsek ne iyi olurdu..
Yalelcim, hoşgeldin sen de.. İyiyim ben tatlım, ben zaten çarşamba akşamından anladım geleceklerini o yüzden süpriz değildi yani, sabahta benim kociş benim morali yükseltti zaten, aman dedim kırmızı mı o da ne, salla gitsin, daha ne yumurtalar var bende..İyiyim yani anlayacağın, hep konuşuyoruz ya, kısmet işi bu işler, bizim planlarla olmuyor maalesef, vardır bi vakti zamanı.. Ama hala mart listesindeyim yani, 30 marta kaldım şimdi de:))) Sen nasılsın, begümcük nasıl?
Güldencim, Özlem, MustafaAta, nasılsınız kızlar, ütümü bitirdim geldim bile ben arada hürremi de izledim:))
Hoşgeldin aramıza tatlım, hiç öyle karamsar düşünme ama, yasak burada o :)) Biz gülümseyeceğiz, rahat olacağız, yumurtalarımız da şen şakrak olacak ki, o haylaz deli fişek spremcikleri yakalabilsinler:)
yanşış yere mi yazıyorummm
geldimmmmmmmmmm nabıonusss
Hoşgeldin tatlım:) ramrod beysal ve nersan hamiş, ben kırmızı kart gördüm, ahirimsin de henüz bişey yok bekliyor test için:)
Sen nasılsın?
yanşış yere mi yazıyorummm
merhaba hayatım, doğru yere yazıyorsun.. konuya cevap ver deyince mesaj gönderebiliyorsun bize.. birinin yazdığı bir şeyi alıntı yaparak cevaplayacaksan, o mesajın altında 2 buton var, artı şeklinde olan ve alıntı yap diye, birden fazla kişiye cevap vereceksen , cevap vereceğin mesajların altındaki artı işaretine tıkla , tik işareti çıkıyor zaten, en son mesajdan sonrada konuya cevap ver de, alıntılar çıkar altlarına yazar gönderirsin mesajını.. kendi yazdıklarına ise ya sayfalarda geri giderek ya da profiline gidip, yazdığım cevapları göster yazan yere tıklayarak ulaşabilirsin..
inşallah güzel haberler alıcaz tatlım senden, yüksek tut moralini.. ha ama cesaret edebilirsen bence yap gitsin testi derim, nasılsa geçti adet tarihini çünkü..
moralim yüksek olursa öbür aya tutacak diye kendimi avutmayada başladım ama cesarete gelirsek işte orda sıkıntı var cesaret edemiyorumki:18:
bana da yardımcı olur musunuz sohbet etmek için bişey yapmam gerekiyo mu gruba üyelik falan yoksa rastgele mi konu açılıyo yazdılarımı falan bulamıyorum cvpları okuyamıyorum nasıl kullancam siteyi bugün katıldım da
ıkıcı kuru de 10 gun oncesı baslamalı ıse sen bır kac gun oncesınden basla ben onu bılmıyorum pekı sogan kurunu kullandın ya sende ne degsıklıkler oldu bende 4 gun cok yogun akıntı geldı sonra tamamen kesıldı hatt yumurtlama haftasında hıc akıntım yoktu sende ne degıklıkler oldu....
valla şimdi kocana da yasak koyamıycam kuzum ayıp olur o kadarı:))) ama naz yap, ay hastayım fenayım tripleri, fazla karışmaz o zaman sana:):))olmuyor ıste tatlımm ama bıttı sukur hafta sonu dınlenırım kocıs evde cok da rahat vermezde ama dınlemem sart ben cıddı cıddı usutmusum..
banu alemsin ya delifişek hiç keyfim yoktu ii geldi bu benzetme :):):):):
yok canım doğru yerdesin
yoğunluktan bazen yazılanları da sorulanları da takip etmek zor olabiliyo sen yakaladığın yerden katıl muhabbette :)))
evet tatlım 7.gunu basla bende oyle yaptımm sende mı yapmayı dusunuyorsn...
ayıp ettin vermem mi yaparsam söz yazacamm , aldımda keyfime göre kafam atarsa yaparım...ben de bu ay takılmamaya karar verdim, benim kocişim de gitmiş, doktordan randevu almış, adam daha önce test ettirmiş gerçi de yine de üzerinden zaman geçmiş bir hayli benim içim rahat etsin diye, salı günü kontrole gidecek , bi de ek vitaminler almış kendine, sabah sabah onun o çabasını görünce güldüm çok, ben üzülmeyeyim diye debeleniyo, o yüzden zaten hem moralim düzeldi hem de salla banu, olursa olur olmazsa canımız sağolsun moduna girdim.. :)
dinlen dinlen sen de, gevezelik iyidir kızlarla, ruha iyi gelir:)))
adamın içesi var işte bırak elleme:)) test yapmaya karar verdin mi bu arada? Aldığına göre yapmaya yakınsın demek ki:) ay ben çatlarım şimdi pazartesiye kadar, ya tülin, bak yaparsan h.sonu nooolur bize de haber ver:))
ne bileyim kız severim ben öle hafif hareketli şeyleri bel fıtığım var benim doktorun verdiği egzersizlere çok benziyor hareketleri o geldi aklıma söyleyin bişiler o zaman :):) haa erken bebek istememdeki bir sebebte bu kızlar ağır bel fıtığı ve boyun fıtığı hastasıyım yaşım ilerledikçe gebeliğimin ağır geçirme riski var o yüzden kemikler daha tazecikken doğurmam lazım sonrada ikinciyi yapacam daha...yoga nın adı bile benim içimi daraltıyo daha eğlenceli bişeyler bulalım sana :)
sen böle gez gez gel haberler kaçar giderr ,,, herkes iyi sende ne var ne yok..oleeeeey yakaladım hepınızı bi arada
Naber kızlar hamileler varmı aramızda banu bugun 2 mart yokmu bişey canım ya cok merak ettm senı.. Kızlar hadi anlatın ya ne var ne yok
bacım bilmem ki içinde öle yazıyor 1 hafta öncesinden yapılabilir diye... 5 tl aldım bende anlamam çok testlerden bulunsun diye aldım işte..ben de ikinci testimi albiyle yaptım..ama o erken test değilki..normal adet gecikmesinden sonra kullanılıyo..hatta 2 liraydı ben aldığımda..:)
geldimmmmmmmmmm nabıonusss
bugün mü gideceksin doktora canom?
doktor yumurta kontrolü yaparken, ne gün ilişkiye gireceğini, hatta detaylı kontrolle hangi saat ilişkiye gireceğini de söylüyordur muhakkak..
iyi değerlendir bakalım.... saat vermezse, sen sor. iyi bir takip yaptıysa, yumurtanın gelişme hızını ve tam tamına ne zaman çatlayacağını ve sonra ne zaman atılacağını bilir. saat de verebilir yani. öğrenmeye çalış bakalım...
beklemek iyidir :))) hepimiz bekliyoruz... hepimizin melekleri bekliyorlar biyerlerde.. şu göbüşlere gelmek için en doğru zamanı bekliyorlar... beklemek iyidir :))
bak bu aşırı duygusallık da hayırlara alamet olsun :)))
bende de hamileyken olur hep... durup durup ağlamak ister canım.
begüme baktıkça, nedensiz ağlarım falan... eşim bi öpse beni yanağımdan ağlarım.... filimlere ağlarım... hamileyken, ilk 6-8 hafta hiç çekilmiyorum :) sonra geçiyor zamanla.. hormonlarla alakalı şeyler..
inşallah sende de güzelliklere işarettir berceste... inşallah arkadaşım
herseyde var elbet bir hayır on ay çokta uzun bir süre değil güzelim yaa yine normal sürecinde olmuşşş...
neyim var şöyle anlatayım malumuzun 10 gündür gaz sıkıntısı yaşayan biriyim... Bir on gündürde geceleri tuvalete çıkamıyorum uyku o kadar ağır basıyor ki uyanamıyorum çok tuvalete çıkan biriyim aşırı sıvı tüketen biriyim.. Bu durumda tabi sabah 5-6 sıralı uyanabiliyorum patlayacak gibi oluyorum , bu sabah yine öle bir acıyla uyandım ama bu diğerlerine benzemiyordu zor attım kendimi tuvalete ağrılı sancılı bir fasıl yaşadım yatağa geldim kıvranıyorum çatlayacam bora dediki içinde fırtınalar kopuyor sesler o biçim gaz ağrıusı kasıklarım patlayacak... Ağlaya ağlaya ovaladı kocacım karnımı gazım çıkardım biraz biraz ama hala bitmedi sancım devam ediyor adet ağrılarım yok ama kasıklarım geriliyor ara arada sancılanıyor...tuhaf tuhaf şeyler oluyor bana gazımı çıkaramıyorum ya ne yesem ne yapsam bir akıl verin kızlar...
amin cnm insaallah:)HAYIRLI OLSUN CANIM...
GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ İÇİNDE... ALLAH KOKLAMAYI NASİP ETSİN DOYA DOYA...
:)) dur kısım sakin ol.. bekle bakalım..
ne zaman yapıcaz testini senin?
gelip ben yapıyım istersen? :)))
amin cnm insaallah darisi butun isteyenlerin basina:)ramrod canım gözün aydın,bebişin sağlıkla gelir inşallah bitanem:))) darısı geride kalanların başına :))
canim elle gebelik muaynesi yazarsan google baya kousmalar cikiyo:)Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..ama şu elle muayene nasıl oluyo yaw ben bilmiyorum da ..:44:
Ramrod, Nersan, Beysal.. Çok tebrik ederim kızlar..Harika haberler verdiniz bize sayenizde güzel başladık mart ayına.. Darısı tüm bekleyenlerin başına.. Allah size de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Artık çok dikkat etmeniz lazım kendinize, bize de dua edin ayrıca olar mı? Öpüyorum 3 güzel hamişimizi dee..
İlkbhar, canım, valla neşeli olmaktan başka çare yok kuzum:) ağlayarak olmuyor neticede bu iş, o yüzden saldım bayıra mevlam kayıra ruh halinde olmak daha mantıklı:) Sen nasılsın bu arada?
Tülincim, git iç yerime diycem birayı ama dur içme sen şimdi, hamişsin gibi geliyor bana çünkü:) en iyisi kocişin içsin hepimizin yerine:)) Ama şu taş ev hayali güzel hayal beaa, yapabilsek ne iyi olurdu..
Yalelcim, hoşgeldin sen de.. İyiyim ben tatlım, ben zaten çarşamba akşamından anladım geleceklerini o yüzden süpriz değildi yani, sabahta benim kociş benim morali yükseltti zaten, aman dedim kırmızı mı o da ne, salla gitsin, daha ne yumurtalar var bende..İyiyim yani anlayacağın, hep konuşuyoruz ya, kısmet işi bu işler, bizim planlarla olmuyor maalesef, vardır bi vakti zamanı.. Ama hala mart listesindeyim yani, 30 marta kaldım şimdi de:))) Sen nasılsın, begümcük nasıl?
Güldencim, Özlem, MustafaAta, nasılsınız kızlar, ütümü bitirdim geldim bile ben arada hürremi de izledim:))
Hoşgeldin aramıza tatlım, hiç öyle karamsar düşünme ama, yasak burada o :)) Biz gülümseyeceğiz, rahat olacağız, yumurtalarımız da şen şakrak olacak ki, o haylaz deli fişek spremcikleri yakalabilsinler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?