Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım fortel sordum kalmadı dediler nöbetçi eczane arayamadım saat 9 du.. Bende boş çıkmayım verin bir tane test dedim ..albi diye bir test made in canada..

ben de ikinci testimi albiyle yaptım..ama o erken test değilki..normal adet gecikmesinden sonra kullanılıyo..hatta 2 liraydı ben aldığımda..:)

inşallah canım bir tek ocak ayında yaşadım gecikmeyi hafta sonunu atlatmak yetecek zaten banada pazartesiye sabırrr

inşallah güzel haberler alıcaz tatlım senden, yüksek tut moralini.. ha ama cesaret edebilirsen bence yap gitsin testi derim, nasılsa geçti adet tarihini çünkü..

kıyamam sana, ee dinlen hayyaım fazla yorma kendini ev işiyle, senden kıymetlimi evin tozu, ütüsü.. boşver salla işleri, git keyfine bak, ağrıların geçene kadar yasaklıyorum ev işini sana:)))

ee sen hesapla, bizim o tarihleri kafamızdan atmamız çok zor zaten ama kocana çaktırma, ben de öyle yapıcam bu ay bakalım ne olacak:))

oleeeeey yakaladım hepınızı bi arada
naber kızlar hamileler varmı aramızda banu bugun 2 mart yokmu bişey canım ya cok merak ettm senı.. kızlar hadi anlatın ya ne var ne yok

Hoşgeldin tatlım:) ramrod beysal ve nersan hamiş, ben kırmızı kart gördüm, ahirimsin de henüz bişey yok bekliyor test için:)
Sen nasılsın?

:))olmuyor ıste tatlımm ama bıttı sukur hafta sonu dınlenırım kocıs evde cok da rahat vermezde ama dınlemem sart ben cıddı cıddı usutmusum..

banu alemsin ya delifişek hiç keyfim yoktu ii geldi bu benzetme :):):):):

yanşış yere mi yazıyorummm

merhaba hayatım, doğru yere yazıyorsun.. konuya cevap ver deyince mesaj gönderebiliyorsun bize.. birinin yazdığı bir şeyi alıntı yaparak cevaplayacaksan, o mesajın altında 2 buton var, artı şeklinde olan ve alıntı yap diye, birden fazla kişiye cevap vereceksen , cevap vereceğin mesajların altındaki artı işaretine tıkla , tik işareti çıkıyor zaten, en son mesajdan sonrada konuya cevap ver de, alıntılar çıkar altlarına yazar gönderirsin mesajını.. kendi yazdıklarına ise ya sayfalarda geri giderek ya da profiline gidip, yazdığım cevapları göster yazan yere tıklayarak ulaşabilirsin..

Hoşgeldin tatlım:) ramrod beysal ve nersan hamiş, ben kırmızı kart gördüm, ahirimsin de henüz bişey yok bekliyor test için:)
Sen nasılsın?

ayy olsun canım benim yaa sımdı okudum eskı sayfalardan bıraz..zamanı gelmemiş demek ki üzülmüyosun dimi muck ben ıyıyım cok sukur ya adet belırtılerım yıne son hız devam edıo gunum yaklastıkca hele ki sinirlilik tavan yaptı yani bıkac gune kadar olurum heralde canım..sen yeni liste olusturmaya basla ıstersen banucum
bu arada hamiş arkadasları tebrık ederım..
tulıncim senınde hamılelık belırtılerını okudum cok sevındm ınsallah hamılesındır :))

çok teşekkürler

canım ne hakkında yazışmak istiyorsun. konu başlıklarında yazışmak istediğin başlıklar varsa oraya girip katılablirsin. gruplara üye olmana gerek yok.

ben zaten polikistik overlıyım die kullandım ama öle yoğun bi akıntı falan olmadı açıkçası..yani soğan suyunu ha içmişim ha içmemeişm fazla bi belrti yok bende..ya da ben anlamıyorum çünkü yumurtlama günümü falan da bilmiyorum hepsi düzensiz olduğu için..

:))olmuyor ıste tatlımm ama bıttı sukur hafta sonu dınlenırım kocıs evde cok da rahat vermezde ama dınlemem sart ben cıddı cıddı usutmusum..
valla şimdi kocana da yasak koyamıycam kuzum ayıp olur o kadarı:))) ama naz yap, ay hastayım fenayım tripleri, fazla karışmaz o zaman sana:)

banu alemsin ya delifişek hiç keyfim yoktu ii geldi bu benzetme :):):):):

eh yani çok da kötü bir benzetme değil ama di mi:))))

Özleeeeeeeeeeeeeeeemmm, hoşgeldin....:))

ayıp ettin vermem mi yaparsam söz yazacamm , aldımda keyfime göre kafam atarsa yaparım...
yoga nın adı bile benim içimi daraltıyo daha eğlenceli bişeyler bulalım sana :)
ne bileyim kız severim ben öle hafif hareketli şeyleri bel fıtığım var benim doktorun verdiği egzersizlere çok benziyor hareketleri o geldi aklıma söyleyin bişiler o zaman :):) haa erken bebek istememdeki bir sebebte bu kızlar ağır bel fıtığı ve boyun fıtığı hastasıyım yaşım ilerledikçe gebeliğimin ağır geçirme riski var o yüzden kemikler daha tazecikken doğurmam lazım sonrada ikinciyi yapacam daha...
oleeeeey yakaladım hepınızı bi arada
Naber kızlar hamileler varmı aramızda banu bugun 2 mart yokmu bişey canım ya cok merak ettm senı.. Kızlar hadi anlatın ya ne var ne yok
sen böle gez gez gel haberler kaçar giderr ,,, herkes iyi sende ne var ne yok..
ben de ikinci testimi albiyle yaptım..ama o erken test değilki..normal adet gecikmesinden sonra kullanılıyo..hatta 2 liraydı ben aldığımda..:)
bacım bilmem ki içinde öle yazıyor 1 hafta öncesinden yapılabilir diye... 5 tl aldım bende anlamam çok testlerden bulunsun diye aldım işte..
geldimmmmmmmmmm nabıonusss

iyiyis sen nabıyon....:):) çok tatlısın sen ya alemsinnn...

yok canım yarın gidicem ben doktora bakalım geliştimi yumurtalarım ,dediğin gibi doktor ilişki günlerini söylüyor ama saat söylememişti daha önce bana hiç,
yarın olmazsa sarayım ben bi,

Lata , canım sana bir sorum var soğan kürü yapmak istiyorum ama,bugün adetimin 9.günü başlasam olur mu sence ?

canım herkes zaten çok güzel önerilerde bulunmuş. rezene de iyi geliyor diye biliyorum. maranki söylemişti.

amin cnm insaallah:)
ramrod canım gözün aydın,bebişin sağlıkla gelir inşallah bitanem:))) darısı geride kalanların başına :))
amin cnm insaallah darisi butun isteyenlerin basina:)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..ama şu elle muayene nasıl oluyo yaw ben bilmiyorum da ..:44:
canim elle gebelik muaynesi yazarsan google baya kousmalar cikiyo:)

banucm cok saol cnmm:) listeden yanimda hamile resmini gormek icin sabirsizlaniorm darisi basiniza insaallah kizlar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…