- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.621
benim de daha 4 haftalik diorum ya dun degerim 26,5 cikti 4 haftalik bile degil gibi :))))
Kızlarr selam! Dün itibariyle resmi olarak oyun dışı kaldım. Neyseki şanslıyım mart boyunca sizi takip edebileceğim çünkü bat 30 mart. yani yine aynı listedeyiz :)
Banu'cum selam. Kader arkadaşım benim :) Beni de listenin sonuna alır mısın? Bence bu kadar inatla biz martta tuttururuz.
tatlım çok haklısın. Allah hayırlı zamanda versin diye dua etmek lazım. Biz şimdi istiyoruz ama bilemeyiz doğru zaman bu mu. İnşallah hepimiz için en hayırlı olan ne ise o olur.
diğer yazılanları okuyamadım. çünkü hala işteyim. akşam da kocişle sinemaya gidicez. moral olsun diye. belki yine giremeyebilirim. iyi haberleri verin ama bana mutlu oluyorum
bekliyoruz kuzular bakalım herseyin hayırlısı tabiki öncelikle çok şükür tevekkül ederim her zaman isyan etmem sabır dilerim muhakkak üzülecem yalan diyemem kimselere , ama oda geçecek biliyorum sonra yine kocamın koynuna girecem korunmasız ilişkinin tadını çıkaracam kendim için ve kocam için bu bir ödül çünkü ... Bekleyecem bekleyecem birgün benimde kuzum gelecek elbette...
bebeğim bugün gerginim herhalde yoksa biliyorsun takılmam böle mutsuz kadın rollerine ama oluyormuş demekki yaşadık anladık... Haklısın hele bugün sana destek olmak gerekirken sen bana destek oluyon sağolun kızlar hepiniz desteğiniz çok güzel ayy bu arada yogaya gitsem nasıl olur kızlar yapan varmı aranızda..
Ben de bu ay takılmamaya karar verdim, benim kocişim de gitmiş, doktordan randevu almış, adam daha önce test ettirmiş gerçi de yine de üzerinden zaman geçmiş bir hayli benim içim rahat etsin diye, salı günü kontrole gidecek , bi de ek vitaminler almış kendine, sabah sabah onun o çabasını görünce güldüm çok, ben üzülmeyeyim diye debeleniyo, o yüzden zaten hem moralim düzeldi hem de salla banu, olursa olur olmazsa canımız sağolsun moduna girdim.. :)
Dinlen dinlen sen de, gevezelik iyidir kızlarla, ruha iyi gelir:)))
Adamın içesi var işte bırak elleme:)) Test yapmaya karar verdin mi bu arada? aldığına göre yapmaya yakınsın demek ki:) ay ben çatlarım şimdi pazartesiye kadar, ya tülin, bak yaparsan h.sonu nooolur bize de haber ver:))
geldimmmmmmmmmm nabıonusss
yok canım yarın gidicem ben doktora bakalım geliştimi yumurtalarım ,dediğin gibi doktor ilişki günlerini söylüyor ama saat söylememişti daha önce bana hiç,
yarın olmazsa sarayım ben bi,
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar dualarım sizlerle iyi akşamlar
sen böle gez gez gel haberler kaçar giderr ,,, herkes iyi sende ne var ne yok..
kız keyfımden gezmıorum kii su araba mevsuzu var esımle onu ugrastık ıste golf vardı bıtane dun getırdı bıraz kullandım bu sabahta goturdu tamirciye sagını solunu gostermeye..degısen parcaları orjınal degılmıs felan vazgectık ıste..
ya canlarım benım oğlan var ya okuluydu toplantısıydı dersıydı derken fazla gıremıyorum ben sıtem etmekte haklısınız
banucum kesınlıkle dogru soyluosun hamılelıkle adet belırtılerı aynı oluyo genelde.. bıkac hafta once aman umutsuzluga kapılmayın belırtıler aynı felan dıye yazan ben sımdı adetım kesınlesmıs gıbı konusuyorum dimi ne manyagım :)))
ama valla ınsanın elınde olmuo canım 3 gun kaldı işte..
tulın eger olmazsak ne zaman test yaptıralım pazartesı iyimi
sogan kuru hamılelıgı kolaylastıryormus dıye kullanılan bır kur.Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU nun hazıladıgı bır kur tatlım ıstesen web sıtesınden sende bır arastırabılırsın...
evet bende de pko var ama doktor hormon tahlili de istedi o yüksek çıktı yani tiroid iltihabı da çıktı ilaç kullanıorum..1.5 ay sonra tiroid için de kadın doğum için de kontrole gtcem bakalım neler yapacaklar bana seni klomenle mi çatlatıyolar..
evet canım klomen kullanıyorum ama olmazsa bu ay iğneye geçecekmişiz bakalım inşallah büyür yumurtalarımda iğneye gerek kalmaz(
benim testlerimde bir problem çıkmadı şimdilik,
sen 1,5ay korunacakmısın şimdi?
LATA NİYE CAVAP VERMİYOSUN BENİM SORUMAA ????
evet canım aynen öyleyimsende de mi pko var?
Lata cevap bana olur mu?
adetimin 9.günü soğan kürüne başlasam olur mu?
olur tatlım cok gec kalmamıssın kı ama15 gun yapacaksın ayyy bana bak ıns su kurden bır bebıs meydana gelırde utanmamkızlar bende ılkkez bu ay denedım 3 aydır korunmuyorum ınsallah faydasını gorurumde yuzum ak cıkar
kızlar bu ne hız yaa vallahi takip edemiyorum artık ben sayfaları,hatta kişileri bile karıştırır oldum;kim hamileydi,kime bekliyordu,kim test yapacaktı kim kim kim ...:)))) Allah muhabbetimizi arttırsın ne diyeyim :)))
ben napsam bu akşam evde film izliim bari mısırda patlatiim :)
şu meşur soğan haşlamasıymış yahu bende başka bişi sandım banada çok söylediler iltihap sökücüymüş annem yaptı bugün gidince işçem bende :)
yalell nerde yaaa, goremedim sanki uzuuuun zamandırrrr:?????
ohh bak keyfine yavrum benim.. kim tutar seni :))))
tülin, daha zevkli bişiler bulalım kuzum ya..... pilates bile daha eğlenceli bence hatta :))
hee dinlenmek haram bana banu :) begüm uyandı, giydirdim, geldim. karnı aç, çorba morba bişiler hazırlıcam şimdi ona.
mutfağımı toplayıp, akşama yemek ayarlamam lazım bi de.
tülin, benimkinin de bu akşam içesi varmış... aradı demin, ne içelim hayatım, ne getireyim gelirken dedi :))) takıl sen, ben yorgunum-uyucam valla dedim :))))))))))))
sor canom.
doktor, eğer doğru düzgün takip ettiyse... büyüme ve gelişme hızını da bilir... ne zaman ne yapacağını da bilir o yumurtanın.
saat saat bilgi verir sana.
sen sormazsan, uğraşmaz elbette... gün verir geçer. sen sor, dikkatle incelesin, işini iyi yapsın :)))
iyi akşamlar canım
ben de kaçıcam birazdan.
Arkadaslarrrrrrrrrr anlatiyorum:))) biliyosunuz ovulasyon testi aldim ilk defa bu ay cok uzuluyodum burda da paylasmistim bi turlu yumurtlayamadim cift cizgiyi koyu goremedim cok uzuluodumsonra sogan kuru yapiim dedim yaptim 4 gun dayanabildim :) bu ara tabi ovulasyon testi yapmaya devam ediorum. normalde 15.gunumde yumurtlamam gerekioken 25. gunumde yumurtladim 18 subatta yani 8 subat yerine 18 subatta yumurtladim.neyse olmaz fln dedik ama yinede biz denedik hatta denedigimiz gun iliskiden sonra cok enteresan oldum en son anda gozyaslarimi tutamadm fln cok enteresandi herneyse bunu doktoruma soyledigimde yumurtlamandan 14 gun sayicaksin oyle adet olucaksin bu ay gecikicek dedi bende tamam dedim... zaten islerim bugunlerde o kadar yogunki buraya bile yazamiodum . gecem gunduzum yok cizimler teslimler falan derken (ic mimarim) ben:) dun degil evelsi gun belimde bi agri hissettim eyvah regli oluorm dedim bu arada durmadan assagidan elle kontrol ediorum hemen hemen 2 aydir. artik assagiyi iyice cozdum:) 2 gun bel agrimdan sonra tuvalete gittigimde aaaa bi baktim elime gelen misket gibi sert yer kulak memesi gibi heralde yanlis oldu fln dedim kalktim.sonra bi dahaki tuvalete gittigimde kilodumda bi kan vardi nokta alel acele altimi sildim hicbisey yok.direk aklima ilk hamileligim geldi ondada aynisiini yasamistm boyle nisan gibi bisey gelmisti adet oldum sanmistim ama olmamistm. her neyse aksaminda kocisimle iliskiye girdik tabi ona hic bisey demiorum umitlenmesin die :) iliskimiz bittikten onra sen hamilesin dedi nasi yani ya dedim yine bi yerin o kdr genislemis ki ben naptigimi bilemedm dedi ahahahha:))))) ve dun erken gebelik testi vardi evde 2 tane ikisinide yaptim cift cizgi:) hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim sonucum 26,5 cikti:) soktayim hala :) oyle iste:)
burdayım canımcım..
demin hoşgeldin dedim ama, göremedin heralde... sayfalar çok çabuk akıp geçiyor :)))
naber? nasılsın?
:) gayet normalsin ilkbhr... çok normal, yakalayamaman yani..
ben de birkaç saat gelmeyince, kaçırıyorum mevzuyu :))))
bugün özet istedim resmen kızlardan.. tülin sağolsun süpper bi özet geçmiş :)))) çok beğendim.
kızlar.... sonra, bi facebook sayfası da kurabiliriz kendimize... grup açarız :)))
evet canım klomen kullanıyorum ama olmazsa bu ay iğneye geçecekmişiz bakalım inşallah büyür yumurtalarımda iğneye gerek kalmaz(
benim testlerimde bir problem çıkmadı şimdilik,
sen 1,5ay korunacakmısın şimdi?
QUOTE]
yok hayatım ne korunması çalışmlar hızla devam ediyo ilaç için soruyosun..o ilaç bişe yapmıyo hatta hamileyken bile içilmesi gerekiyoki benm yüksek olduğu için düzenlesin
süper:)))))))) cok guldum. bende film çektirdiğim gun anneme bahsettim bundan. soğan suyuna kür diyince daha mı şifalı oluomuş, her ay yapıtıgım şey dedi koptum:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?