Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar bu ne hız yaa vallahi takip edemiyorum artık ben sayfaları,hatta kişileri bile karıştırır oldum;kim hamileydi,kime bekliyordu,kim test yapacaktı kim kim kim ...:)))) Allah muhabbetimizi arttırsın ne diyeyim :)))

Ahahahahahahah:)))) İlahi 9ay ya, çok güldüm.. evet valla bu inatla biz yapabiliriz diyorum mart ayında bişeyler, listenin bi başında bi sonunda:))) imkan olsa ortaya da giricez ama işte 30 güne anca 2 adet sığdırabiliyoruz:))

Şaka bi yana, moralin bozuk mu tatlım? hiç üzme kendini, insan haliyle buruluyor biraz başta normal o kadarı da ama sızlanmak da fayda etmiyor neticede.. İnşallah bizim de martın sonunda yüzümüz güler, kader arkadaşım, battaşım benim:) alıyorum seni de listenin sonuna, 30 mart diye

ohh bak keyfine yavrum benim.. kim tutar seni :))))

tülin, daha zevkli bişiler bulalım kuzum ya..... pilates bile daha eğlenceli bence hatta :))

hee dinlenmek haram bana banu :) begüm uyandı, giydirdim, geldim. karnı aç, çorba morba bişiler hazırlıcam şimdi ona.
mutfağımı toplayıp, akşama yemek ayarlamam lazım bi de.

tülin, benimkinin de bu akşam içesi varmış... aradı demin, ne içelim hayatım, ne getireyim gelirken dedi :))) takıl sen, ben yorgunum-uyucam valla dedim :))))))))))))

geldimmmmmmmmmm nabıonusss

yok canım yarın gidicem ben doktora bakalım geliştimi yumurtalarım ,dediğin gibi doktor ilişki günlerini söylüyor ama saat söylememişti daha önce bana hiç,
yarın olmazsa sarayım ben bi,

sor canom.
doktor, eğer doğru düzgün takip ettiyse... büyüme ve gelişme hızını da bilir... ne zaman ne yapacağını da bilir o yumurtanın.
saat saat bilgi verir sana.
sen sormazsan, uğraşmaz elbette... gün verir geçer. sen sor, dikkatle incelesin, işini iyi yapsın :)))

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar dualarım sizlerle iyi akşamlar

iyi akşamlar canım

ben de kaçıcam birazdan.

sogan kuru hamılelıgı kolaylastıryormus dıye kullanılan bır kur.Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU nun hazıladıgı bır kur tatlım ıstesen web sıtesınden sende bır arastırabılırsın...

şu meşur soğan haşlamasıymış yahu bende başka bişi sandım banada çok söylediler iltihap sökücüymüş annem yaptı bugün gidince işçem bende :)

:) gayet normalsin ilkbhr... çok normal, yakalayamaman yani..
ben de birkaç saat gelmeyince, kaçırıyorum mevzuyu :))))
bugün özet istedim resmen kızlardan.. tülin sağolsun süpper bi özet geçmiş :)))) çok beğendim.

kızlar.... sonra, bi facebook sayfası da kurabiliriz kendimize... grup açarız :)))

ben napsam bu akşam evde film izliim bari mısırda patlatiim :)

patlat bacım sen o mısırı, yoksa zaten rahat edemeyeceksin anlaşıldı:)))) patla mısırını, al kocişini yanına aç güzel bir film, ohhh cuma gecesi keyfi yapın birlikte:)

şu meşur soğan haşlamasıymış yahu bende başka bişi sandım banada çok söylediler iltihap sökücüymüş annem yaptı bugün gidince işçem bende :)

süper:)))))))) cok guldum. bende film çektirdiğim gun anneme bahsettim bundan. soğan suyuna kür diyince daha mı şifalı oluomuş, her ay yapıtıgım şey dedi koptum:))))))))))))))

o yumurtaların saatidemi var eee nasıl olcek çalışıoz biz ya mesai saatine denk geliosa dondurup saati gelince şırıngaylamı göndersek acep ? :):):):):):):

tersten gidiyorum. hikayeni okudum şimdi. çok enteresan gerçekten de :) çok güzel. inşallah her şey gönlünüzde olur. Allah sağlık bir hamilelik ve doğum nasib eder inşallah. tekrar tebrik ederim

burdayım canımcım..
demin hoşgeldin dedim ama, göremedin heralde... sayfalar çok çabuk akıp geçiyor :)))
naber? nasılsın?

gormedim valla, birazdan tulin in ozet geçtiği sayfayı arıcam:) iyi tatlım saol sen nasılsın, begümcük nasıl

ayyy ben facebook kullanamıorum ki işyerinden açılmıo. (( sizden eksik kalmak istemiorummm(

süper:)))))))) cok guldum. bende film çektirdiğim gun anneme bahsettim bundan. soğan suyuna kür diyince daha mı şifalı oluomuş, her ay yapıtıgım şey dedi koptum:))))))))))))))

hahaha, benim annem de benzer bi tepki vermişti... geçen gün bahsettim. anne soğan kürü var, incir kürü var falan diye anlattım.
'''biz o soğanı kaynatıp, grip olmaualım diye içiyoruz... hamile mi bırakıyormuş... aman allah esirgesin bu yaştan sonraaa.....''' dedi.. koparttı beni kadın :)))

kızlar bende bu gün adet oldum oysaki daha 3 gün vardı.pazar günü doğum günün ve ben hediyemi bekliyordum ama olmadı çokkkkkkkk üzgünüm.doktora gitsem kaçıncı gün gitmem lazım acaba.bu arada Allahtan mart 30 çekiyo.ben yine listedeyim.bat 30 mart :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…