Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hepbirlikte hayatımm, kopma gel bulduğun sayfadan gir konuya:) arada kızlar özet geçiyor zaten günün önemli konu başlıklarını:)))) Ramrod, nersan , beysal hamiş, ben ve 9ay kırmızı kart gördük, ahirimsin henüz test yapmadı beklemede.. mart başı durum budur..

yalell nerde yaaa, goremedim sanki uzuuuun zamandırrrr:?????
burda ya ayol kız , yazıyor nasıl görmedin:)))

Yaleeeeeelll bayıldım bu fikreeeee...

bu daha iyi:))))))

o yumurtaların saatidemi var eee nasıl olcek çalışıoz biz ya mesai saatine denk geliosa dondurup saati gelince şırıngaylamı göndersek acep ? :):):):):):):

:))))) bundan 3 sene evvel, ben hamile kalmaya çalışırken..
amerikada bir hapishanede, bir zenci kadın vardı.. haberlerde izlemiştim.
kadın hapishanede, bilmemne yasasından faydalanabilmek için... ziyaretçisinin şırınga içinde getirdiği spermleri, içine enjekte ederek hamile kalmıştı. bizim burda bile haberlere konu olmuştu..
o zaman düşünmüştüm, acaba şırınga mı kullansam ben de diye :))))

gormedim valla, birazdan tulin in ozet geçtiği sayfayı arıcam:) iyi tatlım saol sen nasılsın, begümcük nasıl

ayyy ben facebook kullanamıorum ki işyerinden açılmıo. (( sizden eksik kalmak istemiorummm(

şaka ya.. boşverin face mece... böyle iyiyiz şimdilik zaten

kadının yüreğine incek yahu :):):):):):):)

canım dediğini yapıcam sorucam sorularımı yarın bakalım :))

:))teyzede bır alemmmıs ya sogan bebek yapmaz ama ıltıhap engeldı bebek ıcın walla ıltıhap ıcın ben faydasını gordum benım akıntılar kokulu olurdu bazen eczaneden mendller alırdım sımdı cok rahatladım kup kuru oldum kokulu degıl hıccccccccccc akıntım yokkk)))

hımm, nöbette kaldıgı geceler yerine böyle bişi kullanılabilir, ama onu ikna etmek zor olacak şırınga mevzusuna:))))

canım, şimdi burda nick kullanıyoruz ya...
orda asıl isimlerle varız, facete yani..
birçok arkadaş o gruba katılmak istemeyecektir dolayısıyla..
azıcık daha alışmaları lazım ortama :))) biraz ön muhabbetlere devam böyle, sonra bakarız. aklımda yani.

var benim kk grubum face'te bir tane... 2,5 senedir tıkır tıkır iyiyiz, kk'yı kullanmıyoruz bile hatta uzun zamandır.

ahahahahahaha ağlıycam gülmekten şimdi:))) allah korusun bu yaştan sonra haa:) ay allah ömrüne ömür katsın anneciğinin, alem kadın ya:))

Merhaba hayatım, hiç bozma moralini, ben de listenin sonuna geçtim başından, bugün gördüm kırmızıları, olsun ama hala marta adayız ya önemli olan o:))) değiştiririm senin tarihi de 30 mart diye

Son düzenleme:

tamam hayatım, daha ilerleyen zamanlarda belki olur diyelim şimdilik..

kadının yüreğine incek yahu :):):):):):):)

hahaha... çok güldüm, açıklama da getirmedim kendisine...

hahaha... soğan suyunu öyle yorumladı ne alakaysa işte.... kendi kendine bi ''aman allah muhafaza'' falan deyişi vardı :)

hımm, nöbette kaldıgı geceler yerine böyle bişi kullanılabilir, ama onu ikna etmek zor olacak şırınga mevzusuna:))))

hehehe.. ikna olur mu acaba?
benimki ölse izin vermez... '''ben bostan korkuluğu muyum? ne alaka şırıngayla'' gibi tepkiler verir.. ki haklıdır da aslında :))

Mart Listesi... 5 Çayı Haberleri:)))

Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = HAMİLEEEE
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart HAMİLEEEE...
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart

mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

ahahahahahaha ağlıycam gülmekten şimdi:))) allah korusun bu yaştan sonra haa:) ay allah ömrüne ömür katsın anneciğinin, alem kadın ya:))

tamam hayatım, daha ilerleyen zamanlarda belki olur diyelim şimdilik..

alemdir evet... :)))

olur olur.. ileri tarihlerde bakarız. facebook kullanımı daha kolay kk kullanımına göre.. sayfa kaçmıyor en azından :)))

ben kaçtım teyzoşlar.... begüm mızıldanıyor.. ''agıktım ben anneeee'' diye.. bi çorbacık yapem bebeme, karnını doyurayım.. sonra da mutfağa el atayım..
başbaaaaşşşşşş
yarın görüşürüz nasipse.. öptüm sizi...

aynen benimkide ole diyebilir. hatta daha da ciddileşip, lan bu sperm hiçbi akşamı bulmuoda nöbete gidicem akşamımı bulup çocuk olucak falan der:):):):) bir gun daha beklesin der:)))))))) ne münasebet der:))))))))))

ne kotası? ne zaman bitecek o kota?

korunun dedi antiibiyotik verdi çünkü olursa ilaç bebişe bişi yaptımı die endişelenmezmişiz o zaman işte bu ay kullancam batın 3. günü hormon testi yapçak bana eşimde gitçek ayrıca bakıcaz ona göre günler belirlicekmiş bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…