- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.641
kızlar bu ne hız yaa vallahi takip edemiyorum artık ben sayfaları,hatta kişileri bile karıştırır oldum;kim hamileydi,kime bekliyordu,kim test yapacaktı kim kim kim ...:)))) Allah muhabbetimizi arttırsın ne diyeyim :)))
burda ya ayol kız , yazıyor nasıl görmedin:)))yalell nerde yaaa, goremedim sanki uzuuuun zamandırrrr:?????
Yaleeeeeelll bayıldım bu fikreeeee...:) gayet normalsin ilkbhr... çok normal, yakalayamaman yani..
ben de birkaç saat gelmeyince, kaçırıyorum mevzuyu :))))
bugün özet istedim resmen kızlardan.. tülin sağolsun süpper bi özet geçmiş :)))) çok beğendim.
kızlar.... sonra, bi facebook sayfası da kurabiliriz kendimize... grup açarız :)))
hahaha, benim annem de benzer bi tepki vermişti... geçen gün bahsettim. anne soğan kürü var, incir kürü var falan diye anlattım.
'''biz o soğanı kaynatıp, grip olmaualım diye içiyoruz... hamile mi bırakıyormuş... aman allah esirgesin bu yaştan sonraaa.....''' dedi.. koparttı beni kadın :)))
ben napsam bu akşam evde film izliim bari mısırda patlatiim :)
evet canım klomen kullanıyorum ama olmazsa bu ay iğneye geçecekmişiz bakalım inşallah büyür yumurtalarımda iğneye gerek kalmaz(
benim testlerimde bir problem çıkmadı şimdilik,
sen 1,5ay korunacakmısın şimdi?
LATA NİYE CAVAP VERMİYOSUN BENİM SORUMAA ????
verdım tatlım kocıs geleck ya masayı hazırlıyorum bır taraftanda zetn yemek yıyıp hemn cıkacak macı varmıs yıne sızlere donerım yazdım hem cvp bsla tatlım basla yaıplmasıda ıyıce ogren sarcoglu yazmıs onun sıtesınden ıyıce ogren zaten bıseycık yok ayrı ayrı soganı gunde bır oglen aksam yemeklerden 10 dk once ıceceksın 15 gun yap bu kuru walla bebıste olmasa bende kı ıltıhabı attı ben kendımde fark ettım yarasınnnnn
o yumurtaların saatidemi var eee nasıl olcek çalışıoz biz ya mesai saatine denk geliosa dondurup saati gelince şırıngaylamı göndersek acep ? :):):):):):):
gormedim valla, birazdan tulin in ozet geçtiği sayfayı arıcam:) iyi tatlım saol sen nasılsın, begümcük nasıl
ayyy ben facebook kullanamıorum ki işyerinden açılmıo.(( sizden eksik kalmak istemiorummm (
hahaha, benim annem de benzer bi tepki vermişti... geçen gün bahsettim. anne soğan kürü var, incir kürü var falan diye anlattım.
'''biz o soğanı kaynatıp, grip olmaualım diye içiyoruz... hamile mi bırakıyormuş... aman allah esirgesin bu yaştan sonraaa.....''' dedi.. koparttı beni kadın :)))
ohh bak keyfine yavrum benim.. kim tutar seni :))))
tülin, daha zevkli bişiler bulalım kuzum ya..... pilates bile daha eğlenceli bence hatta :))
hee dinlenmek haram bana banu :) begüm uyandı, giydirdim, geldim. karnı aç, çorba morba bişiler hazırlıcam şimdi ona.
mutfağımı toplayıp, akşama yemek ayarlamam lazım bi de.
tülin, benimkinin de bu akşam içesi varmış... aradı demin, ne içelim hayatım, ne getireyim gelirken dedi :))) takıl sen, ben yorgunum-uyucam valla dedim :))))))))))))
sor canom.
doktor, eğer doğru düzgün takip ettiyse... büyüme ve gelişme hızını da bilir... ne zaman ne yapacağını da bilir o yumurtanın.
saat saat bilgi verir sana.
sen sormazsan, uğraşmaz elbette... gün verir geçer. sen sor, dikkatle incelesin, işini iyi yapsın :)))
iyi akşamlar canım
ben de kaçıcam birazdan.
olur tatlım cok gec kalmamıssın kı ama15 gun yapacaksın ayyy bana bak ıns su kurden bır bebıs meydana gelırde utanmamkızlar bende ılkkez bu ay denedım 3 aydır korunmuyorum ınsallah faydasını gorurumde yuzum ak cıkar
canım sağol cevapladığın için inşallah faydasını görürsün sende bu ay ,olmazsada önümüdeki ay için
hazırlık oldu sana için temizlenmiş oldu ne güzel :))
:))))) bundan 3 sene evvel, ben hamile kalmaya çalışırken..
amerikada bir hapishanede, bir zenci kadın vardı.. haberlerde izlemiştim.
kadın hapishanede, bilmemne yasasından faydalanabilmek için... ziyaretçisinin şırınga içinde getirdiği spermleri, içine enjekte ederek hamile kalmıştı. bizim burda bile haberlere konu olmuştu..
o zaman düşünmüştüm, acaba şırınga mı kullansam ben de diye :))))
şaka ya.. boşverin face mece... böyle iyiyiz şimdilik zaten
hepbirlikte hayatımm, kopma gel bulduğun sayfadan gir konuya:) arada kızlar özet geçiyor zaten günün önemli konu başlıklarını:)))) Ramrod, nersan , beysal hamiş, ben ve 9ay kırmızı kart gördük, ahirimsin henüz test yapmadı beklemede.. mart başı durum budur..
burda ya ayol kız , yazıyor nasıl görmedin:)))
Yaleeeeeelll bayıldım bu fikreeeee...
ahahahahahaha ağlıycam gülmekten şimdi:))) allah korusun bu yaştan sonra haa:) ay allah ömrüne ömür katsın anneciğinin, alem kadın ya:))hahaha, benim annem de benzer bi tepki vermişti... geçen gün bahsettim. anne soğan kürü var, incir kürü var falan diye anlattım.
kızlar bende bu gün adet oldum oysaki daha 3 gün vardı.pazar günü doğum günün ve ben hediyemi bekliyordum ama olmadı çokkkkkkkk üzgünüm.doktora gitsem kaçıncı gün gitmem lazım acaba.bu arada Allahtan mart 30 çekiyo.ben yine listedeyim.bat 30 mart :))
sana ne oldu tatlım? bat ne zaman senin?
canım, şimdi burda nick kullanıyoruz ya...
orda asıl isimlerle varız, facete yani..
birçok arkadaş o gruba katılmak istemeyecektir dolayısıyla..
azıcık daha alışmaları lazım ortama :))) biraz ön muhabbetlere devam böyle, sonra bakarız. aklımda yani.
var benim kk grubum face'te bir tane... 2,5 senedir tıkır tıkır iyiyiz, kk'yı kullanmıyoruz bile hatta uzun zamandır.
bana dr bu ay kota koydu ilaç verdi ben bu ay o heyecanı yaşayamıcamişte arkadaşlarınkini dinliom bende önümüzdeki ay katılcam tekrar aranıza
kadının yüreğine incek yahu :):):):):):):)
:))teyzede bır alemmmıs ya sogan bebek yapmaz ama ıltıhap engeldı bebek ıcın walla ıltıhap ıcın ben faydasını gordum benım akıntılar kokulu olurdu bazen eczaneden mendller alırdım sımdı cok rahatladım kup kuru oldum kokulu degıl hıccccccccccc akıntım yokkk)))
hımm, nöbette kaldıgı geceler yerine böyle bişi kullanılabilir, ama onu ikna etmek zor olacak şırınga mevzusuna:))))
canım dediğini yapıcam sorucam sorularımı yarın bakalım :))
canım sağol cevapladığın için inşallah faydasını görürsün sende bu ay ,olmazsada önümüdeki ay için
hazırlık oldu sana için temizlenmiş oldu ne güzel :))
evet temızlendım gercekten bunun faydasını gordum sogan sadece bebek ıcın degıl vucudun hepsıne ıyı gelırmıs benım kuzen doktor k.b.b sogan suyu ıcıyorum dedım ıc dedı herseye faydası var antıbıyotık ozelllık ıcerırı dedı sadece fazla kulllanma demıstı bende 15.gunden fazla kullanmadım
ahahahahahaha ağlıycam gülmekten şimdi:))) allah korusun bu yaştan sonra haa:) ay allah ömrüne ömür katsın anneciğinin, alem kadın ya:))
tamam hayatım, daha ilerleyen zamanlarda belki olur diyelim şimdilik..
hahaha... çok güldüm, açıklama da getirmedim kendisine...
hahaha... soğan suyunu öyle yorumladı ne alakaysa işte.... kendi kendine bi ''aman allah muhafaza'' falan deyişi vardı :)
hehehe.. ikna olur mu acaba?
benimki ölse izin vermez... '''ben bostan korkuluğu muyum? ne alaka şırıngayla'' gibi tepkiler verir.. ki haklıdır da aslında :))
ne kotası?ne zaman bitecek o kota?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?