- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.661
alemdir evet... :)))
olur olur.. ileri tarihlerde bakarız. facebook kullanımı daha kolay kk kullanımına göre.. sayfa kaçmıyor en azından :)))
ben kaçtım teyzoşlar.... begüm mızıldanıyor.. ''agıktım ben anneeee'' diye.. bi çorbacık yapem bebeme, karnını doyurayım.. sonra da mutfağa el atayım..
başbaaaaşşşşşş
yarın görüşürüz nasipse.. öptüm sizi...
alemdir evet... :)))
olur olur.. ileri tarihlerde bakarız. facebook kullanımı daha kolay kk kullanımına göre.. sayfa kaçmıyor en azından :)))
ben kaçtım teyzoşlar.... begüm mızıldanıyor.. ''agıktım ben anneeee'' diye.. bi çorbacık yapem bebeme, karnını doyurayım.. sonra da mutfağa el atayım..
başbaaaaşşşşşş
yarın görüşürüz nasipse.. öptüm sizi...
aynen benimkide ole diyebilir. hatta daha da ciddileşip, lan bu sperm hiçbi akşamı bulmuoda nöbete gidicem akşamımı bulup çocuk olucak falan der:):):):) bir gun daha beklesin der:)))))))) ne münasebet der:))))))))))
Görüşürüüüüüz tatlımmm...:)
Ne şırıngası noluyoz, karar mı aldık , kociş yok şırınga mı var artık? şırıngayla da uyunmaz ki ama allah muhafaza bir yerimize kaçar:)))))))
korunun dedi antiibiyotik verdi çünkü olursa ilaç bebişe bişi yaptımı die endişelenmezmişiz o zaman işte bu ay kullancam batın 3. günü hormon testi yapçak bana eşimde gitçek ayrıca bakıcaz ona göre günler belirlicekmiş bize
Hımm, ne zaman bat? E sağlık olsun tatlım, kafanız rahatlıycak ama testlerden sonra en azından, bence iyi olmuş.. Benim eşimde salı günü gidecek teste, bakalım nasılmış küçük haylazlar, uyanıklar mı uyuyorlar mı öğrenicez:))
Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar
sizleri çook seviyorum yanımda olduğunuz için çook teşekkür ederiim
:))) ben kociş hayatttaaaaa kabul etmez onu:))kuzum şırıngayla uyumak mı pehh o da kim, onu emellerimize alet edip sonrada kirli bir mendil gibi atacağız kenara ole uyuyacagız:)))))))
Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar
Hımm, ne zaman bat? E sağlık olsun tatlım, kafanız rahatlıycak ama testlerden sonra en azından, bence iyi olmuş.. Benim eşimde salı günü gidecek teste, bakalım nasılmış küçük haylazlar, uyanıklar mı uyuyorlar mı öğrenicez:))
:))) ben kociş hayatttaaaaa kabul etmez onu:))
Hoşgeldin tatlım.. Daha ilk denemenmiş, sağlık olsun sıkma canını, inşallah fazla beklemeden alırsın bebişini kucağına... Nedir mart ayı bat tarihin?
kızlar benim kankam ilaçla korunuyodu o ay adet döneminde başlamadı ilaca adeti bitince ilişki olmuş 1 defa sonra annesinin yanına gitmişti ordan bi haber geldi 1 ay olmuştu hamile kalmış dedim bu ne hız yaaa işte tutçak olduktan sonra tutuyo
benim eşim utanıyoooo :):):) bat tarihim 19u ile 24ü arası değişiyo
evet canım klomen kullanıyorum ama olmazsa bu ay iğneye geçecekmişiz bakalım inşallah büyür yumurtalarımda iğneye gerek kalmaz(
benim testlerimde bir problem çıkmadı şimdilik,
sen 1,5ay korunacakmısın şimdi?
QUOTE]
yok hayatım ne korunması çalışmlar hızla devam ediyo ilaç için soruyosun..o ilaç bişe yapmıyo hatta hamileyken bile içilmesi gerekiyoki benm yüksek olduğu için düzenlesin
anladım canım devam o zaman çalışmalara gün aşırı uygula ki tutma şancı yüksek olsun :))
verdım tatlım kocıs geleck ya masayı hazırlıyorum bır taraftanda zetn yemek yıyıp hemn cıkacak macı varmıs yıne sızlere donerım yazdım hem cvp bsla tatlım basla yaıplmasıda ıyıce ogren sarcoglu yazmıs onun sıtesınden ıyıce ogren zaten bıseycık yok ayrı ayrı soganı gunde bır oglen aksam yemeklerden 10 dk once ıceceksın 15 gun yap bu kuru walla bebıste olmasa bende kı ıltıhabı attı ben kendımde fark ettım yarasınnnnn
kolay gelsin tatlım benim kocişte geç gelecek bu akşam , bende eve gittiğim gibi yapıcam soğanı bakalım :))
canım dediğini yapıcam sorucam sorularımı yarın bakalım :))
evet temızlendım gercekten bunun faydasını gordum sogan sadece bebek ıcın degıl vucudun hepsıne ıyı gelırmıs benım kuzen doktor k.b.b sogan suyu ıcıyorum dedım ıc dedı herseye faydası var antıbıyotık ozelllık ıcerırı dedı sadece fazla kulllanma demıstı bende 15.gunden fazla kullanmadım
bende 15 gün kullanıp bırakayım dimi canım fazlası zarardır , inşallah içebilirim soğanı pek sevmiyorum çünkü ben ögg(
kuzum biz de yarın gideceğiz, pzt sonucu alacağız, pazartesi akşamı doktorum nöbetçi göstereceğiz. bakalım neler diyecek:18:
kuzum biz de yarın gideceğiz, pzt sonucu alacağız, pazartesi akşamı doktorum nöbetçi göstereceğiz. bakalım neler diyecek:18:
Utanmasın hiç:)) Yapacak mı o da test vs seninle birlikte?
Valla bu iş aynen şans işi kuzum, tutacağı varsa ne yapsan tutuyor, tutmayacaksa da tutmuyor, benim de var 2 arkadaşım, doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldılar:) şaka gibi ama oluyor yani işte.. darısı biz debelenenlerin başına:))))))
Biz de seni ve karnındaki bebişi çok seviyoruz tatlımmmm...:))
Eşin için mi bebem????
benim test gününde onun sonucuda istiyo işte dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?