Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kendine ii bak tatlım, begümü öp. görüşürüzz

Görüşürüüüüüz tatlımmm...:)

aynen benimkide ole diyebilir. hatta daha da ciddileşip, lan bu sperm hiçbi akşamı bulmuoda nöbete gidicem akşamımı bulup çocuk olucak falan der:):):):) bir gun daha beklesin der:)))))))) ne münasebet der:))))))))))

Ne şırıngası noluyoz, karar mı aldık , kociş yok şırınga mı var artık? şırıngayla da uyunmaz ki ama allah muhafaza bir yerimize kaçar:)))))))

kuzum şırıngayla uyumak mı pehh o da kim, onu emellerimize alet edip sonrada kirli bir mendil gibi atacağız kenara ole uyuyacagız:)))))))

Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar

Hımm, ne zaman bat? E sağlık olsun tatlım, kafanız rahatlıycak ama testlerden sonra en azından, bence iyi olmuş.. Benim eşimde salı günü gidecek teste, bakalım nasılmış küçük haylazlar, uyanıklar mı uyuyorlar mı öğrenicez:))

kızlar benim kankam ilaçla korunuyodu o ay adet döneminde başlamadı ilaca adeti bitince ilişki olmuş 1 defa sonra annesinin yanına gitmişti ordan bi haber geldi 1 ay olmuştu hamile kalmış dedim bu ne hız yaaa işte tutçak olduktan sonra tutuyo

sizleri çook seviyorum yanımda olduğunuz için çook teşekkür ederiim

benim eşim utanıyoooo :):):) bat tarihim 19u ile 24ü arası değişiyo

kuzum şırıngayla uyumak mı pehh o da kim, onu emellerimize alet edip sonrada kirli bir mendil gibi atacağız kenara ole uyuyacagız:)))))))
:))) ben kociş hayatttaaaaa kabul etmez onu:))

Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar

Hoşgeldin tatlım.. Daha ilk denemenmiş, sağlık olsun sıkma canını, inşallah fazla beklemeden alırsın bebişini kucağına... Nedir mart ayı bat tarihin?

kuzum biz de yarın gideceğiz, pzt sonucu alacağız, pazartesi akşamı doktorum nöbetçi göstereceğiz. bakalım neler diyecek:18:

bizde seni sevios tatlım:)

benim eşim utanıyoooo :):):) bat tarihim 19u ile 24ü arası değişiyo

Utanmasın hiç:)) Yapacak mı o da test vs seninle birlikte?

Valla bu iş aynen şans işi kuzum, tutacağı varsa ne yapsan tutuyor, tutmayacaksa da tutmuyor, benim de var 2 arkadaşım, doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldılar:) şaka gibi ama oluyor yani işte.. darısı biz debelenenlerin başına:))))))

Biz de seni ve karnındaki bebişi çok seviyoruz tatlımmmm...:))

benim test gününde onun sonucuda istiyo işte dr

benim test gününde onun sonucuda istiyo işte dr

iyi bakalım doktordan çekinir yaptırır işte:) İnşallah herşeyde tertemiz çıkar tatlım.. ama ben bu doktora gitme işine çok taraftarım yani, öbür tülü insan haliyle acaba bir sorun var mı diye düşünüyor, böyle olunca ha tamam herşey yolunda denemeye devam diyorsun, diycez yani inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…