Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

evet canım yarın o gidecek. doktor spermiogram istedi. adetin son günü birliktelik, 3 gun perhiz, 4. gun gelsin ve spremiogramı halletsin dedi. yarın 4. gün:) insallah sonucları da adam gibi cıkarrr:)))))))))

İnşallah tatlımmmmm:)) Biz de o programdan gidiyoruz, cumartesi pazar pazartesi kapalı, salı doktor:)) hoş zaten benim kırmızı geldi, ama hain kociş hesaplamış zaten benim muhtemel adeti ona göre ayarlamıştır kesin:))) İnşallah iyi sonuçlar alırız haftaya tatlım hepimiz:) kafamız gözümüz rahatlar..

Son düzenleme:

insallah canım, ama dediğine kesinlikle katılıorum. doktora gitmek gerekli seyleri yapmak cok önemli. benim kafamdaki sorular bir bir çözülüo yani şu günlerde.

işallah ii çıkar canım ama korkmuyo değilim ne yalan söliim

CANIM YAA İÇİN KARŞILIKLI İSTEDİYSE ADAMIN ,, ÇIKARIN TADINI, KENDİNE İİ BAK ÖPÜYORUM , SAĞOL DESTEĞİN İÇİNDE ...

kızlar ii akşamlar ben bugün ultrasona gittim 7 haftalık olması gerekio bebeğin ama kese gözüktü bebek gözükmedi( değerimde iyi 2000 off ( :18::18:

insallah canım, ama dediğine kesinlikle katılıorum. doktora gitmek gerekli seyleri yapmak cok önemli. benim kafamdaki sorular bir bir çözülüo yani şu günlerde.

işallah ii çıkar canım ama korkmuyo değilim ne yalan söliim
Sıkmayın canınızı kılzar inşallah iyi haberler alıcaz, soru işaretleri gidecek bebiş gelecek:))

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,
yarın görüşürüz inşallah :))
İyi akşamlar tatlım..

Gel beraber olsun tülincim:))

kızlar ii akşamlar ben bugün ultrasona gittim 7 haftalık olması gerekio bebeğin ama kese gözüktü bebek gözükmedi( değerimde iyi 2000 off ( :18::18:
Telaş yapma hemen, bir sorun yoktur inşallah, görürsün bebişini de yakında.. Doktorun bir yorum yapmadı mı bununla ilgili?

evet olsun hemen, az kaldı ama .. off yaa ben de evde olmaktan sıkıldım çalışmayı özledim..

ya haklısın hep evde olmuyo da canımız istediğinde çekip gidebilsek keşke bugün doğrudürüst çalışmadımda vallahi canım hiçbişe istemiyooo

ya haklısın hep evde olmuyo da canımız istediğinde çekip gidebilsek keşke bugün doğrudürüst çalışmadımda vallahi canım hiçbişe istemiyooo

ben de çalışırken hep evde olauım derdim şimdi de işte olayım diyorum:)) bi şöyle vakitlice gidip gelinecek kebap iş bulamadım şu ahir ömrümde:)))

hemde nasıl geç cumartesileride 4 te çıkıoz pazardanda bişi anlamıom ev işi çamaşır vs....

cts calışmıom ben Allah tan. Gümrükler ne zaman tatil bizde o zaman tatil:) o yuzden cuma dan evimin temizliğini yapıorum. cts kurstan çıkıp geliorum. gardırop temizliği dolap temizliği gibi şeyleri yapıyorum. mutfakta yeni yeni şeyler deniorum. pazar da yatıom manda gibi:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…