- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.681
evet canım yarın o gidecek. doktor spermiogram istedi. adetin son günü birliktelik, 3 gun perhiz, 4. gun gelsin ve spremiogramı halletsin dedi. yarın 4. gün:) insallah sonucları da adam gibi cıkarrr:)))))))))
İnşallah tatlımmmmm:)) Biz de o programdan gidiyoruz, cumartesi pazar pazartesi kapalı, salı doktor:)) hoş zaten benim kırmızı geldi, ama hain kociş hesaplamış zaten benim muhtemel adeti ona göre ayarlamıştır kesin:))) İnşallah iyi sonuçlar alırız haftaya tatlım hepimiz:) kafamız gözümüz rahatlar..
anladım canım devam o zaman çalışmalara gün aşırı uygula ki tutma şancı yüksek olsun :))
kolay gelsin tatlım benim kocişte geç gelecek bu akşam , bende eve gittiğim gibi yapıcam soğanı bakalım :))
bende 15 gün kullanıp bırakayım dimi canım fazlası zarardır , inşallah içebilirim soğanı pek sevmiyorum çünkü ben ögg(
ılk basları bana da bohhhh dıye gelıyordu ama ınsan alısıyo 15 gun dene bakalım sende neler olacak...
iyi bakalım doktordan çekinir yaptırır işte:) İnşallah herşeyde tertemiz çıkar tatlım.. ama ben bu doktora gitme işine çok taraftarım yani, öbür tülü insan haliyle acaba bir sorun var mı diye düşünüyor, böyle olunca ha tamam herşey yolunda denemeye devam diyorsun, diycez yani inşallah:))
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,
yarın görüşürüz inşallah :))
CANIM YAA İÇİN KARŞILIKLI İSTEDİYSE ADAMIN ,, ÇIKARIN TADINI, KENDİNE İİ BAK ÖPÜYORUM , SAĞOL DESTEĞİN İÇİNDE ...ohh bak keyfine yavrum benim.. kim tutar seni :))))
tülin, daha zevkli bişiler bulalım kuzum ya..... pilates bile daha eğlenceli bence hatta :))
hee dinlenmek haram bana banu :) begüm uyandı, giydirdim, geldim. karnı aç, çorba morba bişiler hazırlıcam şimdi ona.
mutfağımı toplayıp, akşama yemek ayarlamam lazım bi de.
tülin, benimkinin de bu akşam içesi varmış... aradı demin, ne içelim hayatım, ne getireyim gelirken dedi :))) takıl sen, ben yorgunum-uyucam valla dedim :))))))))))))
sor canom.
doktor, eğer doğru düzgün takip ettiyse... büyüme ve gelişme hızını da bilir... ne zaman ne yapacağını da bilir o yumurtanın.
saat saat bilgi verir sana.
sen sormazsan, uğraşmaz elbette... gün verir geçer. sen sor, dikkatle incelesin, işini iyi yapsın :)))
iyi akşamlar canım
ben de kaçıcam birazdan.
VALLA YALELCİM İLLAKİ YAP DİYOR ISRARLA BEKLİYORUM HABERLEŞİRİZ DURUMA GÖRE HELE ŞU HAFTA SONUNU ATLATALIM Bİ TEMİZ TEMİZDEsen böle gez gez gel haberler kaçar giderr ,,, herkes iyi sende ne var ne yok..
kız keyfımden gezmıorum kii su araba mevsuzu var esımle onu ugrastık ıste golf vardı bıtane dun getırdı bıraz kullandım bu sabahta goturdu tamirciye sagını solunu gostermeye..degısen parcaları orjınal degılmıs felan vazgectık ıste..
ya canlarım benım oğlan var ya okuluydu toplantısıydı dersıydı derken fazla gıremıyorum ben sıtem etmekte haklısınız
banucum kesınlıkle dogru soyluosun hamılelıkle adet belırtılerı aynı oluyo genelde.. bıkac hafta once aman umutsuzluga kapılmayın belırtıler aynı felan dıye yazan ben sımdı adetım kesınlesmıs gıbı konusuyorum dimi ne manyagım :)))
ama valla ınsanın elınde olmuo canım 3 gun kaldı işte..
tulın eger olmazsak ne zaman test yaptıralım pazartesı iyimi
AMAN DA AMAN PEK Bİ SEVERİM BENDE AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ....ben bir türk kahvesi keyfi yapıp geliyorum kızlaaaaaaaaar:))
kızlar ii akşamlar ben bugün ultrasona gittim 7 haftalık olması gerekio bebeğin ama kese gözüktü bebek gözükmedi( değerimde iyi 2000 off ( :18::18:
doktorun ne dedi peki bu duruma
geç döllenme olmuş olabilir sağlıksız gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi( 50:
insallah canım, ama dediğine kesinlikle katılıorum. doktora gitmek gerekli seyleri yapmak cok önemli. benim kafamdaki sorular bir bir çözülüo yani şu günlerde.
Sıkmayın canınızı kılzar inşallah iyi haberler alıcaz, soru işaretleri gidecek bebiş gelecek:))işallah ii çıkar canım ama korkmuyo değilim ne yalan söliim
İyi akşamlar tatlım..kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar,
yarın görüşürüz inşallah :))
Gel beraber olsun tülincim:))CANIM YAA İÇİN KARŞILIKLI İSTEDİYSE ADAMIN ,, ÇIKARIN TADINI, KENDİNE İİ BAK ÖPÜYORUM , SAĞOL DESTEĞİN İÇİNDE ...
VALLA YALELCİM İLLAKİ YAP DİYOR ISRARLA BEKLİYORUM HABERLEŞİRİZ DURUMA GÖRE HELE ŞU HAFTA SONUNU ATLATALIM Bİ TEMİZ TEMİZDE
AMAN DA AMAN PEK Bİ SEVERİM BENDE AFİYET BAL ŞEKER OLSUN ....
Telaş yapma hemen, bir sorun yoktur inşallah, görürsün bebişini de yakında.. Doktorun bir yorum yapmadı mı bununla ilgili?kızlar ii akşamlar ben bugün ultrasona gittim 7 haftalık olması gerekio bebeğin ama kese gözüktü bebek gözükmedi( değerimde iyi 2000 off ( :18::18:
ya üfffff eve gitmek istiom artık hadi saat 7 olsunnnn
ya üfffff eve gitmek istiom artık hadi saat 7 olsunnnn
evet olsun hemen, az kaldı ama .. off yaa ben de evde olmaktan sıkıldım çalışmayı özledim..
off hiç sorma. saat 7 de çıkıorum bende cok geç bayan için
ya haklısın hep evde olmuyo da canımız istediğinde çekip gidebilsek keşke bugün doğrudürüst çalışmadımda vallahi canım hiçbişe istemiyooo
hemde nasıl geç cumartesileride 4 te çıkıoz pazardanda bişi anlamıom ev işi çamaşır vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?