Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ben de çalışırken hep evde olauım derdim şimdi de işte olayım diyorum:)) bi şöyle vakitlice gidip gelinecek kebap iş bulamadım şu ahir ömrümde:)))

ahhh öyle bir işvarmıdır ki ama yurtdışında var benim akrabalar çalışıyo 3 saatlik bi iş süper olurdu vallahi

ay ilahi özlem ya, güldürdün yine beni:))) manda gibi deme kızım kendine:) bebekler gibi uyuyorum falan de bari:)))

ay ilahi özlem ya, güldürdün yine beni:))) manda gibi deme kızım kendine:) bebekler gibi uyuyorum falan de bari:)))

ne bebeki be:):) ne yalan sölicem size:) kusun ne uyyuması zaten. cts pazar 8,30 da ayaktayım kursa gidiom alim olcam ya. saat 2 de evde oluorum pzarda. direk koltuga gömüorum kendimi:):):)

ben yemek yapmayıda unuttum artık annem kıyamıyo bizde yiin dio eşim pek mutlu değil ama yapçak bişi yok 7 den sonra ne yapılır evde boğazınada düşkün benimki çeşit olcak illaki annem sağolsunnnnnn

ahhh öyle bir işvarmıdır ki ama yurtdışında var benim akrabalar çalışıyo 3 saatlik bi iş süper olurdu vallahi

burda da vardır belki, ben şu dil olayını çözeyim bulurum belki:) bak dil olayı demişken, şu evrak işlerim bitince dil kursu olayı hemen başlasa ne güzel olurdu, hem para veriyorlar ben kursa gidince hem de işte evde kalmamış olurum hem de dil öğrenicem işte, ayrıca arkadaşda bulurum ben ordan, aman aman bi taşla 4 kuş olayı:)))))

iimiş ya üstüne para verme olayları bende geliommmmmmmmmm

kız ne guzel üstüne par veriolar, bizi de soyuyolar walla burda:):) ohh walla karlısın 1 taşta 4 kuş:)))) nie geç kaldın bu kadar:))))

Canım haftasonu yapıorum 2 çeşit yemek 3 gun idare edio bizi. bir gunde kayınvalidem de yiyom. bir gunde sallapati yapıos. hafta bitti. Ama eşim yemek seçmez. bulgur pilavı koy onune hani bunun asıl yemeği, salatası ayranı demez. sadece karnıbahar yemeğini yapma ona yeter. sadece salatasını yer. erkeğin yemek seçme işi cok zor yaaaaaa. babam da ole . seçer de seçer.

iimiş ya üstüne para verme olayları bende geliommmmmmmmmm

evet kuzum ben öğrenince şaşırmıştım, hatta önce o parayı kurs parası sandım, alıp devletten kursa yatırıcam diye, eşim dediki hayır o para kursa gidersen senin olacak, hani yol parası , kurstaki yeme içme paran diye verecekler sana.. aaa dedim, dedim kaldım öyle:))) haa hatta burda bir anne çocuk sağlığı merkezleri var, hamileliğin başından gidersen , her gittiğin ay para veriyorlar sana teşvik olsun diye.. amaçları da bebeği anne karnında takip etmeye başlamak bir sorun varsa müdahale etmek.. ayrıca 7-8 yaşına gelene kadar çocuk bu rütin kontrollere devam ediyorlarmış. olurda çocuk da bir anomali varsa topluma adaptasyonunu sağlamak amaçlı... aşmış bunlar bacım, peh peh peh..

:))) geç kalmadım, bekliyorum işte, oturumumu yeni aldım, şimdi halletmem gereken başka evrak işleri var, onları tamamladıktan sonra başvurabiliyorum ancak:)

vayyyyyyyyyyyy biz yaşıozmu burda be

:))) geç kalmadım, bekliyorum işte, oturumumu yeni aldım, şimdi halletmem gereken başka evrak işleri var, onları tamamladıktan sonra başvurabiliyorum ancak:)

süpermis walla canım, degerlendir bunları. way be ne memleket goruonmu. sanslı kızsın vesselam canım:)

benimki ete alışmış kayserili ya bizde otu severiz zeytinyağı falan alışamadı daha bide yemek ogün akşam pişcek akşam yicek zor işim vallahi benim yaz gelse die bakıom bayılıyo karpuz peynire kes kes koy önüne :):):):):):)

ooo işin zor wallahi, neyse idare ediosunuz birbirinizi ii bari. karpuz peyniri kim sevmez ya. bak nasıl canım çekti:):)

vayyyyyyyyyyyy biz yaşıozmu burda be

süpermis walla canım, degerlendir bunları. way be ne memleket goruonmu. sanslı kızsın vesselam canım:)

aynen öyle kızlar, şu sosyal devlet olayında gerçekten uçmuş gitmişler, bizden fersah fersah ötede adamlar.. hani evet şanslıyım ben şimdi burda olmakla ama ya niye benim memleketimde yok diye de hayıflanıyorum, insanın bir yandan da zoruna gidiyor yani, kıskançlık mı bu , evet dibine kadar..:)))

evet yani insan durup bi düsünüo,bizim ne eksiğimiz biz nie yapmıoruz biz nie insanımızın kıymetini bilmioruz. ama daha cok yol var bizim onumuzde oraya gelene kadar bence:):) neyse cok sukur iyelim yine de canımm

tabi zoruna gidiyo insanın halimize baksana bebek istediği duyarlarda işten çıkarırlar die korkuoz biz hala değer yok bacım burda insanlaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…