- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.721
puhahahha evet bende o durumdaydım. ama folikasidimi içerken yakalandım:)))))))))))
vallahi çantanın fermuarlı gözünde saklı bide kimse yokken içiom :)
evet yani insan durup bi düsünüo,bizim ne eksiğimiz biz nie yapmıoruz biz nie insanımızın kıymetini bilmioruz. ama daha cok yol var bizim onumuzde oraya gelene kadar bence:):) neyse cok sukur iyelim yine de canımm
tabi zoruna gidiyo insanın halimize baksana bebek istediği duyarlarda işten çıkarırlar die korkuoz biz hala değer yok bacım burda insanlaraaaa
Şükür tabii, ama inşallah o noktaya geliriz biz de bir gün..
Belus, burda istersen 3 yıla kadar izin alabiliyorsun, doğum-bebek izni, aldığın maaşın yaklaış yarısını alabiliyorsun o durumda ama çok da sorun değil, çünkü devlet ayrıca çocuk parası da veriyor, biraz eksiğiyle maaşımın sorun olmaz dersen 3 yıl yani iznin, sonra da paşalar gibi dönüyorsun işine, kimsenin almama gibi bir hakkı yok geri, sendikaları var, işyerinin canını çıkarır öyle bir durumda çünkü..
canlarım ben yavaştan yavaştan kaçıom herkese ii akşamlar olsun yarın güzel haberler alalım inşallah bakalım bizim hamişler nasıl sölücekler kocişlerine öptüm hepinizi
görüşürükkk
canlarım ben yavaştan yavaştan kaçıom herkese ii akşamlar olsun yarın güzel haberler alalım inşallah bakalım bizim hamişler nasıl sölücekler kocişlerine öptüm hepinizi
görüşürükkk
görüşürükkk
evet bende öle bişiler bilorum. hele bi o gunler gelsin muhasebecimizle iice bi konusup öğreneceğim
Şükür tabii, ama inşallah o noktaya geliriz biz de bir gün..
Belus, burda istersen 3 yıla kadar izin alabiliyorsun, doğum-bebek izni, aldığın maaşın yaklaış yarısını alabiliyorsun o durumda ama çok da sorun değil, çünkü devlet ayrıca çocuk parası da veriyor, biraz eksiğiyle maaşımın sorun olmaz dersen 3 yıl yani iznin, sonra da paşalar gibi dönüyorsun işine, kimsenin almama gibi bir hakkı yok geri, sendikaları var, işyerinin canını çıkarır öyle bir durumda çünkü..
Görüşürüz kuzummmm... :) İyi akşamlar sana da..
evet sen şimdiden hiç bulandırma durumu zaten gıcıklar senin işyerindekiler, ne zaman oldu o zaman araştır ama, sen susunca çünkü onlar da hiç ses etmiyor bir hakkın varsa bile..
acık daha anlat ben kesin niyeti bozcam tutmayın beni ben geliom yanınaaaa
kaldıkmı başbaşa:):) bak şimdi patron pazartesi günü ingiltereye uçacak, o yuzden hala çalıştırıo bizi. evime erkenden gitmem lazımdı bugun( yok kuzum su anda mecburen biliolar böle bi hazırlık içinde oldugumu ama detay vermiorum napayım.
gel bebeeeeem, başımın üstünde yerin var:)
ee kaçta çıkacaksın peki ? uçsun nereye uçuyorsa ya allaa allaa, ay sinir oluyorum böyle tiplere, ama bana da hep gıcık patronlar denk gelmiştir.. bi kere bi tanesi, ertesi gün tatile gidecekmiş mayoşorta ihtiyacı varmış , onu almaya gitti bizi de dönücem toplantı yapıcaz bekleyin diye akşam 9 a kadar tuttu ofiste..:))
yuhhhhhhh mayoşort için mi bekletti:) ne bilim ben beklios işte. ben de sinir oluorum ama napalım. bebeği var evde onu bırakıp bırakıp gidio. bi akşam evine erken gitmio. ya hiçmi özlemion çocugunu be kadın. ben patron olcam, zengin olcam, sabahın körü gelip akşamın körü çıkıcam cocuguma zaman ayırmıcam. olduuuuuuuuu. zaten burdakiler dalga geçio benle. aman sakın 4-5 aylık olmadan soleme wallahi seni kandırıp çocugu aldırır die.
:))) işkolik bunlar hayatım yapacak birşey yok.. ben hiç o kadar kariyer manyağı olmadım bilemiyorum, belki bizimkisi yanıl belki onların ki, ama ben deli çalışmayla mutlu olmam yani onu biliyorum, kendime vakit ayrımam şart benim..
Neyse az kaldı ama çıkarsın diyorum birazdan, neticede mesai bitecek az sonra..
Sıkmayın canınızı kılzar inşallah iyi haberler alıcaz, soru işaretleri gidecek bebiş gelecek:))
İyi akşamlar tatlım..
Gel beraber olsun tülincim:))
Telaş yapma hemen, bir sorun yoktur inşallah, görürsün bebişini de yakında.. Doktorun bir yorum yapmadı mı bununla ilgili?
çalışmdan yapamam bende ama normal çalışacam yani. aklım iş olmıycak benim hep. eşim askerdeyken aradı bir gun işyerimi. patronum çıktı, nie arıosun burası işyeri dedi asker adama. aldım teli konustum kapadım. sonra patronuma gidip dedim, verimli olabilmem için kafaım rahat olması lazım. askerden ii haberler alıcamki kafamda sıkıntı olmasın. lutfen bir daha bu şekilde konusmayın dedim. böyle insan bendekiler. daha anlatsam neler neler.
evet şekerim toplanmaya başlıom yavaştan
geç döllenme olabilir yada sağlıksız gebelik olabilir dedi maaleseff(
tam danaymış onlarda, kızdım bak çok ama iyi cevap vermişsin aferin kuzuma benim:)))
Tamam hayatım ben de çıkyıorum kociş gelmek üzere.. Öpüyorum kocaman, harika bir h.sonu geçir emi..
kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi benmiyim
Arkadaslarrrrrrrrrr anlatiyorum:))) biliyosunuz ovulasyon testi aldim ilk defa bu ay cok uzuluyodum burda da paylasmistim bi turlu yumurtlayamadim cift cizgiyi koyu goremedim cok uzuluodumsonra sogan kuru yapiim dedim yaptim 4 gun dayanabildim :) bu ara tabi ovulasyon testi yapmaya devam ediorum. normalde 15.gunumde yumurtlamam gerekioken 25. gunumde yumurtladim 18 subatta yani 8 subat yerine 18 subatta yumurtladim.neyse olmaz fln dedik ama yinede biz denedik hatta denedigimiz gun iliskiden sonra cok enteresan oldum en son anda gozyaslarimi tutamadm fln cok enteresandi herneyse bunu doktoruma soyledigimde yumurtlamandan 14 gun sayicaksin oyle adet olucaksin bu ay gecikicek dedi bende tamam dedim... zaten islerim bugunlerde o kadar yogunki buraya bile yazamiodum . gecem gunduzum yok cizimler teslimler falan derken (ic mimarim) ben:) dun degil evelsi gun belimde bi agri hissettim eyvah regli oluorm dedim bu arada durmadan assagidan elle kontrol ediorum hemen hemen 2 aydir. artik assagiyi iyice cozdum:) 2 gun bel agrimdan sonra tuvalete gittigimde aaaa bi baktim elime gelen misket gibi sert yer kulak memesi gibi heralde yanlis oldu fln dedim kalktim.sonra bi dahaki tuvalete gittigimde kilodumda bi kan vardi nokta alel acele altimi sildim hicbisey yok.direk aklima ilk hamileligim geldi ondada aynisiini yasamistm boyle nisan gibi bisey gelmisti adet oldum sanmistim ama olmamistm. her neyse aksaminda kocisimle iliskiye girdik tabi ona hic bisey demiorum umitlenmesin die :) iliskimiz bittikten onra sen hamilesin dedi nasi yani ya dedim yine bi yerin o kdr genislemis ki ben naptigimi bilemedm dedi ahahahha:))))) ve dun erken gebelik testi vardi evde 2 tane ikisinide yaptim cift cizgi:) hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim sonucum 26,5 cikti:) soktayim hala :) oyle iste:)
sağol canım; çalışıyorum fazla muhabbette olamıyorum...şimdi ise haberim var..Bende hamileyim...sonunda çift çiziyi gördüm..darısı sizlerin başına inşallah...
beysal , nersan , ramrod hamişler,,
banunun kırmızılar geldi malesef ama moraller yerinde ,, ütü yapmaya giti...
Ben henüz test yapmadım içimden gelmedi...
özlem buralardaydı toplantısı varmış kaçtıı,,,
furtadoo kocişiyle gezmeye gitti...
Lata beklemede....
Ahirimsin hala bekliyor bugün bat günü bişi yok...
Gülden yeni geldi buralardaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?