- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.741
tebrik ederim canım ..................darısı bizlere:)Arkadaslarrrrrrrrrr anlatiyorum:))) biliyosunuz ovulasyon testi aldim ilk defa bu ay cok uzuluyodum burda da paylasmistim bi turlu yumurtlayamadim cift cizgiyi koyu goremedim cok uzuluodumsonra sogan kuru yapiim dedim yaptim 4 gun dayanabildim :) bu ara tabi ovulasyon testi yapmaya devam ediorum. normalde 15.gunumde yumurtlamam gerekioken 25. gunumde yumurtladim 18 subatta yani 8 subat yerine 18 subatta yumurtladim.neyse olmaz fln dedik ama yinede biz denedik hatta denedigimiz gun iliskiden sonra cok enteresan oldum en son anda gozyaslarimi tutamadm fln cok enteresandi herneyse bunu doktoruma soyledigimde yumurtlamandan 14 gun sayicaksin oyle adet olucaksin bu ay gecikicek dedi bende tamam dedim... zaten islerim bugunlerde o kadar yogunki buraya bile yazamiodum . gecem gunduzum yok cizimler teslimler falan derken (ic mimarim) ben:) dun degil evelsi gun belimde bi agri hissettim eyvah regli oluorm dedim bu arada durmadan assagidan elle kontrol ediorum hemen hemen 2 aydir. artik assagiyi iyice cozdum:) 2 gun bel agrimdan sonra tuvalete gittigimde aaaa bi baktim elime gelen misket gibi sert yer kulak memesi gibi heralde yanlis oldu fln dedim kalktim.sonra bi dahaki tuvalete gittigimde kilodumda bi kan vardi nokta alel acele altimi sildim hicbisey yok.direk aklima ilk hamileligim geldi ondada aynisiini yasamistm boyle nisan gibi bisey gelmisti adet oldum sanmistim ama olmamistm. her neyse aksaminda kocisimle iliskiye girdik tabi ona hic bisey demiorum umitlenmesin die :) iliskimiz bittikten onra sen hamilesin dedi nasi yani ya dedim yine bi yerin o kdr genislemis ki ben naptigimi bilemedm dedi ahahahha:))))) ve dun erken gebelik testi vardi evde 2 tane ikisinide yaptim cift cizgi:) hemen hastaneye gittim kan testi yaptirdim sonucum 26,5 cikti:) soktayim hala :) oyle iste:)
kızlar dayanamadım bir tane daha idrar testi yaptım yineeee çift çizgi çıktı ay sevinçten uçuyorum :):):):):)):):):):):
şimdi benmiyim
hihihi saol cnmcim:)aa tebrik ederim. bir hamilemiz daha oldu. maaşallah
hic beklemiyodum bu ay nasip bu aymis elhamdulillah:)tersten gidiyorum. hikayeni okudum şimdi. çok enteresan gerçekten de :) çok güzel. inşallah her şey gönlünüzde olur. Allah sağlık bir hamilelik ve doğum nasib eder inşallah. tekrar tebrik ederim
tebrik ederim canım ..................darısı bizlere:)
Oleeeeeey)))) kızlar topik çok yogun olduğu için sondan başlıyorum okumaya. Daha ilk okuduğum mesajda hemen bir hamile haberi, sonra bir tane daha ))) çok sevindimmmmmm. Sanki çok yakın arkadaslarım hamileymiş gibi.beysal, ramrod ve nersan tebrik ediyorum arkadaslar sizi. Allah, gebelerinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. ay çok sevinçliyim. Darısı biz bekleyenlerin başına.
korunun dedi antiibiyotik verdi çünkü olursa ilaç bebişe bişi yaptımı die endişelenmezmişiz o zaman işte bu ay kullancam batın 3. günü hormon testi yapçak bana eşimde gitçek ayrıca bakıcaz ona göre günler belirlicekmiş bize
Görüşürüüüüüz tatlımmm...:)
Ne şırıngası noluyoz, karar mı aldık , kociş yok şırınga mı var artık? şırıngayla da uyunmaz ki ama allah muhafaza bir yerimize kaçar:)))))))
kuzum şırıngayla uyumak mı pehh o da kim, onu emellerimize alet edip sonrada kirli bir mendil gibi atacağız kenara ole uyuyacagız:)))))))
Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar
Utanmasın hiç:)) Yapacak mı o da test vs seninle birlikte?
Valla bu iş aynen şans işi kuzum, tutacağı varsa ne yapsan tutuyor, tutmayacaksa da tutmuyor, benim de var 2 arkadaşım, doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldılar:) şaka gibi ama oluyor yani işte.. darısı biz debelenenlerin başına:))))))
Biz de seni ve karnındaki bebişi çok seviyoruz tatlımmmm...:))
aynen öyle kızlar, şu sosyal devlet olayında gerçekten uçmuş gitmişler, bizden fersah fersah ötede adamlar.. hani evet şanslıyım ben şimdi burda olmakla ama ya niye benim memleketimde yok diye de hayıflanıyorum, insanın bir yandan da zoruna gidiyor yani, kıskançlık mı bu , evet dibine kadar..:)))
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GGÜNAAAYDDDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜZEL ANNİŞ ADAYLARIIIIII
nabersiniz bakalım sabah sabah....
ohh herkes sıcacık yatakta, mayışık mayışık yorgana dolanmış, kocişe sarılmış uyuyor di mi :)))) ohhh keyif sizde valla...
biz, begümle mesaiye başlayalı takriben 1,5 saat oldu bile :))) 6:30 itibari ile uyandı bu sabah yine.. ''annne benim uykum bitti, uyumıgam ben arkık'' diye geldi yanıma uyandırdı beni de... giyindik geldik salona, oynaşıyoruz... gürültü yapmıyoruz babamıza, uyusun tosunum, büyüsün :)))
haydi hayırlısı bakalım... aksatma aman antibiyotiklerini.. zaten 1 haftalık bişeydir muhtemelen heralde..
kontrollerinizi testlerinizi yaptırın, içiniz rahat olsun canım..
kaçmaz ayol... :))) işi bitince fırlatçaz atçaz kenara o şırıngayı biz :)))
ahahahaha.. aynen budur :)))
sana da iyi çalışmalar, hoşgeldin. allah en kısa zamanda göbüşünü doldursun lettuce..
banu, sana daha enteresan bişi diyim mi?
ben spiralle hamile kaldım. olacaksa oluyor. eşim doktorun üstüne yürüdü, iyi takamadın bilmemne diye... sonra tarafsız bi doktor bulduk, ikisi beraber girdiler operasyona.. kürtaj ve spiral çıkartmak için.. ikisi birlikte yaptılar çıkartma ve tahliye işlerini.. o tarafsız doktor dediki, ''gayet iyi yerleştirilmişti spiral, tam yerinde, olması gerektiği şekilde''...
ama literatürde varmış böyle olaylar.. olabilirmiş, normalmiş.. hiçbir yöntemin, %100 koruyuculuğu olamazmış zaten.
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay anacım, tam tekmil bilemiyorum ve o zamanlar hiç bu konularla alakam olmadığı için araştırmamıştım ama... ingilterede de böyleydi sistem. inanılmaz rahattılar... kursa gidiyorlar, para veriliyor.. hastahaneye gidiyorlar, para veriliyor... çocuk yapıyorlar, üstüne deli gibi para veriliyor.. işleri hep cepte, tehlike mehlike yok... bi rahattılar.. çok imrenmiştim .. daha ben 23-24 falandım o zaman, kafam çok basmıyordu bu gebelik mebelik işlerine... ama, benim okulumda bi öğrenci hamile kalmıştı orda. o kızın bile hemen hemen tüm masrafları (bebeğin babası yerli ingiliz olduğu için) karşılanmıştı. kız doğurdu falan... şaka gibi ama, kıskandım mı? evet valla... adamlar acayip disiplinler sistemler kuruyorlar... biz böyle debeleniyoruz burda(
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerim öpüyorum hepinizi güzel bir gün olmasını dilerim gerçi ben çalışıyorum artık benim için ne kadar güzel olacaksa
yalel yaaaa benim adam tutturdu biz 5 aydır istioz ama doğru dürüst çalışmadık sen ilaç içme soğan suyunu falan iç biz sıkı çalışalım bu ay olmazsa söz öteki ay beraber tüm testleri yaptırcaz dio
adama laf anlatamıom zaten ikidir oldu olan artık mecburen ayın 19 u ve 24 ü arasını beklicem bu aya bende eklendim yani ama hiç umudum yok
beluuuuuuuuuuuuuus, tüliiiiinnn, ses verin ayol:))
tülinnnn, günaydın tatlım:) hayrdır sen burda cumartesi??? ay test mi yaptın yoksa, ay güzel haber mi var yoksa???
geldim geldim yan binaya gittimde sparişleri kontrol ediodum
banu dr bana biraz iltihap var dedi sadece öyle önemli bişiin yok dedi ondan benimki dinlemio :) napalım vardır bi hayır saldım çayıra mevlam bebişi yerleştireee
kafiyesiz oldu ama olsun :):):):):)
ee o zaman bence önce bi doktora sor derim, iltahap ne boyutta önemli çünkü, hamilelikte bebek için sorun olabiliyor sanırım, tabii ki benim bildiğim bu emin değilim yine de, ama bu soğan kürü iltahap vs temizliyor sanırım.. ay bilemedim bak şimdi:) ne yapsan acaba:))
Tülin evet yani, gerilim dozunu arttırıyor bence de:)))
bat tarihin nedir peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?