Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tebrik ederim canım ..................darısı bizlere:)

aa tebrik ederim. bir hamilemiz daha oldu. maaşallah
hihihi saol cnmcim:)
tersten gidiyorum. hikayeni okudum şimdi. çok enteresan gerçekten de :) çok güzel. inşallah her şey gönlünüzde olur. Allah sağlık bir hamilelik ve doğum nasib eder inşallah. tekrar tebrik ederim
hic beklemiyodum bu ay nasip bu aymis elhamdulillah:)
tebrik ederim canım ..................darısı bizlere:)

amin cnm darisi basiniza insaallah cnm:)

Oleeeeeey)))) kızlar topik çok yogun olduğu için sondan başlıyorum okumaya. Daha ilk okuduğum mesajda hemen bir hamile haberi, sonra bir tane daha))) çok sevindimmmmmm. Sanki çok yakın arkadaslarım hamileymiş gibi.beysal, ramrod ve nersan tebrik ediyorum arkadaslar sizi. Allah, gebelerinizi saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. ay çok sevinçliyim. Darısı biz bekleyenlerin başına.

Son mesajlara şöyle bir göz attım herkeze iyi geceler. Sabaha ben gelinceye kadar yine sayfalar dolusu yazı okuyacağımdan eminim bol bol kaynatırsınız. Yarınada bol bol hamiş haberleri almak dileğiyle tatlı rüyalar.

amin cnm cok saol tesekkur ederim:)))) darisi hepinizin basina insaallah:)

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GGÜNAAAYDDDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜZEL ANNİŞ ADAYLARIIIIII

nabersiniz bakalım sabah sabah....
ohh herkes sıcacık yatakta, mayışık mayışık yorgana dolanmış, kocişe sarılmış uyuyor di mi :)))) ohhh keyif sizde valla...
biz, begümle mesaiye başlayalı takriben 1,5 saat oldu bile :))) 6:30 itibari ile uyandı bu sabah yine.. ''annne benim uykum bitti, uyumıgam ben arkık'' diye geldi yanıma uyandırdı beni de... giyindik geldik salona, oynaşıyoruz... gürültü yapmıyoruz babamıza, uyusun tosunum, büyüsün :)))

haydi hayırlısı bakalım... aksatma aman antibiyotiklerini.. zaten 1 haftalık bişeydir muhtemelen heralde..
kontrollerinizi testlerinizi yaptırın, içiniz rahat olsun canım..

kaçmaz ayol... :))) işi bitince fırlatçaz atçaz kenara o şırıngayı biz :)))

kuzum şırıngayla uyumak mı pehh o da kim, onu emellerimize alet edip sonrada kirli bir mendil gibi atacağız kenara ole uyuyacagız:)))))))

ahahahaha.. aynen budur :)))

Selam kızlar şubatın 17snden beri korunmuyorum ayın 29nda hastalanmam gerekiyordu bir sevinçle bugün doktora gittim ama malesef sonuç 0.0 ama mart ayından umutluyum herkeze iyi çalışmalar

sana da iyi çalışmalar, hoşgeldin. allah en kısa zamanda göbüşünü doldursun lettuce..

banu, sana daha enteresan bişi diyim mi?
ben spiralle hamile kaldım. olacaksa oluyor. eşim doktorun üstüne yürüdü, iyi takamadın bilmemne diye... sonra tarafsız bi doktor bulduk, ikisi beraber girdiler operasyona.. kürtaj ve spiral çıkartmak için.. ikisi birlikte yaptılar çıkartma ve tahliye işlerini.. o tarafsız doktor dediki, ''gayet iyi yerleştirilmişti spiral, tam yerinde, olması gerektiği şekilde''...
ama literatürde varmış böyle olaylar.. olabilirmiş, normalmiş.. hiçbir yöntemin, %100 koruyuculuğu olamazmış zaten.

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ay anacım, tam tekmil bilemiyorum ve o zamanlar hiç bu konularla alakam olmadığı için araştırmamıştım ama... ingilterede de böyleydi sistem. inanılmaz rahattılar... kursa gidiyorlar, para veriliyor.. hastahaneye gidiyorlar, para veriliyor... çocuk yapıyorlar, üstüne deli gibi para veriliyor.. işleri hep cepte, tehlike mehlike yok... bi rahattılar.. çok imrenmiştim .. daha ben 23-24 falandım o zaman, kafam çok basmıyordu bu gebelik mebelik işlerine... ama, benim okulumda bi öğrenci hamile kalmıştı orda. o kızın bile hemen hemen tüm masrafları (bebeğin babası yerli ingiliz olduğu için) karşılanmıştı. kız doğurdu falan... şaka gibi ama, kıskandım mı? evet valla... adamlar acayip disiplinler sistemler kuruyorlar... biz böyle debeleniyoruz burda (

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerim öpüyorum hepinizi güzel bir gün olmasını dilerim gerçi ben çalışıyorum artık benim için ne kadar güzel olacaksa

yalel yaaaa benim adam tutturdu biz 5 aydır istioz ama doğru dürüst çalışmadık sen ilaç içme soğan suyunu falan iç biz sıkı çalışalım bu ay olmazsa söz öteki ay beraber tüm testleri yaptırcaz dio
adama laf anlatamıom zaten ikidir oldu olan artık mecburen ayın 19 u ve 24 ü arasını beklicem bu aya bende eklendim yani ama hiç umudum yok

Günaydııııın Yaleeeeeel ve begüm:)) Ay kendi çocukluğum geldi aklıma, annem çalışan bir kadındı haliyle uuyumak isterdi bense sıkıntıdan patlardım, annem azıcık daha uyuyalım kızım deyince 30 saniye kadar bekler, azıcık bekledim anne uyanalım mı artık diye tuttururdum:))) Zor işler velhasıl bunlar, ama güzel zamanlar.. Ben ailede en büyük kuzenim, kardeşim dahil herkes benden 10-20 yaş arası küçük:) Bana daha onların yeni doğmuş halleri dün gibiyken hepsi eşşek kadar oldu, teker teker evden ayrılmaya başladılar bile.. İnsan dönüp bakınca, o uzuuuuun gelen yılların ne kadar çabuk geçmiş olduğunu görüyor.. Bi zaman gelecek mesela, aynı şeyler begümcük için de söyler bulacağız kendimizi, yalel senin kızın ünv. bitti mi, aaa nişanlandı mı diye:))

Bu avrupa konusunda haklısın tatlım, insan imreniyor, kıskanıyor bir sürü şey.. Burda da her halta para veriyorlar. o dediğin kıza inanırım.. Hatta şöyle bir durum var burda, eğer bekar anneysen hele hele öğrenciysen falan üniversitede, devlet daha da bir yağdırıyor, aman eksik kalmasın, bekar anne olmak zor zaten, okulunu da bırakmasın diye:)) İlginç di mi? ne güzel bir de.. Biz de bekar anne olmak parayı bırak toplumsal baskı açısından bile altından kalkması çok zor bir şey.. Mesela benim eşimin yeğeni(ablasının kızı) ,2. doğurdu 2 hafta önce.. İlk çocuğuna hamile kaldığında gitmiş ailesine, ya ben hamileyim çocuğu da istiyorum ama erkek arkadaşımla aram iyi değil ne yapayım diye.. Aile de sen nasıl istiyorsan öyle yap tatlım, biz sana desteğiz her zaman demişler, kız adamdan ayrılıp çocuğu doğurmuş, aile de gerçekten destek olmuş ama, şimdi nişanlı ve 2. doğurdu..:)) christmas tatilinde biraradaydık, konuşurken kızla kıskandım valla, kadın olarak böyle bir özgürlüğe sahip olabilmeyi çok isterdim.. yargılanmadan, suçlu ilan edilmeden, kadınlığından utandırılmaya çalışılmadan yaşamak.. inşallah bir gün geliriz biz de bu fikir noktasına..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerim öpüyorum hepinizi güzel bir gün olmasını dilerim gerçi ben çalışıyorum artık benim için ne kadar güzel olacaksa

Günaydııııııın tatlımmm...:) Eee madem çok ısrar ediyor yap hayatım, eğer sağlığın açısından riskli bir durum yoksa tabii..

tülinnnn, günaydın tatlım:) hayrdır sen burda cumartesi??? ay test mi yaptın yoksa, ay güzel haber mi var yoksa???

beluuuuuuuuuuuuuus, tüliiiiinnn, ses verin ayol:))

geldim geldim yan binaya gittimde sparişleri kontrol ediodum
banu dr bana biraz iltihap var dedi sadece öyle önemli bişiin yok dedi ondan benimki dinlemio :) napalım vardır bi hayır saldım çayıra mevlam bebişi yerleştireee
kafiyesiz oldu ama olsun :):):):):)

ee o zaman bence önce bi doktora sor derim, iltahap ne boyutta önemli çünkü, hamilelikte bebek için sorun olabiliyor sanırım, tabii ki benim bildiğim bu emin değilim yine de, ama bu soğan kürü iltahap vs temizliyor sanırım.. ay bilemedim bak şimdi:) ne yapsan acaba:))

Tülin evet yani, gerilim dozunu arttırıyor bence de:)))

vallahi benimki yaptı yapacağını zaten şu saatten sonrada ilaca korkarımda bitkisel yöntemleri yapçam artık bende ama anacım adamda haklı hep nazlandım ben ii çalışmadım birde benimki mümessildi dr un verdiği ilaç için çok düşük basit bi ilaç önemli bir iltihabın olsaydı bu ilacı vermezdi diyo tamam dedim napalım hayırlısı olsun bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…