Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Eee o zaman dene tatlım bakalım ne olacak, olmadı dediği gibi önümüzdeki ay hem o testlerini yaptırır hem de sen ilacını içersin, ama inşallah tutar:))

Şimdi ben seni listeye ekleyeyim diyorum:) 19-24 arası demişsin ne yazmalıyım beklediğimiz adete kuzum?:)

Son düzenleme:

24 yazda net olsun bence bu arada yumurtlamayada başladım ben :) bakalım nolcak ay çok heyecanlı

tülinnnn, günaydın tatlım:) hayrdır sen burda cumartesi??? Ay test mi yaptın yoksa, ay güzel haber mi var yoksa???

tülin heyecan arttırıyo bence :)

ya tülinden cevap gelmedi merak ettim

tüüüüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..... Kuzum cevap versene, çatlıycaz burda ama, ayıptır günahtır yani:))

kızlar günaydın hepinizi öpüyorum , kız allah sizi kahretmesin yapmadım bişi yok test mest okuyordum geçmişi güldürdünüz beni sabah sabah , bacım ben doğuracam yakında gaz doğuracam çocuk değil nur topu gibi sıkışmış bir gazınız var diyecekler bana , sabah yine kıvrandım acıyla , biran için adet sancısı sanıyom sonra diyom yok gazmış...eee siz napıyorsunuz bakimm neler var akşamdan beri naptınız neler karıştırdınız ??? Ben iş yerindeyim malum c.teside bana rahat yok..

oh nihayet cevap geldi, dokuz doğurduk biz de burda beklerken:))) Ne bileyim cumartesi seni görünce burda ay dedim güzel haber var:) Bu gaz da hayırdır inşallah, yani kiminde olabiliyor hamişlik zamanı ama inşallah senin de öyledir.. Teste karar verdin mi??

Biz aynıyız valla kuzum, benim de kociş bu cmtsi çalışıyor , ben de buradayım.. ama tabii sessiz sakin bugün burası:) Kızlar kocişleriyle beraber, çoğunun deneme günleri başlamış durumda, yoğunluk evlerde yani:)))

tülin ben senden şüpeleniyorummmm hadi inşallah vardır

benim eşimin kuzeni ebe arkadaşlar o bana dediki adet bittimi son 1 haftaya kadar olma olasılığı çok yüksekmiş sadece son hafta olmazmış o yüzden ne zaman yumurtlucam diye stres yapma dedi bana :)

hesapladım bugün başlıyo yumurtlama belirtileride var önümüzdeki bir hafta tam gaz çalışmaaa

Hadi bakalım o zaman bol şans şimdiden:))) Benim de 10 u gibi başlayacak çalışmalar bu ay, 10-12-14-16-18 diye gidicem bu ay bakalım, başını kaçırdım belki sonuna yetişir:) bi de bu hafta eşimin de sonuçlarını alırsak ve iyi çıkarsa kafam da daha rahat olur..

kafanı hep rahat tut tatlım çok fazlada bebiş die adapte olma beyin oyunlar oynuomuş o zaman ama diyene bak tabi elde değil

başını nasıl kaçırın ?

benim eşimin kuzeni ebe arkadaşlar o bana dediki adet bittimi son 1 haftaya kadar olma olasılığı çok yüksekmiş sadece son hafta olmazmış o yüzden ne zaman yumurtlucam diye stres yapma dedi bana :)

:) haklı bence de.. Ben zaten stres yapmıyorum bacım:) benim yumurtlama günlerini hesaplamam sadece o günlerde ilişkiye girmek için değil de zaten, daha dengeli olmasını sağlamak, hergün yerine gün aşırı ve bir kez olacak şekilde, bi de yataktan azıcık dinlenerek kalkıyorum vs.. budur yani:)

Günaydııııın tatlımm:) iyiyiz işte bir iki kız varız bugün sadece takılıyoruz öyle:) Sen nasılsın?

günaydın canımmm

iyiyim canım ben bir problem yok şimdilik,
olsun banucum takılın kızlar uykudadır daha nede olsa c.tesi ben işteyim 12 olsada çıksam diye bekliyorum vallah

başını nasıl kaçırın ?

ee dün geldi ya benim kırmızılar, liste başından sonuna geçtim onu diyorum:))

Yok yok , ilişki konusunda rahatım ben, sadece benim azgın tekemi frenliyorum o yumurtlama günlerinde biraz daha o kadar.. Bu ay karar verdim zaten, belirti falan da aramayacağım kendimde, yalan çıkıyor onlar genelde.. Yumurtlama döneminden sonra , kendimi kafamı oyalayacak birşeyler bulacağım..

ben önceden çok yanlış yapıodum hemen kalkıodum artık yatıom ha birde olmadan 2 saat önce eşlerinize sert bir kahve içirin çok işe yarıomuş :)

Kızlar günaydınnn, öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, güzel haberler almaya başladık inşallah bu ay hepimizin yüzü güler, ben aşırı stres yaptım hatta yüzümde sivilceler çıkmaya başladı buhranlardayım şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama umarım kırmızıları görüpte dahada kötü olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…