- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.761
vallahi benimki yaptı yapacağını zaten şu saatten sonrada ilaca korkarımda bitkisel yöntemleri yapçam artık bende ama anacım adamda haklı hep nazlandım ben ii çalışmadım birde benimki mümessildi dr un verdiği ilaç için çok düşük basit bi ilaç önemli bir iltihabın olsaydı bu ilacı vermezdi diyo tamam dedim napalım hayırlısı olsun bakalım artık
ya tülinden cevap gelmedi merak ettim
Eee o zaman dene tatlım bakalı ne olacak, olmadı dediği gibi önümüzdeki ay hem o testlerini yaptırır hem de sen ilacını içersin, ama inşallah tutar:))
Şimdi ben seni listeye ekleyeyim diyorum:) 19-24 arası demişsin ne yazmalıyım beklediğimiz adete kuzum?:)
24 yazda net olsun bence bu arada yumurtlamayada başladım ben :) bakalım nolcak ay çok heyecanlı
tülinnnn, günaydın tatlım:) hayrdır sen burda cumartesi??? Ay test mi yaptın yoksa, ay güzel haber mi var yoksa???
tülin heyecan arttırıyo bence :)
ee o zaman bence önce bi doktora sor derim, iltahap ne boyutta önemli çünkü, hamilelikte bebek için sorun olabiliyor sanırım, tabii ki benim bildiğim bu emin değilim yine de, ama bu soğan kürü iltahap vs temizliyor sanırım.. Ay bilemedim bak şimdi:) ne yapsan acaba:))
tülin evet yani, gerilim dozunu arttırıyor bence de:)))
ya tülinden cevap gelmedi merak ettim
tüüüüliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..... Kuzum cevap versene, çatlıycaz burda ama, ayıptır günahtır yani:))
kızlar günaydın hepinizi öpüyorum , kız allah sizi kahretmesin yapmadım bişi yok test mest okuyordum geçmişi güldürdünüz beni sabah sabah , bacım ben doğuracam yakında gaz doğuracam çocuk değil nur topu gibi sıkışmış bir gazınız var diyecekler bana , sabah yine kıvrandım acıyla , biran için adet sancısı sanıyom sonra diyom yok gazmış...eee siz napıyorsunuz bakimm neler var akşamdan beri naptınız neler karıştırdınız ??? Ben iş yerindeyim malum c.teside bana rahat yok..
günaydın hepinize nasılsınız bakalım kızlar bugün ??
Tamam yazarım öyle de aa nasıl yani, ee yumurtluyorsan 14 gün sonra adet olman lazım:)
oh nihayet cevap geldi, dokuz doğurduk biz de burda beklerken:))) Ne bileyim cumartesi seni görünce burda ay dedim güzel haber var:) Bu gaz da hayırdır inşallah, yani kiminde olabiliyor hamişlik zamanı ama inşallah senin de öyledir.. Teste karar verdin mi??
Biz aynıyız valla kuzum, benim de kociş bu cmtsi çalışıyor , ben de buradayım.. ama tabii sessiz sakin bugün burası:) Kızlar kocişleriyle beraber, çoğunun deneme günleri başlamış durumda, yoğunluk evlerde yani:)))
hesapladım bugün başlıyo yumurtlama belirtileride var önümüzdeki bir hafta tam gaz çalışmaaa
günaydın hepinize nasılsınız bakalım kızlar bugün ??
Hadi bakalım o zaman bol şans şimdiden:))) Benim de 10 u gibi başlayacak çalışmalar bu ay, 10-12-14-16-18 diye gidicem bu ay bakalım, başını kaçırdım belki sonuna yetişir:) bi de bu hafta eşimin de sonuçlarını alırsak ve iyi çıkarsa kafam da daha rahat olur..
Hadi bakalım o zaman bol şans şimdiden:))) Benim de 10 u gibi başlayacak çalışmalar bu ay, 10-12-14-16-18 diye gidicem bu ay bakalım, başını kaçırdım belki sonuna yetişir:) bi de bu hafta eşimin de sonuçlarını alırsak ve iyi çıkarsa kafam da daha rahat olur..
benim eşimin kuzeni ebe arkadaşlar o bana dediki adet bittimi son 1 haftaya kadar olma olasılığı çok yüksekmiş sadece son hafta olmazmış o yüzden ne zaman yumurtlucam diye stres yapma dedi bana :)
Günaydııııın tatlımm:) iyiyiz işte bir iki kız varız bugün sadece takılıyoruz öyle:) Sen nasılsın?
günaydın canımmm
başını nasıl kaçırın ?
:) haklı bence de.. Ben zaten stres yapmıyorum bacım:) benim yumurtlama günlerini hesaplamam sadece o günlerde ilişkiye girmek için değil de zaten, daha dengeli olmasını sağlamak, hergün yerine gün aşırı ve bir kez olacak şekilde, bi de yataktan azıcık dinlenerek kalkıyorum vs.. budur yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?