- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.781
iyiyim canım ben bir problem yok şimdilik,
olsun banucum takılın kızlar uykudadır daha nede olsa c.tesi ben işteyim 12 olsada çıksam diye bekliyorum vallah
hayırlısı olsun canım artık olan olmuş:) hayırlısıyla bekleyelimvallahi benimki yaptı yapacağını zaten şu saatten sonrada ilaca korkarımda bitkisel yöntemleri yapçam artık bende ama anacım adamda haklı hep nazlandım ben ii çalışmadım birde benimki mümessildi dr un verdiği ilaç için çok düşük basit bi ilaç önemli bir iltihabın olsaydı bu ilacı vermezdi diyo tamam dedim napalım hayırlısı olsun bakalım artık
kafanı hep rahat tut tatlım çok fazlada bebiş die adapte olma beyin oyunlar oynuomuş o zaman ama diyene bak tabi elde değil
ee dün geldi ya benim kırmızılar, liste başından sonuna geçtim onu diyorum:))
Yok yok , ilişki konusunda rahatım ben, sadece benim azgın tekemi frenliyorum o yumurtlama günlerinde biraz daha o kadar.. Bu ay karar verdim zaten, belirti falan da aramayacağım kendimde, yalan çıkıyor onlar genelde.. Yumurtlama döneminden sonra , kendimi kafamı oyalayacak birşeyler bulacağım..
yok vallaha test çantamda ama aklıma gelmiyor vallahi yapmak yarınıda atlatayım hele bir banumda bakacaz merak etmeyin hemen girip yazacam öle bişi olursa ,,,, napalım be banucum kendi işin olunca mecbur çalışıyorsun işte....bende duydum hamişken olabiliyormuş gaz olayı inşallah bakalım...oh nihayet cevap geldi, dokuz doğurduk biz de burda beklerken:))) ne bileyim cumartesi seni görünce burda ay dedim güzel haber var:) bu gaz da hayırdır inşallah, yani kiminde olabiliyor hamişlik zamanı ama inşallah senin de öyledir.. Teste karar verdin mi??
Biz aynıyız valla kuzum, benim de kociş bu cmtsi çalışıyor , ben de buradayım.. Ama tabii sessiz sakin bugün burası:) kızlar kocişleriyle beraber, çoğunun deneme günleri başlamış durumda, yoğunluk evlerde yani:)))
günaydın tatlım hoşgeldin...iyiyiz çok şükür yani ben iyiyim gazwoman olaraktan takılıyom vere kaçıyom insanlardan çok komik ya pıslıyor bişiler yapıyorum hehe çok komiğim...günaydın hepinize nasılsınız bakalım kızlar bugün ??
canım valla benimde şüphelerim çok kendimce ama nasip tabi heyecanda yapmak istemiyorum yok yere , kızlar memişlerime bakıyorum akşamları yemyeşil damarlarım kalın kalın odular uçları böle kara yeşil oldu damarlardan...zaten olaki gebe olursam ben en büyük belirtim bu memişler olacak gazım dışında...bilginizee ama eğerki değilsemde şunu düşünecem kesin birseyler başladı ama sonuçlanamadı normal yaşadığım reaksiyonlar değil çünkü bunlar...tülin ben senden şüpeleniyorummmm hadi inşallah vardır
hayırlısı olsun canım artık olan olmuş:) hayırlısıyla bekleyelim
ben bu ay hiç stres yapmamaya kaarar vermiştim
imkansız birşey bu
ayrıca biyerde okudum bebeğin stressiz bir ortamda olacağ fikrine katılmıyorlar
o zaman tecavüze uğrayanlar hamile kalmazdı diyorlar
bende strese devam dedim:)))))))
yok vallaha test çantamda ama aklıma gelmiyor vallahi yapmak yarınıda atlatayım hele bir banumda bakacaz merak etmeyin hemen girip yazacam öle bişi olursa ,,,, napalım be banucum kendi işin olunca mecbur çalışıyorsun işte....bende duydum hamişken olabiliyormuş gaz olayı inşallah bakalım...
günaydın tatlım hoşgeldin...iyiyiz çok şükür yani ben iyiyim gazwoman olaraktan takılıyom vere kaçıyom insanlardan çok komik ya pıslıyor bişiler yapıyorum hehe çok komiğim...
canım valla benimde şüphelerim çok kendimce ama nasip tabi heyecanda yapmak istemiyorum yok yere , kızlar memişlerime bakıyorum akşamları yemyeşil damarlarım kalın kalın odular uçları böle kara yeşil oldu damarlardan...zaten olaki gebe olursam ben en büyük belirtim bu memişler olacak gazım dışında...bilginizee ama eğerki değilsemde şunu düşünecem kesin birseyler başladı ama sonuçlanamadı normal yaşadığım reaksiyonlar değil çünkü bunlar...
ben önceden çok yanlış yapıodum hemen kalkıodum artık yatıom ha birde olmadan 2 saat önce eşlerinize sert bir kahve içirin çok işe yarıomuş :)
Kızlar günaydınnn, öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, güzel haberler almaya başladık inşallah bu ay hepimizin yüzü güler, ben aşırı stres yaptım hatta yüzümde sivilceler çıkmaya başladı buhranlardayım şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama umarım kırmızıları görüpte dahada kötü olmam
bu arada beni merak eden olur mu bilmem
Ama ben hala adet olmadım hala her iki yumurtalğım da sancı var
hiç bir belirti kalmadı göğüs şişliği dışında
Hayırlısı ama adet belirtileri de yok oldu
Aslına bakarsan o da hikaye:))) yani ben araştırdım onu da çok, doktorlar ilişki sırasında hareketli spremlerin zaten çok hızla hareket ettiğini söylüyorlar.. ama işte önlem olsun diye bir 15 dakika kadar bekliyorum ben yine de.. ha bir de ilişkiden sonra eşin hemen dışarı çıkmasınmış, azıcık beklemesi öyle iyiymiş..
Kahveyi de denedim geçen ay ama bişey olmadı:)) Bu ay eşim kendine, zinc + b6 vitamini aldı, hücre yenilenmesi için, kahveden daha etkili olur dedik bakalım:) görücez:)
Merhaba tatlım, inşallah gelmez kırmızılar... Ama sakin olmaya çalış.. Bak ben dün gördüm kırmızı kartı ama iyiyim şimdi, kısmet değilmiş bi dahakine deyip mart sonuna odaklandım:)))
bu arada beni merak eden olur mu bilmem
ama ben hala adet olmadım hala her iki yumurtalğım da sancı var
hayırlısı ama adet belirtileri de yok oldu
Ahahahahahahah:)))) İlahi 9ay ya, çok güldüm.. evet valla bu inatla biz yapabiliriz diyorum mart ayında bişeyler, listenin bi başında bi sonunda:))) imkan olsa ortaya da giricez ama işte 30 güne anca 2 adet sığdırabiliyoruz:))
Şaka bi yana, moralin bozuk mu tatlım? hiç üzme kendini, insan haliyle buruluyor biraz başta normal o kadarı da ama sızlanmak da fayda etmiyor neticede.. İnşallah bizim de martın sonunda yüzümüz güler, kader arkadaşım, battaşım benim:) alıyorum seni de listenin sonuna, 30 mart diye
evet tülin en büyük belirti memişlermiş ilk onlar başlıomuş karıncalanıyomuş uçları falan
hayırlısı olsun canım artık olan olmuş:) hayırlısıyla bekleyelim
ben bu ay hiç stres yapmamaya kaarar vermiştim
imkansız birşey bu
ayrıca biyerde okudum bebeğin stressiz bir ortamda olacağ fikrine katılmıyorlar
o zaman tecavüze uğrayanlar hamile kalmazdı diyorlar
bende strese devam dedim:)))))))
Hayatım ne demek merak etmemek, ediyoruz tabii:)) Ne zaman test yapacaksın?bu arada beni merak eden olur mu bilmem
ama ben hala adet olmadım hala her iki yumurtalğım da sancı varX
hayırlısı ama adet belirtileri de yok oldu
ben inanmıyorum o belirtilere artık geçen ay resmen hepsini yaşadım beynim ii oynadı benimle günüm 5 gün geçeseye kadar inanmıcam :)
yok vallaha test çantamda ama aklıma gelmiyor vallahi yapmak yarınıda atlatayım hele bir banumda bakacaz merak etmeyin hemen girip yazacam öle bişi olursa ,,,, napalım be banucum kendi işin olunca mecbur çalışıyorsun işte....bende duydum hamişken olabiliyormuş gaz olayı inşallah bakalım...
günaydın tatlım hoşgeldin...iyiyiz çok şükür yani ben iyiyim gazwoman olaraktan takılıyom vere kaçıyom insanlardan çok komik ya pıslıyor bişiler yapıyorum hehe çok komiğim...
canım valla benimde şüphelerim çok kendimce ama nasip tabi heyecanda yapmak istemiyorum yok yere , kızlar memişlerime bakıyorum akşamları yemyeşil damarlarım kalın kalın odular uçları böle kara yeşil oldu damarlardan...zaten olaki gebe olursam ben en büyük belirtim bu memişler olacak gazım dışında...bilginizee ama eğerki değilsemde şunu düşünecem kesin birseyler başladı ama sonuçlanamadı normal yaşadığım reaksiyonlar değil çünkü bunlar...
öle karıncalanma falan yok bende ama aşırı şiştiler anormal şekilde damarlar gözümü alıyor o derece iştee aman takılmıyorum neyse allah hayırlısını versin ama dikkat ediyorum ama kendime yinede ne olur ne olmaz..
az kaldı tatlım 1 saat sonraaa hooop sıcacık evine gideceksin, kocişin gelecek, cumartesi akşamının tadını çıkaracaksın:)
merak etmez olurmuyuz kuzum senin bat ne zamandı hayatım bende beklemedeyim kasık çekilmeleri devam bendede ayrıca gazla savaşıyorum aşırı bir şekilde....
yok kız eve gidip dinlenemicem ki akşama inşallah, doktor kontrolüm var bugün de oraya gidecek yani ama olsun ne yapalım akşama dinlenicem ya kocamla o yeter bana :))=)
canım güldürdün beni :)) gazwoman heee olsun canım ya bende hiç bilmezdim gaz olayını ama kullandığım ilaçların etkisiyle sanırım 3 ay oldu çok oluyor vallah
ama canım göğüslerinin damarlanması hamileliğin belirtisi :))
yap kız artık şu testi bak yoksa biz gelip yaptırıcaz haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?