- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.801
canım özürdilerimmm valla ben karıştırıom hala sen hamiş değilmiydin
merhabalar kızlar mart ayı uğurunuz olsun inşallah
belus cum hatırlarsan bende seni hamile zannetmiştim
hayırlısı heee hamileyim ben
moral oldu kız bu bana
sorma vallaha ya allahtan koku yok ,,, akşam çok kötüydüm markete gittik alışverişe reyonda bakınıyoruz bora diyorki tüliş şuna baksana bende elimde araba kaç kaç kaç diyorum ben önden benimki arkadan reyon değiştiriyoz öldük gülmekten..ben salıyorum gitsin oda bağırıyor arkamdan ohh yarasın koyver gitsin diyor çocuk gibi oynadık koca insanlarrhayatım ne demek merak etmemek, ediyoruz tabii:)) ne zaman test yapacaksın?
Adet belirtilerinin gitmesi iyi bir işaret bence, hadi hayırlısı bakalım:)
tecavüz olayına da güldüm çok, yani kuzum, neticede aynı noktaya geliyoruz dönüp dolaşıp, varsa bebişin geleceği geliyor, ortam,şartlar, kürler hikaye...
Ben de aynen.. Beyin istediğimiz şeyi bize yalandan sunuyor işte, herşeyi hamişliğe yoruyoruz.. O yüzden bu ay aynı hatayı yapmıycam, son 2 ay sürekli kendimi dinledim çünkü.. Kocişten güzel test sonuçları alayım, bir de doktora sor dedim, spermlerin kalitesini hızını vs arttırmak için ne yapmamız veya yapmamaız gerek diye soracak, doktorda önerilerde bulunur onlara da dikkat ederiz, tamam işte ondan sonrasına kafa yormayacağım.. Neticede ben hamiş kalabildiğimi bilyorum, kocişde de sorun yoksa, gelecek elbet bir ara bu bebiş demektir:)
ahahahahaha, çok güldüm ya, pıslıyorsun demek:)) ay çok zor bir durum ama o biliyorum, demiştim ya bir iki yıl önce çok fena olmuştum ben de, çalışıyordum da, allahım allahım kabus gibiydi:) insan ne yapacağını şaşırıyor:)
vallahi içimden gelmiyor yoksa naz falan yapmıyorum haa korkuda var muhakkak oda biraz tedirgin ediyoryok kız eve gidip dinlenemicem ki akşama inşallah, doktor kontrolüm var bugün de oraya gidecek yani ama olsun ne yapalım akşama dinlenicem ya kocamla o yeter bana :))=)
canım güldürdün beni :)) gazwoman heee olsun canım ya bende hiç bilmezdim gaz olayını ama kullandığım ilaçların etkisiyle sanırım 3 ay oldu çok oluyor vallah
Ama canım göğüslerinin damarlanması hamileliğin belirtisi :))
yap kız artık şu testi bak yoksa biz gelip yaptırıcaz haaa
benim batım dündü test yaptım negatif
eğer pazartesiye kadar olmazsam pazartesi tekrar yapcam
bende de dün çok gaz vardı :)) karnabahardan diye düşündüm
gerçi gaz da belirtiymiş
ben biraz umutlu sonra bir anda umudumu kaybediyorum:)
sende kabızlık var mı peki cnım
bende yok
onu yapıom ben bak çıkartmıyom hemen dayanabildiği yere kadar :):):):):):):):)
Banucuğum öyle canım kısmet değilmiş inşallah bi dahakine senden de güzel haberler alırız canım ama insan geriliyo elimde değil öyle tuhaf bir ruh halindeyim ki anlatamam sana geçen gün bir rüya görmüştüm o beni etkiledi uykumda böyle atılıp gidiyorum ben hiç doktora gitmemiştim biliyosun 8 Martı beklicem olmadı ilk işim doktora gitmek olacak korkunun ecele faydası yok nasıl olsa, dua etmeye devam
öle karıncalanma falan yok bende ama aşırı şiştiler anormal şekilde damarlar gözümü alıyor o derece iştee aman takılmıyorum neyse allah hayırlısını versin ama dikkat ediyorum ama kendime yinede ne olur ne olmaz..
yok kız eve gidip dinlenemicem ki akşama inşallah, doktor kontrolüm var bugün de oraya gidecek yani ama olsun ne yapalım akşama dinlenicem ya kocamla o yeter bana :))=)
canım güldürdün beni :)) gazwoman heee olsun canım ya bende hiç bilmezdim gaz olayını ama kullandığım ilaçların etkisiyle sanırım 3 ay oldu çok oluyor vallah
ama canım göğüslerinin damarlanması hamileliğin belirtisi :))
yap kız artık şu testi bak yoksa biz gelip yaptırıcaz haaa
Hayatım ne demek merak etmemek, ediyoruz tabii:)) Ne zaman test yapacaksın?
adet belirtilerinin gitmesi iyi bir işaret bence, hadi hayırlısı bakalım:)
Tecavüz olayına da güldüm çok, yani kuzum, neticede aynı noktaya geliyoruz dönüp dolaşıp, varsa bebişin geleceği geliyor, ortam,şartlar, kürler hikaye...
ben de aynen.. Beyin istediğimiz şeyi bize yalandan sunuyor işte, herşeyi hamişliğe yoruyoruz.. O yüzden bu ay aynı hatayı yapmıycam, son 2 ay sürekli kendimi dinledim çünkü.. kocişten güzel test sonuçları alayım, bir de doktora sor dedim, spermlerin kalitesini hızını vs arttırmak için ne yapmamız veya yapmamaız gerek diye soracak, doktorda önerilerde bulunur onlara da dikkat ederiz, tamam işte ondan sonrasına kafa yormayacağım.. neticede ben hamiş kalabildiğimi bilyorum, kocişde de sorun yoksa, gelecek elbet bir ara bu bebiş demektir:)
Ahahahahaha, çok güldüm ya, pıslıyorsun demek:)) Ay çok zor bir durum ama o biliyorum, demiştim ya bir iki yıl önce çok fena olmuştum ben de, çalışıyordum da, allahım allahım kabus gibiydi:) insan ne yapacağını şaşırıyor:)
ben dün test yaptım canım negatifti bende eğer adet olmazsam
pazartesiye kadar bekleyecem çünkü dün çok ağladım çıkmadı diye
bugün biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun arkadaşım.. Aynen öyle tatlım, herşeyden önce bizim iyi olmamız lazım... Ama bu ay ilginçtir benim de adetim çok ağrılı başladı dün çok fenaydım , ilaçda almak istemedim kıvarndım resmen bütün gün.. bugün daha iyiyim.. Bilemiyorum ki yani, içerde bişeyler oluyor ama ne oluyor acep.. Bakalım, bu rahimlerin hazırlığı ne zaman bitecek de vitaminler bebişe dönüşecek:)) Ben bu çift adet dönemli marttan umutluyum ama ya hayırlısı olsun hakkımızda..:)insallah banucum insallah. aslinda benim moralimi bozmama zaman kalmadan acayip bir karin agrim oldu. dun butun gece sagolsun kocam karnimi ovdu anca oyle uyuyabildim. normalde hafif bir agri olurdu. o da bir saatte gecerli. bu defa beni cok endiselendirdi. agri ve yanma hissi. bebek hevesim bile kalmadi. bugun daha iyiyim ama hala hevesim falan yok. belki bir kac gune tekrar heveslenirim. kendi sagligimin her seyden daha onemli oldugunu alamadim. bebek bile ikinci sirada geliyor.
sorma vallaha ya allahtan koku yok ,,, akşam çok kötüydüm markete gittik alışverişe reyonda bakınıyoruz bora diyorki tüliş şuna baksana bende elimde araba kaç kaç kaç diyorum ben önden benimki arkadan reyon değiştiriyoz öldük gülmekten..ben salıyorum gitsin oda bağırıyor arkamdan ohh yarasın koyver gitsin diyor çocuk gibi oynadık koca insanlarr
vallahi içimden gelmiyor yoksa naz falan yapmıyorum haa korkuda var muhakkak oda biraz tedirgin ediyor
kabızlık yok ama onunda düzeni değişti günde bir kere rahat rahat olurdu düzenli olarak şimdi oda şaştı kendini...kaybetme umudunu gecikme olurmuydu peki sende hiç..
sorma vallaha ya allahtan koku yok ,,, akşam çok kötüydüm markete gittik alışverişe reyonda bakınıyoruz bora diyorki tüliş şuna baksana bende elimde araba kaç kaç kaç diyorum ben önden benimki arkadan reyon değiştiriyoz öldük gülmekten..ben salıyorum gitsin oda bağırıyor arkamdan ohh yarasın koyver gitsin diyor çocuk gibi oynadık koca insanlarr
vallahi içimden gelmiyor yoksa naz falan yapmıyorum haa korkuda var muhakkak oda biraz tedirgin ediyor
kabızlık yok ama onunda düzeni değişti günde bir kere rahat rahat olurdu düzenli olarak şimdi oda şaştı kendini...kaybetme umudunu gecikme olurmuydu peki sende hiç..
ben dün test yaptım canım negatifti bende eğer adet olmazsam
bugün biraz daha iyiyim
nolur ağlamaaa kıyamam yaaaa vardır bi hayırrr
o göğüsler benide çok ürkütüyor benim maşallah iri zaten göğüsler gebe kalırsam onlar böle iri iri kalırsa pamela anderson gibi gezecem ,,, ama yinede inşallah öledir...:))) ben de aynen:))) yalelin dediği gibi erkekleri çok bu karmaşanın içine çekmemek lazım, onlara çaktırmadan uğraşmak daha iyi.. öbür türlü o da sende hamiş belirtileri falan aramaya başlıyor, bi de kendinde kusur arammaya başlıyor daha da sıkıntılı oluyor.. Bakalım bi hamiş kalsak, işe yarayan yöntemler listesi hazırlarız artık birlikte:))
sağol hayatım, öyle tabii zaten hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş:) sen de inşallah doktora bebiş için gidersin ama olurda görürsen kırmızıları git tatlım dokta , öğren ne var ne yok, rahatla.. Bak ben de haftaya benim kocişi gönderiyorum doktora:) bilelim bir sorun var mı yok mu, en azından varsa bir sorun biliriz çözmeye çalışırız, böyle debelenmekten iyidir yani:)
kuzum valla bu göğüs olayı beni çok umutlandırıyor, çok bariz bir belirti çünkü.. Inşallah yanılmıyorumdur hamişsindir..
Sağol arkadaşım, senin de inşallah..:)
aaa doktora mı gideceksin bugün, unuttum bak ne için gidiyordun? Bize de yaz ne dediğini dönünce..:)
üzülme kuzum benim daha var ama 2-3 gün erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum korkuyorumben dün test yaptım canım negatifti bende eğer adet olmazsam
Bugün biraz daha iyiyim
patlatır vallahi hahahageçmiş olsun arkadaşım.. Aynen öyle tatlım, herşeyden önce bizim iyi olmamız lazım... Ama bu ay ilginçtir benim de adetim çok ağrılı başladı dün çok fenaydım , ilaçda almak istemedim kıvarndım resmen bütün gün.. Bugün daha iyiyim.. Bilemiyorum ki yani, içerde bişeyler oluyor ama ne oluyor acep.. Bakalım, bu rahimlerin hazırlığı ne zaman bitecek de vitaminler bebişe dönüşecek:)) ben bu çift adet dönemli marttan umutluyum ama ya hayırlısı olsun hakkımızda..:)
ay tülinim yaaa, çok güldürdün beni:))) iyi yapıyorsun boşver, sal gittsin tabee:) içinde tutmaya kalksan patlatır o gaz adamı valla:)))
benim rahim duvarı kalınlaşması var o yüzden erken adet görürüm ben
21 gün de olurdum bu gün 26.gün oyüzden dün umutluydum test için
hayırlısı bakalım
bende tembellik var sadece adet zamanımda rahatlardım biraz o korkutuyor
takılmayım diyorum ama aklım orda yaa
yok bugün iyiyim ama test yapmaya korkar duruma eldim artık
ağlama kuzum, inşallah pozitifi görürsün bir dahaki teste.. pozitif de yanılma olasılığı çok az ama negatif test sonucu hata verebiliyor çünkü biliyorsun.. Sıkma güzel canını..
o göğüsler benide çok ürkütüyor benim maşallah iri zaten göğüsler gebe kalırsam onlar böle iri iri kalırsa pamela anderson gibi gezecem ,,, ama yinede inşallah öledir...
üzülme kuzum benim daha var ama 2-3 gün erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum korkuyorum
patlatır vallahi hahaha
aklının orada olması normal kuzum....çok doğal hayırlısı versin rabbim hakkımızda...
yahu gelse bi dert gelmese bi dert annem benimki geleydide bu kadar sıkıntı basmayaydı diyo ben gelmesinde artık bebiş olsun karnımda diom kadın olmak zorrrr çok zorrrr
bekle bence yapma hemen test belki test yanıltıyodur
Bu arada pembemasalın kırmızılar gelmiş, yeni topik açmış, nisan ayı için orada gördüm..
olcağı varsa olur kızlarrrr benim kuzenin tek yumurtayla 2 ayda hamile kaldı çocuk 2 yaşına bile geldi ki oda çok korkuyodu ya olmazsa diye 16 yaşında 1 yumurtasıyla birlikte kocaman kist alındı ondan ama maaşallah çatır çatırda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?