Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sorma vallaha ya allahtan koku yok ,,, akşam çok kötüydüm markete gittik alışverişe reyonda bakınıyoruz bora diyorki tüliş şuna baksana bende elimde araba kaç kaç kaç diyorum ben önden benimki arkadan reyon değiştiriyoz öldük gülmekten..ben salıyorum gitsin oda bağırıyor arkamdan ohh yarasın koyver gitsin diyor çocuk gibi oynadık koca insanlarr
vallahi içimden gelmiyor yoksa naz falan yapmıyorum haa korkuda var muhakkak oda biraz tedirgin ediyor

kabızlık yok ama onunda düzeni değişti günde bir kere rahat rahat olurdu düzenli olarak şimdi oda şaştı kendini...kaybetme umudunu gecikme olurmuydu peki sende hiç..

onu yapıom ben bak çıkartmıyom hemen dayanabildiği yere kadar :):):):):):):):)

:))) ben de aynen:))) yalelin dediği gibi erkekleri çok bu karmaşanın içine çekmemek lazım, onlara çaktırmadan uğraşmak daha iyi.. öbür türlü o da sende hamiş belirtileri falan aramaya başlıyor, bi de kendinde kusur arammaya başlıyor daha da sıkıntılı oluyor.. Bakalım bi hamiş kalsak, işe yarayan yöntemler listesi hazırlarız artık birlikte:))

Sağol hayatım, öyle tabii zaten hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiş:) Sen de inşallah doktora bebiş için gidersin ama olurda görürsen kırmızıları git tatlım dokta , öğren ne var ne yok, rahatla.. Bak ben de haftaya benim kocişi gönderiyorum doktora:) bilelim bir sorun var mı yok mu, en azından varsa bir sorun biliriz çözmeye çalışırız, böyle debelenmekten iyidir yani:)

Kuzum valla bu göğüs olayı beni çok umutlandırıyor, çok bariz bir belirti çünkü.. inşallah yanılmıyorumdur hamişsindir..

merhabalar kızlar mart ayı uğurunuz olsun inşallah

Sağol arkadaşım, senin de inşallah..:)

Aaa doktora mı gideceksin bugün, unuttum bak ne için gidiyordun? bize de yaz ne dediğini dönünce..:)

Son düzenleme:

ben dün test yaptım canım negatifti bende eğer adet olmazsam
pazartesiye kadar bekleyecem çünkü dün çok ağladım çıkmadı diye
bugün biraz daha iyiyim

Geçmiş olsun arkadaşım.. Aynen öyle tatlım, herşeyden önce bizim iyi olmamız lazım... Ama bu ay ilginçtir benim de adetim çok ağrılı başladı dün çok fenaydım , ilaçda almak istemedim kıvarndım resmen bütün gün.. bugün daha iyiyim.. Bilemiyorum ki yani, içerde bişeyler oluyor ama ne oluyor acep.. Bakalım, bu rahimlerin hazırlığı ne zaman bitecek de vitaminler bebişe dönüşecek:)) Ben bu çift adet dönemli marttan umutluyum ama ya hayırlısı olsun hakkımızda..:)

Ay tülinim yaaa, çok güldürdün beni:))) İyi yapıyorsun boşver, sal gittsin tabee:) içinde tutmaya kalksan patlatır o gaz adamı valla:)))

benim rahim duvarı kalınlaşması var o yüzden erken adet görürüm ben
21 gün de olurdum bu gün 26.gün oyüzden dün umutluydum test için
hayırlısı bakalım
bende tembellik var sadece adet zamanımda rahatlardım biraz o korkutuyor
takılmayım diyorum ama aklım orda yaa

bugün biraz daha iyiyim

ağlama kuzum, inşallah pozitifi görürsün bir dahaki teste.. pozitif de yanılma olasılığı çok az ama negatif test sonucu hata verebiliyor çünkü biliyorsun.. Sıkma güzel canını..

o göğüsler benide çok ürkütüyor benim maşallah iri zaten göğüsler gebe kalırsam onlar böle iri iri kalırsa pamela anderson gibi gezecem ,,, ama yinede inşallah öledir...
Bugün biraz daha iyiyim
üzülme kuzum benim daha var ama 2-3 gün erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum korkuyorum
patlatır vallahi hahaha

aklının orada olması normal kuzum....çok doğal hayırlısı versin rabbim hakkımızda...

yok bugün iyiyim ama test yapmaya korkar duruma eldim artık

yahu gelse bi dert gelmese bi dert annem benimki geleydide bu kadar sıkıntı basmayaydı diyo ben gelmesinde artık bebiş olsun karnımda diom kadın olmak zorrrr çok zorrrr

bekle bence yapma hemen test belki test yanıltıyodur

ağlama kuzum, inşallah pozitifi görürsün bir dahaki teste.. pozitif de yanılma olasılığı çok az ama negatif test sonucu hata verebiliyor çünkü biliyorsun.. Sıkma güzel canını..

tamam iyiyim ama dün çok komik şeylere ağlıyordum yaa
eşimi de çıldırttım ne yapacağını şaşırdı
inanamıyorum sen buna ağlamazsın diyo
bugünde sabah korka korka nasılsın diyo
dünkü halimi bende anlamadım saçma inşallah buna delalettir

Pamelam benim, daha iyi tülinim sonradan meşhur falan da olursun, orjinal olacak üstelik seninkiler..)

Çok zor iş gerçekten, gelse bir türlü gelmese bir türlü..

Bu arada pembemasalın kırmızılar gelmiş, yeni topik açmış, nisan ayı için orada gördüm..

olcağı varsa olur kızlarrrr benim kuzenin tek yumurtayla 2 ayda hamile kaldı çocuk 2 yaşına bile geldi ki oda çok korkuyodu ya olmazsa diye 16 yaşında 1 yumurtasıyla birlikte kocaman kist alındı ondan ama maaşallah çatır çatırda oldu

evet haklısın valla olacağı varsa oluyor, bazen de bakıyorsun adam da kadın da gayet sağlıklı ama tüp bebek bile tutmuyor.. Gerçekten kader kısmet işi o noktadan sonrası.. Allah inşallah isteyen herkese evlat sevgisini tattırır deyip beklemekten başka da yapacak birşey kalmıyor bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…