- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.821
bu ay bitince nisanamı geşçez ?
vallahi öle dimi pınar süt reklamlarında oynayabilir...pamelam benim, daha iyi tülinim sonradan meşhur falan da olursun, orjinal olacak üstelik seninkiler..)
çok zor iş gerçekten, gelse bir türlü gelmese bir türlü..
bu arada pembemasalın kırmızılar gelmiş, yeni topik açmış, nisan ayı için orada gördüm..
bende erken geelik testi olsa yaparımo göğüsler benide çok ürkütüyor benim maşallah iri zaten göğüsler gebe kalırsam onlar böle iri iri kalırsa pamela anderson gibi gezecem ,,, ama yinede inşallah öledir...
üzülme kuzum benim daha var ama 2-3 gün erken gebelik testi aldım ama yapmıyorum korkuyorum
patlatır vallahi hahaha
aklının orada olması normal kuzum....çok doğal hayırlısı versin rabbim hakkımızda...
yahu gelse bi dert gelmese bi dert annem benimki geleydide bu kadar sıkıntı basmayaydı diyo ben gelmesinde artık bebiş olsun karnımda diom kadın olmak zorrrr çok zorrrr
bekle bence yapma hemen test belki test yanıltıyodur
vallahi öle dimi pınar süt reklamlarında oynayabilir...
hayır hayatım , seksi kadın imajın olacak, inek değil yani çok reca ederim:))
hadi ya üzüldüm yazık çok merak ediyordum onu ama adeti düzensizdi onun o kendini biliyordu sabırlı kızdı , allahım en yakın zamanda nasip etsin onada...
bilmem:)) geçmeyiz inşallah da, ama olmazsa geçicez tabii, mart hepi topu 31 gün sürecek çünkü:))))
bilmem:)) geçmeyiz inşallah da, ama olmazsa geçicez tabii, mart hepi topu 31 gün sürecek çünkü:))))
geçeriz herhalde bencede kasıp kavururuz orayıda ben gebede olsam sizinleyim valla siz nereye ben oraya...bilmem:)) geçmeyiz inşallah da, ama olmazsa geçicez tabii, mart hepi topu 31 gün sürecek çünkü:))))
bekliyorum tatlım salı yada çarşamba sabahı olaki gelmezse yaparım testimi bendede hiç gecikme olmaz ama bellide olmaz ya karışık bu işler garanti olsun dimi ama..bende erken geelik testi olsa yaparım
canım ben o ilkellere güvenemiyorum
inşallah ikimizde hamileyizdir yani hepimiz:26:
Sende pazartesii bekliyorsun dimi canım
ben anneme kimseye anlatmyorum bişey kimsenin bana soru sormasına dayanamam
eşimle bile konuşmuyorum stres olmasın diye bir siz varsınızzz
belkide bu bana biraz ağr geldi o yüzden ağlama krizim tutuyor
yazarken düşünmek diye buna diyorlar hehelde
sabırlı kız sabırlı ,,,kıyamam.....ben de öyle ya, umutlanmıştık hepimiz.. Bu kadar gecikme olması da kötü be, insan sürekli eli yüreğinde bekle bekle, ömür törpüsü.. Ama gerçekten helal olsun pembemasala, hiç bozmadı kendini moralini.. Allah inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin ona..
ay ben sizleri çok sevdim valla hiç bnukadar rahat konuşamamıştım bu konuları hamişte olsam peşinizi bırakmam siz nereye ben oraya :)
Anam anam sen gitmeyi mi düşünüyordun yoksa hamiş kalınca, dur daha hamişler topiği açcaz, sonra bilmemne ay anneleri topiği, sonra bebiş geldi, bebiş büyüyor topikleri..:)))
Ben de seni sevdim kuzum, eh kanda çekiyor bir de ne de olsa:) İnşallah kopmadan devam ederiz böyle.. Benim içinde ilaç gibi geldi burası, tek başıma düşünsem sıyırırdım herhalde:))) E kocişlerede her bi halt anlatılmıyor da anltamayalım da zaten:)
geçeriz herhalde bencede kasıp kavururuz orayıda ben gebede olsam sizinleyim valla siz nereye ben oraya...
bekliyorum tatlım salı yada çarşamba sabahı olaki gelmezse yaparım testimi bendede hiç gecikme olmaz ama bellide olmaz ya karışık bu işler garanti olsun dimi ama..
sabırlı kız sabırlı ,,,kıyamam.....
yanlızım zaten buralarda tabi inşallah işten atılmam 3 gündür iş güç hak getire bakmıom bile :)
anlatamıyorum ki zaten hemen dioki ne yaptıkki çalıştıkmı ki sen hep nazlanıon ki düzenlimi yapıoz ki ohooo birsürü laf işitiom en iisi susiim)
:))))) o da deneme yapmaya bahene arıyor gibi
EEe ama haklı da, düzenli olması lazım bu işin, bir gün boş bir gün dolu en makbülü.. eğer erkek çok uzun süre ilişkiy girmezse o da kötü çünkü, yine sperm kalitesi düşüyor..
Size birsey anlatayım ben kocişe derdim ki boram be hasta olursam gebe olursam bana oje sürermisin ayaklarıma özellikle çok severim hele yazın kırmızılar pembeler ,,kocamda frenchi çok sever ,,,sürerim bebeğim sen iste der şimdi umutlanıyor ya gebeyimdir diye akşam ben french setlerine bakıyorum markette bana diyor ki sen al ondan sen hamileyken ben sana frenchte yaparım olur mu diyor ay bebeğim dedim yaa çok istiyor demekki adam bana french bile yapacak yahuu ,, üzüldüm öle olunca hiç belli etmez aman olmazsa olmaz der ama nasıl umutlanıyor istiyor diyorum belli ediyor elinde olmadan..
Size birsey anlatayım ben kocişe derdim ki boram be hasta olursam gebe olursam bana oje sürermisin ayaklarıma özellikle çok severim hele yazın kırmızılar pembeler ,,kocamda frenchi çok sever ,,,sürerim bebeğim sen iste der şimdi umutlanıyor ya gebeyimdir diye akşam ben french setlerine bakıyorum markette bana diyor ki sen al ondan sen hamileyken ben sana frenchte yaparım olur mu diyor ay bebeğim dedim yaa çok istiyor demekki adam bana french bile yapacak yahuu ,, üzüldüm öle olunca hiç belli etmez aman olmazsa olmaz der ama nasıl umutlanıyor istiyor diyorum belli ediyor elinde olmadan..
ben çok duyguladım yaaa(
benimkide hiç belli etmez biliyorumki da istiyorr
kızala ben aşırı hasaslaştım
akşamda bebek görmeye gidiyoru ikiz bebekler ben orda ağlarmışım
Ay kıyamam ben ona.. Şanslı kadınsın tülincim, çok hoş ve seni çok seven bir eşin var, allah bu mutluluğunuzu daim etsin..
Erkekler bize göre farklı, duygularını bizim gibi ağlayaya zırlaya bağıra çağıra yaşamıyorlar.. içlerinde tutuyorlar hep.. arada da böyle farkında olmadan belli ediyorlar kendilerini.. ah bak gelip bi sarılasım geldi ikinize birden.. inşallah gelmiştir bebişde, sen de haberi verdiğinde nasıl gözlerinin içinin parladığını anlatırsın bize tatlım...
öyleymiş ama zor gelio bana ya yorgun oluom zaten amannn başka yolu yokmu bunun :)
evet kesinlikle katılıyorum çk sevdim ben enişteyi dimi banucum
inşallah gebesindir
:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?