- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.841
bide beni düşün 2 alt katımda abim var yeni doğan bebişi var daha 2 aylık doğduğundan beri gidince eşimle kavga edioz sen alcan kucağına ben alcam die deli divane içim gidio içimmmmm kızlarıda çok sevio benimki
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GGÜNAAAYDDDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜZEL ANNİŞ ADAYLARIIIIII
bu arada beni merak eden olur mu bilmem
ama ben hala adet olmadım hala her iki yumurtalğım da sancı var
hiç bir belirti kalmadı göğüs şişliği dışında
hayırlısı ama adet belirtileri de yok oldu
canım özürdilerimmm valla ben karıştırıom hala sen hamiş değilmiydin
öle karıncalanma falan yok bende ama aşırı şiştiler anormal şekilde damarlar gözümü alıyor o derece iştee aman takılmıyorum neyse allah hayırlısını versin ama dikkat ediyorum ama kendime yinede ne olur ne olmaz..
Geçmiş olsun arkadaşım.. Aynen öyle tatlım, herşeyden önce bizim iyi olmamız lazım... Ama bu ay ilginçtir benim de adetim çok ağrılı başladı dün çok fenaydım , ilaçda almak istemedim kıvarndım resmen bütün gün.. bugün daha iyiyim.. Bilemiyorum ki yani, içerde bişeyler oluyor ama ne oluyor acep.. Bakalım, bu rahimlerin hazırlığı ne zaman bitecek de vitaminler bebişe dönüşecek:)) Ben bu çift adet dönemli marttan umutluyum ama ya hayırlısı olsun hakkımızda..:)
ben dun aldim bi agri kesici valla dayanamadim. neden boyle oldu ki. Alla alla. Hayirdir insallah. Bana da ikinci bir sans gibi geliyor. piskolojik olarak iyi geldi bu is bana. insallah nisana kalmayiz.
bu arada televizyonu actim da cagla sikel ne zaman ikinciyi dogurdu ya??
canım benim etrafımda çok bebek var ben iki gündür
duygularımı anlamıyorum
sağlıklı değilim yani garip hissediyorum
inşallah kedi bebişlerimizide severiz artık
9 ay sonraaaa
cık cık cık:))) olmaaaaz, yapacaksın, görev gibi görmeden ama tatlım, bebişi bir kenara bırak , ne kadar düzenli cinsel yaşam o kadar sağlıklı insanlar ve ilişki demek.. ben cinselliğin evililikte çok önemli olduğuna ihmal edilmemesi gerektiğine inanlardanım.. ondan uzaklaştıkça çünkü zamanla kocandan uzaklaşıyorsun , sonra bi bakıyorlar aynı evde yaşayan iki yabancı olunmuş.. tahammülsüz ve sevgisiz, o noktada çocuk olsa ne fayda.. Aman diyeyim o yüzden hiç öyle şartlama kendini, zor geliyor diye, o moda girmeden hemen çık döverim :)))))
tut kendini ağlama kuzum ya kıyamam sana ,,ben çok duyguladım yaaa(
benimkide hiç belli etmez biliyorumki da istiyorr
kızala ben aşırı hasaslaştım
akşamda bebek görmeye gidiyoru ikiz bebekler ben orda ağlarmışım
üzülmemeye çalışıyorum yani bende zil takıp oynamıyorum çaba harcıyorum yani hepimiz harcıyoruz güzeller , üzülmekse karşılıklı mutluluksa oda karşılıklı olacak...al işte gelde üzülme offffffffffffffff
ay kıyamam ben ona.. şanslı kadınsın tülincim, çok hoş ve seni çok seven bir eşin var, allah bu mutluluğunuzu daim etsin..
Erkekler bize göre farklı, duygularını bizim gibi ağlayaya zırlaya bağıra çağıra yaşamıyorlar.. Içlerinde tutuyorlar hep.. Arada da böyle farkında olmadan belli ediyorlar kendilerini.. Ah bak gelip bi sarılasım geldi ikinize birden.. Inşallah gelmiştir bebişde, sen de haberi verdiğinde nasıl gözlerinin içinin parladığını anlatırsın bize tatlım...
amin canım hoşgeldin batın kaç canım
Sağol arkadaşım, senin de inşallah..:)
amin canım cemi cümlemize uğurlu gelsin inşallahhhh
ay kızlar seda sayan görse şu halimizi ''geldim anacım geldim çatır çatır doğurtçam hepinizi'' derdi kesin :):):):)
yok bugün iyiyim ama test yapmaya korkar duruma eldim artık
bilmem:)) geçmeyiz inşallah da, ama olmazsa geçicez tabii, mart hepi topu 31 gün sürecek çünkü:))))
ne guzel bir gunaydin bu. icimi isittin valla. sana da gunaydi :)
aman aman iyi nazar degmesinsenin batta gecti. gec dollenme olduyse testte de cikmaz. ay cok merak ediyorum hamile misin acaba ya. ama aglamissin. kiyamaamm aglama
Allah soyletmistir insallah.
herkes damarlarin belli olmasinin en onemli belirti oldugunu soyluyor. bakalim insallah
Geçmiş olsun arkadaşım.. Aynen öyle tatlım, herşeyden önce bizim iyi olmamız lazım... Ama bu ay ilginçtir benim de adetim çok ağrılı başladı dün çok fenaydım , ilaçda almak istemedim kıvarndım resmen bütün gün.. bugün daha iyiyim.. Bilemiyorum ki yani, içerde bişeyler oluyor ama ne oluyor acep.. Bakalım, bu rahimlerin hazırlığı ne zaman bitecek de vitaminler bebişe dönüşecek:)) Ben bu çift adet dönemli marttan umutluyum ama ya hayırlısı olsun hakkımızda..:)
ben dun aldim bi agri kesici valla dayanamadim. neden boyle oldu ki. Alla alla. Hayirdir insallah. Bana da ikinci bir sans gibi geliyor. piskolojik olarak iyi geldi bu is bana. insallah nisana kalmayiz.
bu arada televizyonu actim da cagla sikel ne zaman ikinciyi dogurdu ya??
Evet tatlım:) İnşallah sen de gebesindir bir de:) tülinle senin haberini arka arkaya alacağız gibi geliyor bana
canım benim etrafımda çok bebek var ben iki gündür
duygularımı anlamıyorum
sağlıklı değilim yani garip hissediyorum
inşallah kedi bebişlerimizide severiz artık
9 ay sonraaaa
haklısın vallahi dayak yicek kadar oluyorum bazen ama işte başka sorunlar var biz onları aşamadık o nedenle biraz zorlanıyorum ben
tut kendini ağlama kuzum ya kıyamam sana ,,
üzülmemeye çalışıyorum yani bende zil takıp oynamıyorum çaba harcıyorum yani hepimiz harcıyoruz güzeller , üzülmekse karşılıklı mutluluksa oda karşılıklı olacak...
gel kuzum sarıl bize... çok akliselim bir kocam var mantıklı oturaklı aramızda 9 yaş var ama hep benimle eğlenir farkı hiissettirmez bana tatlı bir çiftiz çok şükür allaha komediyiz güler eğleniriz kavgamız bile bi acayip çok şükür allahımaa umarım hep böle geçer güzel bir çekirdek aile oluruz
hoşbuldukk canımmm batım 10 mart beklemedeyim...
aminn canım cümlemizin inşallah..
aynen canım umarımm sedaya gerek kalmadan biz çatır çatır doğururuzz hürrem gibiii
canım idrar testini sürekli yapıp kafanı karıştırma 3 4 gün geçince direk kan ver o tek çizgiyi gördüğün andakii hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum
umutt devam ettiği sürece buradayız hepimiz martt nisan mayıss bakalım ne zaman anneler topiğine terfi edeceğizz
bu arada kızlar hiçbirini tanımıyorum ama ne kadar süredir bebiş için çalışıyorsunuz merak ediyorum bu arada benim 1 senem doldu şubat ayında :26:
sağol canım inşallah ben yine duygusala bağladım
ben çıkıyım yine herşeye ağlamaya başladım
biraz oyalanayım kızlar ben yine gelirim kafa dağıtmam lazımm
sizi çok seviyorum gerçektn iyi hissediyorum sayenizde
hoşbuldukk canımmm batım 10 mart beklemedeyim...
aminn canım cümlemizin inşallah..
aynen canım umarımm sedaya gerek kalmadan biz çatır çatır doğururuzz hürrem gibiii
canım idrar testini sürekli yapıp kafanı karıştırma 3 4 gün geçince direk kan ver o tek çizgiyi gördüğün andakii hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum
umutt devam ettiği sürece buradayız hepimiz martt nisan mayıss bakalım ne zaman anneler topiğine terfi edeceğizz
bu arada kızlar hiçbirini tanımıyorum ama ne kadar süredir bebiş için çalışıyorsunuz merak ediyorum bu arada benim 1 senem doldu şubat ayında :26:
Evet bendede geçen ay her yerimde sivilceler çıktı streden canım 1 hafta kalmış sabır et içini ferah tut işallah hamişsindir.Kızlar günaydınnn, öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum, güzel haberler almaya başladık inşallah bu ay hepimizin yüzü güler, ben aşırı stres yaptım hatta yüzümde sivilceler çıkmaya başladı buhranlardayım şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum ama umarım kırmızıları görüpte dahada kötü olmam
Bencede katılıyorum ama sen yinede stres yapmamaya çalış kendine zarar canım benim hep hayırlısını dileyelim hep beraber işallah mart uğurlu gelecek.hayırlısı olsun canım artık olan olmuş:) hayırlısıyla bekleyelim
ben bu ay hiç stres yapmamaya kaarar vermiştim
imkansız birşey bu
ayrıca biyerde okudum bebeğin stressiz bir ortamda olacağ fikrine katılmıyorlar
o zaman tecavüze uğrayanlar hamile kalmazdı diyorlar
bende strese devam dedim:)))))))
İşallah canım hamişsindir kaç gün geçti adetin ?bu arada beni merak eden olur mu bilmem
ama ben hala adet olmadım hala her iki yumurtalğım da sancı var
hiç bir belirti kalmadı göğüs şişliği dışında
hayırlısı ama adet belirtileri de yok oldu
dr ne diyo peki tatlım bu duruma
kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
sebepsiz infertilite yumurtalıklar yeterli büyüklükte ve sayıda sperm sayımız yüksek diğer bütün testler tamam rahim filmi vs. tüpler açık sabrediceksin ve stresten uzak durucaksın diyor ne diyebilirki günümüzde o kadar çok varki sebepsiz infertilite çağın hastalığı gibi oldu kadınların korkulu rüyasıı artık eskisi gibi değilim yanlzı ben tamam üzülüyorum ama nolursa olsun umudunuzu yitirmeyin olmamasındada vardır bi hayır diye düşünün Rabbim doğru zamanını bekliyor bizim kucaağımıza vermek için en büyük şifa dua süreklii dua edin ki ben öyle yapıyorum beslenmenize dikkat edin ben korunmayı bıraktığımdan beri kendime dikkat ediyorum ayaklarınız sıcak tutun bi sürüü şey işte kendinize iyi bakın kısacasıı bigün olucak tıbbi bir rahatsızlık olmadıktan sonra bunuda aklınızdan çıkarmayın canlarımmhaa bide yanlız değilsinizz en azından bu paylaşım ağı sayesinde bunu biliyoruz ve bu konuda yanlzı olmadığımıı bilmek açıkcasıı beni biraz rahatlatıyor .. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?