Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım benim etrafımda çok bebek var ben iki gündür
duygularımı anlamıyorum
sağlıklı değilim yani garip hissediyorum
inşallah kedi bebişlerimizide severiz artık
9 ay sonraaaa

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
GGÜNAAAYDDDDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN GÜZEL ANNİŞ ADAYLARIIIIII

ne guzel bir gunaydin bu. icimi isittin valla. sana da gunaydi :)

aman aman iyi nazar degmesin senin batta gecti. gec dollenme olduyse testte de cikmaz. ay cok merak ediyorum hamile misin acaba ya. ama aglamissin. kiyamaamm aglama

canım özürdilerimmm valla ben karıştırıom hala sen hamiş değilmiydin

Allah soyletmistir insallah.

herkes damarlarin belli olmasinin en onemli belirti oldugunu soyluyor. bakalim insallah

haklısın vallahi dayak yicek kadar oluyorum bazen ama işte başka sorunlar var biz onları aşamadık o nedenle biraz zorlanıyorum ben

ben çok duyguladım yaaa(
benimkide hiç belli etmez biliyorumki da istiyorr
kızala ben aşırı hasaslaştım
akşamda bebek görmeye gidiyoru ikiz bebekler ben orda ağlarmışım
tut kendini ağlama kuzum ya kıyamam sana ,,
al işte gelde üzülme offffffffffffffff
üzülmemeye çalışıyorum yani bende zil takıp oynamıyorum çaba harcıyorum yani hepimiz harcıyoruz güzeller , üzülmekse karşılıklı mutluluksa oda karşılıklı olacak...

gel kuzum sarıl bize... çok akliselim bir kocam var mantıklı oturaklı aramızda 9 yaş var ama hep benimle eğlenir farkı hiissettirmez bana tatlı bir çiftiz çok şükür allaha komediyiz güler eğleniriz kavgamız bile bi acayip çok şükür allahımaa umarım hep böle geçer güzel bir çekirdek aile oluruz

amin canım hoşgeldin batın kaç canım

hoşbuldukk canımmm batım 10 mart beklemedeyim...

Sağol arkadaşım, senin de inşallah..:)

aminn canım cümlemizin inşallah..

amin canım cemi cümlemize uğurlu gelsin inşallahhhh

ay kızlar seda sayan görse şu halimizi ''geldim anacım geldim çatır çatır doğurtçam hepinizi'' derdi kesin :):):):)

aynen canım umarımm sedaya gerek kalmadan biz çatır çatır doğururuzz hürrem gibiii

yok bugün iyiyim ama test yapmaya korkar duruma eldim artık

canım idrar testini sürekli yapıp kafanı karıştırma 3 4 gün geçince direk kan ver o tek çizgiyi gördüğün andakii hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum

bilmem:)) geçmeyiz inşallah da, ama olmazsa geçicez tabii, mart hepi topu 31 gün sürecek çünkü:))))

umutt devam ettiği sürece buradayız hepimiz martt nisan mayıss bakalım ne zaman anneler topiğine terfi edeceğizz

bu arada kızlar hiçbirini tanımıyorum ama ne kadar süredir bebiş için çalışıyorsunuz merak ediyorum bu arada benim 1 senem doldu şubat ayında :26:

Çağla şikel doğurdu mu yine????:)) haberim bile yok..

Evet evet bana da iyi geldi bu hala mart listesinde kalmak.. İnşallah da hamiş kalırız mart ayında arkadaşım:)

Son düzenleme:
Evet tatlım:) İnşallah sen de gebesindir bir de:) tülinle senin haberini arka arkaya alacağız gibi geliyor bana

sağol canım inşallah ben yine duygusala bağladım
ben çıkıyım yine herşeye ağlamaya başladım
biraz oyalanayım kızlar ben yine gelirim kafa dağıtmam lazımm
sizi çok seviyorum gerçektn iyi hissediyorum sayenizde

haklısın vallahi dayak yicek kadar oluyorum bazen ama işte başka sorunlar var biz onları aşamadık o nedenle biraz zorlanıyorum ben

Sorunlar varsa çözemiyorsan, hiç çekineme sıkılma gerektiği yerde profesyonel yardım al hayatım, ne olduğunu sorunların bilmiyorum ama illa vardır çözümü..

Amiiiiiiin hayatım inşallah... allah mutluluğunuzu daim etsin ve bebişle taçlandırsın inşallah..

Bizim de 8 yaş var aramızda eşimle, ama evde saklambaç oynuyoruz o da ayrı konu:) yaşını da göstermiyor zaten ve çocuk gibi bazen, nasıl bu kadar çocuk ruhunu koruyabilmiş hem şaşırıyorum hem hoşuma gidiyor:) çünkü ben de 36 yaşında olmama rağmen hiç öyle hanım hatun oturaklı bir tip olamadım hayatımda:)) eşimde söylüyor bazen, sen delisin o yüzden evlenmedin bence benim gibi bir deliyi ancak buldun diye:))))

Seni de listeye ekliyorum tatlım.. İnşallah en kısa zamanda hamiş haberlerini paylaşırsın bizimle.. Ben aralık sonundan beri denemedeyim, geçtiğimiz 3 denemeden kırmızılarla çıktım, 4. de ne olacak diye bekliyorum işte..:)

Görüşürüz tatlım, git dağıt kafanı dinlen biraz da..

Biz de seni çooooook seviyoruz...

Ben de azıcık gidip işlerimi halledeyim kızlar görüşürüz sonra yine.. öptüm hepiniziiiii...

dr ne diyo peki tatlım bu duruma

canlarım ben yemeee gidiyorum daha sonrada toplantım var hepinizi kocaman öpüyorum akşama görüşürüz inşallah ii davranın kendinize seviyorum sizleriiiiii

inşallah canım ya herkezin yüzünü güldürsün güzel allahım sonrada bnm yüzümü güldürsün. çok kötü bir şeydir evlat sahibi olamamak.bunu daha ilk denemelerimizde anlıyoruz inşallah allah olmayana versin kimsenin kucağı boş kalmasın yani üzücü bir durum...

Evet bendede geçen ay her yerimde sivilceler çıktı streden canım 1 hafta kalmış sabır et içini ferah tut işallah hamişsindir.

Bencede katılıyorum ama sen yinede stres yapmamaya çalış kendine zarar canım benim hep hayırlısını dileyelim hep beraber işallah mart uğurlu gelecek.

İşallah canım hamişsindir kaç gün geçti adetin ?

Günaydın kızlar okuyabildiğim kadar okudum yeni bir haber varmı bugün ? Göremedim

Herkeze mrh. kızlar nasılsınz, ben kaçar ama işim var bi uğruyim dedim hadi muah muah

kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:

dr ne diyo peki tatlım bu duruma

sebepsiz infertilite yumurtalıklar yeterli büyüklükte ve sayıda sperm sayımız yüksek diğer bütün testler tamam rahim filmi vs. tüpler açık sabrediceksin ve stresten uzak durucaksın diyor ne diyebilirki günümüzde o kadar çok varki sebepsiz infertilite çağın hastalığı gibi oldu kadınların korkulu rüyasıı artık eskisi gibi değilim yanlzı ben tamam üzülüyorum ama nolursa olsun umudunuzu yitirmeyin olmamasındada vardır bi hayır diye düşünün Rabbim doğru zamanını bekliyor bizim kucaağımıza vermek için en büyük şifa dua süreklii dua edin ki ben öyle yapıyorum beslenmenize dikkat edin ben korunmayı bıraktığımdan beri kendime dikkat ediyorum ayaklarınız sıcak tutun bi sürüü şey işte kendinize iyi bakın kısacasıı bigün olucak tıbbi bir rahatsızlık olmadıktan sonra bunuda aklınızdan çıkarmayın canlarımm haa bide yanlız değilsinizz en azından bu paylaşım ağı sayesinde bunu biliyoruz ve bu konuda yanlzı olmadığımıı bilmek açıkcasıı beni biraz rahatlatıyor .. :26:

kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:

maşallah annişe çok sevindim senin adına canım

hep diyorum zaten vardır bi hayır ama işte çok istediğimiz için birazda sabırsızlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…