- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.861
kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
hep diyorum zaten vardır bi hayır ama işte çok istediğimiz için birazda sabırsızlanıyoruz
Rabbim sağlıkla kucağına almayıı nasip etsin inşallah ..
sabırsızlanmamak elde değil tabii
sağol canım değerler normal dimi daha doktora gitmedim netten baktım 5 inci haftanın içindeyim sorunlu bir değer diil dimi
hahaha bizde öleyiz bende fazla şımarık değilim ama severim hareketliliği 3,katta evim asansöre binmediğimiz zaman sırtına biniyorum adamın hoplaya hoplaya iniyoruz iri yarı maşallah ta taşıyor adam bende az değilim çünkü:)aman neşemiz daim olsun senin adınada çok sevindim,,,değmiş yani beklemene gerçi beklemekten ziyade nasip öleymiş bebeğim çok öptüm...sorunlar varsa çözemiyorsan, hiç çekineme sıkılma gerektiği yerde profesyonel yardım al hayatım, ne olduğunu sorunların bilmiyorum ama illa vardır çözümü..
Amiiiiiiin hayatım inşallah... Allah mutluluğunuzu daim etsin ve bebişle taçlandırsın inşallah..
Bizim de 8 yaş var aramızda eşimle, ama evde saklambaç oynuyoruz o da ayrı konu:) yaşını da göstermiyor zaten ve çocuk gibi bazen, nasıl bu kadar çocuk ruhunu koruyabilmiş hem şaşırıyorum hem hoşuma gidiyor:) çünkü ben de 36 yaşında olmama rağmen hiç öyle hanım hatun oturaklı bir tip olamadım hayatımda:)) eşimde söylüyor bazen, sen delisin o yüzden evlenmedin bence benim gibi bir deliyi ancak buldun diye:))))
seni de listeye ekliyorum tatlım.. Inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerini paylaşırsın bizimle..ben aralık sonundan beri denemedeyim, geçtiğimiz 3 denemeden kırmızılarla çıktım, 4. De ne olacak diye bekliyorum işte..:)
bende öptüm seni gezenti duramadın 2 gündür yerinde...herkeze mrh. Kızlar nasılsınz, ben kaçar ama işim var bi uğruyim dedim hadi muah muah
beta hcg 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
selam kızlar nasılsınız dün yazdıktan sonra acil çıkmam gerekti ondan daha sonra yazamadım hamile arkadaşlar varmış çok çok tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bize inşallah bende sabırsızlıkla ne zaman bebeğim olacak diye bekliyorum ama artık kendimden umudumu kestim işte bakalım
nedenmiş umudunu kesiomuşsunnnn yok öle pes etmek devam devam elbette olacak bir gün
inşallah olur canım ya ne bileyim 6 ayda 4 senelik evli olucaz inşallah hiç korunmadığımız halde ikimizdede sorun olmadığı halde hale olmadı bebeğimiz
hayırdır inşallah hiçbisorun yok 4 yıldır olmuyo dr ne diyo bu duruma peki
1 sene önce dış gebelikten kürtaj oldun canım doktor olur diyo rahim filmi falande çekildim açık çıktı tüplerim ama
can sıkmak moral bozmak yokk ,,,, onlar geleceği zamanı bilirler :):)selam kızlar nasılsınız dün yazdıktan sonra acil çıkmam gerekti ondan daha sonra yazamadım hamile arkadaşlar varmış çok çok tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah darısı bize inşallah bende sabırsızlıkla ne zaman bebeğim olacak diye bekliyorum ama artık kendimden umudumu kestim işte bakalım
tülinnn ne durumdasın varmı bil gelişme
aynı dr mı gidiyorsun sürekli peki
bende öptüm seni gezenti duramadın 2 gündür yerinde...
nene hatun hastanesine gitim gecen sene tedaviye başlayalım diye adetim yakındı adet olunca gel dedi olmadım gittim dış gebelik dedi 1 hafta sonra kürtaj oldum arada kan değerlerim sıfırlanmış mı diye gittim sonra rahim filmi çekildim daha sonrada gitmedim en son geçen sene 6 ayda gittim doktora dahada gitmedim ama yazın gitmeyi düşünüyorum bu sefer başka bi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?