- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.881
canim istanbuldasin anladigim kadariyla tavsiye ediyorum sadiye eren medistate muhtesem bi kadin nie boyle ara veriosunki git hmncecik baksin yorumlarini yapsin o.nene hatun hastanesine gitim gecen sene tedaviye başlayalım diye adetim yakındı adet olunca gel dedi olmadım gittim dış gebelik dedi 1 hafta sonra kürtaj oldum arada kan değerlerim sıfırlanmış mı diye gittim sonra rahim filmi çekildim daha sonrada gitmedim en son geçen sene 6 ayda gittim doktora dahada gitmedim ama yazın gitmeyi düşünüyorum bu sefer başka bi doktora
aaa supperr cikmis degerin tatlim:))) bende pazartesi bidaha gidicem tahlile 150 fln olmasi gerekio bnmkide benim tirtilim seninkine gore 1 hafta kucuk ahahhahaah:)kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
Size birsey anlatayım ben kocişe derdim ki boram be hasta olursam gebe olursam bana oje sürermisin ayaklarıma özellikle çok severim hele yazın kırmızılar pembeler ,,kocamda frenchi çok sever ,,,sürerim bebeğim sen iste der şimdi umutlanıyor ya gebeyimdir diye akşam ben french setlerine bakıyorum markette bana diyor ki sen al ondan sen hamileyken ben sana frenchte yaparım olur mu diyor ay bebeğim dedim yaa çok istiyor demekki adam bana french bile yapacak yahuu ,, üzüldüm öle olunca hiç belli etmez aman olmazsa olmaz der ama nasıl umutlanıyor istiyor diyorum belli ediyor elinde olmadan..
ben çok duyguladım yaaa(
benimkide hiç belli etmez biliyorumki da istiyorr
kızala ben aşırı hasaslaştım
akşamda bebek görmeye gidiyoru ikiz bebekler ben orda ağlarmışım
ikitane tazecik annecik kalmış burda nasıl gidiyo annecikler :)
bercesteeeeee taktım ben seni kafama kesin hamiş kalcan sen bi şeyi 40 defa söledinmi oluyomuş ben ısrarla seni hamişlerle karıştırıom
ÇOk hoş ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasınTbai onlar bizim gibi değil duyguları içinde yaşıyorlar. Ama ben kocişimin her hareketinden herşeyi anlarım çaktırmamaya çalışır ama ben onun ciğerini bilirim Bak sende çok şanslısın canım eşin frenchini bile yapacak ohhhh iyisin
Hiç ağlama canım elbet Allah sanada nasip eder belki zamanını bekliyordur içini ferah tut canım benim kıyamam sana ....
inşallah gelcekler de ben çok hasaslaştım normalde hiç ağlamayacağım şeylere ağladım
şimdi daha iyiyim bugün biraz gezdim şimdi yine gezmeye gitcem
çok iyiyim birde gelen giden yok çok şükür
Kızlar kesinlikle hak veriyorum.Benim gibi az girebilenler için listeyi güncelleyip yayınlayabilir misiniz? Banu, senden yine rica etsek bunu, yoğun bir topik olduğu için aralarda kayboluyor bazı şeyler çünkü?Kızlar ya şu listeyi birdaha bir eklesek yada en son hangi sayfadaydı bilen varsa şöyle bir göz gezdirelim yakında kimler var benim aklımda kalmadı. Biraz aradım da bulamadım en son listeyi.
aaa supperr cikmis degerin tatlim:))) bende pazartesi bidaha gidicem tahlile 150 fln olmasi gerekio bnmkide benim tirtilim seninkine gore 1 hafta kucuk ahahhahaah:)
arkadaşlar benide ekler msniz bugün aşılama oldum beklenen adet tarihim 22 mart inşallah tüm liste pozitif olur aminnn
slm kızlar biz ocak ayında bebiş denemelerinden bir netice alamayınca moralman çöktük eşimle.bende bu arada en azından bi kaç kilo vereyim dedim ara verdik bakalım nasip olursa mart ayına bi atak yapıp hamiş olarak adım atarım belki.mart 8-9 gibi adet olcam ovulasyon dönemim tam olarak kaç bilmiyorum 35 gün sürüyo benim adet döngüm
Seni de ekledim tatlım, hoşgeldin, inşallah bebiş haberini alırsın mart ayında..
hoşbuldum gerçekten.aminn inş isteyen herkese nasip olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?