Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bercesteeeeee taktım ben seni kafama kesin hamiş kalcan sen bi şeyi 40 defa söledinmi oluyomuş ben ısrarla seni hamişlerle karıştırıom

canim istanbuldasin anladigim kadariyla tavsiye ediyorum sadiye eren medistate muhtesem bi kadin nie boyle ara veriosunki git hmncecik baksin yorumlarini yapsin o.

kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
aaa supperr cikmis degerin tatlim:))) bende pazartesi bidaha gidicem tahlile 150 fln olmasi gerekio bnmkide benim tirtilim seninkine gore 1 hafta kucuk ahahhahaah:)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
yeni hamiş haberi varmı
iki gündür giremiyorum çok fena başım ağrıyo kafamı kaldıramıyorum üzerimdede halsizlik var bu gün evde durmayım biraz dışarı çıkıp kendime geleyim hemde yemek hazırlamayım diye ( hiç halim yok malesef ) anneme geldim yolda içim geçti bayılacak gibi oldum hemen şeker attım ağzıma kendime geldim renglime 3 gün var ya hamileyim yada bu piskolojimin bana oynadığı bir oyun cvp 6 marta öğreneceğim :44::44:

ÇOk hoş ne güzel Allah mutluluğunuzu bozmasın Tbai onlar bizim gibi değil duyguları içinde yaşıyorlar. Ama ben kocişimin her hareketinden herşeyi anlarım çaktırmamaya çalışır ama ben onun ciğerini bilirim Bak sende çok şanslısın canım eşin frenchini bile yapacak ohhhh iyisin

ben çok duyguladım yaaa(
benimkide hiç belli etmez biliyorumki da istiyorr
kızala ben aşırı hasaslaştım
akşamda bebek görmeye gidiyoru ikiz bebekler ben orda ağlarmışım

Hiç ağlama canım elbet Allah sanada nasip eder belki zamanını bekliyordur içini ferah tut canım benim kıyamam sana ....

Kızlar ya şu listeyi birdaha bir eklesek yada en son hangi sayfadaydı bilen varsa şöyle bir göz gezdirelim yakında kimler var benim aklımda kalmadı. Biraz aradım da bulamadım en son listeyi.

ikitane tazecik annecik kalmış burda nasıl gidiyo annecikler :)

bercesteeeeee taktım ben seni kafama kesin hamiş kalcan sen bi şeyi 40 defa söledinmi oluyomuş ben ısrarla seni hamişlerle karıştırıom

benide mi kastettin :))))
inşalllah canım gerçekten bu bile mutlu etti beni:)))

inşallah gelcekler de ben çok hasaslaştım normalde hiç ağlamayacağım şeylere ağladım
şimdi daha iyiyim bugün biraz gezdim şimdi yine gezmeye gitcem
çok iyiyim birde gelen giden yok çok şükür

Kızlar ya şu listeyi birdaha bir eklesek yada en son hangi sayfadaydı bilen varsa şöyle bir göz gezdirelim yakında kimler var benim aklımda kalmadı. Biraz aradım da bulamadım en son listeyi.
Kızlar kesinlikle hak veriyorum.Benim gibi az girebilenler için listeyi güncelleyip yayınlayabilir misiniz? Banu, senden yine rica etsek bunu, yoğun bir topik olduğu için aralarda kayboluyor bazı şeyler çünkü?

Kızlar sizin için güncel Mart Listesi..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE...

ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart

mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
arkadaşlar benide ekler msniz bugün aşılama oldum beklenen adet tarihim 22 mart inşallah tüm liste pozitif olur aminnn

slm kızlar biz ocak ayında bebiş denemelerinden bir netice alamayınca moralman çöktük eşimle.bende bu arada en azından bi kaç kilo vereyim dedim ara verdik bakalım nasip olursa mart ayına bi atak yapıp hamiş olarak adım atarım belki.mart 8-9 gibi adet olcam ovulasyon dönemim tam olarak kaç bilmiyorum 35 gün sürüyo benim adet döngüm

Seni de ekledim tatlım, hoşgeldin, inşallah bebiş haberini alırsın mart ayında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…