Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar benim psikolojim bozuldu ya, daha 10 dün var bata ama bende nerdeyse tüm belirtiler var

bu bünyeyle ben kendi kendimi bile hamile bırakabilirim

Selam kızlar benim bat bugündü kırmızılar gelmedi test yapmak için yarını bekliycem. Yarında gelmezse testi yapar haber veririm inşallah

Hoşgeldin tatlım, ekledim bile, yukardaki listeye.. Mart uğurlu gelsin inşallah...

hoşbulduk canım artık her gün bu sayfadayım geri sayımı birlikte yapalım ki çabucak geçsin zaman çok heyecanlıyım ayrıca korku da var içimde ilk kez aşılama yaptırdım ne tuhaf duygularmış bunlar.

Banu teşekkürler.
Dört hamilemiz var daha ayın başındayız süper
Listemiz bayağı kalabalık.İnşallah, tüm liste pozitif olur.

Hamile arkadaslarin gozu aydin, olmayanlar insallah nisana

kızlar bişi sorcam sizde aşılama sırasında eşinizin spermleri yıkama işleminden sonra hareket yüzdeleri neydi bizimki yüzde 85 ileri hızlı hareketli yüzde 15 yerinde hareketli normal mi bunlar ilk defa aşılama yaptırdım bilmiyorum de doktor iyi dedi size sormadan içim rahat etmicek

kızlar benim psikolojim bozuldu ya, daha 10 dün var bata ama bende nerdeyse tüm belirtiler var

bu bünyeyle ben kendi kendimi bile hamile bırakabilirim

:))) hadi bakalım, inşallah hamişlik belirtileridir ve alırız güzel haberini :)

Selam kızlar benim bat bugündü kırmızılar gelmedi test yapmak için yarını bekliycem. Yarında gelmezse testi yapar haber veririm inşallah

Bekliyoruz tatlım, inşallah pozitifi görürsün... heyecanlısındır da sen şimdi çok:)) Güzel haberler olsun inşallah..

Bekleriz hayatım, biz kızlar çene çalıp sohbete ederek geçirmeye çalışıyoruz bu bekleme zamanını tatlım, hafta içi çok da hareketli oluyor topiğimiz:) Çabalarınız da sonuç verir inşallah bu ay..

Banu teşekkürler.
Dört hamilemiz var daha ayın başındayız süper
Listemiz bayağı kalabalık.İnşallah, tüm liste pozitif olur.

Amiiiiiiin canım:) Ne güzel olurdu öyle tüm liste baştan sona hamiş olsaydı ama dimi:)

Hamile arkadaslarin gozu aydin, olmayanlar insallah nisana

Amin tatlım, yılmak üzülmek moralimizi bozmak yok, denemeye devam, alllah hayırlı ve tez zamanda verir inşallah bebişleri hepimize..

Aşılama hakkında çok bilgim yok hayatım, yaptıran arkadaşlar var aramızda ama onlarda şimdi burda olmayabilirler, hafta içi bir daha sor sen bu soruyu en iyisi:) Ama doktor iyi dediyse için rahat olsun, yalan atacak hali yok:)) bir sorun olsa söylerdi zaten, aklını bunlara takıp hiç stres yapma..

hosgeldin canim. hakkaten hurrem ne guzel doguruyor di mi? hemen hamile kaliveriyor anlamiyorum.

biz yeni basladik sayilir. 2 ay denedik, olmadi. 3uncu aydayiz. bakalim kismet. Insallah Allah tez zamanda nasip eder.

kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:

maasallah canim cok mutluyum senin icin. dualarini eksik etme nolur.

gorunen bir sebep olmamasi da bir bakima iyi. cok sukur sagliklisiniz esin de sen de.

sut urunlerini de bolca tuketmek gerekiyormus. meyve ve sebzeyi de. eti biraz azaltmak gerekiyor ama cok da kesmeden. yani cok dengeli beslenmek lazim. bir de balik secerken dikkatli olmak lazim. civa biriktirme olasiligi en az olanlardan yemeli. sigara alkol vs yasak. hamile kalmak icin beslenme diye bir sey var. nette cok kitap var bununla ilgili. okuyorum bende. paslasiriz artik bildiklerimizi burdan

Benim facede hamile bayanların açtığı bir gurup var ordada test yapan pozitif test yapan pozitif bizde de öyle olsa ya herkez pozitifi görse:105:

sekerim ovulasyonu kacirmamak onemli. 35 gun olduguna gore 23. gun civarinda yumurtlaman olmus olmali. bunu bir sekilde takip etmeni oneririm. ya ovulasyon testlerinden yapabilirsin yada ates olcme yontemini deneyebilirsin. masrtta hamis olursun tabi gerek kalmaz bunlara ne guzelolur :)

yalniz bir kez deneyip moralman coktuk demek dogru degil. dunyaya bir can getiriyorsun kolay degil oyle dusun :) aylarca hatta yillarca ugranlar var. kismet meselesi ama moral bozmak yok.

selam kızlar ...
tulıncım öncekı sayfalara baktım bıraz..anladıgım kadarıyla senın kırmızılar daha gelmemıs çok iyi yaa bır gün bir gündür dıorum bende bugunde olmadım dıye sevınıorum..sımdılık bendede yok valla ama belırtıler hala var.. sabırsızlanmaya basladım ya..
butun hamıle arkadasları tebrık ederım Allah tamamına erdırsın inşallah...

Benim facede hamile bayanların açtığı bir gurup var ordada test yapan pozitif test yapan pozitif bizde de öyle olsa ya herkez pozitifi görse:105:

sekerim sen ne zaman yapiyorsun? bat 5 martti gabliba di mi? ateste dusme olmus ama cok sorun degil o.

ya nasil test yapmadan duruyorsunuz hayranim valla :)

ya nasil test yapmadan duruyorsunuz hayranim valla :)

canım bat tarıhıme daha 3 gun var o gun gelsınde hala olmamıssam en azından eczane testı yaparım heralde:))ama bıde bana sor çatlıorum valla meraktan
tulınle bırlıkte aynı zamanda yapcaz öyle konusmustuk tabı o beni unutmadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…