- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.901
Hoşgeldin tatlım, ekledim bile, yukardaki listeye..Mart uğurlu gelsin inşallah...
Selam kızlar benim bat bugündü kırmızılar gelmedi test yapmak için yarını bekliycem. Yarında gelmezse testi yapar haber veririm inşallah
heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Kızlar sizin için güncel Mart Listesi..
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE...
ahirimsin_S = 1 Mart
blgts = 1 Mart
kandilll = 2 Mart
7VerenGul = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
berceste = 5 Mart
Aeroplain = 5 Mart
ruveyda12 = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
ay_nur = 6 Mart
gunes8 = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart-Insallah Nisan 3 BAT
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
elvan_byz = 8 Mart
pozitifenerji = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
yalel = 11 Mart
Oflu = 11 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
emos_musti = 11 Mart
goonnca = 12 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
siyahkugu = 15 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
edaerdugan = 17 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sesise = 19 Mart
meriyyy = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
mavusbebek
dalin26
belfü 29 Şubat
buca2006 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat
kızlar benim psikolojim bozuldu ya, daha 10 dün var bata ama bende nerdeyse tüm belirtiler var
bu bünyeyle ben kendi kendimi bile hamile bırakabilirim
Selam kızlar benim bat bugündü kırmızılar gelmedi test yapmak için yarını bekliycem. Yarında gelmezse testi yapar haber veririm inşallah
hoşbulduk canım artık her gün bu sayfadayım geri sayımı birlikte yapalım ki çabucak geçsin zaman çok heyecanlıyım ayrıca korku da var içimde ilk kez aşılama yaptırdım ne tuhaf duygularmış bunlar.
Banu teşekkürler.
Dört hamilemiz var daha ayın başındayız süper
Listemiz bayağı kalabalık.İnşallah, tüm liste pozitif olur.
Hamile arkadaslarin gozu aydin, olmayanlar insallah nisana
kızlar bişi sorcam sizde aşılama sırasında eşinizin spermleri yıkama işleminden sonra hareket yüzdeleri neydi bizimki yüzde 85 ileri hızlı hareketli yüzde 15 yerinde hareketli normal mi bunlar ilk defa aşılama yaptırdım bilmiyorum de doktor iyi dedi size sormadan içim rahat etmicek
aynen canım umarımm sedaya gerek kalmadan biz çatır çatır doğururuzz hürrem gibiii
bu arada kızlar hiçbirini tanımıyorum ama ne kadar süredir bebiş için çalışıyorsunuz merak ediyorum bu arada benim 1 senem doldu şubat ayında :26:
kızlaaar az önce geldim hastaneden kan tahlili sonucumuda aldım sonuç gerçekten hamileymişiiim :)
Beta HCG 857,27 çıktı çok mutluyum kızlar rabbim sizede nasip etsin en kısa sürede inşallahhhh:18:
sebepsiz infertilite yumurtalıklar yeterli büyüklükte ve sayıda sperm sayımız yüksek diğer bütün testler tamam rahim filmi vs. tüpler açık sabrediceksin ve stresten uzak durucaksın diyor ne diyebilirki günümüzde o kadar çok varki sebepsiz infertilite çağın hastalığı gibi oldu kadınların korkulu rüyasıı artık eskisi gibi değilim yanlzı ben tamam üzülüyorum ama nolursa olsun umudunuzu yitirmeyin olmamasındada vardır bi hayır diye düşünün Rabbim doğru zamanını bekliyor bizim kucaağımıza vermek için en büyük şifa dua süreklii dua edin ki ben öyle yapıyorum beslenmenize dikkat edin ben korunmayı bıraktığımdan beri kendime dikkat ediyorum ayaklarınız sıcak tutun bi sürüü şey işte kendinize iyi bakın kısacasıı bigün olucak tıbbi bir rahatsızlık olmadıktan sonra bunuda aklınızdan çıkarmayın canlarımmhaa bide yanlız değilsinizz en azından bu paylaşım ağı sayesinde bunu biliyoruz ve bu konuda yanlzı olmadığımıı bilmek açıkcasıı beni biraz rahatlatıyor .. :26:
slm kızlar biz ocak ayında bebiş denemelerinden bir netice alamayınca moralman çöktük eşimle.bende bu arada en azından bi kaç kilo vereyim dedim ara verdik bakalım nasip olursa mart ayına bi atak yapıp hamiş olarak adım atarım belki.mart 8-9 gibi adet olcam ovulasyon dönemim tam olarak kaç bilmiyorum 35 gün sürüyo benim adet döngüm
Benim facede hamile bayanların açtığı bir gurup var ordada test yapan pozitif test yapan pozitif bizde de öyle olsa ya herkez pozitifi görse:105:
selam kızlar ...
tulıncım öncekı sayfalara baktım bıraz..anladıgım kadarıyla senın kırmızılar daha gelmemıs çok iyi yaa bır gün bir gündür dıorum bende bugunde olmadım dıye sevınıorum..sımdılık bendede yok valla ama belırtıler hala var.. sabırsızlanmaya basladım ya..
butun hamıle arkadasları tebrık ederım Allah tamamına erdırsın inşallah...
Amin tatlım, yılmak üzülmek moralimizi bozmak yok, denemeye devam, alllah hayırlı ve tez zamanda verir inşallah bebişleri hepimize..
Canim,
Ne yaparsam yapayim gozumun yasini durduramiyorum. Benimki stressten olmuyor diye dusunuyorum. Bu aralar esimin isinde buyuk sikintilar var ve bu da beni cok etkiliyor. O kadar gerginim ki ben 10-15 gun onceden hamile olmadigimi biliyordum. Aslinda adet olmam cok surpriz olmadi ama hayal kirikligi denen alcak sey insani cok etkiliyor....
ya nasil test yapmadan duruyorsunuz hayranim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?